Lainaa 20000 euroa täysin ilman vakuuksia – TOP-10 lainat

Lainaa 20 000 euroa hetiOlisiko nyt sopiva aika tavoitella omia unelmia, hakemalla tätä tarkoitusta varten käyttöön 20 000 euron laina? Kulutusluotot ovat verkossa haettavia lainoja, joista löytyy nykyään jo suuri määrä 20 000 euron lainoja tai tarvittaessa jopa sitä suurempia. Suurin osa näistä lainoista on mahdollista saada käyttöön täysin ilman vakuuksia. Kuten olet jo ehkä havainnut, 20 000 euron lainojen hinnoissa on suuria eroja. Sinun kannattaakin vertailla eri palvelutarjoajien lainoja, ennen mihinkään tarjoukseen tarttumista. Onneksesi me olemme olemassa ja tarkoituksenamme on tehdä lainaaminen sinulle hieman helpommaksi ja miellyttävämmäksi. Tutustu siis lainavertailuumme ja löydä paras laina käyttöösi! Palvelut on listattu helposti alle ja jokaisen palvelun kohdalta pääset lukemaan palvelusta tarkempaa tietoa hinnoista, lainasummista, takaisinmaksuajoista ja muista sekä ennenkaikkea pääset hakemaan lainaa lainantarjoajan sivuilta samalla kertaa.

Lainapalvelu Lainaa Maksuaikaa Lisätietoja
Lainaa verkosta Bank Norwegianilta

Lainaa
20 000 €

Maksuaikaa
1 v – 15 v

Rahoituslaitos lainaa

Lainaa
20 000 €

Maksuaikaa
1 v – 15 v

Etualta parhaat lainatarjoukset nopeasti

Lainaa
20 000 €

Maksuaikaa
1 v – 15 v

Vertaile usean pankin lainoja

Lainaa
20 000 €

Maksuaikaa
1 v – 15 v

Zmarta etsii sinulle lainaa parhaalla korolla

Lainaa
20 000 €

Maksuaikaa
1 v – 15 v

Lainan kilpailutus Lendon avulla

Lainaa
20 000 €

Maksuaikaa
1 v – 15 v

Instabank kulutusluotto

Lainaa
20 000 €

Maksuaikaa
Ei kiinteää

Ferratum Prime laina heti

Lainaa
20 000 €

Maksuaikaa
1 kk – 2 v

Hae lainaa Bigbankin kautta

Lainaa
20 000 €

Maksuaikaa
6 kk – 10 v

Vakuudetonta lainaa suoraan netistä Komplett Bankilta

Lainaa
20 000 €

Maksuaikaa
Ei kiinteää

20 000 euron laina on vakuudeton – vai onko?

Mitä suuremmiksi verkossa haettavien lainojen summat tulevat, sitä enemmän myös hakijalta vaaditaan. Joissakin tapauksissa lainamahdollisuus on juuri täysi-ikäisyyden saavuttaneilla, mutta useimmiten näin suurien lainojen hakijalta vaaditaan vähintään 20-vuoden ikää, jopa 25-vuoden ikärajallisia lainoja markkinoilla on. 20 000 euron verkosta haettava laina ei välttämättä enää kilahda tilille ilman vakuuksia. Lainalle voidaan vaatia säännöllisten tulojen lisäksi muutakin vakuutta, kuten asuntoa tai autoa. Vähintään rinnakkaishakijan hankkiminen on muodostunut normaalikäytännöksi näin suurissa kulutusluotoissa, muutama lainaaja kuitenkin myöntää vielä 20 000 euron lainan vakuudettomana ja ilman rinnakkaishakijaa, jos muut ehdot täyttyvät.

Huomioi ennen lainan hankkimista kokonaistilanteesi

Voit valita 20000€ lainalle takaisinmaksuvaihtoehdon muutamien kuukausien ja jopa 15 vuoden välillä. Vaikka usein suositellaankin lyhyttä maksuaikaa pienempien kulujen vuoksi, on tämän suuruisissa kulutusluotoissa syytä valita mahdollisimman pitkä takaisinmaksuaika. Koskaan ei voi tietää, millaiseksi elämäntilanteet muuttuvat. Mutta laina on silti maksettava takaisin, oli sitten työssä, työttömänä tai sairaslomalla. Pitkä maksuaika laskee kuukausierää pienemmäksi, jolloin siitä on huomattavasti helpompi selvitä tiukassakin tilanteessa. Lainan kulut vaihtelevat henkilökohtaisen korkoprosentin ja valitun laina-ajan mukaan muutamasta tuhannesta, jopa kymmeniin tuhansiin euroihin. Tee aina tarkat laskelmat kuluista ennen lainatarjouksen hyväksymistä ja käytä vertailussa todellisen vuosikoron määrettä.

