Lainaa 60 000 euroa – Näin haet edullisesti ja turvallisesti

Lainaa 60000 euroa

Lainan hakeminen ei ole aina yksinkertainen prosessi, varsinkin kun kyseessä on suurempi summa, kuten 60 000 euroa. Tällä sivustolla pyrimme auttamaan sinua löytämään parhaan mahdollisen lainan tarpeisiisi. Seuraavassa kerromme, miten voit hakea 60 000 euron lainaa ja mitä tarvitset lainan hakemiseen.

Miten hakea 60 000 euron laina?

60 000 euron lainan hakeminen on mahdollista monien eri pankkien ja rahoituslaitosten kautta. Hakuprosessi alkaa yleensä lainahakemuksen täyttämisellä. Hakemukseen kirjataan omat henkilö- ja tulotiedot, sekä tiedot mahdollisista vakuuksista. Hakemuksen jälkeen lainatarjouksia voi alkaa saapua nopeastikin. Kannattaa kuitenkin muistaa, että lainaa ei kannata hakea hätiköiden, vaan lainatarjoukset kannattaa vertailla huolellisesti.

Mitä tarvitset 60 000 euron lainan hakemiseen?

60 000 euron lainaa hakiessa sinun tulee yleensä osoittaa, että sinulla on riittävät tulot lainan takaisinmaksuun. Lisäksi lainan myöntäjä saattaa vaatia vakuuksia lainalle. Vakuuksien tarve riippuu kuitenkin lainan myöntäjästä, ja on myös mahdollista saada 60 000 euron lainaa ilman vakuuksia tai takaajia.

Kuinka nopeasti saat lainapäätöksen?

Lainapäätöksen saaminen riippuu lainan myöntäjästä. Joissain tapauksissa päätöksen voi saada jopa saman päivän aikana, mutta suurempien lainasummien kohdalla päätös saattaa kestää pidempään. On kuitenkin tärkeää muistaa, että lainan hakemisessa ei kannata kiirehtiä. Kannattaa ottaa aikaa lainatarjousten vertailuun ja valita itselle sopivin edullinen laina.

60 000 euron lainaa hakiessa kannattaa myös muistaa, että lainan takaisinmaksuaika on yleensä pidempi kuin pienemmissä lainoissa. Esimerkiksi 20 000 euron lainan takaisinmaksuaika on yleensä lyhyempi kuin 60 000 euron lainan. Voit lukea lisää eri lainasummien takaisinmaksuajoista sivuillamme Lainaa 1000 euroa ja Lainaa 8000 euroa.

Vertailemme sivustollamme myös erilaisia lainavaihtoehtoja, kuten pikaluotto ja luotto. Löydät meiltä myös tietoa erilaisista lainoista, kuten halvimmista pikavipeistä ja rakennuslainasta.

Kun olet valmis hakemaan lainaa, voit tehdä sen suoraan sivustoltamme. Toivomme, että löydät meiltä juuri sinulle sopivan lainan. Lisätietoa 60 000 euron lainasta löydät myös täältä.

60 000 euron lainan korko – Miten se määritellään?

60 000 euron lainan korko määritetään useiden eri tekijöiden perusteella. Yksi merkittävimmistä tekijöistä on markkinakorko, joka heijastaa lainanantajien välisen kilpailun tasoa ja talouden yleistä tilaa. Tämän lisäksi korkoon vaikuttavat myös lainanhakijan taloudellinen tilanne ja luottotiedot.

On tärkeää huomata, että 60 000 euron lainan korko voi vaihdella merkittävästi eri lainantarjoajien välillä. Tästä syystä onkin suositeltavaa vertailla eri lainatarjouksia huolellisesti ennen lainapäätöksen tekemistä.

Miten voit vaikuttaa lainasi korkoon?

Hae lainaa Rahoituslaitokselta

Lainasi korkoon voit vaikuttaa monin eri tavoin. Yksi tehokkaimmista keinoista on hoitaa omaa talouttaan ja luottotietojaan huolellisesti. Hyvät luottotiedot ja vakaat tulot voivat auttaa saamaan alhaisemman koron 60 000 euron lainalle.

Lisäksi lainan korkoa voi pyrkiä alentamaan neuvottelemalla lainanantajan kanssa. Tämä voi kuitenkin olla haastavaa, etenkin suurten lainasummien kohdalla.

