Lainaa 15000 euroa heti netistä – Katso laaja 15000€ lainavertailu

Lainaa 15000 euroaOletko koskaan miettinyt, mitä tekisit, jos sinulle tarjottaisiin mahdollisuutta lainata 15000 euron ilman vakuuksia ja pitkällä takaisinmaksuajalla? Vastasit varmaan tarjoukseen “kyllä“. Nyt sinulla on tähän mahdollisuus! Nykyään lainaa saa ilman vakuuksia aina 70 000 euroon saakka, joten 15000 euron laina on tässä mittakaavassa vielä varsin maltillinen. Tutustu palvelumme valmiiksi kilpailutettuihin lainoihin ja valitse itsellesi paras!

Palvelu Lainaa Maksuaikaa Lisätietoja Hae Lainaa
Ferratum Prime laina Lainaa
15 000 €
Maksuaikaa
1 kk – 2 v
Rahoituslaitos kilpailuttaa 15000€ lainat Lainaa
15 000 €
Maksuaikaa
1 v – 15 v
Lainaa 15000€ Bank Norwegianilta Lainaa
15 000 €
Maksuaikaa
1 v – 15 v
Freedom Rahoitukselta lainaa heti Lainaa
15 000 €
Maksuaikaa
1 v – 15 v
Lainarahoitus etsii parhaan lainaratkaisun Lainaa
15 000 €
Maksuaikaa
1 v – 15 v
Rahoitu.fi rahoittaa lainan tarpeessa Lainaa
15 000 €
Maksuaikaa
1 v – 15 v
Zmarta vertaa lainat Lainaa
15 000 €
Maksuaikaa
1 v – 15 v
Lendo etsii parhaan lainatarjouksen Lainaa
15 000 €
Maksuaikaa
1 v – 15 v
Edulliset lainat löydät rahalaitokselta Lainaa
15 000 €
Maksuaikaa
1 v – 15 v
Etualta lainaa nopeasti 15 000 € Lainaa
15 000 €
Maksuaikaa
1 v – 15 v
Komplett Bank laina - ei lyhennyspakkoa Lainaa
15 000 €
Maksuaikaa
Ei kiinteää
Instabank kulutusluotto on joustava Lainaa
15 000 €
Maksuaikaa
Ei kiinteää
Bigbank kulutusluotot nopeasti tilille Lainaa
15 000 €
Maksuaikaa
6 kk – 10 v
Fellow Finance vertaislainaa 15000€ asti Lainaa
15 000 €
Maksuaikaa
2 v – 3 v

Mistä lainaa 15000€?

Yläpuolelta löydät laajan listauksen niistä palveluista, jotka myöntävät 15000 euron lainoja. Tähän alle otimme muutaman palvelun lähempään tarkasteluun. Lainaa heti Rahoituslaitokselta

Rahoituslaitos kilpailuttaa lainan

Kun tavoitteenasi on hankkia 15000 euron laina, kannattaa hakeminen aloittaa Rahoituslaitoksen palvelusta. Rahoituslaitos kilpailuttaa ilmaiseksi asiakkaan lainat. Sinun tarvitsee vain täyttää yksi yksinkertainen luottohakemus palvelun verkkosivuilla ja lähettää se pankille. Mikäli sinulle voidaan myöntää 15000 euron laina, saat tiedoksesi yhden tai useampia lainatarjouksia. Alimmillaan maksat tämän suuruisesta luotosta vain 148 euroa kuussa. Rahoituslaitos toimii yhteistyössä kymmenien eri pankkien ja rahoituslaitoksien kanssa.

15000€ laina Komplett Bankilta

Komplett bank laina

Komplett bank lupaaa 15000 euroa tilille jo samana päivänä, kun sen suuruisen lainan hakemus on jätetty palveluun. Pankin myöntämää tililuottoa varten et joudu metsästämään henkilötakaajia tai omaisuusvakuuksia. Komplett bankin luoton nimelliskorko asettuu välille 4,9 – 19,9%. Parasta palvelussa on kuitenkin lyhennysvapaus, joka antaa asiakkaan itse päättää sen aikavälin, milloin maksaa lainaamansa rahat takaisin.

Lainaamolta lainaa 15000€ asti

Lainaamo kertalaina

Kun tarkoituksena on arjen rahoittaminen 15000 euron lainalla, astuu Lainaamo kuvioihin. Sieltä saat nopealla nettihakemuksella haluamasi summan, suoraan tilillesi maksettuna. Korko on kiinteä koko laina-ajan ja se muodostuu yksilöllisesti, ollen alkaen 5%. Lainaamo lupaa, ettei sen lainoissa ole lainkaan piilokuluja, vaan kaikki lainasta kertyvät menot ilmaistaan selkeästi. Kun tarvitset 15000 euron lisärahoitusta, klikkaa itsesi lainaamon verkkopalveluun!

Kuten huomaat, 15000 euron lainaa saa hankittua monesta paikasta. Käytä hetki sivujemme tarkasteluun ja kilpailuta itsellesi sopiva 15000 euron laina! Lainaaminen on turvallista: Kulutusluotot joustavat elämäntilanteesi mukaan, eikä riskiarvion ansiosta sinulle koskaan myönnetä sellaista lainaa, johon ei sinun tuloillasi ole varaa!

Kohdista oikea laina juuri sinun käyttötarkoitukseesi

Vaikka kyseessä on jo hyvin reipas rahasumma, on sen hakeminen tehty yhtä helpoksi, kuin pienien lainojen. 15000 euron lainan hakeminen on aina ilmaista ja tapahtuu suoraan verkossa, melkein kuin olisit lainaamassa huomattavasti pienempää summaa. 15000 euron lainan voi nostaa kerralla käyttöön valitsemalla tarjolla olevista lainatuotteista kertalainan. 15000 euroa voi jaotella myös monissa erissä nostettavaksi, pidemmän ajan vararahastoksi, valitsemalla tililuoton. Tililuotossa maksetaan vain kulloinkin avoinna olevasta saldosta, ei suinkaan koko luottorajasta. Sitä mukaa kun lyhennyksiä tekee, saa luottoa taas uudelleen nostettavaksi. Mikä muu pankkilaina pystyy tähän, kuin tililuotto? Tililuoton voi hankkia kattamaan jo tulevia hankintoja tai epäilyä siitä, että tarvitsee tulevaisuudessa jossain tilanteessa vararahastoa. Tililuotto on näet tavallisesti täysin kuluton, mikäli siitä ei ole tehty yhtään nostoa vielä.

Hanki lainaan joustoa pitkällä maksuajalla

Laina-ajat vaihtelevat kulutusluotoissa ja pikalainoissa muutamasta kuukaudesta kymmeniin vuosiin. 15000 euron lainaan on hyvä hankkia joustoa pidemmällä laina-ajalla. Lainalaskureilla voi hankkia suuntaa antavaa tietoa siitä, miltä maksuerät näyttäisivät kullakin maksuajalla. Suosittelemme hankittavaksi näin suuriin lainoihin vähintään 3 vuoden maksuajan. Toki kuluja muodostuu enemmän laina-ajan ollessa pidempi, mutta tärkeää on myös että rahaa riittää tulevaisuudessakin muuhunkin kun lainan lyhennyksiin. Bank Norwegianilta 15000€ heti Korko on 15000 euron lainoissa yleensä henkilökohtainen, mikä muodostuu asiakkaasta laadittuun riskienkartoitusarvioon perustuen. Tämä arvio on pitkälle automatisoitu ja siksi nopea toteuttaa, arviota suoritetaan koko se aika kun asiakas täyttää hakemusta ja tämän vuoksi ainakin alustava päätös on saatavissa välittömästi lainahakemuksen jättämisen jälkeen. Arviossa tarkastellaan hakijan työ- ja tulotilannetta, sekä muita takaisinmaksukykyyn vaikuttavia asioita. Korko on sitä suurempi, mikä riskialttiimmaksi kyseiselle asiakkaalle lainaaminen arvioidaan.

15000 euron laina suoraan verkosta

Kun lainasummat nousevat yli kymppitonnin, niiden saaminen on jonkin verran haastavampaa kuin pienempien lainojen. Tällä tarkoitetaan sitä, että luotonmyöntäjät soveltavat asiakkaan tulotasoa aina haettavana olevaan lainasummaan. Jos tulojesi on katsottu riittävän 1000 euron lainaan, ei sama päätös valitettavasti päde 15000 euron lainassa. Tämän vuoksi usein suositellaan ja toisinaan jopa vaaditaan yhteishakijan kanssa hakemista. Yhteishakija vaikuttaa yleensä suotuisasti myös lainan korkoon. Kahden henkilön tuloilla, ei näinkään suuri laina muodostu ylivoimaiseksi takaisin maksettavaksi, vaikka toinen hakijoista joutuisi työttömäksi tai vaikka sairastuisi. Jotkut pankit ja rahoituslaitokset saattavat myös tarjota maksullisia vakuutuksia lainanmaksua turvaamaan. Tällöin ko. Vakuutus hoitaa lainan maksua tiettyyn pisteeseen saakka, jos lainaaja on ylivoimaisten syiden vuoksi kykenemätön pikaluottoa hoitamaan.

15000 euron laina kattaa monenlaiset hankinnat

15000 euron lainan käyttöä ajatellen, vain taivas on rajana. Saat tämän suuruisella lainalla hankittua vakuuksia asuntolainaa varten, lunastettua kokonaan uuden tai lähes uuden auton tai teetettyä laajan remontin kotiisi. Erityisesti kulutusluoton käyttäminen asunto- tai muun suuremman lainan vakuutena, on yleistynyt viime vuosina, jolloin asuntolainan saamisen ehtoja on kiristetty ja asiakkaalta on alettu vaatimaan omarahoitusosuutta. Erilaisia verkossa autoja myyviä tahoja tarkastelemalla voi huomata, että 15000 euroa riittää melko laadukkaiden autojen ostoon. Ehkei sillä osta uusinta mersua, mutta joitakin vuosia vanhan vastaavan sillä jo hankkii. Remontoinnissakin materiaalien lisäksi kuluja tulee sähkömiehistä ym. ammattilaisista. 15000 eurolla kotiin saa jo tapetoijankin hankittua ulkopuolelta. Mikset kilpailuttaisi lainaa Lendon avulla?