Rahoituslaitos

Rahoituslaitos vakuudettomat lainatRahoituslaitos on lainojen vertailu- ja kilpailutuspalvelu. Saat sieltä yhdellä hakemuksella parhaan mahdollisen lainatarjouksen verkossa haettavista lainatuotteista. Rahoituslaitos kilpailuttaa sinulle parhaan vipin tai kulutusluoton luotettavien yhteistyökumppaneidensa valikoimista. Rahoituslaitoksen kanssa yhteistyössä toimii kymmeniä laina-alan yrityksiä ja kivijalkapankkeja. Voit hakea Rahoituslaitoksen kautta niin pienempää pikavippiä, keskikokoista kulutusluottoa kuin suurta lainaa. Lainavalikoimaa on nimittäin 100 – 50 000 euron välillä, ja maksuajaksi voit pyytää 1 – 15 vuotta.

Hae lainaa tarpeesi mukaan – saat aina parhaan tarjouksen!

Rahoituslaitoksen sivuilla olevalla, helppokäyttöisellä laskurilla on mahdollisuus arvioida, millaisia kuluja erilaisista lainan ja laina-ajan yhdistelmistä tulee. Näet siitä myös suoraan lainasi arvioidun kuukausierän.

Muista kuitenkin, että lainan lopulliset kulut riippuvat siitä, millaista luottoa sinulle lopulta tarjotaan. Varman laskelman lainasi kuluista ja maksuista saat, kun täytät ja lähetät Rahoituslaitos lainahakemuksen. Voit hakea lainaa vaikka kokeillaksesi, millaisin ehdoin sitä saisit. Lainahakemuksen täyttäminen ja lainan kilpailuttaminen on asiakkaalle täysin ilmaista. Lisäksi pelkkä hakeminen ei vielä velvoita hyväksymään yhtään lainatarjousta.

Täytä hakemus verkossa – se vie vain hetken!

Hakemukseen täyttämiseen menee pieni hetki, mutta ei kuitenkaan kovin montaa minuuttia. Hakemukseen täytetään henkilötietojen ohella esimerkiksi asumistiedot, työtiedot, tulot ja muut edelleen maksettavina olevat velat ja menot. Ilmoita siis tiedot esimerkiksi asuntolainastasi ja mahdollisesta autolainasta. Seuraa Rahoituslaitos lainapalvelun ohjeistuksia lainahakemusta täyttäessäsi, muista täyttää kaikki kohdat huolellisesti – virheellisesti täytetty hakemus voi estää lainan saannin. Kun olet lähettänyt lainahakemuksesi, saat nopeasti vastauksena edullisen lainatarjouksen. Rahoituslaitoksen kanssa asiointi on aina maksutonta, eli hakemuksen lähettämisestä ei koidu sinulle mitään kuluja. Lainauskuluja maksat vain, jos päätät hyväksyä saamasi lainatarjouksen. Lainatarjouksessa eritellään kaikki kulut, joita sinulle lainasta tulee. Perehdy vielä huolellisesti saamaasi lainatarjoukseen ja harkitse, onko sinulla todellisuudessa varaa maksaa ottamasi laina takaisin. Jos koet, että kaikki on kunnossa, hyväksy tarjous, ja saat luoton nopeasti käyttöösi. Joskus lainan saat tilille jopa heti.

  Credigo pikalainaa heti 100 – 2500€ – Rahaa tilille alle 15 minuutissa

Yhteishakijan kanssa paremmat lainaehdot

Voit halutessasi liittää lainahakemukseesi myös yhteishakijan. Yhteishakija tarkoittaa, että olet lainan maksusta yhteisesti vastuussa toisen henkilön kanssa. Yleisimmin yhteislainoja ottavat puolisot keskenään. Jos liität mukaan yhteishakijan, myös hänen tietonsa täytetään hakemukseen. Yhteishakijan lisääminen parantaa mahdollisuuksia saada luotto Rahoituslaitoksen kautta, ja lisäksi korko voi olla alhaisempi. Voit kuitenkin mainiosti hakea lainaa myös yksin. Vakuuksia tai takaajia ei Rahoituslaitoksen kautta lainaaminen vaadi.

Kuka voi saada Rahoituslaitos lainaa?

Jotta voit saada vakuudetonta kulutusluottoa, muutamien perusedellytysten tulee täyttyä. Lainaajilta edellytetään aina vähintään 18 vuoden ikää. Luottotietojen tulee myös olla puhtaat, eli ei saa olla voimassaolevaa maksuhäiriömerkintää. Lainaaminen suomalaisilta lainapalveluilta edellyttää palvelusta riippuen joko Suomen kansalaisuutta tai vakituista Suomessa asumista (tai molempia). Useimmiten lainapalvelut edellyttävät hakijoiltaan myös säännöllisiä ja riittäviä palkka- ja eläketuloja. Se, millaiset tulot ovat riittäviä, riippuu lainapalvelun käytännöistä ja lainasumman koosta.

Rahoituslaitos on tätä:

  • Lainoja ilmaiseksi kilpailuttava palvelu
  • Lainasummat 100 – 50 000 euroa
  • Haetaan verkossa
  • Maksuaikaa 1 – 15 vuotta
  • Vertailee useiden lainapalveluiden lainat

Huom!

Sivuston sisältö on tarkoitettu blogimuotoiseksi yleiseksi kirjoitukseksi eikä se ole taloudellista neuvontaa. Tätä artikkelia tehdessä on hyödynnetty tekoälyä. Tarkista lainan tiedot suoraan aina erikseen lainatarjouksesta sekä lainasopimuksesta. Hakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Asiakkaiden kysymää Rahoituslaitos lainapalvelusta

Rahoituslaitos Kilpailuta lainat nopeasti helposti ja ilmaiseksi

Mitä hyödyn lainojen kilpailutuksesta Rahoituslaitoksessa? Sinun ei enää tarvitse täyttää erikseen hakemuksia eri kulutusluottoja tarjoaville palveluille vaan saat tiedot kaikkien lainatarjouksista yhdellä hakemuksella. Lisäksi kilpailuttamalla voit varmistaa, että hankit sinulle sopivimman ja tietenkin edullisimman lainatuotteen. Rahoituslaitos on yhteistyössä kymmenien pankkien ja rahoitusyhtiöiden kanssa. Voinko hakea vanhojen velkojen yhdistelylainaa? Kyllä voit. Usein lainoja on kertynyt pikavipeistä, osamaksuista ja luottokorteista. Laske kaikkien lainojen yhteissumma ja kilpailuta Rahoituslaitoksen kautta yhdistelylaina kyseiselle summalle. Jos olet lainakelpoinen, saat useita tarjouksia kyseiselle toivomallesi summalle. Valitse niistä sopivin ja maksa sillä viipymättä vanhat pikalainat ja muut luotot pois. Tulet jatkossa säästämään rahaa, kun useiden lainojen kuukausittaiset korot ja kulut pienenevät vain yhden lainan menoiksi. Täytyykö minun ilmoittaa Rahoituslaitokselle lainani käyttötarkoitus? Ei tarvitse, voit käyttää lainasi juuri siihen mihin tarvitset. Rahoituslaitoksen kilpailuttamilla lainoilla onnistuu niin pienten kuin suurtenkin ostosten ja haaveiden toteuttaminen. Kannattaa kuitenkin hakea lainaa vasta suuren harkinnan jälkeen. Miten nopeasti saan lainapäätöksen? Tämä riippuu hakemastasi lainasummasta. Tavallisesti pienten lainojen myöntäminen on suuria nopeampaa. Pieni pikalaina voidaan myöntää heti, mutta myös suuret summat tavallisimmin saman päivän aikana. Tarvitseeko minun toimittaa lainahakemukseni tueksi mitään liitteitä? Tämä riippuu sen lainapalvelun käytännöistä, jonka lainan valitset tarjousten joukosta. Joissakin tapauksissa lainapalvelu velvoittaa asiakasta toimittamaan esimerkiksi viimeisimmät tilinauhat tai kopion verotustodistuksesta. Minulle ei myönnetty lainaa, voinko valittaa Rahoituslaitokselle? Rahoituslaitos ei myönnä lainaa, vaan toimii lainan kilpailuttajana. Valittaminen lainapäätöksestä suoraan Rahoituslaitos lainapalveluun ei siis kannata. Kielteinen lainapäätös johtuu tavallisesti siitä, että sinulla on maksuhäiriömerkintä, tai lainapalvelut eivät muuten katsoneet mahdolliseksi myöntää sinulle lainaa. Tarkkaa syytä palvelut eivät ole velvollisia ilmoittamaan.

  Bank Norwegian

Rahoituslaitoksen myöntämien lainojen kulut

  • Kulut ja korot vaihtelevat lainasumman, takaisinmaksuajan ja lainapalvelun mukaan.
  • Esimerkkilaina: 10 000 euron laina 5v. takaisinmaksuajalla (tilinhoitomaksu 5€/kk, avausmaksu 149 euroa ja korko 11,62 %)
  • Todellinen vuosikorko ko. Lainalle 13,91%
  • Takaisin maksettava summa kokonaisuudessaan 13 680 euroa
  • Kuukausierä 228 euroa

Samankaltaiset artikkelit