Lainaa 5000 euroa

Lainaa 5000€ ilman vakuuksiaVaikka 5000 euron lainat ovat parin sadan pikavippeihin verrattuna suuria lainasummia, useat eri palvelut tarjoavat tänä päivänä myös näin suuria lainoja. 5000 euron laina sopii useiden eri tilanteiden rahoittamiseen kodin remonteista perheen ulkomaanmatkan rahoittamiseen. 5000 euron lainat saa varsin nopealla aikataululla käyttöönsä. Useimmiten vastauksen luoton myöntämisestä saa välittömästi sen jälkeen, kun luottoa varten tehty hakemus on täytetty asianmukaisesti ja lähetetty pankin- tai rahoituslaitoksen arvioitavaksi. Parhaimmillaan rahat ovat tililläsi jo saman päivän aikana.

Mistä lainaa 5 000 euroa

Tämän sivun listauksesta näet kaikki tällä hetkellä Suomessa toimivat luotettavat lainapalvelut, joista voit saada 5 000 euron lainan ilman vakuuksia tai takaajia nopeasti netistä. Tutustu rauhasssa listaan, katso tarkemmat esittelyt lainapalveluista ja täytä lainahakemus, kun se sinulle sopii.

Lainapalvelu Lainaa Maksuaikaa Lisätietoja
Rahoituslaitos etsii parhaan 5000 euron lainan

