Rahoituslaitos

Luottoheti.fi toimii luottojen kilpailuttajana ja voi siten säästää asiakkaat aikaa vievältä lainojen vertailulta. Jos olet lainan tarpeessa ja harkitset lainojen kilpailuttamista, niin tällä sivulla on sinulle varmasti arvokasta tietoa sekä Luottoheti-palvelusta, että lainojen kilpailuttamisesta netissä ylipäätään.

Huom!

Sivuston sisältö on tarkoitettu blogimuotoiseksi yleiseksi kirjoitukseksi eikä se ole taloudellista neuvontaa. Tätä artikkelia tehdessä on hyödynnetty tekoälyä. Tarkista lainan tiedot suoraan aina erikseen lainatarjouksesta sekä lainasopimuksesta. Hakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Allekirjoittamalla laina heti tilille

Luottoheti lainasivusto ja 5 tiedettavaa asiaa palvelusta

Pelkästään lainojen ja luottojen vertailuun ei Luottoheti-palvelussa tarvitse tyytyä, vaan asiakas voi myös lopulta allekirjoittaa haluamansa lainasopimuksen. Lainasopimus allekirjoitetaan omilla pankkitunnuksilla ja raha siirretään heti hakijan tilille. Laina myönnetään ilman vakuuksia. Ennen kuin lainasopimusta pääsee kuitenkaan allekirjoittamaan, on palvelussa täytettävä lainahakemus. Lainahakemus kannattaa täyttää huolella, sillä se vaikuttaa lainan saantiin. Hakemuksessa kysytään esimerkiksi hakijan nimi, osoite, asumismuoto, työsuhde sekä se, onko asiakkaalla jo olemassa olevia lainoja tai luottokortteja. Kaikkiaan lainahakemuksen täyttämiseen menee vain muutamasta minuutista kymmeneen minuuttiin, joten sen suuremmasta suorituksesta ei ole kyse. Lainahakemus ei sido asiakasta mihinkään, joten sen täyttämistä ei kannata sen kummimmin stressata. Jos pankit haluavat sitten asiakkaalle lainaa heti myöntää, pääsee asiakas vertailemaan eri pankkien lainatuotteita korkoineen ja muine kustannuksineen. Lopuksi asiakas voi siis valita laintarjouksista mieluisimman tai olla hyväksymättä tarjouksista yhtäkään. Koko prosessi on siis läpinäkyvä ja asiakas on koko ajan tietoinen siitä, miten lainahakemus etenee. Myös korot ja muut kulut kerrottiin palvelussa selkeästi, joten mitään ikäviä yllätyksiä ei sivuston kautta pikalainaa hakiessa ole luvassa.  

Huomio nämä 5 asiaa

Kiinnitimme Luottoheti.fi palvelussa huomiota joihinkin mielenkiintoisiin ominaisuuksiin.

  1. Yksi mielenkiintoinen ominaisuus on se, että lainaa voi hakea yhdessä toisen hakijan kanssa. Yhteishakija voi olla esimerkiksi oma puoliso ja palvelussa kysytäänkin, asuuko yhteishakija samassa osoitteessa.
  2. Toinen mielenkiintoinen tekijä oli se, että lainahakemuksessa voi valita, aikooko lainan hyödyntää aiempien lainojen takaisinmaksuun. Mikäli aikoo, niin silloin asiakkaan tulee valita, kuinka paljon vanhoja lainoja meinaa uudella lainalla maksaa pois. Maksimi on 35 600 euroa.
  3. Kolmas huomionarvoinen tekijä on se, että tarjolla on myös lisäpalveluita, joiden avulla lainan takaisinmaksua voi rytmittää itselle paremmin sopivaksi. Tällainen lisäpalvelu voi olla esimerkiksi eräpäivän siirtäminen tai maksuvapaa kuukausi. Osa näistä lisäpalveluista on tyypillisesti maksuttomia ja osa taas maksullisia. Asiakkaan kannattaakin aina olla tarkkana, jos esimerkiksi haluaa siirtää eräpäivää.
  4. Neljäs tekijä, johon kiinnitimme huomiota, oli suuri lainasumma ja maksuaika. Luottoa voi toki hakea myös vain 500 euroa, mutta maksimissaan sitä voi hakea 70.000 euroa. Asiakas voi valita myös haluamansa maksuajan yhdestä vuodesta aina 15 vuoteen saakka.
  5. Viidentenä huomioitavana tekijänä haluamme nostaa minimitulorajan. Hakijalla on nimittäin oltava vähintään 7200 euron vuositulot. Tuloksi kelpaa palkkatyön lisäksi myös esimerkiksi eläke sekä osinkotulot. Vaikkakin 7200 euroa ei ole järin suuri summa vuodessa, tulee tämä mielestämme karsimaan osan hakijoista pois.
  Credigo pikalainaa heti 100 – 2500€ – Rahaa tilille alle 15 minuutissa

Osa hakemuksista hylätään

On selvää, että osa lainahakemuksista hylätään myös Luottoheti-palvelussa. Kuten yllä mainittiin, pitää hakijalla olla esimerkiksi riittävät vuositulot, jotta hänelle lainaa myönnetään. Yleinen hylkäämisen syy on myös väärin täytetty hakemus. Kannattaa siis kiinnittää huomiota siihen, mitä lainahakemuksessa kysytään ja täyttää hakemus huolella. Yksi yleinen syy lainahakemusten hylkäämiselle netissä on myös hakijan luottotiedoista löytyvät häiriömerkinnät. Jos sait hylkäämispäätöksen omalle hakemuksellesi, mutta olet kuitenkin varma, että täytit hakemuksen oikein ja että täytät lainaehdot, niin kannattaa todennäköisesti täyttää hakemus uudestaan. Lainahakemuksen täyttäminen on siis ilmaista, eikä sido hakijaa mihinkään, joten sen täyttämisessä ei häviä mitään.

Samankaltaiset artikkelit