Rahoituslaitos

Fixura on suomalainen vertaislainayritys. Vertaislainaamisessa asiakas voi vaikuttaa itse luottonsa ehtoihin, ja rahat ovat peräisin toisilta yksityishenkilöiltä eli Fixuraan osallistuvilta sijoittajilta. Fixura on keskittynyt suurempien kulutusluottojen välittämiseen, joten lainata voi 1000 – 10 000 euroa.

Fixura lainaa sinun ehdoillasi

Lainan hakeminen Fixuran kautta on vain hitusen monimutkaisempaa kuin tavallisen kulutusluoton hakeminen, muttei suinkaan vaikeaa. Aluksi hakija valitsee lainasumman ja maksuajan. Lainan voi maksaa takaisin reilulla, 24 – 60 kuukauden maksuajalla. Koron voi Fixuran lainapalvelussa asettaa itse. Kannattaa tosin huomioida, että todennäköisyys saada lainaa on sitä parempi, mitä korkeamman koron suostuu lainalleen hyväksymään. Fixuran lainalaskurilla saa kattavan erittelyn lainan hinnasta ja kuukausieristä, mikäli ehdotettu korko toteutuu. Korko ei voi nousta asiakkaan asettamaa korkoa korkeammaksi, mutta edullisemman koron saattaa tietenkin saada.

Vetoa omalla tekstillä lainaajiin

Tavallisen lainahakemuksen lisäksi Fixura lainaa haluava kirjoittaa lyhyesti itsestään ja lainatarpeestaan. Tämä hakemusteksti tulee näkyviin Fixuran sivuille, ja sijoittajat valitsevat näistä hakemuksista, keille antavat rahaa. Useimmat sijoittajat hajauttavat sijoituksensa, joten yhden lainaajan lainasumma on todennäköisesti peräisin useilta eri sijoittajilta. Lainahakemus voi tulla täyteen nopeasti, mutta siinä voi myös mennä useita päiviä. Siksi vertaislaina ei jokaisessa tapauksessa ole mikään tavallinen pikalaina.

Tätä Fixuran lainanhakijoilta vaaditaan

Fixuran kautta lainaaminen edellyttää hakijalta muutamia ominaisuuksia. Hänen täytyy olla iältään 21 – 68 -vuotias ja asua vakituisesti Suomessa. Hänen on oltava luotto- ja oikeustoimikelpoinen, eli maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla. Lainan saaminen edellyttää asiakkaalta säännöllisiä tuloja. Lisäksi vaaditaan verkkopankkitunnukset Danske Bankista, Nordeasta, Osuuspankista, Handelsbankenista, Säästöpankista tai Aktiasta sekä toimiva matkapuhelinliittymä, joka ei ole prepaid-liittymä ja jossa ei ole salaista numeroa tai palvelunumeroiden estoa. Maksamaton Fixura-laina estää automaattisesti uuden luoton saamisen.

  Laina.fi

Fixuran toimintatapa

 • Vertaislainaa tarjoava palvelu
 • Lainaa 1 000 – 10 000 euroa
 • Hyvä sijoituskohde
 • Luotettava ja turvallinen
 • Maksuaikaa jopa 60 kk

Osallistu Fixuraan myös sijoittajana

Fixuran vertaislaina on myös erinomainen kohde sijoittajan näkökulmasta. Keskimääräinen sijoittajan nettotuotto on Fixuralla 10 %, mikä voidaan katsoa nykypäivänä oikein hyväksi tuotoksi. Sijoittamisen voi aloittaa milloin tahansa, eikä ajoitus vaikuta tuottoon, kuten osakkeisiin sijoittaessa. Fixuran lainaan sijoittaminen on turvallista. Sijoitukset hajautetaan useaan lainaan, joten lainojen takaisinmaksun viivästykset eivät vaikuta merkittävästi sijoittajan kokonaistuottoon.

Turvallinen ja luotettava palvelu

Lainaajat ja sijoittajat eivät ole Fixuran palvelussa henkilökohtaisesti tekemisissä keskenään, eikä heidän henkilötietojaan paljasteta toisilleen. Palvelun käyttö on siten täysin turvallista kaikille osapuolille. Hakijoiden luottokelpoisuus arvioidaan 1 – 5 tähdellä, ja luottokelpoisuuttaan voi entisestään parantaa asettamalla lainalle takaajan. Lainan takaisinmaksu hoidetaan erissä kerran kuukaudessa. Fixura lähettää laskut asiakkaille aina sähköpostilla.

Asiakaspalvelu auttaa laina-asioissa

Ongelmatilanteissa tai epäselvyyksien kohdatessa apua saa Fixuran asiakaspalvelusta. Se on avoinna arkisin kello 9.00 – 16.00, ja yhteyden saa näppärästi puhelimitse tai sähköpostilla. Asiakaspalvelijaa voi tavoitella myös Facebookin ja Twitterin, sekä verkkosivuilta löytyvän chatin kautta.

Huom!

Sivuston sisältö on tarkoitettu blogimuotoiseksi yleiseksi kirjoitukseksi eikä se ole taloudellista neuvontaa. Tätä artikkelia tehdessä on hyödynnetty tekoälyä. Tarkista lainan tiedot suoraan aina erikseen lainatarjouksesta sekä lainasopimuksesta. Hakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Heräsikö kysymyksiä Fixurasta?

Fixura vertaislaislaina joustaa Paata itse korko milla otat lainaa

Miksi Fixura lainahakemukseni hylättiin? Onko sinulla maksuhäiriömerkintä? Se on yksi selkeä syy lainahakemuksen hylkäämiselle. Tähän voi vaikuttaa myös avoimet laskut Fixuralle, taloudellisen tilanteen kokonaisarviointi ja aiempien lainojen perintätoimet. Voit olla yhteydessä syyn selvittämiseksi suoraan Fixuran asiakaspalveluun. Mistä löydän tiedon lainan todellisesta vuosikorosta? Kuluttajansuojalaki velvoittaa todellisen vuosikoron selkeän ilmoittamisen lainapalveluissa. Fixuran palvelussa tieto todellisesta vuosikorosta löytyy lainalaskimesta, klikkaamalla linkkiä ”yksityiskohdat”. Jo haetussa lainassa tieto löytyy lainan velkakirjassa. Esimerkkinä 5000 euron luotto, 20% korolla ja 48 kuukauden maksuajalla: Todellinen vuosikorko 34,23%. Tarvitsenko lainaan vakuuksia tai takaajia? Jos sinulla on säännölliset tulot, etkä omaa maksuhäiriömerkintää, voit hakea vakuudetonta lainaa. Et siis tarvitse lainkaan vakuuksia tai takaajia. Mikäli kuitenkin haluat, voit liittää lainaan yhteisvastuullisen hakijan. Lainan hakeminen yhdessä rinnakkaishakijan kanssa todennäköisesti parantaa lainakelpoisuutta ja todennäköisemmin johtaa lainan myöntämiseen. Onnistuuko Fixuran kautta lainojen yhdistäminen? Kyllä, lainojen yhdistäminen on mahdollista. Hae Fixuran vertaislainaa ja maksa vanhat, usein korkeakorkoiset luottosi pois. Säästät rahaa lyhentämällä vain yhtä lainaa, koska Fixuran lainat ovat usein edullisempia kuin muissa lainapalveluissa. Rahaa jää jatkossa enemmän käyttöön! Voinko hakea lainaa ilman, että se velvoittaa minua sitoutumaan mihinkään? Kyllä voit. Varsinainen hakulomakkeen täyttö on ilmaista, eikä vielä velvoita asiakasta yhtään mihinkään. Voit rauhassa vertailla lainoja ja katsoa millä korolla lainasi saisit.

  Bank Norwegian

Fixuran vertaislainojen hinnat

 • Välitysmaksu 2% / vuosi / lainan alkuperäissumma
 • Lainan avausmaksu 7,5% / lainan alkuperäissumma
 • Tilinhoitomaksu 5,50€ / kuukaudessa
 • Korko 6% – 27%
 • Todellinen vuosikorko 7 000 euron lainassa 25%:n korolla ja 36 kuukauden maksuajalla: 42,17%
 • Em. lainan avausmaksu 525 € ja takaisin maksettava summa kokonaisuudessaan 10 637 €

Fixura on suomen ensimmäinen ja näin myös kokenein vertaislainaa tarjoava palvelu. Se eroaa muista lainapalveluista sillä edulla, että Fixuran lainassa asiakas itse määrittelee lainan koron. Tämä tekee lainasta useimmiten muiden palvelujen lainoja edullisemman vaihtoehdon. Voit tehdä Fixura lainahakemuksen helposti netissä ja näin olet mukana varmistamassa lainan juuri sinun tarpeisiisi, sinulle sopivimmin ehdoin!

Samankaltaiset artikkelit