Kulutusluotto vakuudetta jopa 60 000 € – Vertaa kulutusluotot heti

freedom rahoitus banneri 1Kulutusluotto on kätevä keino hankkia puuttuva rahoitus suuremmille ostoksille, remontille, korjauksille tai vaikka lomamatkalle. Kulutusluotolla tarkoitetaan lainaa, jonka suuruus voi olla noin 100 – 60 000 euroa ja joka maksetaan takaisin vuoden tai yleensä usean vuoden aikana. Nykyään suuremmille kulutusluotoille on mahdollista saada maksuaikaa jopa 15 vuotta. Kulutusluottoja käytetään kulutukseen eli ostosten tekoon, mutta niitä voi käyttää myös lainojen yhdistämiseen tai velkatilanteen yksinkertaistamiseen. Suurempaa vakuudetonta lainaa on myös mahdollisuus käyttää vaikka omakotitaloa varten hankittavan lainan vakuuksien täyttämiseen. Isoakin kulutusluottoa on mahdollista hakea internetin kautta yllättävän helposti. Esimerkiksi alle 10 000 euron lainoja tarjoavissa paikoissa on kohtalaisesti valinnanvaraa, ja jos luoton tarve on sitä pienempi, valinnanvaraa on vielä enemmän. Markkinoilla on myös useita jopa 50 000 euron kulutusluottoja tarjoavia yrityksiä. Kulutusluottofirmojen sivuilta löytyy käteviä laskureita, joiden avulla voi arvioida lainan kuukausierää, kokeile vaikka osoitteessa: https://www.lainaaheti.fi/kulutusluotto-heti/

Suosituimmat kulutusluottoa tarjoavat palvelut:

Kulutusluotto.com

Kulutusluotto.com – Suomen paras lainapalvelu

Lainasummat ovat Kulutusluotto.com palvelussa 1000 – 60000€ ja takaisinmaksuaikaa voit saada 1 – 15 vuotta, täysin valintasi mukaan. Kulutusluotto.com on vakuudeton luotto jonka voi saada nopeasti ja helposti netistä, jos olet vähintään 18-vuotias ja olet hoitanut raha-asiasi hyvin. Tässä on paras vaihtoehto, kun tarvitset kulutusluottoa heti netistä.

ostosraha 2

Ostosraha – Suosituin kulutusluotto

Lainasummat ovat Ostosrahalla 400 – 10 000 euroa ja takaisinmaksuaikaa saa 12 – 72 kuukautta. Ostosraha tarjoaa perinteisiä kulutusluottoja nopeasti ilman vakuuksia ja takaajia. Lainapäätöksen saat välittömästi hakemuksesta ja rahat siirtyvät pankkitilillesi 15 minuutin kuluessa hakemuksesta. Ostosrahalta on mahdollista hakea myös lisälainaa, kun olet maksanut edellistä lainaasi jonkin aikaa takaisin.

suomilimiitti banneri 3

Suomilimiitti – 1000€ kuluton laina

Suomilimiitin etuna on 2 000 euron luottolimiitti, josta saa ensimmäisen noston ilman kuluja aina 1 000 euroon saakka. Laina on tyypiltään tililuotto, jonka takaisinmaksuaika on kuukaudesta aina neljään vuoteen saakka valintasi mukaan. Suomilimiittin ilmainen laina kannattaa ehdottomasti hyödyntää ennen muun luoton hakemista. Suomilimiittin sisarpalvelu on myös korotonta lainaa myöntävä Eurolimiitti.

bank norwegian banner 4

Bank Norwegian – Lainaa 60 000€

Bank Norwegianilla saat tilillesi 1 000 – 60 000 euron kulutusluoton. Kuten kulutusluotot tavallisesti, myös Bank Norwegianin laina on vakuudeton. Lainaa voi hyvinkin käyttää vaikka vanhojen luottojen yhdistämiseen. Laina-aikaa Bank Norwegian myöntää asiakkailleen 1 – 15 vuotta. Tarjolla on myös luottokortti, johon voit saada jopa 10 000 euron luottorajan. Kortin ostokset ovat täysin korottomia, kun maksat ne heti ensimmäisellä laskulla.

komplett bank banneri 5

Komplett Bank – Lainaa heti

Komplett bank on varsin uusi kulutusluottoja tarjoava taho suomessa, silti se on saavuttanut jo vankan markkina-aseman. Komplett bankin lainat ovat 1 000 – 50 000 euron joustoluottoja, joihin takaisinmaksuaikaa saa keskimäärin 3 kuukautta – 15 vuotta. Komplett Bankin erikoisuutena on se, että voit halutessasi maksaa pelkästään lainakorot ja jättää lyhennykset myöhemmälle. Vaikka joka kuukausi!

lendo banneri 6

Lendo – Kilpailuttaa lainat

Lendon tarjoaa hieman suurempia kulutusluottoja, lainasummat ovat 500 eurosta aina 50 000 euroon saakka. Lendon lainoihin saa reilusti myös maksuaikaa, voit valita sinulle sopivimman maksutahdin 1 – 15 vuoden välillä. Lendon lainapalvelua kehutaan Suomen parhaaksi lainanvälityspalveluksi.

zmarta banneri 7

Zmarta – Toinen lainan kilpailuttaja

Zmarta on tyypillinen esimerkki palvelusta, joka kilpailuttaa lainoja ilmaiseksi asiakkaalle. Se ei siis toimi lainan myöntäjänä, vaan ainoastaan välittäjänä. Zmartan kautta voit kilpailuttaa jopa 60 000 euron lainan ja valita saamistasi tarjouksista sinulle sopivimman. Zmarta kuuluu vuodesta 1999 toimineen Freedom Rahoituksen alaisuuteen.

Kulutusluoton korko määräytyy pääosin yksilöllisesti

Useimpien kulutusluottojen korko sisältää asiakaskohtaisen marginaalin, eli korko riippuu asiakkaan taloudellisesta tilanteesta. Hyväpalkkainen asiakas saa kulutusluottoa halvemmalla kuin pienipalkkainen. Eli suuremman riskin asiakas maksaa lainastaan pienemmän riskin asiakasta enemmän. Myös arvokas omaisuus, kuten asunto, voi joissakin tapauksissa edesauttaa edullisen lainan saamista. Kun asiakkaalla on hyvä palkka tai omaisuutta, on todennäköisempää, että lainayhtiö saa omansa takaisin. Kulutusluoton saamiseksi vähimmäisvaatimukset ovat yleensä vähintään 20 vuoden ikä ja moitteeton raha-asioiden aikaisempi hoitaminen. Ehdot vaihtelevat eri luottoa myöntävien palveluiden kesken.

Kulutusluoton kilpailuttaminen säästää rahaa

Asiakaskohtaisen hintaharkinnan vuoksi kulutusluoton todellista hintaa ei välttämättä näe suoraan lainafirman sivuilta, mikä on tietysti vähän ikävää lainojen vertailun kannalta. Lopulliset hintatiedot selviävät vasta lainatarjouksesta, ja tarjouksen saadakseen täytyy täyttää lainahakemus henkilö- ja tulotietoineen. Lainojen vertailemiseksi kannattaa kuitenkin harkita useamman lainahakemuksen lähettämistä, jotta selviää, mikä lainafirma tarjoaa edullisinta luottoa juuri sinulle. Pelkkä lainahakemuksen lähettäminen ei vielä sido ottamaan vastaan lainatarjousta, vaan sopimus vahvistetaan aina erikseen. etua iso 8 Nykyään on markkinoilla monia palveluja, jotka kilpailuttavat eri lainapalveluiden myöntämiä kulutusluottoja asiakkaan puolesta. Nämä kilpailutukset ovat asiakkaalle aina täysin ilmaisia, kulutusluottoa tarjoavat yhtiöt toimivat palvelujen rahoittajana. Etuna tämän kaltaisessa kilpailuttamisessa on se, ettei asiakkaan tarvitse täyttää jokaiseen paikkaan omaa hakemusta, vaan hän voi vastaanottaa useita tarjouksia täyttämällä vain yhden hakemuksen. On kilpailutusta tarjoavan palvelun työnä toimittaa asiakkaan hakemus eri lainafirmoille. Asiakas saa mahdollisuuksien mukaan tiedokseen useamman lainatarjouksen eri palveluilta, joista tämä voi itse päättää mihin tarjoukseen tarttuu.

Tunnistaudu ja hae kulutusluottoa suoraan verkossa

Kulutusluotto haetaan netistä omien pankkitunnusten avulla. Verkkopankkitunnusten täytyy olla sellaisesta pankista, jonka tunnukset lainafirma hyväksyy tunnistautumiseen. Useimmissa kulutusluottofirmoissa on toki mahdollista tunnistautua lähes kaikkien suomalaisten pankkien tunnuksilla, mutta joidenkin harvinaisten pankkien tai pienempien pikavippifirmojen kohdalla se ei välttämättä onnistu. Tarkista siis, millä tunnuksilla voi tunnistautua. Toisena tunnistautumismahdollisuutena on yleistymässä mobiilivarmenteen käyttö. Mobiilivarmenne on omalta operaattorilta saatava, turvallinen tapa tunnistautua eri verkkopalveluihin. Kysy lisätietoa mobiilivarmenteen hankkimisesta omalta operaattoriltasi. Lainasopimukset allekirjoitetaan sähköisen allekirjoittamisen avulla, ja tähän tarvitaan pankkitunnuksia. Sähköinen allekirjoitus on kätevä systeemi, sillä sen ansiosta ei tarvitse enää lähettää kirjallista, allekirjoitettua luottosopimusta lainayhtiöön. Aikaa ja vaivaa säästyy siis runsaasti – onhan paljon nopeampaa hoitaa koko lainahaku netissä kuin lähetellä välillä sopimuksia postissa. Nettihaku on muutenkin näppärä, sillä sen ansiosta lainahakemuksen voi täyttää juuri siihen aikaan kun itselle parhaiten sopii, vaikkapa illalla työpäivän jälkeen, eikä tarvitse selvitellä pankkikonttorin aukioloaikoja.

Kulutusluottoa voi hakea yhdessä toisen henkilön kanssa

Usein kulutusluoton hankkiminen on helpompaa, jos kulutusluottoa hakee yhdessä toisen henkilön kanssa. Kulutusluottoslangissa puhutaan tällöin “rinnakkaishakijasta”, “yhteishakijasta” tai “rinnakkaislainaajasta”. Rinnakkaishakija on yhtä kuin henkilö, jonka kanssa lainaa haetaan yhdessä ja joka vastaa lainasta yhtä paljon kuin varsinainen hakijakin. Rinnakkaishakijaksi soveltuu kunkin kulutusluottoa tarjoavan yrityksen ehtojen mukaan, esimerkiksi puoliso tai hyvä ystävä. Etuna yhdessä rinnakkaishakijan kanssa haettaessa on se, että lainan saamismahdollisuudet sekä kulutusluoton ehdot voivat parantua, kun lainaaja saa lainanmaksulle lisätukea rinnakkaishakijan muodossa. Tämä ikään kuin vakuuttaa lainantarjoajan, lainaajan maksuvalmiuden parantumisesta ja siitä, että laina tulee hoidettua asianmukaisesti takaisin. Nykypäivänä jo useimmat kulutusluottoja myöntävät yritykset tarjoavat asiakkailleen mahdollisuutta hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa.

Tutustu kaikkiin kulutusluottoja tarjoaviin yrityksiin

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi