This content has been archived. It toukokuu no longer be relevant

Aiemmin Halens Yksityislainana tunnettu kulutusluottojen tarjoaja on nyt Halino. Halino tarjoaa luottoa, pienistä 100 euron vipeistä, aina 6 000 euron lainoihin asti. Halinolta voi hakea kulutusluottoa ilman vakuuksia tai takaajia. Maksuaikaa saa runsaasti, ja tarvittaessa voi pitää maksuvapaan kuukauden.

Yhteishakijan lainaa 6000 euroa

Yksin luottoa hakeva voi saada maksimissaan 3 000 euron lainan ja kaksi yhdessä hakevaa jopa 6 000 euron lainan ilman vakuutta. Yli 3 000 euron lainasummat edellyttävät siis yhteishakijaa, joka on tavallisesti päähakijan puoliso tai ystävä. Lainan hakeminen yhdessä merkitsee sitä, että kumpikin hakija on lainasta yhtä lailla vastuussa. Tämä tuo turvaa lainan takaisinmaksuun. Pienin Halinon myöntämä luotto on 100 euroa, joten sen kautta saa myös pienempiä vippejä yksin, vähemmän suuriin menoihin.

Lainaa joustavin ehdoin

Halino lainaa voivat saada 22 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla on pysyvä asuinpaikka Suomessa ja suomalainen henkilötunnus. Muut lainaehdot ovat samankaltaisia, kuin kaikissa muissakin kulutusluottoja tarjoavissa firmoissa. Halinon asiakkaalta edellytetään säännöllisiä tuloja, jotka ovat peräisin eläkkeestä tai ansiotyöstä. Asiakkaalla tulee olla myös julkinen puhelinliittymä (tämä tarkoittaa sitä, että pelkkä prepaid-liittymä ei kelpaa). Halino ei myönnä lainaa hakijoille, joiden luottotiedoista löytyy maksuhäiriömerkintä. Mikäli nämä ehdot täyttyvät, mahdollisuudet saada Halinon lainaa ovat jo erittäin hyvät. Toki Halino suorittaa jokaisen asiakkaan kohdalla vielä yksilöllisen arvion lainanmyöntämisen edellytyksistä.

Halino pähkinänkuoressa

  • Lainaa 100 – 6 000 €
  • Yli 3 000 euron lainat rinnakkaishakijan kanssa
  • Kuukausimaksuton laina
  • Jopa 5 vuoden maksuajalla
  • Luotettavaa lainaa

Selkeät takaisinmaksuehdot

Lainan hinnan saa helposti selvitettyä Halinon lainalaskurilla – ilmoita vain toivomasi lainasumma ja laina-aika. Luotolle saa maksuaikaa yhdestä vuodesta viiteen vuoteen, joten useimmille löytyy sopiva maksuaika. Kuukausierän koko on sama kuukaudesta toiseen, ja lyhentäminen tapahtuu kerran kuussa. Asiakkaalla on halutessaan mahdollisuus maksaa laina takaisin sovittua laina-aikataulua nopeammin. Halino tarjoaa lainan maksuun jonkin verran joustovaraa. Hyvin maksunsa hoitaneella asiakkaalla on mahdollisuus pitää maksuvapaa kuukausi, kunhan vähintään neljän kuukauden lyhennyserät on jo maksettu. Lisäksi asiakkailla on mahdollisuus tietyin ehdoin korottaa lainaansa. Yksin lainaava voi korottaa lainasummansa enintään 3 000 euroon asti.

Täytä hakemus verkossa

Halino antaa alustavan lainapäätöksen heti, kun asiakas on jättänyt hakemuksensa. Jos hakemus hyväksytään, hakija voi välittömästi allekirjoittaa lainasopimuksen verkkopankkitunnuksilla. Jos lainalla on yhteishakija, täytyy myös yhteishakijan allekirjoittaa sopimus. Sen jälkeen rahat maksetaan hakijan tilille. Nopeimmin rahat saavat ne hakijat, joilla on tili Osuuspankissa, Nordeassa tai Danske Bankissa. Näihin pankkeihin lainarahat siirtyvät välittömästi. Muita pankkeja käyttävät saavat lainan tililleen 1 – 3 pankkipäivänä aikana.

Lainaa kohtuullisin koroin

Tätä artikkelia kirjoitettaessa Halinon lainojen nimelliskorko on 26,40% ja se on sama jokaiselle asiakkaalle. Suomalainen kuluttajansuojalaki vaatii lainapalveluja ilmoittamaan lainojen todelliset vuosikorot. Halino on ilmoittanut kaikkien lainojensa todelliseksi vuosikoroksi 29,84%.

Huom!

Sivuston sisältö on tarkoitettu blogimuotoiseksi yleiseksi kirjoitukseksi eikä se ole taloudellista neuvontaa. Tätä artikkelia tehdessä on hyödynnetty tekoälyä. Tarkista lainan tiedot suoraan aina erikseen lainatarjouksesta sekä lainasopimuksesta. Hakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Usein kysytyt kysymykset Halinolta

Halino

Onko Halinon lainoille mahdollista saada lainaturvaa? Kyllä voi. Halinon lainaturva turvaa asiakkaan maksukyvyn esim. Työttömyyden tai sairastumisen kohdatessa. Lainaturva maksaa kuukausittain 0,45% avoinna olevasta lainasaldosta (vähintään 3€). Lainaturvan vaatimukset ja sisältö on sidoksissa asiakkaan ikään, eikä sitä ole tällä hetkellä mahdollista saada rinnakkaishakijan kanssa haettuihin lainoihin. Katso lainaturvan lisätiedot Halinon verkkosivuilta. Millaisia kuluja tulee, jos lainan maksaa etukäteen takaisin? Halino lainan maksaminen sovittua aiemmin, ei aiheuta asiakkaalle lainkaan ylimääräisiä- tai lisäkuluja. Tämä kattaa lainan maksamisen joko kokonaan tai osittain. Missä tilanteissa on mahdollista hakea lisälainaa? Tämä riippuu täysin asiakkaasta ja tämän tilanteesta. Mikäli asiakas on hoitanut aiemman lainan maksut niin, kuin ne on lainaehdoissa määritelty, tämä voi hakea lainaansa korotusta aina 3 000 euroon saakka. Huomioiden kuitenkin, että lainan korotuksen voi tehdä aikaisintaan kuusi kuukautta viimeisimmästä lainan nostosta. Mikäli nämä ehdot eivät täyty, lainan korotusta on mahdoton hakea. Mitä seurauksia aiheutuu siitä, jos lainan kuukausittainen maksu myöhästyy? Jos maksu myöhästyy, Halino perii viiden euron muistutusmaksun. Maksu peritään myös, jos kuukausittainen maksu on sovittua erää pienempi. Luoton maksun laiminlyönti johtaa lopulta luottotietorekisterin merkintään. Se, ettei lainanmaksusta ole saapunut laskua, ei ole peruste jättää maksua hoitamatta. Tällöin asiakkaan tulee olla yhteydessä Halinon asiakaspalveluun. Minkälainen asiakaspalvelu Halinolla on? Halinolla on hyvä asiakaspalvelu, josta saa palvelua suomeksi. Asiakaspalveluun ollaan yhteydessä soittamalla, yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla. Myös faksi ja kirjeyhteys on mahdollinen. Halinon asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin klo. 8.00 – 16.00.

Halinon lainan kulut

  • Ei koron lisäksi muita kuluja
  • Vuosikorko 26,40%
  • Todellinen vuosikorko 29,84%
  • Maksumuistutus 5€
  • Vapaaehtoinen lainaturva 0,45% avoimesta lainasummasta / kuukausi

Halino kulutusluotto on luotettava ja lainoja on tarjolla moneen tarpeeseen. Halinon lainassa huomattava etu moneen muuhun lainaan verrattuna on se, ettei siinä ole koron lisäksi muita kustannuksia. Takaisinmaksuajan ollessa jopa 5 vuotta, voi tämän lainan todella sopeuttaa omaan taloudelliseen tilanteeseen. Hae heti lainaa, teet hakemuksen suoraan verkossa Halinon verkkopalvelussa ja vastaanotat rahat nopeasti tilillesi!