Surimo

surimo banneri 1Näyttääkö tilisi miinusta? Arvioitko, että kassavaje on väliaikainen ja sopivankokoinen kulutusluotto voisi ratkaista tilanteen? Jos vastasit näihin kysymyksiin ”kyllä”, sinun kannattaa lukea lisää Surimon vakuudettomasta kertalainasta.

Surimo Finance on 100% suomalainen

Surimo tavoittelee vastuullisuutta lainamarkkinoille ja tämä on ehdottomasti asiakkaan etu. Surimo ei myönnä asiakkaalle lainaa, mikäli tämä arvioi, ettei asiakas voi suoriutua lainan velvoitteista, eli käytännössä ei pysty maksamaan lainaa kohtuudella takaisin. Surimon tarjoaman kertalainan korot ovat kulutusluottomarkkinoille varsin edulliset. Lainalle muodostuva korkoprosentti on silti huomattavasti korkeampi kuin, esim. perinteisten pankkien myöntämät lainat henkilöasiakkailleen. Etuna vakuudettomissa verkkolainoissa on, että lainaprosessi on paljon em. pankkien käytänteitä kevyempi. Ennen minkäänlaisen lainan ottamista, eri lainat kannattaa vertailla sopivimman löytämiseksi.

Surimo lainaa jopa 4000 euroa

Surimon kertalainat ovat 500 – 4000 euron suuruisia. Niitä on mahdollista hakea niin vanhat, kuin uudet asiakkaat. Edellinen laina tulee kuitenkin olla hoidettuna moitteettomasti takaisin. Lainahakemus täytetään vaivattomasti verkossa. Hakemuksen voi täyttää milloin tahansa, mutta hakemusten käsittely rajoittuu päivittäin klo. 7.00 – 22.00 väliselle ajalle. Hakemusta varten asiakkaan tulee valita toivomansa lainasumma, summa valitaan 500 ja 4000 euron lainasumman väliltä sadan euron tarkkuudella. Lisäksi valinnan kohteen on laina-aika, joka voi olla 24 kuukautta tai vaihtoehtoisesti 36 kuukautta. Erityistä tarkkuutta vaatii henkilötietojen ja osoitetietojen oikeellisuus, sekä ilmoitukset tuloista ja muista lainan maksuun liittyvistä tiedoista. Virheellisesti täytetty lainahakemus voi evätä lainan saamisen kokonaan. Samoin käy myös, jos asiakkaalle on luottotiedoissa maksuhäiriömerkintä, tämä ei asu pysyvästi suomessa tai tämä on alle 19 tai yli 72 vuotias. Surimo tekee asiakkaan lainakelpoisuuden arvioinnin tämän taloudellisten tietojen ja maksukäyttäytymisen mukaan. Tämän vuoksi on tärkeää, että asiakas ilmoittaa lainahakemuksessa kaikki tulonsa, sekä mahdolliset muut velat.

Takaisinmaksu tasaerissä

Surimo kertaluotto maksetaan takaisin kuukausittain tasasuorituksena, asiakas voi hakemusvaiheessa valita itselleen sopivimman eräpäivän (esim. tilipäivän). Kuukausittainen maksettava summa määräytyy valitun maksusuunnitelman mukaan. Lyhyemmässä maksusuunnitelmassa kuukausittainen summa on luonnollisesti suurempi. Pidemmässä laina-ajassa kuukausisumma on Surimo luotosta on pienempi, mutta kokonaisuutena maksettava lainasumma muodostuu kulujen osalta suuremmaksi. Lasku saapuu n. kahta viikkoa ennen eräpäivää asiakkaalle, valittavana on kirjelasku tai sähköpostissa tuleva lasku. Surimon kertalainan etuna on valitulle takaisinmaksuajalle saatavat kuusi maksuvapaata kuukautta. Asiakas voi pitää ne siinä vaiheessa kuin haluaa, esimerkiksi silloin kun muita laskuja on tavallista kuukautta enemmän. Kannattaa huomioida, että maksuvapaan kuukauden käyttö ei pidennä laina-aikaa, vaan vaikutus näkyy tulevien maksuerien nousussa. Jos asiakas harkitsee maksuvapaan kuukauden käyttöä, tämän tulee olla yhteydessä Surimon asiakaspalveluun. Samalla tämä voi tarkistaa, miten maksuvapaiden käyttö vaikuttaa tulviin lainanlyhennyksiin.

Kysymyksiä Surimosta

Tein lainahakemuksen, kauanko minun tulee odottaa rahojen siirtymistä? Sinun täytyy odottaa myönteisen lainapäätöksen saamista Surimolta. Kun olet saanut lainapäätöksen, voi odottaa rahojen siirtymistä tilille seuraavaan pankkipäivään. Sinulla on mahdollista valita myös pikasiirto, jolloin rahat siirtyvät välittömästi tilillesi. Pikasiirto toki nopeuttaa prosessia, mutta sitä käytettäessä joudut maksamaan 3% palkkiota nostetusta summasta. Milloin luottoa laskutetaan ja miten? Lainanmaksu erääntyy maksettavaksi kuukausittain. Saat laskun ennen valitsemaasi eräpäivää, laskusta näet lainasta maksettavan minimisumman. Voit halutessasi maksaa minimisummaa enemmän, jos toivot lainan lyhentyvän nopeammin. Lasku tulee valintasi mukaan joko kirjeenä tai sitten sähköisessä muodossa. surimo isosti 2 Sain Surimo kertalainan, mutta en haluakkaan sitä. Miten toimin? Lainatarjous on voimassa 7 vuorokauden ajan, voit siis rauhassa miettiä sen hyväksymistä ja vertailla eri vaihtoehtoja. Ehditkö jo hyväksyä lainatarjouksen? Tässä tapauksessa asiakkaalla on oikeus peruuttaa hakemansa Surimo kertalaina 15 vuorokauden kuluessa lainan hyväksymisestä. Ole yhteydessä Surimon asiakaspalveluun mikäli haluat perua lainan. Onko Surimolla asiakaspalvelua ja onko se milloin auki? Surimon asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 9.00 – 17.00. Viikonloppuisin asiakaspalvelu on suljettu. Voit olla yhteydessä asiakaspalveluun soittamalla tai lähettämällä sähköpostia. Surimon verkkosivuilta löytyy myös chat, jonka kautta voi kysymyksiä esittää. Maksoin Surimo lainani takaisin, voinko nostaa sitä uudelleen? Surimon laina on kertaluotto, joten et voi toimia näin. Mikäli haluat lisää lainaa, sinun tulee tehdä täysin uusi lainahakemus ja odottaa sen hyväksymistä.

Surimo yhteystiedot:

Surimo Finance Oy

Y-tunnus: 2726954-4 Osoite: PL 140 00531 Helsinki

Surimo asiakaspalvelu

Surimo asiakaspalvelu palvelee Ma-Pe kello 9-17 Puh: 010 323 8500 Sähköposti: asiakaspalvelu@surimo.fi Puheluhinnat soitettaessa Surimo asiakaspalveluun: Ainoastaan pvm/mpm