Easycredit

easycredit banneri 1Easycredit on lainapalvelu, josta on mahdollista hakea verkossa vakuudetonta lainaa. Easycreditin tarjoamat lainasummat ovat suuruudeltaan 100 – 5 000 euroa ja laina on mahdollista maksaa pienissä erissä takaisin. Lainahakemuksen täyttäminen on nopeaa ja sen jättäminen on asiakkaalle täysin maksutonta. Laina haetaan Easycreditin verkkosivuilla, helposti ja yksinkertaisesti. Palveluun tulee tunnistautua lainahakemuksen yhteydessä verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta käyttäen. Tämä on osa lainaamisen turvallisuuskriteerejä, joilla varmistetaan, ettei väärinkäytöksiä pääse tapahtumaan.

Täytä lainahakemus – saat päätöksen välittömästi

Kun lainahakemus on täytetty netissä valmiiksi, se lähetetään Easycredit palveluun. Alustava lainapäätös saapuu asiakkaalle saman tien. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen myös rahat siirtyvät asiakkaalle noin 15 minuutin kuluessa. Tämä edellyttää kuitenkin sitä, että lainahakemuksen täyttäminen on tapahtunut Easycreditin palvelun aukioloaikoina, eli maanantaista perjantaihin kello 9.00 – 20.00, sekä lauantaisin 10.00 – 18.00.

Jos siis lähetät hakemuksesi vaikkapa sunnuntaina, joudut odottamaan sen käsittelyä maanantaihin. Voit seurata Easycreditin verkkopalvelusta ilmoittelua poikkeavista aukioloajoista, esimerkiksi pyhäpäivien yhteydessä.

Säännölliset, riittävät tulot varmistavat toivotun lainasumman saamisen

Voit suunnitella lainaamista ja hakea lainaa mikäli olet jo täyttänyt 20 vuotta. Tämän nuoremmille Easycredit ei myönnetä lainaa ollenkaan. Lisäksi hakijan on syytä huomioida, että tältä vaaditaan lainan saamiseksi moitteettomia luottotietoja, suomalaista henkilötunnusta, vakituista suomessa olevaa osoitetta ja suomalaista pankkitiliä. Easycredit tekee kaikkien vastuullisten lainapalveluiden tapaan jokaisen asiakkaan kohdalla laajan arvion tämän kyvystä maksaa laina myös takaisin. Tätä kutsutaan riskiarvioksi. Arvion tekemisen vuoksi lainahakemuksessa kysytään tietoja esimerkiksi kuukausituloista ja työpaikasta. Easycredit voi tarjota asiakkaalleen myös toivottua pienempää lainaa, mikäli sen tekemän arvion perusteella asiakas ei todennäköisesti tule suoriutumaan suuremmasta lainasta. Lainan myöntäminen voidaan myös evätä kokonaan. Riittäväksi katsottavat tulot voivat olla peräisin etuudesta (eläke ym.) tai sitten palkkatuloista. Toki asiakkaan säännölliset tulot voivat koostua myös molemmista tulomuodoista. On tärkeä ilmoittaa lainahakemuksessa kaikki tulot, mitä säännöllisesti saat. Easycreditin myöntämät lainat ovat tarkoitettu ainoastaan yksityishenkilöille. Yrityslainaa ei ole mahdollista hakea tämän palvelun kautta.

Mitä Easycreditin laina maksaa?

Easycreditin vakuudettoman lainan saa hankittua käyttöön todella helposti. Toki, kuten lainassa aina, siihen liittyy kuitenkin erinäisiä kuluja, eli ns. korvaus lainasta. Lainan hinta vaihtelee lainasumman mukaan. Lainan kuluiksi lasketaan lainan korko ja avausmaksu. Avausmaksu on aina tietty prosenttiosuus lainasummasta. Pienemmissä lainoissa se on hieman suurempi, kuin taas suuremmissa lainoissa. Esimerkiksi 100 euron lainassa (kiinteä laina-aika 12 kk ja kuukausierä 10 euroa) avausmaksu on 10 %:a, mikä tekee tämän suuruisesta summasta 10 euroa. Tälle 100 euron vipille määritelty kuukausikorko on 1,85 %. 5 000 euron lainassa taas laina-aika on 86 kuukautta ja yksittäinen lainaerä 174 euroa kuukaudessa. Tämän suuruisessa lainassa avausmaksun prosenttiosuus on 6,98 prosenttia, mikä tekee 349 euroa. Kuukausikorko on taas määriteltynä 2,99 prosenttiin. easycredit iso banneri 2

Easycreditin lainaa lyhennät pienissä kuukausierissä

Easycreditin erikoisuutena on se, että laina-aika määräytyy täysin sen mukaan millaisen lainasumman asiakas hakee. Tästä esimerkkinä voimme ottaa muutamia lainasummia: 500 ja 1 500 euron lainasummissa laina-aika on automaattisesti 60 kuukautta, kun taas esimerkiksi 4 000 euron lainan voi maksaa takaisin 86 kuukaudessa. Näillä takaisinmaksuajoilla 500 euron lainan kuukausieräksi muodostuu 20 euroa, 1 500 euron lainassa erä on 59 euroa kuukaudessa ja 4 000 euron lainan kuukausierä on 139 euroa. Kuten edellisestä esimerkistä voi suoraan päätellä, Easycreditin lainojen kuukausierät ovat hyvinkin kohtuullisia, eivätkä rasita kenenkään taloutta mahdottomasti. Totta kai voit maksaa lainaa myös suuremmissa erissä, jolloin laina-aika lyhentyy oleellisesti. Tämä vaikuttaa oleellisesti lainasta maksamaasi korkoon. Kuten huomaat, tässä lainassa todella on joustoa!

Nosta nyt – maksa vasta ensi kuussa

Kun on aika maksaa laina takaisin, saat sähköpostissa tai kirjeenä laskun suoritusta varten. Laskun eräpäiväksi on määritelty kuun 28. päivä ja lasku saapuu sinulle paria viikkoa ennen tätä. Easycredit lainaa on mahdollista hakea myös maksuvapaalla kuukaudella, mikä tarkoittaa, että ensimmäinen erä erääntyy maksettavaksi vasta kuukausi siitä, kun ensimmäinen erä olisi perinteiseen tapaan haettaessa tullut maksettavaksi. Maksuvapaan kuukauden pitäminen maksaa asiakkaalle 6 – 99 euroa riippuen tämän nostamasta lainasummasta.

  Bondora

Luotettavaa lainaamista Easycrediltä jo vuodesta 2006

Easycreditiä voidaan pitää varsin kokeneena ja luotettavana lainapalveluna, sillä se on myöntänyt lainoja jo vuodesta 2006 lähtien. Se ilmoittaa tavoitteekseen asiakkaiden luottamuksen ja tyytyväisyyden tavoittamisen ja tämän saavuttamiseksi keinoina on esimerkiksi asiakaspalveluun panostaminen. Easycreditin sisarpalveluna toimii niin ikään lainoja myöntävä Credigo. Asiakaspalvelu palvelee Easycreditin asiakkaita arkisin 9.00 – 20.00 ja lauantaisin klo. 10.00 – 18.00. Sunnuntaisin palvelu on kiinni. Mikäli asiakas kokee tarvetta tavoitella asiakaspalvelijoita, hän voi tehdä yhteydenoton puhelimitse tai lähettämällä kysymyksen vapaamuotoisesti sähköpostilla.

Useimmiten kysytyt kysymykset Easycreditin lainoista

Paljonko minä voin lainata Easycreditiltä? Periaatteessa voit saada lainaa 100 – 5 000 euroa, käytännössä myönnettävä lainasumma on liitännäinen taloudellisiin resursseihisi, eli toisin sanoen lainanmaksukykyysi. Mikäli luotonmyöntäjä katsoo, etteivät tulosi riitä esimerkiksi 4 000 euron lainan hoitamiseen, tämän voi tarjota sinulle nostettavaksi pienempää lainasummaa. Ole siis huolellinen lainahakemuksen täyttämisessä, että muistat ilmoittaa kaikki saamasi tulot. Minulla on käytössä Prepaid liittymä, estääkö se lainan saamisen? Ei estä. Ei haittaa vaikka liittymäsi olisi Prepaid tai numerosi salainen: Sähköinen tunnistautuminen tapahtuu joko käyttämällä mobiilivarmennetta tai verkkopankkitunnuksia. Miksi minulle ei voitu myöntää lainaa? Lainan myöntäminen ei ole mahdollista, jos asiakkaalla on maksuhäiriömerkintä luottotiedoissa, aiempi avoin laina Easycreditille, aiempi hoitamaton laina Easycreditille tai tämä on täyttänyt lainahakemuksen virheellisesti erityisesti osoitetietojen osalta. Jos mikään näistä väittämistä ei pidä paikkaansa kohdallasi, lainansaantisi on estynyt Easycreditin tekemän riskiarvion vuoksi (esim. liian pienet tulot). Voinko peruuttaa ottamani lainan? Sinulla on täysi oikeus peruuttaa hankkimasi laina 14 päivän kuluessa sen solmimisesta. Mahdollisuutesi jättää peruutusilmoitus, on käyttää sähköpostia tai postitse. Ilmoitus voi olla vapaamuotoinen, mutta sen pitää sisältää vähintään tietyt seikat. Voit tutustua tarkemmin peruutusilmoituksen tekemiseen Easycreditin verkkosivuilla. Mistä voin nähdä ajankohtaiset velkatietoni? Viimeisimmän velkasumman näet jokaisesta kuukausilaskusta. Jos laskua ei juuri sillä hetkellä ole käytettävissä, voit tarkastaa saldon soittamalla asiakaspalveluun milloin vain sen aukioloaikoina.

Easycredit tekee lainaamisesta lupauksensa mukaan ”Easya”, eli helppoa. Voit tehdä lainahakemuksen ilmaiseksi milloin vain ja jäädä odottelemaan lainatarjoustasi. Laina siirtyy tilillesi hetkessä, ilman pitkiä odotteluprosesseja. Älä turhaan jää miettimään vaan helpota elämääsi Easycredit lainalla!

Easycredit yhteystiedot:

Northmill Oy

Y-tunnus: 2680454-1 Osoite: Bulevardi 14 B 00120 Helsinki

Easycredit asiakaspalvelu

Easycredit asiakaspalvelu palvelee Ma-Pe kello 9-20 ja La kello 10-18. Puh: 09 3158 5983 Sähköposti: asiakaspalvelu@easycredit.fi Puheluhinnat soitettaessa Easycredit asiakaspalveluun: Ainoastaan pvm/mpm