Halvin pikavippi heti käyttöösi – Edullisimmat pikavipit 2023

Miten löytyisi halvin ja edullisin pikavippi? Halvimman ja edullisimman pikavipin löytäminen kiinnostaa monia. Kaikkein edullisimman vipin löytäminen saattaa vaatia hieman työtä ja vippivertailuiden ja -sivustojen koluamista, mutta mikään mahdoton tehtävä se ei ole. Hommaa helpottaaksemme listasimme alle tämän hetken edullisimmat ja halvimmat pikavipit. Listaus sisältää lainapalvelun uusille asiakkaille tarkoitettuja etuja, joista voit valita mieleisesi.

Tämän hetken edullisimmat ja halvimmat pikavipit:

Vippi.org

Vippi.org

Yksi edullisimmista pikavipeistä on Vippi.org, mistä voit saada halpaa luottoa jopa 4% korolla. Voit maksaa Vipin takaisin 1 – 15 vuoden maksuajalla ja hakea voi jokainen täysi-ikäinen suomalainen henkilö.

Vippi.org lainasummat ovat 1000 – 60000 euroa, mutta yleisimmät summat ovat 5000, 10000 ja 20000 euroa.

Jättämällä yhden hakemuksen, voit saada useita tarjouksia lainahakemuksellesi, palvelussa yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Tutustu Vippi.org palveluun täällä.

 
rahapalvelu banneri 1

Rahapalvelu kuluton ensilaina

Rahapalvelu tarjoaa joustoluottoa aina 4000 euroon saakka. Valintasi mukaan voit maksaa lainaamasi summan takaisin joko kerralla kokonaan tai pienissä erissä. Mikä parasta, Rahapalvelu tarjoaa ensimmäisellä lainauskerralla vipin kuukaudeksi täysin ilman korkoja tai kuluja! Eli jos lainaat esimerkiksi 2000€ Rahapalvelulta, maksat kuukauden kuluttua takaisin tasan saman verran etkä senttiäkään muita kuluja. Rahapalvelun ilmainen vippi onkin tämän hetken ehdottomasti paras tarjous niin pieneen kuin suurempaakin pikaiseen lainantarpeeseen.

 
suomilimiitti banneri 2

Suomilimiitti 2000€ ilmaislaina

Suomilimiitti on hiukan vanhempi toimija kuin Rahapalvelu. Suomilimiitin lainatuote on 2000€ käyttöluotto. Suomilimiitti tarjoaa ilmaisen ensivipin aina 2000 euroon asti. Maksuaikaa Suomilitiin ilmaiselle pikavipille voit saada jopa 45 vuorokautta, kuitenkin aina vähintään 30 vuorokautta. Huomaathan kuitenkin, että tämäkin tarjous koskee vain uusia asiakkaita ja on hyödynnettävissä ensimmäisen lainannoston yhteydessä.

 
risicum banneri 3

Risicum edullinen luottotili

Risicum uudistu hiljattain lainapalveluaan ja tarjoaa nykyään luottotilin aina 5000 euron luottorajaan saakka. Lisäksi tarjolla on edullinen pikavippi tai kulutusluotto, jonka saa kertalainana 500, 750 ja 1000 euron lainasummille Niinkuin muutkin tässä esitellyt palvelut, Risicumilta saa uusi luottotiliasiakas myöskin ilmaisen ensilainan aina 300 euroon saakka. Kertaluontoinen pikavippi on myös halpa: 500 euron laina 12 kuukauden takaisinmaksuajalla kustantaa 616,25€. Laina maksetaan takaisin tasaerissä joka kuukausi, jolloin kuukausieräksi muodostuu 51,38€.

 
vivus banneri 4

Vivus kuluton pikavippi

Vivus tarjoaa asiakkailleen 2010 euron suuruisen lainalimiitin, josta voit tehdä nostoja tarpeen mukaan. Vivuksen lainoissa takaisinmaksuaika nostamastasi summasta riippumatta on aina 30 vuorokautta. Uusille asiakkaille myönnettävä koroton pikalaina aina 400 euroon saakka houkuttelee ottamaan palvelun käyttöön. Jatkossakin Vivuksen pikavippi on kohtuu edullinen kun huomoidaan se, että rahat saa palvelusta tilille aina heti ilman turhia kommervenkkejä. Vivus sopii nopeaan rahantarpeeseen.

 
credit24 banneri 5

Credit24 lainaa nopeasti

Credit24 on kokonaisuudessaan markkinoiden edullisin ja halvin pikavippi. Credit24 luotto on aina käytettävissäsi itse määrittelemääsi luottorajaan saakka, milloin ja missä vain. Kuten Rahapalvelussa, myös Credit24 lainapalvelussa ensimmäinen lainauskerta on kuukaudeksi ilmainen aina 4000 euroon saakka. Tämänkin jälkeen laina on edullinen. Esimerkiksi 500 euron pikalaina tulee kustantamaan kolmen kuukauden takaisinmaksuajalla vain hieman reilut 535 euroa. Taasen 1000 euron lainasumma samalla maksuajalla kustantaa vain noin 1070 euroa. Jos tämä ei ole halvin pikavippi niin mikä sitten?

 
credit24 banneri 5

Eurolimiitti koroton laina

Eurolimiitti on Suomilimiitin sisarpalvelu. Voit kuitenkin hakea Eurolimiittiä, vaikka sinulla olisikin tili jo Suomilimiittiin ja hyötyä uuden asiakkaan edusta. Eurolimiitin joustoluotto on Suomilimiitistä poiketen 3000 euron suuruinen. Eurolimiitin lainat ovat nostokulua lukuunottamatta korottomia aina ensimmäiseen eräpäivään saakka. Uuden asiakkaan etuna Eurolimiittikin myöntää halvan pikavipin: Ensimmäinen laina on täysin kuluton 500 euron lainaan asti, kunhan maksat sen pois kokonaisuudessaan heti ensimmäisenä eräpäivänä.

 

Vertailemalla pikavippejä et voi hävitä

Kun vertailee käyttöluotot, pikavipit tai kulutusluotot tarkkaan ja hakee halvinta pikavippiä, voi säästää merkittäviä summia rahaa. Internetissä on paljon sivuja, joilla voi suorittaa lainavertailua ja järjestellä vippipalveluita halvimman mukaan. Samalla voi selvittää, mikä lainafirma tarjoaa pisimmän maksuajan tai lainoja ilman vakuuksia. Lainavertailun avulla selviää helposti, mistä löytyy halvinta lainaa sillä laina-ajalla, jonka olet ajatellut vipillesi ottaa. Jotta selviää, mikä on halvin pikavippi tai tililuotto täytyy käydä läpi paljon eri lainapalveluita. Hommassa auttaa, jos tietää jo, paljonko lainat suurin piirtein maksavat. Voit etsiä tavallisia hintatietoja netin hakukoneiden avulla. Erot eli luottojen välillä eivät ole yleensä kovin suuria, ja keskihintaisia luottoja on paljon. Keskihintainen vippikään ei ole huono valinta, mutta kaikkein kalleimpia kannattaa välttää, sillä korkeamman hinnan vastineeksi ei saa mitään. Jotkut tosin joutuvat hakemaan kalliimpaa vippiä siksi, että eivät saa lainaa muualta. Usein korkeimmat korot takaavat sen, että lainan saamisen ehdot ovat pienien korkojen lainoja vähäisempiä. Lainanmyöntäjä asettaa suuren koron vakuudeksi riskilainaan. Lainahanojen sulkeutumisen syynä voi olla vaikka se, että on jättänyt vippejä maksamatta muille firmoille. Pikavippeihin ylipäätään joutuvat usein turvautumaan ne, joilla ei ole mahdollisuutta saada edullista lainaa, kuten luottokorttia, tai ne joilla ei ole säästöjä. Siksipä onkin syytä etsiä aina halvin pikavippi ennen lainan ottamista.

Löydä halvin pikavippi

 • Tarkista ensin kuluttomat lainat
 • Mieti tarkkaan paljonko tarvitset lainaa
 • Päätä sinulle sopiva maksuaika
 • Tutustu lainavertailuihin
 • Voit myös kilpailuttaa lainat halutessasi

Näin löydät halvimmat pikavipit

Kun valikoi itselleen halvimman pikavipin, ei vipistä kuitenkaan joudu maksamaan mahdottomia. Etenkin kohtuullisen lyhyillä maksuajoilla lainan hinta pysyy maltillisena. Muista kuitenkin, että mitä pidemmän laina-ajan otat, sitä korkeammiksi muodostuvat lainan kokonaiskustannukset. Mikäli lainalla on kiire, ja sen ottamalla pystyy välttämään suuremmat vahingot, eivät pikavipin kulut välttämättä ole liian suuret verrattuna hyötyihin. Llainapalveluiden nykyään tarjoamat kuluttomat vipit uusille asiakkaille kannattaa ehdottomasti hyödyntää mahdollisimman tarkkaan ennenkuin rupeaa maksamaan korkoa pikavipeistä. Mikäli hakee pikavippiä ihan uudesta ja tuntemattomasta lainapalvelusta, kannattaa googlettaa ensin muiden kokemuksia. Jos lainapalvelusta on paljon selkeästi kielteisiä kokemuksia – esimerkiksi yhteyden saaminen asiakaspalveluun on ollut vaikeaa ongelmatilanteissa, tai lainaan on tullut yllättäviä maksuja – kannattaa laina hakea jostain muualta. Siksipä edullisin ja halvin pikavippi ei ole aina välttämättä se paras vaihtoehto. etua iso 7

Eri lainamuotojen välillä voi olla eroja

Halvin pikavippi löytyy nykyään yleensä käyttöluottojen piiristä. Esimerkiksi 100 euron vippi haettuna käyttöluottoa tarjoavasta palvelusta noin 1 – 2 kuukauden maksuajalla voi nyt olla kymmenisen euroa halvempi kuin keskimääräinen pikavippi aikaisemmin oli. Käyttöluottosopimuksen saaminen tosin usein edellyttää, että asiakkaalla on työpaikka tai muuten vakituiset tulot. Lisäksi lainapalveluita tulee aika ajoin uusia ja hinnoittelu voi muuttua markkinoiden paineesta. Muista vertailla lainaa erityisesti todellisen vuosikoron perusteella. Pelkkä korko ei kerro vielä mitään lainan hinnasta, jos siinä ei ole huomioitu lainan muita kuluja. Lainan korko voi olla hyvinkin alhainen, mutta maksat silti lainasta paljon esimerkiksi nostokulujen, avausmaksujen ja tilinhoitomaksujen muodossa.

Lainojen kilpailutus voidaan myös tehdä puolestasi

Kuten monissa muissakin asioissa, myös halvimman pikavipin löytämiseen on kehitetty erilaisia apuvälineitä. Tv:ssä ja radiossa mainostetaan paljon lainoja kilpailuttavia palveluita, eli lainanvälittäjiä, mutta mistä näiden kohdalla on kyse? Lainoja kilpailuttavat palvelut toimivat yhteistyössä lainoja myöntävien pankkien ja rahoituslaitosten kanssa. Tämä tarkoittaa yksinkertaistettuna siis sitä, että kun kilpailutat lainan jonkin välityspalvelun kautta, se on sinulle ilmaista. Välityspalvelu saa ottamastasi lainasta komission siltä lainapalvelulta, jolta päädyt lainasi ottamaan. Näet aina ennen lainan hankintapäätöstä tulevan lainasi korot ja kulut, joten sinun ei tarvitse ottaa “sikaa säkissä”. Itse kilpailuttaminen on varsin yksinkertaista. Valitset palvelun, jossa lainasi kilpailutat. Täytät yhden hakemuksen, joka toimitetaan usealle lainan myöntäjätaholle. Saat vastineeksi useita lainatarjouksia toivomallesi summalle ja takaisinmaksuajalle. Valitset näistä itsellesi sopivimman. Sinun ei siis tarvitse lähettää itse erikseen jokaiselle lainapalvelulle hakemusta. Lainaa kilpailuttanut palvelu ei koskaan lainaa itse sinulle rahaa, vaan teet lainasopimuksen jonkin kilpailutetun palvelun kanssa. Hoidat kaikki ottamaasi lainaan liittyvät asiat suoraan valitsemasi palvelun kanssa. Itse lainan kilpailuttamiseen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä kilpailuttavan palvelun asiakaspalveluun. Lainoja kilpailuttavat mm. Lendo ja Rahalaitos.

Näin kilpailutat lainasi

Tee se itse

 1. Tee lainahakemus useammalle luotonmyöntäjälle, lainantarjouksen pyytäminen on aina ilmaista, eikä vielä velvoita sinua mihinkään
 2. Vertaile saamiesi lainatarjousten ehtoja ja todellista vuosikorkoa, valitse lainoista sopivin
 3. Allekirjoita lainasopimus sähköisesti, käyttämällä esimerkiksi verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta

Käytä lainoja kilpailuttavaa palvelua

 1. Täytä yksi hakemus, joka toimitetaan jopa kahdelle kymmenelle lainapalvelulle
 2. Katso saamasi tarjoukset ilman velvoitteita
 3. Valitse sinulle sopivin laina ja hyväksy tarjous
 4. Jatkossa hoidat laina-asiat suoraan sen palvelun kautta, mistä lainasi otit

Lainan kilpailuttamisen hyödyt

 • Voit valita sinulle sopivimmat ehdot
 • Löydät kokonaiskustannuksiltaan edullisimman lainan
 • Saatat löytää hyvin ensilainaajan etuja, kuten kuluttoman lainan
 • Useimmiten säästöä kertyy enemmän suurempien lainojen kohdalla
 • Voit kilpailuttaa myös vanhan lainasi edullisemmaksi
 • Mahdollisuus yhdistää vanhat luotot yhdeksi ja säästää korko- ja muissa kuluissa
 • Säästät aikaa kun käytät lainan välityspalvelua
lendo huge 8

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi