This content has been archived. It toukokuu no longer be relevant

Ilmainen pikavippi – onko sellainen edes mahdollinen? Kaikki varmaan ovat kuulleet varoituksia, että ilmaista pikalainaa ei ole olemassa. On kuitenkin niin, että useista vippipaikoista voi täysin laillisesti saada ilmaisen pikavipin eli korotonta ja kulutonta lainaa. Riittää, kun maksaa takaisin sen, minkä on lainannut. Yleisimmin ilmaisen vipin tarjoukset ovat suuruudeltaan 300-1000 euroa. Useimmiten ilmainen pikavippi tulee maksaa takaisin hyvin nopeassa tahdissa, kuten kuukauden kuluessa vipin hakemisesta. Ilmaiset pikavipit, kuten muutkin tämän lainatyypin lainat ovat vakuudettomia lainoja. Voit siis korkeintaan joutua ilmoittamaan palkkatietojasi lainan saamista varten.

Huom!

Sivuston sisältö on tarkoitettu blogimuotoiseksi yleiseksi kirjoitukseksi eikä se ole taloudellista neuvontaa. Tätä artikkelia tehdessä on hyödynnetty tekoälyä. Tarkista lainan tiedot suoraan aina erikseen lainatarjouksesta sekä lainasopimuksesta. Hakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Ilmaiset vipit tavallisesti uusille asiakkaille

Ilmainen pikavippi eli kuluton pikalaina Hae koroton vippi heti

Mikään pikavippifirma tai lainayhtiö ei tietenkään toimi kovin kauan, jos se ei peri lainoistaan ollenkaan kuluja eikä korkoja. Niinpä useimmissa netissä tarjolla olevissa ilmaisissa pikavipeissä on kyse siitä, että korottoman pikalainan voivat ottaa ainoastaan firman uudet asiakkaat. Niinpä ilmaisesta vipistä on iloa sekä asiakkaalle että lainafirmalle: asiakas saa luottoa kuluttomasti ja firma saa uuden asiakkaan. Kun asiakas kerran innostuu lainaamaan maksuttoman luoton, hän saattaa hyvin palata myöhemmin ottamaan myös maksullisen lainan.

Mistä kulutonta pikalainaa sitten on nostettavissa?

LainapalveluIlmaiseksiMaksuaikaaIkäraja
Suomilimiitti2000 €1 – 2 kk21 v
Eurolimiitti1000 €1 kk21 v
Ferratum2000 €1 kk20 v
Credit242000 €1 kk19 v
Vivus400 €1 kk20 v
Risicum300 €1 kk20 v
Limiitti2000 €1 kk18 v

Kuten tällä sivulla olevasta kaaviosta huomataan, on kulutonta ja korotonta pikalainaa tarjolla tällä hetkellä varsin runsaasti. . Kannattaa aina lainaa ottaessa lukea myös pieni präntti: jos puhutaan pelkästään korottomasta lainasta, tämä ei tarkoita, että vippi on ilmainen. Korottomassa lainassa on mahdollista periä muita lainan kuluja, kuten avausmaksuja tai nostomaksuja. Ilmaista lainaa havitellessa on tärkeä löytää sellainen laina, joka on sekä koroton, että kuluton. Yllä esittelemämme ilmaiset pikalainat ovat taatusti sekä kuluttomia, että korottomia kunhan maksat vipin takaisin ensimmäisellä laskulla.

  Kertalaina

Kuluttoman jakson jälkeen peritään normaalit kulut

Ilmaisien pikavippien saamisessa on usein ehtona, että laina tulee maksaa takaisin noin kuukauden kuluessa sen nostamisesta. Laina-aikaa voi kuitenkin tilanteesta riippuen myös pidentää. Tällöin lainasta aletaan perimään toisesta kuukaudesta lähtien samanlaisia kuukausikorkoja, kuin mistä tahansa lainasta. Voi hyvin olla mahdollista, että jos tarvitset pikavippiä nyt heti elämäsi rahoittamiseen, ei sinulla ole kuukauden kuluttua varaa maksaa sitä takaisin. Poikkeuksena tietenkin tilanteet, joissa tiedät saavasi rahaa pian. Tällaisia tilanteita voivat olla esimerkiksi vakuutuskorvauksien tai veronpalautuksen odottaminen. Jos rahaa ei ole tulossa, korottoman pikalainan etu kannattaa jättää tällöin useimmissa tapauksissa käyttämättä. Vertaile erilaisia lainoja aina kokonaisuudessaan korkojen ja kaikkien kulujen osalta, äläkä sokaistu ilmaistarjouksista.

Näin haet Kulutonta & korotonta vippiä:

  1. Vertaa ilmaista vippiä tarjoavat palvelut
  2. Varaa hakemuksen tekemistä varten ainakin pankkitunnukset ja mahdollinen alennuskoodi
  3. Täytä hakemus verkossa
  4. Tarkista lainan ehdot ja jos kaikki vaikuttaa olevan kunnossa, hyväksy laina

Mahdollisuutena on, jos lyhytaikaisen lainan ottaminen on mahdollista, hakea lainat useasta ilmaista vippiä tarjoavasta paikasta. Tällöin on kuitenkin syytä olla erittäin varovainen ja varmistaa tarkkaan, että velat on myös mahdollista maksaa takaisin eräpäivänä. Tavallisimmin ihmiset ovat hyödyntäneet ilmaisen pikavipin noin 200 euron suuruisten hankintojen tekemiseen.

Korotonta pikavippiä myös tililuoton muodossa

Pikavippien ohella tarjolla on myös ilmaisia tililuottoja. Muutamat tililuottopalvelut lupaavat ensimmäisen noston asiakkaalleen ilmaiseksi. Ilmaisnoston suuruus vaihtelee lainapalvelusta riippuen, mutta se voi olla jopa 2 000 euroa. Tämä on jo iso säästö, koska nostomaksut voivat usein olla jopa 15 prosentin luokkaa nostettavasta summasta. Tavallisesti ilmainen pikavippi on kuitenkin maksimissaan 300 euroa. Koska tililuotto on tyyliltään jatkuva luotto, sinun kannattaa irtisanoa se ilmaisen jakson jälkeen jos arvelet, ettei sinulla ole tarvetta vararahastolle tai olet epävarma rahankäytöstäsi. Helposti saatavilla oleva raha houkuttelee helposti kuluttamaan enemmän kuin olisi varaa. Irtisanominen onnistuu tavallisesti kirjallisen, vapaamuotoisen irtisanomisilmoituksen jättämisellä. Toki voit pitää myös sinulle hyväksytyn luoton, jos arvioit siitä olevan vielä tulevaisuudessa käyttöä. Huomioi kuitenkin, että jatkossa lainasta peritään korot ja kulut normaalin hinnaston mukaan, eli kulutonta pikavippiä et enää tule samasta lainapalvelusta saamaan muutoin kuin erikoiskampanjoiden yhteydessä.

  Rahalaina

Lainakelpoisuus alkaa täysi-ikäisyydestä

Ilmaista, korotonta ja kulutonta pikalainaa voi saada jokainen suomalainen, joka täyttää ilmaista pikavippiä tarjoavien palveluiden asettamat lainaehdot. Maksuhäiriömerkinnän tietoihinsa hankkinut ei voi siis saada lainaa, eikä myöskään alle 18-vuotias. Jos on vähintään parikymppinen, luottokelpoinen ja käy vielä töissäkin, ovat mahdollisuudet ilmaiseen vippiin oikein hyvät. Erilaisia korottomia ja kuluttomia vippivaihtoehtoja löydät parhaiten lainavertailuiden kautta. Perinteiset ehdot pitävät sisällään myös vakituisen oleskelun kotimaassamme, sekä puhelinliittymän ja pankkitilin omistaminen. Lainapalveluun tunnistaudutaan yleensä käyttämällä pankkitunnuksia. Pääsääntöisesti korottomat pikavipit ovat limiitti- eli joustoluottoja. Tililuotto on ns. jatkuva luotto, jossa yhden luottorajan alla voi tehdä nostoja oman mielen mukaan. Nostettua saldoa maksetaan sitten takaisin kuukausittaisissa pienerissä. Lukuun ottamatta ilmaista ensilainaa, jossa lyhennys tulee tehdä kuukauden sisään edun käyttääkseen

Varoituksen sana lopuksi

Harkitse tarkkaan kaikenlaista lainaamista. Uuden lainan käyttäminen muiden lainojen maksuun on riskialtista toimintaa, joka voi pahimmassa tapauksessa johtaa maksuongelmiin ja lainakierteeseen, sekä luottotietojen menettämiseen.

Samankaltaiset artikkelit