Lainaa
5000 €

Maksuaikaa
1 v – 15 v

Kilpailuta lainat helposti Lendon avulla

Lainaa
5000 €

Maksuaikaa
1 v – 15 v

Zmartalta lainaa heti

Lainaa
5000 €

Maksuaikaa
1 v – 15 v

Etualta takuulla edullinen 5000€ laina

Lainaa
5000 €

Maksuaikaa
1 v – 15 v

Ostosraha on suosittu lainapalvelu

Lainaa
5000 €

Maksuaikaa
1 v – 8 v

Risicumilta luottotili myös suuremmille summille

Lainaa
5000 €

Maksuaikaa
3 kk – 3 v

Freedom Rahoitus auttaa lainan etsinnässä

Lainaa
5000 €

Maksuaikaa
1 v – 15 v

Instabankilta lainaa 5000€ ilman lyhennyspakkoa

Lainaa
5000 €

Maksuaikaa
Ei kiinteää

Komplett Bank tarjoaa lainan ilman kiinteää kuukausilyhennystä

Lainaa
5000 €

Maksuaikaa
Ei kiinteää

Bank Norwegianilta kulutusluotot edullisesti

Lainaa
5000 €

Maksuaikaa
1 v – 15 v

Aasalta lainapäätös ilman liitteiden toimitusta

Lainaa
5000 €

Maksuaikaa
6 kk – 2 v

Laina.fi käyttölaina on jopa 5000€ suuruinen

Lainaa
5000 €

Maksuaikaa
1 kk – 2 v

Ferratum Prime laina suurempiin hankintoihin

Lainaa
5000 €

Maksuaikaa
1 kk – 2 v

Euroloan luottotili heti käyttöösi

Lainaa
5000 €

Maksuaikaa
1 kk – 2 v

Bigbank lainaa nopeasti 5000 euroa

Lainaa
5000 €

Maksuaikaa
6 kk – 10 v

Valitse Fixuran vertaislaina ja päätät itse koron

Lainaa
5000 €

Maksuaikaa
1 v – 5 v

Yleislaina on helppo ja nopea lainapaikka

Lainaa
5000 €

Maksuaikaa
6 kk – 2 v

Fellow Financelta vertaislainat nopealla aikataululla

Lainaa
5000 €

Maksuaikaa
2 v – 3 v

Halinolta lainaa 5000 euroa yhteishakijan kanssa

Lainaa
5000 €

Maksuaikaa
1 v – 5 v

5000 euron laina on sopiva ratkaisu suuriin hankintoihin, kuten esimerkiksi käytetyn auton hankintaan. Huolimatta lainasumman suuruudesta, voit saada sen tarpeesi mukaan tilillesi hyvinkin nopeasti, eli se soveltuu erinomaisesti yllättävienkin menojen hoitamiseen. Keskimäärin näin suurten kulutusluottojen tilille saamisessa menee vain muutamia päiviä. Lainojen hakeminen on tietysti nykyään myös huomattavasti helpompaa, kuin ennen tietokoneaikaa. Nykyään voit hakea helposti lainaa netistä kotona istuessasi, eikä sinun tarvitse mennä paikan päälle lainaa anelemaan. Lähes kaikissa palveluissa myös esimerkiksi lainapäätöksen allekirjoittaminen onnistuu sähköisesti, käyttämällä mobiilivarmennetta tai vaihtoehtoisesti verkkopankkitunnuksia.

Lainaa saa nykyään edullisemmin kuin aiemmin

Kova kilpailu laina-alalla on pakottanut luotontarjoajat laskemaan lainojensa hinnat niin alas kuin suinkin mahdollista, joten nyt voit hakea lainaa 5000 euroa edullisemmin kuin koskaan aikaisemmin. Lainoille annetaan myös todella pitkiä, jopa useiden kymmenien vuosien takasin maksuaikoja, joten kuukausittaiset lyhennykset ovat todella pieniä. 5000 euron lainan takaisinmaksusumma voi olla pitkällä laina-ajalla vain joitakin kymppejä kuukaudessa. Voit siis huoletta hakea näinkin suuren lainan, vaikka et tienaisikaan kovin paljoa kuukaudessa. Monet lainapalvelut eivät edes edellytä vakituista työsuhdetta, vaan voit olla esimerkiksi osa-aikaisesti töissä. Jos työsuhteesi ei ole vakituinen, kannattaa tietysti kuitenkin miettiä miten lyhennät lainaasi, jos työsuhteesi sattuisikin päättymään äkillisesti.

5000 euron laina yhdessä yhteishakijan kanssa

Lainan maksun turvaa tuo sekä sinulle, että luotonmyöntäjälle ns. rinnakkaishakijan käyttäminen. Rinnakkaishakija tai yhteishakija on joku hakijan lähipiiriin kuuluva, mielellään vakavarainen, henkilö, joka on valmis hakemaan lainaa yhdessä varsinaisen hakijan kanssa. Rinnakkaislainaamisessa ei ole kyse 50/50 omistussuhteesta, vaan siitä, että laina on kokonaisuudessaan molempien lainaajien nimissä ja sen kokonaisosuutta voidaan periä lopulta kummalta vaan lainaajalta. Yleensä rinnakkaishakijaksi valikoituu puoliso, jonka kanssa lainan hakeminen yhdessä onkin luonnollisinta. Voi yhteishakija olla luotonmyöntäjän ehdoista riippuen myös vanhempi, tai vaikka täysi-ikäinen lapsi. Pankit katsovat lähes poikkeuksetta rinnakkaishakijan lainan myöntämistä edistäväksi tekijäksi. Rinnakkaishakija lisää hakijan takaisinmaksuvalmiutta ja luotettavuutta, joten luottoa voi usein myöntää hieman matalammalla korolla. 5000 euron laina on aina kannattavampaa hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa.

Lainaa 5000€ joustavalla takaisinmaksulla

Useat luotontarjoajat ovat kuitenkin nykyään hyvin joustavia takaisinmaksun suhteen, ja tiukan paikan tullen voit saada lainallesi jopa kokonaan maksuvapaita kuukausia tai ainakin kuukausia ilman lyhennysvelvollisuutta. Mahdollisuus eräpäivän siirtoon on eri lainapalveluissa tänä päivänä jo lähes itsestäänselvyys. Huomaa kuitenkin lisäpalveluihin liittyvät lisämaksut. Ensisijaisen tärkeää onkin olla varma ennen lainan hankintaa siitä, että pystyy selviytymään luoton maksuista myös tiukan paikan tullen. Kaikkia lainoja uskaltaa kuitenkin hakea tänä päivänä ilman pelkoa varmasta luottotietojen menetyksestä. Ala on muuttunut vuosien varrella positiivisempaan suuntaan ja vakuudettomat kulutusluotot ovat profiloituneet enemmän koko kansan vararahastoksi, kuin vain kroonisista rahavaikeuksista kärsivien vaihtoehdoksi. Voit huoletta valita esimerkiksi kodinkoneen ostoa varten rahoituksen kulutusluotosta. Pääasia että kilpailutat ja vertaat lainan huolella, jottet maksa turhasta.

Tarkemmassa esittelyssä muutama 5000€ lainaa myöntävä palvelu

Alla esittelemme hieman tarkemmin muutaman yläpuolen listauksessa olevista lainapalveluista. Vielä tarkempaan palveluesittelyyn pääset kunkin lainapalvelun kohdalta. Fellow Financen vertaislainat

Fellow Financen vertaislainat

Fellow Finance edustaa kulutusluottojen uutta aaltoa, eli vertaislainoja. Se on osalle palvelun käyttäjistä siis kohde sijoittaa ja osalle paikka mistä lainata. 5000 euron lainan saa vertaislainaajilta kiinteällä korolla ja ilman vakuuksia. Voit itse määritellä paljonko olet valmis maksamaan lainastasi. Tämän jälkeen katsot, saatko sijoittajia mukaan 5000 euron lainaasi. Fellow Finance toimii siis lainojen välittäjänä, eikä itse suinkaan lainaa sinulle suoraan rahaa, vaan lainoittajan toimivat muut suomalaiset.

Yleislainalta 2000-5000€ luotot

Yleislaina 2 000 – 5 000 € luotot

Kaipaatko 5000 euron lainaa joustavin ehdoin? Silloin valintasi on kotimainen Yleislaina. Yleislainalla on nopea lainahakemus ja välitön lainapäätöksen vastaanottaminen hakemuksen lähettämisen jälkeen. Rahoja ei myöskään tarvitse odotella lainkaan, vaan ne saapuvat tilille välittömästi. Kuten kulutusluotoissa tavallisesti, myös Yleislainan lainaama 5000 euroa on suunnattu asiakkaan vapaaseen käyttöön, ilman vaatimuksia luoton käyttökohteesta. Voit tehdä hakemuksen Yleislainaa varten vaikka tältä istumalta!

Aasa lainaa 2000-10000€

Aasa 2 000 – 10 000 euron lainat

Aasa vannoo lainaamisessa nopeuden nimeen. Aasan 5000 euron laina irtoaa ilman vakuuksien hankkimista, kätevällä verkossa täytettävällä luottohakemuksella. Lainaa varten asiakkaan tulee olla yli 20-vuotias, jolla ei ole rekisteröityjä maksuhäiriömerkintöjä. Aasa vaatii 5000 euron lainaa varten myös sitä, että asiakkaan tulee asua suomessa vakituisesti. 5000 euron laina ei kuitenkaan lohkea ilman säännöllisiä kuukausituloja. Tulojen tulee olla peräisin työstä tai vaikka eläkkeestä, mutta työsuhteelta ei vaadita vakinaisuutta. Hae sinäkin Aasan lainaa nyt ja saat rahat nopeasti käyttöösi omien tarpeidesi täyttämistä varten!

Tutustu nyt yllä esittelemiimme Suomen luotettavimpiin lainapalveluihin, hae itsellesi sopiva laina, ja heitä hyvästit rahahuolille! Voit myös halutessasi hakea lainaa yhdistääksesi vanhat velkasummasi. 5000 eurolla saat jo monet lainat yhdistettyä, etkä maksa enää jokaisesta erikseen kuluja ja korkoja. Rinnakkaishakijan avulla voit mahdollisesti vielä polkea kokonaiskorkoakin alhaisemmaksi. Täytä hakemus rohkeasti jo tänään!

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi