This content has been archived. It toukokuu no longer be relevant

Tililuottopalvelu Suomilimiitti tarjoaa nyt jopa 2000 euron kuluttoman lainan uusille asiakkaille. Suomilimiitin luottoraja on 2000 euroa.

Koroton 2 000 euron ensilaina!

Suomilimiitti tarjoaa uudelle asiakkaalle täysin korottoman ja nostokuluttoman lainan ensimmäiseksi kuukaudeksi. Jotta voit nostaa kuluttoman ja korottoman vipin tai muun 100 – 2000 euron lainasumman, rekisteröidy ensin Suomilimiitin asiakkaaksi, mikäli et ole sitä vielä tehnyt. Kun rekisteröityminen on hoidettu pois alta, voit nostaa lainaa nopeasti tekstiviestillä. Tekstiviesti on maksuton.

Rekisteröityä voit Danske Bankin, Handelsbankenin, Aktian, Säästöpankin, Paikallisosuuspankin, Nordean, Osuuspankin, S-Pankin ja Tapiolan pankkitunnuksilla. Rekisteröitymisen yhteydessä saat pin-koodin, jolla voit kirjautua sisään lainapalveluun ja hoitaa helposti omia laina-asioitasi.

Maksat vain tekemistäsi nostoista

Suomilimiitti-lainan hakeminen on täysin ilmaista, ja kustannuksia tulee ainoastaan luoton käytöstä. Suomilimiitin hinnoittelu on perinteinen tililuottojen hinnoittelu: nostoista peritään nostoprovisio, ja pidemmästä maksuajasta joutuu maksamaan myös korkoa. Nostoprovisio on 15 prosenttia lainasta.

Suomilimiitti infopaketti

  • 2 000 euron tililuotto käyttöön
  • Kuluton ensinosto 10 – 2 000 euroa
  • Haetaan ja nostetaan verkossa
  • Ei vuosimaksua
  • Suomalainen palvelu

Suomilimiitiltä nostetun lainan eräpäivä on nostoa seuraavan kuukauden lopussa, joten Suomilimiitti asiakkaat saavat keskimäärin 45 päivää korotonta maksuaikaa käyttöönsä. Kokonaisuudessaan ensimmäiseen eräpäivään mennessä maksetuista lainoista ei siis peritä muuta kuin nostoprovisio. Suomilimiitin 100 euron lainan takaisin maksettava summa on siis 115 euroa, jos asiakas maksaa lainan nopeimmalla mahdollisella aikataululla. Jos otetaan pidempi maksuaika eli kolme kuukautta, maksetaan takaisin yhteensä 122,18 euroa. Yhteensä maksuaikaa voi saada lainalleen jopa 25 kuukautta.

Takaisinmaksu onnistuu myös osamaksulla

Suomilimiitin asiakkaat voivat valita osamaksuvaihtoehdon, jolloin eräpäivänä on maksettava vähintään 50 euroa tai 20 prosenttia avoimesta saldosta. Osamaksuvaihtoehdossa peritään ensimmäisen eräpäivän jälkeen lainasta 8,9 prosenttia korkoa kuukaudessa. Minimissään laina-aika on kuukauden verran ja maksimissaan 49 kuukautta. Ensimmäinen maksimissaan 1000 euron nosto on Suomilimiitillä ilmainen, jos koko lainasumma maksetaan takaisin ensimmäiseen eräpäivään eli seuraavan kuukauden loppuun mennessä. Tarjous on varsin hyvä, sillä 1000 euron lainalle voi pisimmillään saada lähes kahden kuukauden maksuajan.

Joustoa Suomilimiittiin maksuvapailla

Suomilimiitti lainan maksamiseen voi saada todellista joustoa käyttämällä maksuvapaita kuukausia. Sellaiset asiakkaat, jotka ovat aiemmin suoriutuneet lainan maksusta asianmukaisesti, ovat oikeutettuja maksuvapaiden hakemiseen. Maksuvapaata ei siis voi käyttää esimerkiksi ensimmäisen maksuerän kohdalla. Asiakas voi saada vuoden aikana kaksi maksuvapaata kuukautta, jolloin tämä ei maksa mitään kuluja eikä luoton lyhennystä. Lisäksi asiakkaalla on haettavissa neljä lyhennysvapaata kuukautta per vuosi, jolloin tämä maksaa lainasta ainoastaan korot.

Suomilimiitti lainaa yli 21-vuotiaille

Suomilimiitti tililuottoa myönnetään vain täysi-ikäisille Suomen kansalaisille. Käytännössä tämä tarkoittaa 21 – 70 vuotiaita henkilöitä. Asiakkaalla tulee olla raha-asiat hyvin hoidettuna ja puhtaat luottotiedot. Luottotiedot tarkistetaan ennen lainan myöntämistä. Suomilimiitti voi pyytää hakijaa toimittamaan kopion esimerkiksi tiliotteesta, jotta voidaan varmistua hakijan maksukyvystä. Lainan hakemiseen tarvitaan myös matkapuhelinliittymä.

Asiakaspalvelu auttaa lainaan liittyvissä ongelmissa

Suomilimiitti lainapalvelun omistaa J.W.-Yhtiöt Oy, joka on kotoisin Lahdesta. Yhtiön asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 9 – 21 ja lauantaisin kello 11 – 19. Puhelinpalvelun hinta on 1,33€/min + pvm.

Huom!

Sivuston sisältö on tarkoitettu blogimuotoiseksi yleiseksi kirjoitukseksi eikä se ole taloudellista neuvontaa. Tätä artikkelia tehdessä on hyödynnetty tekoälyä. Tarkista lainan tiedot suoraan aina erikseen lainatarjouksesta sekä lainasopimuksesta. Hakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Mietitkö näitä kysymyksiä Suomilimiitistä?

Suomilimiitti

Millainen on todellinen vuosikorko Suomilimiitin lainoissa? Todellinen vuosikorko on esimerkiksi kertanostona nostetulla 2 000 euron lainalle vähintään 134,02 % ja enintään 167,90 %. Kun taas tarkastellaan uuden asiakkaan nostokulutonta 2 000 euron luottoa, kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 75,12 % (maksettaessa takaisin 7 kuukausierässä). Miten maksamaton lasku vaikuttaa luottotietoihini? Kun maksusi on ollut myöhässä 60 vuorokautta eräpäivästään, Suomilimiitillä on oikeus ilmoittaa luottotietorekisteriin maksusi laiminlyönnistä. Tästä on ilmoitettu sinulle myös maksukehotuksessa, jossa todetaan, että 21 vuorokauden kuluttua oikeus maksuhäiriömerkinnän tekemiseen toteutuu. Maksuhäiriömerkintä vaikuttaa tulevaisuudessa mm. vuokra-asunnon hankintaa ja vaikkapa asuntolainan ottamiseen. Miten irtisanon luottosopimukseni? Ilmoittamalla siitä kirjallisesti Suomilimiitille (myös sähköposti-ilmoitus on soveltuva). Irtisanomisaika on yhden kuukauden mittainen. Vaikka irtisano lainasi, sinun tulee kuitenkin hoitaa sen maksaminen sopimuksen mukaan takaisin. Voinko hakea lainaa ilman verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta, minulla ei ole kumpaakaan? Et voi tunnistautua palveluun ja hakea lainaa ilman näitä tunnistautumismahdollisuuksia. Olet yhteydessä pankkiisi ja tiedustele pankkitunnusten hankkimismahdollisuuksia. Mobiilivarmenteen hankkimiseksi taas voit olla yhteydessä omaan matkapuhelinoperaattoriisi. Onko Suomilimiitti määrittänyt minimi ja maksiminostoja? Nosto voi olla minimissään 10 euroa. Maksiminosto voi taas olla niin suuri kuin jäljellä oleva nostamaton luottosaldo aina luottorajaan saakka. Esimerkiksi jos olet nostanut 2 000 euron tililtäsi 500 euron lainan, tuleva kertanosto voi olla maksimissaan 1 500 euroa.

Suomilimiitti lainahinnastoa

  • Nostoprovisio 15 % / nostettu summa
  • Uudella asiakkaan ensinoston nostoprovisio 0 € (nosto enintään 2 000 euroa)
  • Korotonta maksuaikaa saa keskimäärin 45 vuorokautta
  • Maksuaika maksimissaan 25 kuukautta
  • Minimilyhennys 12,5 % / avoin saldo (minimissään 50 euroa)

Suomilimiitistä saat joustavan ja kätevän rahoitusratkaisun, jos sinulla on toistuvia tarpeita lisärahoitukseen. Suomilimiitti lainaa on helppo hakea ja laina vakuudeton. Lainaan ei liity piilokustannuksia, vaan lainan ehdot ovat selkeästi esillä ja luettavissasi. Ota Suomilimiitti laina käyttöösi nyt ja käytä sitä oman tarpeesi mukaan!