Pitkä maksuaika tuo turvaa ja joustoa lainaamiseen

Pitkä maksuaika ei kuitenkaan rajoita sinua mitenkään, jos haluat maksaa suurempia kuukausieriä tai sinulla on mahdollisuus lyhentää lainaa etuajassa. Lainan maksaminen joko osittain tai koko 20000 € laina kokonaisuudessaan pois, aiemmin kuin alun perin on suunniteltu, on poikkeuksetta ilman lisäkuluja ja lakisääteisesti tarjottava palvelu. Itse asiassa se on rahaa säästävä asia, koska kun laina on maksettu pois, myös korkojen kertyminen lakkaa. Lainaa 20000 euroa voi saada, vaikka tekisi lyhyttä sijaisuutta. On asiakkaan vastuulla osaltaan harkita, kannattaako tämä kuitenkaan. Maksut juoksevat vaikka työt loppuisivat, eikä Lainalla hankittu unelmaloma enää tunnu hyvältä idealta kun tulona on peruspäiväraha tai pien ansiosidonnainen. Toki luotonmyöntäjät tekevät myös laajoja ja tarkkoja riskienhallinta-arvioita, jotta hakijoista voidaan löytää henkilöt, joille lainaaminen on kaikille osapuolille turvallista. Hyvin suunniteltu ja perusteltu lainaaminen tuo iloa pitkäksi aikaa!

Millainen laina sitten kannattaa valita?

Yksi selkein valintaperuste on se, että missä lainassa on pienin korko ja pienimmät kulut. Toisena asiana kannatta tarkastella, millaiset ovat muut ehdot lainan suhteen. Millainen on esimerkiksi laina-aika. Jokin laina voi olla matalakorkoinen, mutta se on maksettava vuodessa takaisin. Silloin korkoprosentti ei juurikaan merkitse mitään, koska kuukausisummat nousevat niin korkeiksi lyhyen laina-ajan vuoksi. Toisessa lainassa voi olla matala korko, mutta kulut ovat kohtuuttomat avausmaksuineen, tilinhoitokuluineen ja laskutuslisineen. Korkean koron luotossa taas ei välttämättä ole muita kuluja nimeksikään. Siksi kannattaa vertailla lainoja ja niiden todellista vuosikorkoa, jotta todelliset vuosittaiset kulut saadaan selkeästi näkyville ja arvioitavaksi se, onko laina todella halpa.

Mistä lainaa 20000 euroa?

Alla näet lyhyet esittelyt TOP-3 20 000 euron lainoista tällä hetkellä. Jokaisen esittelyn kohdalla pääset lukemaan lisää palvelusta ja suoraan lainahakemukseen pankin sivuille yhdellä painalluksella. Lainaa Bank Norwegianilta

Bank Norwegian lainat

Bank Norwegian myöntää 20000 euron lainoja yli 23 vuotiaille asiakkaille. Bank Norwegianin lainatuote on luonteeltaan vakuudeton, joten et tarvitse kiinteää omaisuutta vakuudeksi, ainoastaan säännölliset tulot. Korko on henkilökohtainen ja muodostuu tarkan riskiarvion jälkeen, ollen suurimmillaan 22,49%. Lisäksi maksettavaksi tulee pieni lainan avauskulu sekä kuukausittainen tilinhoitomaksu. Jos sinulla ilmenee haasteita lainan hakuun liittyen, voit olla helposti yhteydessä Bank Norwegianin suomenkieliseen asiakaspalveluun.

Turvallista lainaa nopeasti

Rahoitu.fi lainaa nopeasti

Melko uusi lainavertaaja, Rahoitu.fi kilpailuttaa vaivattomasti ja ilman erillistä maksua 20 000 euron lainat. Rahoitu.fi tarjoaa mahdollisuutta hakea lainoja yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Myös lainojen yhdistämismahdollisuus on olemassa. Rahoitu.fi toimittaa luottohakemuksesi useille lainapalveluille, joiden tarjouksista sinä saat valita parhaat päältä. Lainojen maksuajat vaihtelevat, mutta maksimissaan voit tavoitella 20 000 euron lainaan jopa 15 vuoden maksuaikaa. Rahoitu.fi edustaa useita tunnettuja, luotettavia ja suosittuja lainapalveluja.

Hae Komplett Bank lainaa

Komplett Bank lainat

Komplett bank Komplett bank tarjoaa lainaa yli 23 – vuotiaille hakijoille. Lainat ovat vakuudettomia, hait sitten 500 euron lainan tai vaikkapa 20 000 euroa. Takaisinmaksussa pätevät joustavuuden lait: On asiakkaan päätettävissä millä aikajanalla tämä maksaa nostamansa 20 000 euron lainan takaisin. Minimissään maksettavaksi tulevat kuukausittain pelkästään lainan korot ja kulut asiakkaan niin halutessa. 20000 euron laina myönnetään käyttöluottona, joten voit itse vaikuttaa, nostatko koko summan kerralla vai käytätkö rahat osissa ja teet niitä varten pienempiä nostoja.

Kuten huomaat, ei näinkään suuri laina ole enää mahdottomuus hankkia ja sen voi saada jopa täysin ilman vakuuksia. Toki luotonantaja voi myös olla myöntämättä lainaa. Miten tilanne sinun kohdallasi on, saatko 20000 euron lainaa vai et? Entäs millaisella korolla? Muuta mahdollisuutta selvittää tätä asiaa ei ole, kuin täyttää hakemus ja katsoa miten käy! Katso vertailemamme kaikki lainat ja valitse sinulle sopivin! Etua kilpailutta 20000 euron lainat