Rahoituslaitos

Ferratum lainapalvelu tarjoaa joustavaa ja huippuedullista joustolainaa kaikille asiakkailleen jopa 2000 euroa. Lainan hakeminen on aina täysin maksutonta ja hakemuksen lähettäminen onnistuu vain muutamassa minuutissa. Joulukuun 2018 erikoistarjous: FERJOUL alennuskoodilla saat 50% alennusta Ferratum Joustava luoton nostokuluista 1000€ asti. Koodi on voimassa joulukuun 2018 loppuun asti.

Jopa 2 000 euron Joustava luotto

Ferratum Joustava luottotili on siis tarkoitettu sekä uusille että jo aiemmin palvellusta lainanneille henkilöille. Joustava luottoa saa aina 2 000 euroon saakka. Asiakas voi itse valita kuinka paljon hänelle myönnetystä luottorajasta nostaa käyttöönsä. Kun asiakkaalle myönnetään Ferratum Joustava, on se aina käytössä. Asiakas saa siis yhdellä lainahakemuksella käyttöönsä pikalainaa aina kun sitä tarvitsee.

Ferratum Joustava FAQ

 • 2 000 euron tililuotto
 • Joustava takaisinmaksu
 • yli 20-vuotiaille

Lisäksi tarjolla

 • Uusasiakkaille 60 vrk lyhennysvapaata
 • Kuukausittain alekoodeja lainanostoista
 • max. 20000€ Prime-laina

Ferratum Joustavassa ei ole lainkaan kiinteitä kuukausimaksuja, Joustava luottotili on siis täysin maksuton, ellei sitä käytä. Tämä on äärimmäisen kätevää siinä tapauksessa, jos on epäily että tulevaisuudessa rahatilanne voi olla tiukilla. Kun lainahakemuksen tekee jo valmiiksi, on rahaa heti käytettävissä kun sille tarvetta tulee.

Uusille asiakkaille lyhennysvapaata

Uudelle asiakkaallle Ferratum on oiva lainapalvelu. Ferratum nimittäin tarjoaa uusille asiakkailleen lyhennysvapaata Joustava luoton ensimmmäisestä lainanostosta 60 vuorokaudeksi. Tämän lisäksi ensimmäisen lainanoston saa ilman nostokuluja, joka olisi noraaliseti 7,5% nostettavasti lainasummasta. Lisäksi Ferratumilla on tarjolla isomppin lainatarpeisiin vielä suurempi perinteinen kulutusluotto, Ferratum Prime-laina, jota voi hakea aina 20000 euroon saakka. Prime-lainassa lainan takaisinmaksuaika on valintasi mukaan 1-10 vuotta.

Joustava on edullinen laina arjen menoihin

Ferratum Joustava luotto on tarkoitettu sellaisille henkilöille, jotka haluavat ja tarvitset joustoa arjen rahankäyttöön. Joustava ja varsin edullinen luotto antaa tarvittavaa tasapainoa ja joustoa rahatilanteeseen edulliseen tapaan. Kun rahatilanne on tiukka, voi asiakas hyödyntää luottoa tarvitsemallaan rahamäärällä. Kun rahatilanne jälleen sallii, voi nostetun luoton maksaa Ferratumille kuluineen takaisin. Kun käytetty rahasumma on maksettu kokonaan takaisin, palautuu koko summa jälleen asiakkaan käyttöön. Ferratum Joustava toimiikin aivan tavallisen luottokortin tapaan. Luottoa voivat hakea vähintään 20-vuotta täyttäneet sekä Ferratum Prime-lainaa 25 vuotta täyttäneet. Raha-asiat on oltava moitteettomassa kunnossa eikä luottotietohäiriöitä saa olla. Luoton saamisen edellytyksenä on lisäksi toimiva sähköpostiosoite ja suomalainen pankkitili. Luottoa voi hakea 24 tuntia vuorokaudessa joka päivä. Asiakkaan ei tarvitse hankkia minkäänlaisia vakuuksia tai takaajia saadakseen lainaa ilman vakuuksia.

  Vippi.org – Hae Lainaa Netistä

Ferratum lainahakemus suoraan verkossa

Luottoa haetaan Ferratumin kotisivuilta. Kun hakemus on lähetetty, hakemuksen lisäksi tarkistetaan asiakkaan luotto- sekä henkilötiedot asiaankuuluvista rekistereistä. Hakija antaa suostumuksen tarkistuksiin hakemuksen lähettäessään. Näiden lisäksi Ferratum voi pyytää selvitystä taloudellisesta tilanteesta toimittamalla kopion esimerkiksi palkkalaskelmasta, tiliotteesta, veroilmoituksesta tai tietoa mahdollisista muista lainoista. Nostetusta luotosta peritään nostopalkkiona 7,5% nostetun rahamäärän summasta. Nostetun lainan voi maksaa halutessaan takaisin joko kerralla koko summan tai pelkästään minimisumman joka on 100€ tai 10% avoimena olevan lainamäärän saldosta. Asiakas voi siis itse päättää kuinka takaisinmaksun haluaa hoitaa.

Huom!

Sivuston sisältö on tarkoitettu blogimuotoiseksi yleiseksi kirjoitukseksi eikä se ole taloudellista neuvontaa. Tätä artikkelia tehdessä on hyödynnetty tekoälyä. Tarkista lainan tiedot suoraan aina erikseen lainatarjouksesta sekä lainasopimuksesta. Hakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Useasti kysyttyä Ferratumista

Ferratum

Millainen Ferratum Joustava luotto on? Ferratum Joustava luottoon tarkoitettu rahoittamaan elämän arkisia menoja, kuten pesukoneen ostamista tai lomamatkaa. Lainaa voi hakea 2 000 euroa ja takaisinmaksuaika on erittäin joustava. Lainaa on helppo ja nopea hakea verkkohakemuksella, eikä luottoa varten tarvitse hankkia vakuuksia. Uuden asiakkaan etuna voit hyödyntää 60 vuorokauden maksuvapaan sekä nostokuluttoman ensimmäisen lainanoston. Entä Ferratum Prime-laina? Prime-laina on suuruudeltaan 3000-20000€ ja tarkoitettu suurempiin rahoitustarpeisiin. Jokainen asiakas saa lainasta oman korkotarjouksensa. Lainakorko on minimissään 5%. Maksuaikaa Prime-lainalle saa jopa 10 vuotta, joten suurempi Prime-laina sopii myös sellaiselle henkilölle, joka ei halua kovin suuria kuukausikuluja lainastaan. Prime-lainaa hakeakseen hakijan tulee olla yli 25-vuotias. Onko koroton ensilaina todellakin koroton? Kyllä, ensimmäisestä nostosta Ferratum Joustava-luotolta ei tarvitse maksaa lainkaan korkoa, nostopalkkiota tai muita kuluja, mikäli maksat sen kerralla takaisin sovitussa laina-ajassa 30 vuorokauden kuluessa. Valitset itse lainasumman aina 2 000 euroon asti. Koroton-pikavippi ei myöskään velvoita sinua takaisinmaksun jälkeen mihinkään, vaan Joustava-luotto jää vararahastoksesi myös tulevaisuudessa ja maksat ainoastaan sen käytöstä. Kuinka nopeasti lainan saa tilille? Laina maksetaan muutamassa minuutissa yleisimpien pankkien tileille. Pankit, joiden tilille rahat siirtyvät nopeasti, ovat Nordea, Op, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia Handelsbanken ja POP pankki. Mikäli asiakkaalla on tili Ålandsbankenissa, rahojen siirtyminen kestää 1-2 arkipäivää siitä kun laina on hyväksytty. Miten lainan nopeampi lyhentäminen onnistuu? Ferratum lainan voi maksaa kokonaan tai sovittua nopeammin pois, ilman ylimääräisiä kuluja. Jos käytät ylimääräisiä lyhennyksiä, maksutiedot löytyvät Ferratumin asiakastililtä. Huomaa kuitenkin, ettet voi maksaa muodostuvia laskuja etukäteen (laskut muodostuvat 14 vuorokautta ennen eräpäivää). Miten saan yhteyden Ferratumin asiakaspalveluun? Ferratumin asiakaspalvelu on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä. Yhteydenottotapana toimii sähköposti tai maksuton puhelinyhteys. Asiakaspalvelu auttaa asiantuntevasti ja ystävällisesti lainaan liittyvissä asioissa.

  Zmarta on kenties paras palvelu kilpailuttaa ja yhdistää lainat

Ferratum-lainojen korot ja kulut

Ferratum Joustava luottotili

 • Avaus ja tilinhoito 0€
 • Nostopalkkio 7,5€
 • Nimellinen vuosikorko 103,42%
 • Todellinen vuosikorko max. 216,20€

Ferratum Joustava uusille asiakkaille

 • Nostokulut 0€, Kaksi kuukautta maksuvapaata ensimmäisestä lainanostosta

Ferratum on tuttu ja luotettava lainapalvelu, joka tarjoaa jokaiselle sopivat rahoitusratkaisut. Hae Ferratum Joustava tai Prime-laina heti rahahuoliesi ratkaisua varten. Saat lainapäätöksen käytännössä välittömästi ja rahat ovat tilillä käytettävissä pienessä hetkessä!

Samankaltaiset artikkelit