Pikavippi

Hae pikavippi CredigoltaPikavipillä tarkoitetaan vakuudetonta luottoa, jonka on tarkoitus olla lyhytaikainen eli se maksetaan nopealla tahdilla takaisin. Yleisimmin pikavipit haetaan suoraan verkossa tai joissakin tapauksissa jopa pelkän tekstiviestin välityksellä. Lainaaminen joka tapauksessa nimensä mukaisesti ”pikaista”. On tilastoitu, että keskimääräinen pikavippi on ollut esimerkiksi vuonna 2014 300 euron suuruinen ja se on maksettu takaisin tavallisimmin 3 kuukauden kuluessa. Suomessa pikavippiä on ollut saatavilla vuodesta 2005 lähtien. Pikavippejä myönsi parhaimmillaan jopa 85 lainapalvelua, ennen kuin alaa säädeltiin rajusti, vuonna 2013 voimaan tulleella lakimuutoksella. Lakimuutoksella hillittiin alle 2 000 euron pikavippien vuosikorkoja, jotka saattoivat aiemmin olla jopa 1 600 % summasta ja laina-ajasta riippuen.

Vuoden 2023 suosituimmat pikavipit

Katso alta listaus Vuoden 2023 suosituimmista pikavipeistä. Valitsimme listaukseen kävijöidemme eniten hakemat pikavipit alkuvuoden 2023 aikana.

Vippi.org – paras pikavippi 2023

Vippi.org - pikavippi heti tilille

Vippi.org on erinomainen valinta parhaan pikavipin löytämiseksi vuonna 2023, sillä se vertailee laajasti luotettavia lainapalveluita ja niiden tarjouksia, on käyttäjäystävällinen ja tarjoaa ajantasaista tietoa eri vaihtoehdoista. Lisäksi Vippi.org tarjoaa asiantuntevaa tietoa ja vinkkejä lainanhakuprosessiin, auttaen kuluttajia tekemään parempia valintoja rahoitustarpeidensa suhteen.

rahapalvelu banneri 1

Rahapalvelu koroton

Rahapalvelusta voit saada korotonta lainaa jopa 4000 euroon asti. Rahapalvelu nimittäin myöntää tililuoton, jonka luottoraja on maksimissaan 4000 euroa ja josta voit tehdä nostoja tarpeesi mukaan sekä maksaa luottoa takaisin joko kerralla tai erissä, miten itse päätätkään. Ensimmäinen kuukausi tästä myönnetystä lainasta on täysin koroton ja kuluton. Joten jos kaipaat pientä tai hieman suurempaakin vippiä lyhyellä maksuajalla, valitse Rahapalvelun pikavippi.

credit24 banneri 2

Eurolimiitti ilmainen pikavippi

Kuten saman J.W.-yhtiöt Oy:n Suomilimiitti, tarjoaa Eurolimiitti myöskin ilmaista pikavippiä. Myös Eurolimiitti on tililuottona toimiva lainapalvelu, jonka luottoraja voi olla Suomilimiitistä poiketen hieman suurempi, jopa 3000 euroa. Lisäksi jos olet uusi Eurolimiitti asiakas, voit saada 30 vuorokauden ilmaisen 500€ pikavipin täysin ilman korkoja tai muita kuluja. Toki Eurolimiitin pikavippikin on kuluton vain, jos maksat koko summan takaisin ensimmäisellä laskulla.

suomilimiitti banneri 3

Suomilimiitti kuluton vippi

Myös Suomilimiitti myöntää luottorajallista tililuottoa. Luottoraja Suomilimiittin tililuotossa on 2000 euroa ja se on jatkuvasti käytössäsi milloin ja missä vain. Lisäksi Suomilimiitti tarjoaa uudelle asiakkaalle ilmaisen 1000€ pikavipin. Takaisinmaksuaikaa tälle vipille saat noin 45 vuorokautta ja tämkin vippi on todellakin kuluton ja koroton kunhan maksat pikavipin takaisin ensimmäisellä laskulla. Muussa tapauksessa lainasta rupeaa juoksemaan normaalin hinnaston mukainen korko.

Etkö löytänyt mieleistäsi pikavippiä?

Ei hätää. Olemme listanneet palveluumme kaikki Suomessa vuonna 2023 toimivat pikavippien ja muiden lainojen tarjoajat. Mikäli et yltä löytänyt mieleistäsi palvelua, klikkaa itsesi alta löytyvästä painikkeesta kaikkien lainapalveluiden listaukseen. Listauksesta näet, minkäkokoista lainaa milläkin maksujalla jokainen lainapalvelu tarjoaa. Mikäli etsit ilmaisia pikavippejä, tutustu laatimaamme ilmaisten pikavippien listaan.

tästä!” url=”https://lainanvertaaja.fi/kaikki-lainat-2018/”]

Pikavippi auttaa parhaimmillaan tiukasta tilanteesta

Pikavippi voi auttaa pahassa paikassa. Sillä saa sähkö- ja puhelinlaskut maksettua ja ostettua ruokaa jääkaappiin. Lisäksi sen avulla voi uusia hajonneen kodinkoneen, esimerkiksi vakuutuskorvausta odotellessa. Siksi vippi ei välttämättä ole huono valinta tiukassa paikassa. Ensisijaisesti järkevin keino olisi tietysti pitää rahaa säästössä tai laskea talouden menot ja tulot sillä lailla, että epätasapainoa ei synny. Säästäminen ei kuitenkaan aina ole mahdollista, ja joskus taloudellinen tilanne on heikko niin pitkään, että kaikki säästöt ovat ehtineet jo kulua. surimo isosti 4

Mistä tiedät, että pikavippi kannattaa ottaa?

Usein pikavippi otetaan kiireellisessä hädässä, jossa ei keksitä mitään muuta vaihtoehtoa tilanteen ratkaisuksi. Jos rahat ovat lopussa ja ruokaa on silti ostettava ja laskut maksettava, on pikavippi monille se ensimmäisenä mieleen tuleva vaihtoehto. Pikavippi on nopea ja helppo, sitä voi hakea lähes kuka tahansa, eikä vipin ottaminen sido kuin kuukauden tai parin kuukauden luottosopimukseen. Kannattaa kuitenkin käyttää pikavippivertailua ennen kuin lainan hakee. Pikavippien kuluissa voi olla suuriakin eroja ja kilpailutuksella on mahdollisuuksia valita markkinoiden edullisin luotto. On tietysti olemassa muitakin vaihtoehtoja kuin pikavippi. Monella on luottokortti, jonka avulla voi tasoittaa taloutta kuukausien välillä. Luottokorttia ei kuitenkaan ole kaikilla, eikä sitä kaikille myönnetäkään. Monet eivät myöskään halua luottokorttia siksi, että niihin liittyy usein kiinteitä kuukausimaksuja tai vuosimaksuja. Jos tarvitsee luottoa vain satunnaisesti, ei ehkä tee mieli maksaa kiinteitä maksuja, vaikka satunnaisen lainan kulut sitten olisivatkin hieman kalliimmat. rahoituslaitos banneri 5

Pikavippiä hakevan luottokelpoisuus tarkastetaan aina

Pikavippi voidaan myöntää, jos hakija täyttää kaikki pikavippiyhtiön asettamat lainaamisen kriteerit. Tarkista kriteerit kunkin pikavippiyhtiön sivuilta. Perusperiaatteena voi kuitenkin pitää, että pikavippiä heti saadakseen on oltava 18 vuotta täyttänyt, luottotiedoiltaan moitteeton ja asuttava Suomessa. Tavallisesti myös lainanhakua varten tulee olla jokin tunnistautumismuoto, kuten verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Jos nämä kohdat täyttyvät, lainaa todennäköisesti irtoaa jostakin paikasta. Tiukempiakin kriteereitä toki monessa paikassa on, voidaan vaatia esimerkiksi 20 vuoden ikää, palkka- tai eläketuloja tai vaikkapa Suomen kansalaisuutta.

Pikavippi on median ja kriitikoiden mukaan kallista lainaa, mutta onko se todella?

Jokaisen täytyy itse harkita, onko laina liian kallista sen hetkiseen tarpeeseen. Jos luotolla on kiire ja se on todella välttämätön, ei pikavippien kulut ole välttämättä liian suuria, varsinkin kun hyödyntää ilmaiset pikavipit. Kaikesta lainasta tulee toki pääsääntöisesti aina kuluja ilmaistarjouksia lukuunottamatta, joten jos rahat ovat muutenkin todella tiukoilla, ei lainakulujen aiheuttama lisämeno ehkä ole siihen tilanteeseen hyvä juttu. Pikavipeillä rahoitetaan usein myös ei niin välttämättömiä kohteita. Jos näitä kohteita on paljon, pikavipit voivat muodostua todelliseksi ongelmaksi. Esimerkiksi muotivaatteiden tai uuden puhelimen rahoittaminen voi tuntua vippiä ottaessa hyvältä idealta, maksupäivänä taas voit huomata olevasi ongelmissa kuukausilyhennysten kanssa. Tätä tilannetta voidaan pyrkiä tasaamaan uusilla lainoilla ja samalla mieleen tulee uusia rahoituskohteita, joita olisi mukava omistaa. Pian saatetaan olla vaikeassa velkakierteessä, josta ulos pääseminen voi tuntua haastavalta. Nykypäivänä tarjotaan onneksi laajasti apua velkaantumiseen ja usein tällaisen velkaantumisen syy on liian huolimattomasta rahankäytöstä johtuva pikavippikierre. Voi olla, ennen kuin tilanteeseen herää, ovat luottotiedotkin jo menneet. Pelkkiä pikavippejä ei kuitenkaan voi tilanteeseen ajautumisesta syyttää, yksilön vastuu on otettava aina huomioon.

Pikavippien taival Suomessa:

2005: Pikavipit saapuvat suomen markkinoille. Ala muodostuu nopeasti suosituksi ja aloittaa huiman nousun. Pikavippiä saa haettua ja nostettua vaikka kesken baari-illan. 2007: Markkinoilla on jo 50 eri lainaa tarjoavaa yritystä. Toimijoina on erikokoisia yrityksiä. 2009: Pikavippejä säädellään lain avulla: pikavippejä ei saa enää myöntää yöaikaan. Yöllä haetut vipit saa nostettavaksi vasta klo. 7.00 jälkeen. 2010: Uusien pikavippiä myöntävien yritysten tulee rekisteröityä Etelä-Suomen aluehallintoviraston ylläpitämään rekisteriin. Rekisteriin hakevat yrityksen tarkastetaan, jotta voidaan todeta niiden toimivan laillisin periaattein. Lisäksi luotonhakijan tunnistautumisvelvoitetta tiukennetaan. 2011: Pikavippiyrityksiä on Suomessa jo 81 ja lainaa otetaan yhteensä 330 miljoonan euron edestä, yli puolitoista miljoonaa kappaletta. 2013: Lakimuutos säätelee alle 2 000 euron pikavippien korkokattoa. Alle 2 000 euron lainoista saa jatkossa periä todellista vuosikorkoa korkeintaan 50 % + viitekorko. 2014: Pikavippien myöntäminen laskee jonkin verran, lainaa myönnetään 166 miljoonalla eurolla ja uusia pikalainoja otetaan enää alle puoli miljoonaa. Pikavippiä myöntäviä yrityksiä on jäljellä 47 kappaletta. 2023: Vuoden 2013 lakimuutos ei ole toiminut toivotulla tavalla, eikä kansalaisten velkaantuminen ole vähentynyt. Lakia on pystytty kiertämään esimerkiksi uusien lainatuotteiden varjolla. Pikavipeille suunnitellaan uusia lainsäädännöllisiä kiristyksiä.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi