Rahoituslaitos

Joustavaa tililuottoa tarjoava Lainasto on laajentanut palveluitaan ja tarjoaa nyt myös kulutusluottoa ja pikalainaa. Kaikki Lainaston luottotuotteet haetaan netistä ilman hakemuskuluja, kaikki tämä sujuu pienessä hetkessä.

Lainastolta sopiva laina jokaiselle

Lainaston tililuotto on tavanomainen joustava luotto 3000 euron luottorajalla. Joustavaa luottoa voi käyttää luottokortin tapaan. Voit nostaa tarvitsemasi 100 – 3000 euron suuruisen summan ja maksaa sen takaisin haluamasi kokoisissa erissä. Tililuoton hinta muodostuu nostoprovisiosta ja nimelliskorosta. Nostoprovisio on 14 prosenttia nostetusta lainasta ja vuotuinen nimelliskorko 60 prosenttia. Tililuoton ikäraja on 21 vuotta. 7Luottosopimus on jatkuva, eli sopimus ei katkea siihen, kun asiakas on saanut velkasaldonsa maksettua. Jatkuvan sopimuksen ansiosta asiakas voi vaivattomasti käyttää tililuottoa uudelleen vaikkapa kahden kuukauden kuluttua edellisestä käytöstä. Lainaa voi nostaa tekstiviestillä tai netissä ilman tekstiviestiä, eikä kummastakaan tavasta tule lisäkustannuksia lukuun ottamatta tekstiviestin normaalia, asiakkaan liittymän mukaista hintaa. Osuuspankin ja Nordean tilille asiakas saa lainansa saman päivän aikana, Danske Bankin tilille joko saman tai seuraavan päivän aikana ja muiden pankkien tileille viimeistään kahdessa pankkipäivässä.

Lainastolta myös perinteinen kulutusluotto

Lainasto lyhyesti

 • Kolme erilaista lainatuotetta
 • Valitse sinulle sopivin
 • Runsaasti ja joustavasti maksuaikaa
 • Haetaan suoraan verkossa
 • Luotettava ja suosittu lainapalvelu

Kertaluonteisen luoton tarvitsijoille sopiva valinta voi olla Lainaston kulutusluotto. Se on 2000 – 5000 euron arvoinen vakuudeton laina, jonka saa tilille kokonaisuudessaan kerralla. Lainan takaisinmaksuaika on 1-3 vuotta ja kuukausittainen nimelliskorko on vaivaiset 3,43%. Tämä tarkoittaa, että vuosittainen nimelliskorko on 41,16%. Lainan kuluja ovat lisäksi 10% lainan järjestelypalkkio ja luotonhoitomaksu 9,90€ kuukaudessa. Esimerkkinä 3000 euron laina 24 kuukauden maksuajalla, jolloin todellinen vuosikorko on 76,19%. Kulutusluoton hakeminen sujuu joustavasti verkossa. Asiakkaan tulotiedot vahvistetaan hyvän luottokäytännön mukaisesti. Kulutusluoton tavallisia käyttökohteita ovat remontti, käytetyn auton osto tai vaikka unelmien lomamatkan toteuttaminen.

  Pikaluotto.org kokemuksia

Pikavippi pieneen ja nopeaan rahantarpeeseen

Lainaston pikavippi on 100 – 400 euron suuruinen laina, jonka maksuaika on aina 12 kuukautta. 100 – 400 euron vipin voi saada 18-vuotta täyttänyt henkilö, joka asuu vakituisesti suomessa. 100 euron vipin korko- ja toimituskustannukset ovat 37,50 euroa, joten kyseessä on keskimääräistä kalliimpi pikalaina, vaikka pitkä takaisinmaksuaika otettaisiinkin huomioon. Lainatuote voi kuitenkin sopia henkilöille, jotka tarvitsevat pienen pikavipin nopeasti, hyvin pitkällä maksuajalla, sillä vain harva paikka tarjoaa satasen tai muutaman satasen vippejä vuoden maksuajalla.

Lainaa luottokelpoisille hakijoille

Jotta asiakas voi saada jotain Lainaston luottoa, täytyy hänen olla luottokelpoinen eli asiakkaalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Hänellä täytyy olla suomalainen osoite ja suomalainen pankkitili. Tililuottoa eli limiittiluottoa ja kulutusluottoa myönnettäessä arvioidaan hakijan takaisinmaksukyky. Tällöin asiakkaalta vaaditaan säännöllisiä tuloja ansiotyöstä tai vaihtoehtoisesti eläkkeestä. Laina maksetaan takaisin kuukausittain sovittujen ehtojen mukaisesti. Laskussa näkyvät avoimen saldon lisäksi perittävät kulut. Lasku toimitetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti joko kirjepostilla tai sähköisessä muodossa sähköpostitse. Mahdolliset muistutuslaskut tulevat kuitenkin aina kirjepostilla.

Lainaston hinnasto

Pikalaina

 • 100 – 400 € / 12 kk maksuaika
 • 400€ lainassa Tod. Vuosikorko 48,90%
 • Nimelliskorko 28,5%

Joustoluotto

 • 100 – 3000 € / jatkuva luotto
 • 2000€ laina / 12 kk maksuajalla: Tod. Vuosikorko 135,62%
 • Nimelliskorko 60%
 • Nostopalkkio: 14%

Kulutusluotto

 • 2000 – 5000€ / 12-36 kk maksuaika
 • 5000€ laina / 36 kk maksuajalla: Tod. Vuosikorko 67,13 %
 • Nimelliskorko 41,36%
 • Järjestelypalkkio 10% (lainasummasta)
 • Lainanhoitomaksu 9,90 € / kk

Huom!

Sivuston sisältö on tarkoitettu blogimuotoiseksi yleiseksi kirjoitukseksi eikä se ole taloudellista neuvontaa. Tätä artikkelia tehdessä on hyödynnetty tekoälyä. Tarkista lainan tiedot suoraan aina erikseen lainatarjouksesta sekä lainasopimuksesta. Hakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Joitakin kysymyksiä liittyen Lainastoon

Lainasto

Miten valitsen minulle sopivimman lainatuotteen? Sinun täytyy ensin tiedostaa lainatarpeeksi. Tarvitsetko pientä tai suurta kertaluonteista lainaa, vai haluatko käyttöösi luottokortin kaltaisen jatkuvan luoton? Pieneen, kertaluonteiseen ja nopeaan tarpeeseen kannattaa valita pikalaina, se on varsin helppo hakea ja siihen saa pitkän maksuajan. Keskikokoiseen rahantarpeeseen käy Kulutusluotto, johon maksuaikaa saa kolme vuotta. Mikäli taas rahantarve on jatkuvaa, valintasi on Joustoluotto. Sen minimilyhennys on vain 50 euroa kuussa. Millaisia liitteitä lainahakemukseen vaaditaan? Riippuu toivomastasi lainatuotteesta. Mikäli haet Lainaston kulutusluottoa tai joustoluottoa hakijan tulee vahvistaa tulotietonsa, eli toimittaa kopio viimeisimmästä palkkakuitista tai eläkepäätöksestä, tai viimeisen kolmen kuukauden tiliotteet. Yrittäjiltä vaaditaan viimeisin vahvistettu verotuspäätös. Kopiot voi lähettää sähköisesti. Pikavippiä haettaessa liitteitä ei vaadita. En pysty hoitamaan takaisinmaksua, miten toimin? Ole ensitilassa yhteydessä Lainastoon, jotta voit uudelleen neuvotella maksusuunnitelman. Yhteydenotto onnistuu soittamalla tai lähettämällä sähköpostia asiakaspalveluun. Yhteystiedot löydät Lainaston tiedoista. Viivästynyt tai hoitamatta jäänyt lasku johtaa monenlaisiin toimenpiteisiin, kuten viivästyskoron perimiseen. Lopulta lainasaatava siirtyy perinnän piiriin. Olen ajautunut pikavippikierteeseen, onko lainastolle mahdollista saada lainakielto? Kyllä. Voit hakea lainakieltoa. Huomaa kuitenkin, että tämän jälkeen lainanhakusi estyy vain Lainastolta, voit hakea muita lainapalveluilta entiseen tapaan. Sinun voi olla syytä hakeutua myös velkaneuvonnan piiriin. Lainakieltoa haetaan esim. lähettämällä ilmoitus asiasta sähköpostilla Lainastolle. Minkä verran Joustoluottoa voi maksaa kuukausittain takaisin minimissään? Joustoluoton vähimmäislyhennys on 20% luoton avoimesta saldosta. Tämä summan tulee kuitenkin olla vähintään 50 euroa ja korkeimmillaan se saa olla 250 euroa. Näet saamassasi laskussa kuukaudessa maksettavan vähimmäissumman. Mikäli haluat lyhentää lainaasi nopeammin, voit maksaa minimilyhennystä suuremman summan.

  Lendo kilpailuttaa lainat – Lendolta edullista lainaa heti aina 60 000€ asti

Samankaltaiset artikkelit