Lopuksi, lainan korkoon voi vaikuttaa valitsemalla laina-aika huolellisesti. Lyhyempi laina-aika tarkoittaa usein korkeampaa korkoa, mutta toisaalta laina tulee maksettua nopeammin takaisin. Pitkä laina-aika puolestaan tarkoittaa usein alhaisempaa korkoa, mutta lainan takaisinmaksu kestää kauemmin.

On tärkeää muistaa, että lainan korko on vain yksi tekijä, joka vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin. Myös lainan muut kulut, kuten avaus- ja tilinhoitomaksut, tulee ottaa huomioon lainaa hakiessa.

60 000 euron lainan takaisinmaksu – Miten suunnitella taloutta?

60 000 euron lainan takaisinmaksu on suuri taloudellinen sitoumus, joka vaatii huolellista suunnittelua ja budjetointia. Tämä ei ole tehtävä, joka tulisi ottaa kevyesti, sillä lainan takaisinmaksu voi vaikuttaa talouteesi useiden vuosien ajan. On tärkeää, että valitset oikean laina-ajan ja kuukausierän suuruuden, jotta lainan takaisinmaksu ei aiheuta taloudellista rasitusta.

Miten valita oikea laina-aika?

60 000 euron lainan takaisinmaksuaika riippuu useista tekijöistä. Ensinnäkin, sinun tulisi tarkastella kuukausittaista budjettiasi ja laskea, kuinka paljon sinulla on varaa maksaa lainaa takaisin joka kuukausi. Tämä auttaa sinua määrittämään, kuinka pitkä laina-aika sinun tulisi valita. Lyhyempi laina-aika tarkoittaa suurempia kuukausittaisia maksuja, mutta laina maksetaan takaisin nopeammin ja kokonaiskorkokustannukset jäävät pienemmiksi. Pidempi laina-aika taas tarkoittaa pienempiä kuukausittaisia maksuja, mutta laina-aika on pidempi ja kokonaiskorkokustannukset nousevat suuremmiksi.

  Lainaa 400 euroa

Kuinka suuri kuukausierä 60 000 euron lainassa on?

Kuukausierän suuruus 60 000 euron lainassa riippuu laina-ajasta sekä lainan korosta. Mitä pidempi laina-aika, sitä pienempi kuukausierä, mutta sitä suuremmaksi korkokustannukset kertyvät laina-ajan aikana. Toisaalta, mitä lyhyempi laina-aika, sitä suurempi kuukausierä, mutta sitä pienemmiksi korkokustannukset jäävät. Lainan korolla on myös merkittävä vaikutus kuukausierän suuruuteen. Mitä korkeampi korko, sitä suurempi kuukausierä.

Lainanvertaaja.fi:n avulla voit vertailla eri lainantarjoajien tarjoamia lainaehtoja ja löytää sinulle sopivimman ratkaisun. Esimerkiksi pienlaina voi olla hyvä vaihtoehto, jos tarvitset rahoitusta pienempiin hankintoihin tai yllättäviin menoihin. Toisaalta, jos olet hankkimassa esimerkiksi venettä, voit harkita venelainaa. Tärkeintä on, että valitset lainan, joka sopii juuri sinun taloudelliseen tilanteeseesi ja tarpeisiisi.

60 000 euron lainan kustannukset – Mitä sinun tulee tietää?

60 000 euron laina on merkittävä taloudellinen sitoumus, joten on tärkeää ymmärtää sen kustannukset kokonaisuudessaan. Lainan kustannukset muodostuvat useista eri tekijöistä, kuten koroista, lainanhoitokuluista ja mahdollisista vakuutuksista.

Kuinka paljon kuluja ja korkoja 60 000 euron lainassa on?

60 000 euron lainan korko ja kulut riippuvat monista tekijöistä, kuten laina-ajasta, lainanantajan hinnoittelusta ja omasta luottokelpoisuudestasi. Lainan korko on yleensä suurin yksittäinen kustannus, mutta myös muut kulut, kuten avausmaksut ja kuukausittaiset lainanhoitopalkkiot, voivat kasvattaa lainan kokonaiskustannuksia merkittävästi.

Lainanantajat ilmoittavat lainan todellisen vuosikoron, joka sisältää kaikki lainan kustannukset. Todellinen vuosikorko antaa hyvän kuvan lainan kokonaiskustannuksista. On tärkeää vertailla eri lainantarjoajien todellisia vuosikorkoja löytääksesi edullisimman lainan.

Miten minimoida lainan kustannukset?

Lainan kustannuksia voi minimoida monin eri tavoin. Ensinnäkin, on tärkeää vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia. Lainanvertaaja.fi auttaa sinua löytämään parhaat tarjoukset ja säästämään rahaa.

Valitse sopiva laina-aika. Mitä pidempi laina-aika, sitä enemmän maksat korkoa. Toisaalta, lyhyemmällä laina-ajalla kuukausittainen lainanlyhennys on suurempi. Lainan aika tulee valita huolellisesti omien taloudellisten olosuhteiden ja maksukyvyn mukaan.

Hyvä luottotietorekisteri auttaa myös saamaan edullisemman lainan. Lainanantajat tarkastavat luottotiedot lainahakemuksen yhteydessä ja paremmat luottotiedot voivat johtaa alhaisempaan korkoon.

Lopuksi, harkitse lainan ottamista ilman vakuuksia tai takaajia. Vakuudettomat lainat voivat olla kalliimpia, mutta ne ovat myös joustavampia ja niiden hakeminen on nopeampaa.

60 000 euron laina ilman vakuuksia tai takaajia – Onko se mahdollista?

Onko mahdollista hakea lainaa 60000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia? Kyllä, se on mahdollista. Nykyään monet rahoituslaitokset tarjoavat mahdollisuuden hakea suuria lainasummia ilman, että sinun tarvitsee esittää vakuuksia tai hankkia takaajia. Tämä on mahdollista, koska lainanmyöntäjät käyttävät muita menetelmiä arvioidakseen lainan hakijan kykyä maksaa laina takaisin. Tällaisia menetelmiä ovat esimerkiksi hakijan luottotietojen tarkastelu ja tulotason arviointi.

Miten hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Lainan hakeminen ilman vakuuksia tai takaajia on yksinkertaista. Ensimmäinen askel on valita sopiva rahoituslaitos, joka tarjoaa lainoja ilman vakuuksia. Tämän jälkeen sinun tulee täyttää lainahakemus, jossa kerrot muun muassa tuloistasi ja menoistasi. Hakemuksen lähettämisen jälkeen rahoituslaitos käsittelee hakemuksen ja tekee luottopäätöksen.

Hakemusprosessi on suhteellisen nopea ja voit saada rahat tilillesi jopa saman päivän aikana hakemuksen hyväksymisen jälkeen. Jos haluat hakea lainaa pitkällä maksuajalla, on sekin mahdollista useissa rahoituslaitoksissa.

Mitä hyötyjä ja riskejä liittyy lainan ottamiseen ilman vakuuksia?

Yksi suurimmista hyödyistä lainan ottamisessa ilman vakuuksia tai takaajia on se, että voit saada lainaa nopeasti ilman tarvetta etsiä takaajaa tai vakuuksia. Tämä tekee lainan hakemisesta helpompaa ja nopeampaa. Toisaalta, koska lainanantaja ottaa suuremman riskin lainatessaan rahaa ilman vakuuksia, lainan korot voivat olla korkeammat kuin vakuudellisissa lainoissa.

Riskinä on myös se, että jos et pysty maksamaan lainaa takaisin, se voi johtaa vakaviin taloudellisiin vaikeuksiin ja luottotietojen menetykseen. Siksi on tärkeää, että harkitset huolellisesti omaa taloudellista tilannettasi ennen kuin haet lainaa ilman vakuuksia tai takaajia.

Vertaile ja kilpailuta 60 000 euron laina helposti Lainanvertaaja.fi palvelussa

Lainanvertaaja.fi on luotettava ja käytännöllinen palvelu, joka tarjoaa mahdollisuuden vertailla ja kilpailuttaa lainoja. Etenkin suurempien lainasummien, kuten 60 000 euron lainan, kohdalla kilpailutus on erittäin tärkeää, sillä pienetkin erot koroissa ja kuluissa voivat tarkoittaa suuria eroja lainan kokonaiskustannuksissa.

  Lainaa 55000 euroa

Miksi valita Lainanvertaaja.fi palvelu lainan kilpailuttamiseen?

Lainanvertaaja.fi on erinomainen valinta lainan kilpailuttamiseen monestakin syystä. Ensinnäkin, palvelumme on täysin ilmainen ja puolueeton, joten voit olla varma, että saat parhaan mahdollisen vertailun lainoista. Toiseksi, meidän avullamme voit säästää huomattavasti aikaa ja vaivaa, sillä sinun ei tarvitse itse kahlata läpi lukuisia lainatarjouksia ja vertailla niitä keskenään. Kolmanneksi, Lainanvertaaja.fi tarjoaa kattavan vertailun useiden eri lainantarjoajien lainoista, joten voit olla varma, että saat kattavan kuvan lainamarkkinoista.

Kuinka hyödyntää Lainanvertaaja.fi palvelua lainan haussa?

Lainanvertaaja.fi palvelun käyttö on helppoa ja nopeaa. Syötät vain haluamasi lainasumman, tässä tapauksessa 60 000 euroa, ja laina-ajan, jonka jälkeen palvelu vertailee puolestasi eri lainantarjoajien tarjoukset. Saat nopeasti selkeän yleiskuvan lainoista, niiden koroista ja kuluista, jolloin voit helposti valita itsellesi parhaiten sopivan lainan.

Lainanvertaaja.fi palvelun kautta voit myös hakea järjestelylainaa, joka voi olla hyvä vaihtoehto, jos sinulla on useita pienempiä lainoja, joita haluaisit yhdistää yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Tällöin voit säästää koroissa ja kuluissa, ja lisäksi lainojen hallinnointi helpottuu, kun sinulla on vain yksi laina maksettavana.

Olipa tarpeesi mikä tahansa, Lainanvertaaja.fi palvelu on luotettava kumppani lainojen vertailussa ja kilpailutuksessa. Tutustu palveluumme ja löydä itsellesi paras mahdollinen laina!

Olli:n vinkit: Kuinka lainata 60 000 euroa edullisesti ja turvallisesti?

Monet meistä saattavat jossain vaiheessa elämää tarvita lainaa esimerkiksi suurempien hankintojen, kuten asunnon tai auton, rahoittamiseksi. Lainan ottaminen on kuitenkin aina vakava päätös, johon liittyy sekä taloudellisia että juridisia velvoitteita. Tässä artikkelissa jaan omia kokemuksiani ja vinkkejäni siitä, kuinka lainata 60 000 euroa edullisesti ja turvallisesti.

Olen itse toiminut pitkään rahoitus- ja laina-alalla, ja vuosien kokemuksen myötä olen oppinut ymmärtämään lainamarkkinoiden monimutkaisuuden. Lainaa ottaessa on tärkeää vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia ja ehtoja huolellisesti. Tässä Lainanvertaaja.fi:n palvelu on oiva apuväline, sillä se vertailee ja kilpailuttaa lainoja 100 – 60 000 euroa, korko alkaen 4%.

Yksi merkittävä vinkki lainan ottamiseen liittyy korkoon. Korko on usein se tekijä, joka erottaa edullisen lainan kalliista. Korkean koron laina voi tuntua aluksi houkuttelevalta, mutta pitkällä aikavälillä se tulee kalliiksi. Kannattaa siis aina pyrkiä valitsemaan mahdollisimman alhaisen koron laina.

Toinen tärkeä seikka on laina-aika. Mitä pidempi laina-aika, sitä enemmän korkoa ehtii kertyä. Toisaalta lyhyt laina-aika tarkoittaa suurempia kuukausieriä. Laina-ajan määrittelyssä onkin kyse tasapainottelusta: toisaalta haluat maksaa lainan pois mahdollisimman nopeasti, toisaalta kuukausierän on oltava sellainen, että sen maksaminen onnistuu joka kuukausi.

Kolmas vinkkini koskee lainan takaisinmaksua. Suosittelen aina maksamaan lainan takaisin suunnitellussa aikataulussa. Näin vältät mahdolliset myöhästymismaksut ja muut lisäkustannukset. Joskus elämässä voi kuitenkin tulla vastaan tilanteita, joissa lainan takaisinmaksu ei onnistu suunnitellusti. Tällaisissa tapauksissa on tärkeää ottaa yhteyttä lainanantajaan mahdollisimman pian ja sopia uudesta maksusuunnitelmasta.

Näiden vinkkien avulla uskon, että voit tehdä parempia päätöksiä lainaa ottaessasi. Muista kuitenkin, että jokaisen lainan otto on aina yksilöllinen päätös, johon vaikuttaa monia tekijöitä. Onnea matkaan laina-asioissa!

Esimerkkejä 60 000 euron lainan koroista ja kuukausieristä

Lainanvertaaja.fi on palvelu, joka vertailee ja kilpailuttaa lainoja 100 – 60000 euroa, korko alkaen 4%. Palvelun avulla voit löytää edullisen 60 000 euron lainan, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi ja taloudelliseen tilanteeseesi. Tässä taulukossa esitellään esimerkkejä lainaehdoista ja koroista, joita voit saada lainatessasi 60 000 euroa.

LainasummaLaina-aikaKorkoprosenttiKuukausierä
60 000 euroa10 vuotta4%606,66 euroa
60 000 euroa15 vuotta4%443,96 euroa
60 000 euroa20 vuotta4%363,99 euroa

Taulukosta nähdään, että laina-ajan pituus vaikuttaa merkittävästi kuukausittaiseen maksuerään. Mitä pidempi laina-aika, sitä pienempi kuukausittainen maksuerä on. Tämä on hyvä ottaa huomioon lainaa hakiessa, sillä vaikka pienempi kuukausierä voi tuntua houkuttelevalta, se tarkoittaa myös sitä, että lainan korkokustannukset kasvavat pidemmän laina-ajan myötä.

Lainanvertaaja.fi:n avulla voit vertailla eri lainavaihtoehtoja ja löytää juuri sinun tarpeisiisi ja taloudelliseen tilanteeseesi sopivan lainan. Muista kuitenkin aina vertailla lainoja huolellisesti ja ottaa huomioon kaikki lainaan liittyvät kulut, ei pelkästään korkoprosenttia.

  Lainaa 8000 euroa

Lainaa 60 000 euroa – Näin haet edullisesti ja turvallisesti

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on edullisin 60 000 euron laina?

Edullisin 60 000 euron laina riippuu useista tekijöistä, kuten lainan korosta, laina-ajasta ja mahdollisista muista lainaan liittyvistä kuluista. Vertailemalla eri lainantarjoajien ehtoja ja kuluja voit löytää itsellesi edullisimman vaihtoehdon.

Millaisia korkoja ja kuluja 60 000 euron lainoissa yleensä on?

60 000 euron lainoissa korko voi vaihdella suuresti pankista ja lainatyypistä riippuen. Keskimääräinen korko voi olla noin 3-6%, mutta se voi olla myös korkeampi tai matalampi. Lainoissa on usein myös muita kuluja, kuten nostokuluja, tilinhoitomaksuja tai lainan avausmaksuja. Kuluja voi kuitenkin välttää vertailemalla eri lainantarjoajia ja valitsemalla itselle sopivimman vaihtoehdon. Lisäksi lainan takaisinmaksuaika vaikuttaa kokonaiskuluihin, sillä mitä pidempi takaisinmaksuaika, sitä enemmän korkoa ehtii kertyä.

Miten takaisinmaksuaika vaikuttaa 60 000 euron lainan kokonaiskustannuksiin?

Takaisinmaksuaika vaikuttaa merkittävästi 60 000 euron lainan kokonaiskustannuksiin. Mitä pidempi takaisinmaksuaika, sitä enemmän korkoa kertyy laina-ajalta, mikä nostaa lainan kokonaiskustannuksia. Toisaalta lyhyempi takaisinmaksuaika tarkoittaa suurempia kuukausieriä, mutta lainan kokonaiskustannukset jäävät pienemmiksi. On tärkeää löytää itselle sopiva tasapaino kuukausierän suuruuden ja laina-ajan välillä.

Onko mahdollista saada 60 000 euron laina ilman vakuuksia?

Kyllä, on mahdollista saada 60 000 euron laina ilman vakuuksia. Lainan myöntäminen riippuu kuitenkin lainanhakijan taloudellisesta tilanteesta ja luottokelpoisuudesta.

Mitä tulee ottaa huomioon ennen 60 000 euron lainan hakemista?

Ennen 60 000 euron lainan hakemista tulee varmistua omasta maksukyvystä. On tärkeää tietää, kuinka suuri kuukausittainen lainanhoitokustannus on omaan talouteen nähden. Lisäksi on hyvä varmistua, että laina-aika on sopiva ja että lainan korko on kilpailukykyinen. On myös suositeltavaa vertailla eri lainantarjoajien lainaehtoja ja -kuluja. Lainan hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias ja hänen tulee asua vakituisesti Suomessa. Hakijan luottotiedot tarkistetaan ja ne tulee olla kunnossa. Lainan hakemista suunniteltaessa on hyvä ottaa huomioon myös mahdolliset tulevat elämäntilanteen muutokset, jotka voivat vaikuttaa lainan takaisinmaksukykyyn.

Kuinka nopeasti 60 000 euron lainan voi saada tilille?

Lainapäätöksen saaminen on yleensä nopeaa, ja lainahakemus käsitellään usein saman päivän aikana. Kuitenkin lainan siirtäminen tilille voi kestää 1-3 arkipäivää. Huomioi, että lopullinen aikataulu riippuu pankista ja lainanantajasta.

Mikä on tyypillinen laina-aika 60 000 euron lainalle?

Tyypillinen laina-aika 60 000 euron lainalle on 10-15 vuotta, mutta se voi vaihdella riippuen lainan ehdoista ja lainanottajan taloudellisesta tilanteesta.

Kuinka suuri on kuukausierä 60 000 euron lainalle?

Kuukausierän suuruus 60 000 euron lainalle riippuu useista tekijöistä, kuten laina-ajasta, korosta ja mahdollisista muista lainaan liittyvistä kuluista. Lainanvertaaja.fi:n lainalaskurin avulla voit laskea arvion kuukausierästä.

Onko mahdollista maksaa 60 000 euron laina takaisin ennen sovittua aikaa?

Kyllä, lainan ennenaikainen takaisinmaksu on usein mahdollista. Tämä kuitenkin riippuu lainantarjoajan ehdoista. Ennenaikaisesta takaisinmaksusta saattaa aiheutua lisäkuluja, joten lainaehdot kannattaa tarkistaa huolellisesti.

Miten luottotietojen menetys vaikuttaa mahdollisuuteen saada 60 000 euron lainaa?

Luottotietojen menetys vaikeuttaa merkittävästi mahdollisuutta saada 60 000 euron lainaa. Luottotietojen menettäminen viestii lainanantajille maksuhäiriöistä, minkä vuoksi lainan myöntäminen koetaan suurena riskinä. Useimmat lainanantajat eivät myönnä lainaa henkilölle, jolla on maksuhäiriömerkintä. On kuitenkin mahdollista, että jotkut lainanantajat saattavat harkita lainan myöntämistä, mutta todennäköisesti korkeammalla korolla ja tiukemmilla ehdolla.

Millaisia lisäkuluja saattaa syntyä 60 000 euron lainaa hakiessa tai sitä takaisin maksuessa?

60 000 euron lainan hakiessa tai sitä takaisin maksuessa saattaa syntyä useita erilaisia lisäkuluja. Näitä voivat olla esimerkiksi avausmaksu, joka peritään lainasopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä, sekä tilinhoitomaksu, joka on kuukausittainen maksu lainan hallinnoinnista. Lisäksi lainasopimuksessa saattaa olla maininta erilaisista muista kuluista, kuten myöhästymismaksuista tai eräpäivän muutosmaksuista. Myös lainan korko on osa lainan kokonaiskustannuksia. Korko voi olla kiinteä tai vaihtuva, ja se määräytyy usein lainan määrän, laina-ajan sekä hakijan taloudellisen tilanteen perusteella.

Millaisia vaatimuksia lainanhakijalla on oltava 60 000 euron lainan saamiseksi?

Lainanhakijalla tulee olla säännölliset tulot, joiden avulla hän pystyy maksamaan lainan takaisin. Hakijan on myös oltava vähintään 18-vuotias, ja hänen luottotietojensa tulee olla kunnossa. Lisäksi lainanantaja voi vaatia hakijalta vakuuksia tai takaajan suurempien lainasummien, kuten 60 000 euron lainan, kohdalla. Lainanhakijan maksukyky arvioidaan aina tapauskohtaisesti, ja lopullinen päätös lainan myöntämisestä tehdään tämän arvion perusteella.

Samankaltaiset artikkelit