This content has been archived. It toukokuu no longer be relevant

Näyttääkö tilisi miinusta? Arvioitko, että kassavaje on väliaikainen ja sopivankokoinen kulutusluotto voisi ratkaista tilanteen? Jos vastasit näihin kysymyksiin ”kyllä”, sinun kannattaa lukea lisää Surimon vakuudettomasta kertalainasta.

Surimo Finance on 100% suomalainen

Surimo tavoittelee vastuullisuutta lainamarkkinoille ja tämä on ehdottomasti asiakkaan etu. Surimo ei myönnä asiakkaalle lainaa, mikäli tämä arvioi, ettei asiakas voi suoriutua lainan velvoitteista, eli käytännössä ei pysty maksamaan lainaa kohtuudella takaisin. Surimon tarjoaman kertalainan korot ovat kulutusluottomarkkinoille varsin edulliset. Lainalle muodostuva korkoprosentti on silti huomattavasti korkeampi kuin, esim. perinteisten pankkien myöntämät lainat henkilöasiakkailleen. Etuna vakuudettomissa verkkolainoissa on, että lainaprosessi on paljon em. pankkien käytänteitä kevyempi. Ennen minkäänlaisen lainan ottamista, eri lainat kannattaa vertailla sopivimman löytämiseksi.

Surimo lainaa jopa 4000 euroa

Surimon kertalainat ovat 500 – 4000 euron suuruisia. Niitä on mahdollista hakea niin vanhat, kuin uudet asiakkaat. Edellinen laina tulee kuitenkin olla hoidettuna moitteettomasti takaisin. Lainahakemus täytetään vaivattomasti verkossa. Hakemuksen voi täyttää milloin tahansa, mutta hakemusten käsittely rajoittuu päivittäin klo. 7.00 – 22.00 väliselle ajalle. Hakemusta varten asiakkaan tulee valita toivomansa lainasumma, summa valitaan 500 ja 4000 euron lainasumman väliltä sadan euron tarkkuudella. Lisäksi valinnan kohteen on laina-aika, joka voi olla 24 kuukautta tai vaihtoehtoisesti 36 kuukautta. Erityistä tarkkuutta vaatii henkilötietojen ja osoitetietojen oikeellisuus, sekä ilmoitukset tuloista ja muista lainan maksuun liittyvistä tiedoista. Virheellisesti täytetty lainahakemus voi evätä lainan saamisen kokonaan. Samoin käy myös, jos asiakkaalle on luottotiedoissa maksuhäiriömerkintä, tämä ei asu pysyvästi suomessa tai tämä on alle 19 tai yli 72 vuotias. Surimo tekee asiakkaan lainakelpoisuuden arvioinnin tämän taloudellisten tietojen ja maksukäyttäytymisen mukaan. Tämän vuoksi on tärkeää, että asiakas ilmoittaa lainahakemuksessa kaikki tulonsa, sekä mahdolliset muut velat.

Surimo kertalaina

  • Myöntää max. 4000 euron suuruisia lainoja
  • Laina-aika 24 tai 36 kuukautta
  • Markkinoiden pienimpiä lainan korkoja
  • Mahdollisuus kuuteen maksuvapaaseen
  • Vastuullinen lainantarjoaja

Takaisinmaksu tasaerissä

Surimo kertaluotto maksetaan takaisin kuukausittain tasasuorituksena, asiakas voi hakemusvaiheessa valita itselleen sopivimman eräpäivän (esim. tilipäivän). Kuukausittainen maksettava summa määräytyy valitun maksusuunnitelman mukaan. Lyhyemmässä maksusuunnitelmassa kuukausittainen summa on luonnollisesti suurempi. Pidemmässä laina-ajassa kuukausisumma on Surimo luotosta on pienempi, mutta kokonaisuutena maksettava lainasumma muodostuu kulujen osalta suuremmaksi. Lasku saapuu n. kahta viikkoa ennen eräpäivää asiakkaalle, valittavana on kirjelasku tai sähköpostissa tuleva lasku. Surimon kertalainan etuna on valitulle takaisinmaksuajalle saatavat kuusi maksuvapaata kuukautta. Asiakas voi pitää ne siinä vaiheessa kuin haluaa, esimerkiksi silloin kun muita laskuja on tavallista kuukautta enemmän. Kannattaa huomioida, että maksuvapaan kuukauden käyttö ei pidennä laina-aikaa, vaan vaikutus näkyy tulevien maksuerien nousussa. Jos asiakas harkitsee maksuvapaan kuukauden käyttöä, tämän tulee olla yhteydessä Surimon asiakaspalveluun. Samalla tämä voi tarkistaa, miten maksuvapaiden käyttö vaikuttaa tulviin lainanlyhennyksiin.

Huom!

Sivuston sisältö on tarkoitettu blogimuotoiseksi yleiseksi kirjoitukseksi eikä se ole taloudellista neuvontaa. Tätä artikkelia tehdessä on hyödynnetty tekoälyä. Tarkista lainan tiedot suoraan aina erikseen lainatarjouksesta sekä lainasopimuksesta. Hakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Kysymyksiä Surimosta

Surimo

Surimon lainojen hinnoittelu

  • Lainan toimituspalkkio alkaen 15 % (haetusta summasta)
  • Nimelliskorko max. 25 %
  • Ei peritä tilinhoitomaksuja
  • Paperilaskun hinta 3,95 €
  • Valitus eräpäivän vaihto 15 €

[aio_button align=”left” animation=”pulse” color=”green” size=”medium” icon=”none” text=”Täytä lainahakemus tästä!” target=”_blank” relationship=”nofollow” url=”https://lainanvertaaja.fi/palvelu/surimo.php”]

Surimo yhteystiedot:

Surimo Finance Oy

Y-tunnus: 2726954-4 Osoite: PL 140 00531 Helsinki

Surimo asiakaspalvelu

Surimo asiakaspalvelu palvelee Ma-Pe kello 9-17 Puh: 010 323 8500 Sähköposti: asiakaspalvelu@surimo.fi Puheluhinnat soitettaessa Surimo asiakaspalveluun: Ainoastaan pvm/mpm