Lainaa ilman vakuuksia tai takaajia helposti ja nopeasti netistä

bank norwegian banner 1Harkitsetko ottavasi lainaa ilman vakuuksia? Monet haluavat ottaa lainaa ilman vakuuksia, ja päällimmäinen syy tähän tilanteeseen on se, että ei yksinkertaisesti ole mitään sellaista omaisuutta, joka kelpaisi vakuudellisen pankkilainan vakuudeksi. Kun puhutaan vakuudellisista lainoista, lainan koosta riippuen vakuutena voivat olla esimerkiksi asunto, auto, moottoripyörä, soittimet tai arvokkaat korut, mutta kaikilla tällaisia ei ole. Jotkut taas haluavat luottonsa ilman vakuuksia, vaikka vakuudeksi kelpaavaa omaisuutta sinänsä olisikin. Lainaa kannattaa ottaa ilman vakuuksia myös siitä syystä, että etenkin pientä lainaa saa huomattavasti helpommin, jos ei tarvitse ruveta säätämään vakuuksien kanssa. Pientä lainaa ilman vakuuksia saa netistä nopeasti, ja laina voi olla tilillä vielä samana päivänä. Hakemuksen täyttäminen ja lähettäminen on kevyt prosessi, kun ei tarvita ihmeellisempää sopimista erilaisista vakuuksista.

Mistä lainaa ilman vakuuksia?

Tämä riippuu aivan täysin siitä, minkälainen lainan tarpeesi on. Mikäli tarvitset pientä korkeintaan muutamien satasten tai tonnien lainaa, suosittelemme hyödyntämään joidenkin lainapalveluiden tarjoamat ilmaiset ensilainat.

LainapalveluIlmaiseksiMaksuaikaaIkäraja 
Rahapalvelu2000 €1 kk19 vHAE TÄSTÄ!
Risicum300 €1 kk20 vHAE TÄSTÄ!
Eurolimiitti1000 €1 kk21 vHAE TÄSTÄ!
Suomilimiitti2000 €1 – 2 kk21 vHAE TÄSTÄ!
Vivus400 €1 kk20 vHAE TÄSTÄ!
Credit242000 €1 kk19 vHAE TÄSTÄ!
Limiitti2000 €1 kk18 vHAE TÄSTÄ!

Hieman suuremman lainan tarpeeseen on syytä turvautua lainahakemuksesi eri pankeilla kilpailuttaviin lainanvälittäjiin. Nämä välittäjät lähettävät hakemuksesi jopa kahdellekymmenelle eri pankille ja näin saat takuuvarmasti lainaa ilman vakuutta parhaaseen mahdolliseen hintaan.

LainapalveluLainamääräLaina-aika 
Lendo500 – 60000 €1 – 15 vHAE TÄSTÄ!
Rahoituslaitos100 – 60000 €1 – 15 vHAE TÄSTÄ!
Zmarta500 – 60000 €1 – 15 vHAE TÄSTÄ!
Etua2000 – 50000 €1 – 15 vHAE TÄSTÄ!
Freedom500 – 60000 €1 – 15 vHAE TÄSTÄ!

Miksi vakuuksia vaaditaan?

Vakuudelliseen lainaan vaaditaan vakuuksia sen vuoksi, että luottoa myöntävä pankki tai muu lainapalvelu haluaa tällä keinolla varmistaa, että se saa lainaamansa rahan takaisin. Vakuudeksi asetettu kohde, kuten asuntokaupoissa ostettava asunto, voidaan myydä velkasumman kattamiseksi, mikäli asiakas ei selviydy lainansa maksusta. Suuremmissa lainoissa voidaan vakuuden lisäksi vaatia jotain ulkopuolista henkilöä lainan takaajaksi. Tällöin velallisen hoitamatta jäänyt laina voidaan periä takaajaksi ryhtyneeltä henkilöltä. Toisen lainan takaaminen onkin aina asia, jota todellakin on syytä harkita tarkkaan.

Miten vakuudeton luotto eroaa vakuudellisesta?

Vakuudettomassa lainassa ei tarvita siis mitään irtaimistoa lainan saamiseksi. Vakuudeton laina perii lainasta vakuudellista lainaa korkeampaa korkoa ja tällä tavoin varmistaa saavansa ottamalleen riskille mahdollisimman hyvät katteen. Vakuudettoman lainan myöntäminen on pankille ja rahoituslaitokselle aina suurempi riski, kun vakuudellisen lainan myöntäminen. Jos siis et ole vielä ihan varma, haluatko ottaa vakuudellisen lainan vai lainan ilman vakuuksia, kannattaa pitää mielessä, että vakuudellista lainaa saa siis useimmiten halvemmalla. Kun pankki tai luottoyhtiö saa jonkin esineen vakuudeksi luoton takaisinmaksusta, ei luottoriski ole niin suuri, ja niinpä lainastakaan ei tarvitse maksaa niin paljon kuin vakuudettomien lainojen yhteydessä täytyy. lendo huge 2 Jos olet halukas etsimään lainapalvelua, joka myöntää lainaa vakuuksiasi vastaan, ei kyseessä varmastikaan ole huono ratkaisu. Vakuudellisessa lainassa on myös se hyvä puoli, ettei se johda yhtä herkästi maksuhäiriömerkintöihin. Luottotietomerkintää ei tule, jos velka saadaan kuitattua vakuuden arvolla. Toisaalta vakuuden menetys ei ole mikään tehokas tapa maksaa laina pois, sillä luottoa myönnetään usein vain pieni osa vakuuden arvosta.

Vakuudeton laina on vaihtoehto kenelle vain

Kuka voi saada lainaa heti ilman vakuuksia? Lähes kuka vain, jonka talous on kunnossa. Kun myönnetään vakuudetonta lainaa, on erittäin tärkeää, että hakijan luottotiedot ovat kunnossa. Luottotietonsa menettänyt hakija voi jossain tapauksissa saada vakuudellista lainaa omasta pankistaan tai panttilainaamosta, mutta vakuudettomia lainoja ei tipu. Lainan saaminen saattaa edellyttää myös työssäkäyntiä tai eläkkeen saamista. Mitä suuremmasta lainasta on kyse, sitä todennäköisemmin hakijalta vaaditaan työpaikkaa ja edes kohtalaisia tuloja. Lisäksi hakijan täytyy tietysti olla vähintään täysi-ikäinen sekä oikeustoimikelpoinen. Suomessa toimivat ja suomalaiset lainayhtiöt myöntävät luottoja pääsääntöisesti ainoastaan Suomen kansalaisille tai Suomessa vakituisesti asuville henkilöille.

Erilaisten lainatyyppien vertailua

Pikavippi

Pikavippi on parin sadan suuruinen vakuudeton laina, jolle tyypillistä on myös nopea takaisin maksaminen, yleensä lyhennys tapahtuu muutaman kuukauden aikana. Pikavipeistä peritään usein varsin korkeita korkoja, toisaalta jos lainan hoitaa nopeasti takaisin, ei korkoa ehdi kertyä mahdottomia. Vuoden 2017 pikavipit ovat todella helppoja sekä nopeita hakea ja saada, rahat saattavat olla lainaajan tilillä jo saman päivän aikana.

Käyttöluotto

Käyttöluotto on uudempi, myös vakuudeton lainatuote. Käyttöluottoa suositellaan hankittavaksi niin kertaluontoisiin hankintoihin kuin säännölliseen lisähankintojen tekemiseen. Hinnaltaan käyttöluotto on samansuuntainen kuin kulutusluotto. Käyttöluottojen mukana asiakas saa käyttöönsä tietyn tilirajan jonka suuruudelta tämä voi tehdä nostoja tai sitten olla tekemättä. Vain käyttöön hankitut varat kerryttävät kuluja. Tavallisesti käyttöluoton luottoraja pyörii 2 000 euron tietämillä. Takaisinmaksu on kuukausittain n. Kolmen vuoden maksuajalla.

Kulutusluotto

Kulutusluottoa myönnetään ilman vakuuksia ja takaajia. Kulutusluotto on erityisen hyvä vakuudeton lainamalli suurempiin kertahankintoihin, kuten matkailuun tai sisustushankintoihin. Nykyään kulutusluottojen lainasummat pyörivät jo maksimissaan 50 000 eurossa, joten niiden käyttö on mahdollista moniin erilaisiin ostokohteisiin. Laina-aikojakin on summien mukana laajennettu aina 15 vuoteen saakka. Toki muutaman satasen luotot muutamien kuukausien maksuajalla ovat myös mahdollisia.

Vertaislaina

Kulutusluottojen kategoriaan kuuluvat vakuudettomat vertaislainat ovat pikku hiljaa yleistyneet myös Suomessa. Erikoisuutena vertaislainoissa on se, että lainasummat tulevat suoraan vertaislainaamiseen sijoittaneilta yksityishenkilöiltä. Vertaislainaamisessa voi tavoitella jo kymmenien tuhansien eurojen lainoja useiden vuosien maksuajoilla. Ehdot ovat tavallisimmin vastaavanlaisia kun pankkien kulutusluotoissa, eikä myöskään vertaislainaamisessa tarvita vakuuksien haastavaa hankintaa.

Vakuudellinen laina

Tällainen on jokin suurempi laina, kuten esimerkiksi asuntolaina. Lainan hakijalla tulee olla jotain omaisuutta, jota hän voi käyttää lainan vakuutena. Vakuuksien määrä riippuu hankittavasta kohteesta.

Yrityslaina

Yrityslaina on yrityksen nimissä tehtävä lainaaminen yrityksen tarpeisiin. Sitä on saatavilla vakuudellista lainaa tai sitten yritys myös voi hakea verkossa yrityslainaa ilman vakuuksia. Yritykselle myönnetään vain yrityslainoja, ei yksityisasiakkaille tarkoitettuja lainatuotteita.

Luottokortti

Luottokortiksi kutsutaan sitä kortin muodossa olevaa maksuvälinettä, jonka asiakas saa pankiltaan tai muulta luottokorttia tarjoavalta taholta, erilaisten hyödykkeiden ostamiseen. Luottokortteja myöntävät jo monet eri tahot lentoyhtiöistä kauppaketjuihin. Luottokorttilaskua lyhennetään kuukausittaisissa erissä. freedom rahoitus iso banneri 3

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi