Rahoituslaitos

Selkeät lainaratkaisut

Credigon tavoite on tarjota selkeitä rahoitusratkaisuja yli 20 -vuotiaille asiakkaille. Asiakkaiden tulee olla myös luottokelpoisia, Suomen kansalaisia sekä heillä on kotipaikka Suomessa. Credigolta löytyy pikalaina monenlaiseen tarpeeseen. Lainaa voi hakea minimissään 100 euroa ja siitä eteenpäin lainasummia löytyy sadan euron välein. Credigon pika-luottoa on mahdollista hakea aina 2500€ summaan asti. Maksuaikaa on mahdollista saada maksimissaan viisi vuotta, lyhimmillään laina-aika on vuoden verran.

Hae Credigo pikalaina nopeasti netistä

Lainanhakuprosessi on ilmainen ja yksinkertainen, verkossa tapahtuva prosessi. Lainahakemus täytetään suoraan Credigo:n nettisivuilla. Hakemus on nopea ja helppo täyttää. Lainan hakeminen netissä on täysin turvallista. Kun asiakas hakee lainaa, hän käyttää tunnistautumiseen TUPAS-verkkopankkitunnistautumista, käytännössä tämä siis tarkoittaa verkkopankkitunnuksilla tunnistautumista. Credigolla on myös käytössä mobiilivarmenne. Hakemuksen täyttämisen jälkeen, asiakas saa alustavan lainapäätöksen näkyviin välittömästi. Varsinaisen myönteisen lainapäätöksen jälkeen, rahat maksetaan asiakkaan tilille 10 minuutin kuluessa. Nopean maksamisen edellytyksenä on se, että hakemus on tehty asiakaspalvelun aukioloaikoina. Muina aikoina maksu suoritetaan heti, kun asiakaspalvelu on avoinna. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin (maanantaista perjantaihin) klo. 9.00-20.00 sekä myös lauantaisin klo. 10.00-18.00.

Credigo lainaa juuri sinun tarpeisiisi

Lainanhakijan on hyvä myös itse pohtia, miten sovittaa haettavan pikalainan takaisinmaksu omaan taloudelliseen tilanteeseen sopivaksi. Tämän vuoksi Credigon sivustolla on lainalaskuri, jonka avulla asiakas voi määritellä lainattavan summan ja maksuajan, sekä näiden perusteella todeta kuukausittaiset takaisinmaksuerät ja koron määrän. Lainaa varten ei tarvitse hankkia vakuuksia tai takaajia.

Pikalainan lyhennys kuukausittain

Credigo pikalaina maksetaan takaisin kuukausittain erissä ja eräpäivänä on kuukausittain 28. päivä. Credigolta lähetetään asiakkaalle laskut hyvissä ajoin ennen eräpäivää, asiakas myös näkee voimassaolevan laskun kirjautumalla omalle asiakastilille. Laskut lähetetään sähköpostiin, tai asiakkaan niin halutessa myös maksuttomana kirjeenä. Asiakas saa kuittauksen sähköpostiinsa aina kun kunkin kuukauden maksusuoritus on kirjautunut luotonantajan tilille. Lainan voi halutessaan maksaa takaisin nopeammin tai suuremmissa erissä, mikäli asiakkaan taloudellinen tilanne tämän sallii. Tällöin kannattaa olla ensin yhteydessä asiakaspalveluun. Mikäli maksua ei hoida ajallaan ja maksu myöhästyy, siitä peritään viiden euron maksumuistutusmaksu. Asiakkaan on myös mahdollista neuvotella takaisinmaksueristä ottamalla yhteyttä Credigon asiakaspalveluun. Laskussa näkyy aina avoimena oleva velkasaldo, velkasaldon voi myös tarkastaa Credigon omilta asiakassivuilta.

  Vippi.org – Hae Lainaa Netistä

Laina ilman piilokuluja

Credigo pähkinänkuoressa

  • Lainaa 100 – 2500 euroa
  • Maksuaikaa 1 – 5 vuotta
  • Pikavippi heti tilille
  • Edulliset kulut
  • Ikäraja 20 vuotta

Kuten jo aiemmin mainittiin, Credigo pikalainan lainakulut koostuvat pelkästä kuukausikorosta. Kunkin pikalainan kuukausikorko on 3,25%-3,42% riippuen takaisinmaksuajasta ja lainasummasta. Monilla muilla lainantarjoajilla lainaan lisätään erilaisia avausmaksuja ja nostokuluja. Credigon lainaan ei sisälly minkäänlaisia käsittelykuluja, puhumattakaan piilokuluista. Credigon lainapalvelusta löytyy vertailu, mistä näkee lainan edullisuuden verrattuna joihinkin muihin lainantarjoajiin.

Credigon asiakaspalvelu

Credigolla on henkilökohtainen asiakaspalvelu. Se on avoinna arkisin ja lauantaisin aamusta iltaan, sunnuntaisin asiakaspalvelu on suljettu. Asiakaspalveluun on mahdollista ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla sekä Chat-palvelun kautta ja yhteydenottolomakkeella, jotka löytyvät Credigon sivulta. Credigon nettisivuilta löytyvät kaikki yhteystiedot sekä tietenkin kattavasti lisätietoa lainaehdoista.

Huom!

Sivuston sisältö on tarkoitettu blogimuotoiseksi yleiseksi kirjoitukseksi eikä se ole taloudellista neuvontaa. Tätä artikkelia tehdessä on hyödynnetty tekoälyä. Tarkista lainan tiedot suoraan aina erikseen lainatarjouksesta sekä lainasopimuksesta. Hakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Usein kysytyt kysymyksen Credigosta

Credigo pikalainaa heti 100 2500E Rahaa tilille alle 15 minuutissa

Mitä tarkoittaa Credigon lainatakuu? Credigon pikaluottoihin liittyy lainatakuu, mikä tarkoittaa sitä, että mikäli asiakas löytää 30 päivän sisällä lainasopimuksen allekirjoittamisesta paremman tarjouksen Credigo-lainasta, hänelle hyvitetään lainojen erotus lahjakortilla. Credigolle täytyy tätä varten esittää todistus, jossa näkyy se, että samaa lainaa todella on tarjottu edullisempaan hintaan. Tarjoaako Credigo yrityslainoja? Tämä ei valitettavasti ole mahdollista. Credigolta voi hakea lainaa vain yksityishenkilöille. Yrityslainojen hakua voi kokeilla yrityslainoihin erikoistuneilta lainantarjoajilta. En ymmärrä miksi sain kielteisen lainapäätöksen? Credigo tekee lainanhakijoista riskiarvion perustuen asiakkaan toimittamiin tietoihin hänen taloudellisesta tilanteestaan ja maksukyvystä. Joissakin tapauksessa asiakkaan tilanne arvioidaan sellaiseksi, ettei lainaa voida myöntää. Toki myönteisen lainapäätöksen saamisen estää myös maksuhäiriömerkintä ja esim. puutteelliset tiedot osoitteesta. Huomioi myös, ettei asiakkaalla voi olla kerrallaan kuin yksi avoin laina Credigolle. Onnistuuko hakemuksen tekeminen ilman verkkopankkitunnuksia? Kyllä. Tunnistautumiseen voi käyttää myös mobiilivarmennetta. Mobiilivarmenteen käyttöönotto onnistuu käyttämäsi operaattorin kautta. Millaisia hakemuksia tulee lähettää hakemusta varten? Lähetetäänkö nämä kirjeellä? Credigon tarjoamaa vakuudetonta pikalainaa varten ei tarvitse lähettää minkäänlaisia liitteitä, eikä varsinkaan kirjeitse. Lainanhakua varten tarvitsee olla vain pankkitunnukset/mobiilivarmenteen käyttö ja laite jolla pääsee internettiin.

  Etua.fi kilpailuttaa lainan puolestasi – Kilpailuta lainat helposti ilmaiseksi

Credigon lainakulut

  • Ei käsittely- ja piilokuluja
  • Kuukausikorko 3,25%-3,42%
  • Todellinen vuosikorko maksimissaan 46,69%
  • Esimerkkilaina 1500 euroa, 3 vuoden maksuajalla: Takaisinmaksu 71€/kk, kuukausikorko 3,25%, yht. 2556€

Credigolta saat kätevästi pienet pikavipit ja hieman suuremmatkin kulutusluotot tarpeeksi pitkällä maksuajalla. Palvelun valtteina ovat nopea rahojen siirto sekä kohtuulliset korot. Suosittelemme Credigoa lämpimästi.

Credigo yhteystiedot:

Northmill Oy

Y-tunnus: 2680454-1 Osoite: Bulevardi 14 B 00120 Helsinki

Credigo asiakaspalvelu

Credigo asiakaspalvelu palvelee Ma-Pe kello 9-20 ja La 10-18 Puh: 09 4272 0663 (ppm/mpm) Sähköposti: asiakaspalvelu@credigo.fi

Samankaltaiset artikkelit