Ferratum

Ferratum lainapalvelu tarjoaa joustavaa ja huippuedullista joustolainaa kaikille asiakkailleen jopa 2000 euroa. Lainan hakeminen on aina täysin maksutonta ja hakemuksen lähettäminen onnistuu vain muutamassa minuutissa.

Syyskuun 2017 erikoistarjous: Kaikki lainannostot Joustava luottotililtä täysin ilman nostokuluja. Säästösi jopa 150€!

Jopa 2 000 euron Joustava luotto

Ferratum Joustava luottotili on siis tarkoitettu sekä uusille että jo aiemmin palvellusta lainanneille henkilöille. Joustava luottoa saa aina 2 000 euroon saakka. Asiakas voi itse valita kuinka paljon hänelle myönnetystä luottorajasta nostaa käyttöönsä. Kun asiakkaalle myönnetään Ferratum Joustava, on se aina käytössä. Asiakas saa siis yhdellä lainahakemuksella käyttöönsä pikalainaa aina kun sitä tarvitsee.

Ferratum Joustavassa ei ole lainkaan kiinteitä kuukausimaksuja, laina on siis täysin maksuton, ellei sitä käytä. Tämä on äärimmäisen kätevää siinä tapauksessa, jos on epäily että tulevaisuudessa rahatilanne voi olla tiukilla. Kun lainahakemuksen tekee jo valmiiksi, on rahaa heti käytettävissä kun sille tarvetta tulee.

Uusille asiakkaille korotonta lainaa

2000 euron lainan lisäksi Ferratum tarjoaa myös 300 euron pikavippejä. Nämä ovat tarkoitettu kuitenkin vain uusille ja ensimmäistä kertaa Ferratumilta lainaaville henkilöille. Pikavippi on täysin koroton ja kuluton laina ja sen maksuaika on lainasummasta riippuen 7 – 30 vuorokautta. Jos lainaat 300 euroa, maksat takaisin 300 euroa viimeistään kuukauden kuluttua. Mikäli 300 euroa on kuitenkin liian pieni summa, voivat myös uudet asiakkaat hakea 2000 euron joustavaa lainaa.

Uutuutena Ferratum tarjoaa PLUS-lainaa, joka on tarkoitettu suurempiin hankintoihin. PLUS -lainaa voi hakea jopa 5000 euroa. Lisäksi tarjolla on vielä suurempi perinteinen kulutusluotto, Ferratum Prime-laina, jota voi hakea aina 20000 euroon saakka. Plus-lainassa takaisinmaksuaika on 1-3 vuotta ja Prime-lainassa 1-10 vuotta.

Joustava on edullinen laina arjen menoihin

Ferratum Joustava FAQ

 • 2 000 euron tililuotto
 • Joustava takaisinmaksu
 • yli 20-vuotiaille

Lisäksi tarjolla

 • Uusasiakkaille 300€ ilmainen laina
 • max. 5000 euron PLUS-laina
 • max. 20000€ Prime-laina

Ferratum Joustava luotto on tarkoitettu sellaisille henkilöille, jotka haluavat ja tarvitset joustoa arjen rahankäyttöön. Joustava ja varsin edullinen luotto antaa tarvittavaa tasapainoa ja joustoa rahatilanteeseen edulliseen tapaan.

Kun rahatilanne on tiukka, voi asiakas hyödyntää luottoa tarvitsemallaan rahamäärällä. Kun rahatilanne jälleen sallii, voi nostetun luoton maksaa Ferratumille kuluineen takaisin. Kun käytetty rahasumma on maksettu kokonaan takaisin, palautuu koko summa jälleen asiakkaan käyttöön. Ferratum Joustava toimiikin aivan tavallisen luottokortin tapaan.

Luottoa voivat hakea vähintään 20-vuotta täyttäneet sekä Ferratum PLUS-lainaa ja Ferratum Prime-lainaa 25 vuotta täyttäneet. Raha-asiat on oltava moitteettomassa kunnossa eikä luottotietohäiriöitä saa olla. Luoton saamisen edellytyksenä on lisäksi toimiva sähköpostiosoite ja suomalainen pankkitili. Luottoa voi hakea 24 tuntia vuorokaudessa joka päivä. Asiakkaan ei tarvitse hankkia minkäänlaisia vakuuksia tai takaajia saadakseen lainaa ilman vakuuksia.

Ferratum lainahakemus suoraan verkossa

Luottoa haetaan Ferratumin kotisivuilta. Kun hakemus on lähetetty, hakemuksen lisäksi tarkistetaan asiakkaan luotto- sekä henkilötiedot asiaankuuluvista rekistereistä. Hakija antaa suostumuksen tarkistuksiin hakemuksen lähettäessään. Näiden lisäksi Ferratum voi pyytää selvitystä taloudellisesta tilanteesta toimittamalla kopion esimerkiksi palkkalaskelmasta, tiliotteesta, veroilmoituksesta tai tietoa mahdollisista muista lainoista.

Nostetusta luotosta peritään nostopalkkiona 7,5% nostetun rahamäärän summasta. Nostetun lainan voi maksaa halutessaan takaisin joko kerralla koko summan tai pelkästään minimisumman joka on 100€ tai 10% avoimena olevan lainamäärän saldosta. Asiakas voi siis itse päättää kuinka takaisinmaksun haluaa hoitaa.

Useasti kysyttyä Ferratumista

Millainen Ferratumin PLUS-laina on?

PLUS-laina on tarkoitettu rahoittamaan elämän suuria menoja, kuten kodin remonttia tai lomamatkaa. Lainaa voi hakea 2 050 – 5 000 euroa ja takaisinmaksuaika valittavissa 12, 24 tai 36 kuukautta. Lainaa on helppo ja nopea hakea verkkohakemuksella, eikä luottoa varten tarvitse hankkia vakuuksia. Muista lainoista poiketen, PLUS-laina on tarkoitettu yli 25-vuotiaille.

Entä Ferratum Prime-laina?

Prime-laina on suuruudeltaan 3000-20000€ ja tarkoitettu suurempiin rahoitustarpeisiin. Jokainen asiakas saa lainasta oman korkotarjouksensa. Lainakorko on minimissään 5%. Maksuaikaa Prime-lainalle saa jopa 10 vuotta, joten suurempi Prime-laina sopii myös sellaiselle henkilölle, joka ei halua kovin suuria kuukausikuluja lainastaan. Prime-lainaa hakeakseen hakijan tulee olla yli 25-vuotias.

Onko Koroton-pikavippi todellakin koroton?

Kyllä, myönnetystä pikavipistä ei tarvitse maksaa lainkaan korkoa, nostopalkkiota tai muita kuluja, mikäli maksat sen kerralla takaisin sovitussa laina-ajassa. Valitset itse lainasumman ja takaisinmaksuajan. Koroton-pikavippi ei myöskään velvoita sinua takaisinmaksun jälkeen mihinkään, koska se on kertalaina.

Kuinka nopeasti lainan saa tilille?

Laina maksetaan muutamassa minuutissa yleisimpien pankkien tileille. Pankit, joiden tilille rahat siirtyvät nopeasti, ovat Nordea, Op, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia Handelsbanken ja POP pankki. Mikäli asiakkaalla on tili Ålandsbankenissa, rahojen siirtyminen kestää 1-2 arkipäivää siitä kun laina on hyväksytty.

Miten lainan nopeampi lyhentäminen onnistuu?

Ferratum lainan voi maksaa kokonaan tai sovittua nopeammin pois, ilman ylimääräisiä kuluja. Jos käytät ylimääräisiä lyhennyksiä, maksutiedot löytyvät Ferratumin asiakastililtä. Huomaa kuitenkin, ettet voi maksaa muodostuvia laskuja etukäteen (laskut muodostuvat 14 vuorokautta ennen eräpäivää).

Miten saan yhteyden Ferratumin asiakaspalveluun?

Ferratumin asiakaspalvelu on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä. Yhteydenottotapana toimii sähköposti tai maksuton puhelinyhteys. Asiakaspalvelu auttaa asiantuntevasti ja ystävällisesti lainaan liittyvissä asioissa.

Ferratum-lainojen korot ja kulut

Ferratum Joustava luottotili

 • Avaus ja tilinhoito 0€
 • Nostopalkkio 7,5€
 • Nimellinen vuosikorko 103,42%
 • Todellinen vuosikorko max. 216,20€

Ferratum Koroton laina

 • Korko 0€ (ensimmäiseen eräpäivään mennessä maksettuna)

Ferratum PLUS-laina

 • Avaus ja tilinhoito 0€
 • Nimellinen vuosikorko 78%
 • Todellinen vuosikorko 112,91%

Ferratum on tuttu ja luotettava lainapalvelu, joka tarjoaa jokaiselle sopivat rahoitusratkaisut. Hae Ferratum Koroton, Joustava, PLUS-laina tai Prime-laina heti rahahuoliesi ratkaisua varten. Saat lainapäätöksen käytännössä välittömästi ja rahat ovat tilillä käytettävissä pienessä hetkessä!

Arviointi
Päivämäärä
Lainafirma
Ferratum
Arviointi
51star1star1star1star1star