Rahoituslaitos

Huom!

Sivuston sisältö on tarkoitettu blogimuotoiseksi yleiseksi kirjoitukseksi eikä se ole taloudellista neuvontaa. Tätä artikkelia tehdessä on hyödynnetty tekoälyä. Tarkista lainan tiedot suoraan aina erikseen lainatarjouksesta sekä lainasopimuksesta. Hakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Pikavippisivusto Vippi.org arvostelussamme – mitä palvelusta tulisi tietää?

Vippi.org Hae Lainaa Netista

Pikalainat ja kulutusluotot ovat jo yli 10 vuoden ajan tarjonneet suomalaisille mahdollisuuden saada rahaa pankkitilille nopeasti. Vaikkakin pikavippien maineeseen kuuluu, että niiden varassa eletään leveästi, matkustetaan ja vietetään villejä viikonloppuja, totuus on kuitenkin se, että niitä käytetään usein arjen yllättävistä tilanteista selviämiseen. Vippi.org on yksi Suomessa toimivista palveluista, josta pikalainaa voi hakea milloin vain, päivin ja öin. Palvelusta on tullut nopeasti suosittu, joten arvostelu sivustosta lienee enemmän kuin tarpeen tehdä. Palvelu on toiminut vajaan noin 4 vuoden ajan, mutta millaisiin tekijöihin asiakkaan tulisi varautua hakiessaan lainaa tältä sivustolta.  

Lainatarjous on yksilöllinen

Vippi.org lainahaku kertoo heti etusivulla, paljonko pikalaina maksaa ja kuinka paljon erilaisia kuluja lainaan kuuluu. Näin parhaan pankkilainan löytäminen on entistäkin helpompaa. Kuukausittainen maksuerän hinta on näkyvissä, samoin kuin takaisin maksettava kokonaismäärä. Näin yksinkertaista lainatarjouksen saaminen ei kuitenkaan ole. Jokaiselta asiakkaalta veloitetaan nimittäin erikseen laskettu korko tulojen ja maksuhistorian mukaan. Etusivulta löytyvän lainahaun tulokset ovat siis hyvä lähtökohta, mutta muista, että henkilökohtaisen lainan korko on usein jopa alhaisempi kuin lainahaun tarjoama korko.  

Kun haet Vippi.orgista pikalainaa

Kun olet hakemassa netistä lainaa ilman vakuuksia, kannattaa sinun kiinnittää huomiota useisiin tekijöihin. Kuinka kauan esimerkiksi hakuprosessi kestää? Vippi.org-sivustolla lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjouksen saaminen kestää vain muutamia minuutteja. Jos hyväksyt lainatarjouksen, rahat siirretään tilillesi muutamassa minuutissa. Pidä kuitenkin mielessä, että sinua saatetaan pyytää toimittamaan lisäselvityksiä tuloistasi tai muista tiedoistasi. Pikalaina on yleensä kalliimpi kuin niin sanottu pankkilaina, mutta sitä on myös helpompi saada. Pikalainan korko riippuu asiakkaan luottotiedoista ja tuloista. Jos sinulla on hyvä luottotiedot ja vakaat tulot, voit saada hyvinkin edullisen pikavippitarjouksen Vippi.org-sivustolta. Lainan hakeminen sivustolla on helppoa ja nopeaa käytitpä sitten tietokonetta tai puhelinta. Hakiessa tarvitsee myös verkkopankkitunnuksia kirjautumiseen ja lopulta lainan allekirjoitukseen eli hyväksymiseen.  

  Bondora

Entä jos lainaa ei pysty maksamaan sovitusti takaisin?

Jos et pysty maksamaan lainan takaisinmaksua aikataulussa, ota välittömästi yhteyttä lainapalveluun asian selvittämiseksi. Ongelman ratkaisemiseksi on useita vaihtoehtoja. Esimerkiksi maksuvapaa kuukausi voi auttaa ratkaisemaan tilapäisen taloudellisen vaikeuden. Maksun laiminlyönnin ja käsittelemättömän asian ensimmäinen seuraus on muistutusmaksu. Jos sekin jätetään hoitamatta, niin kolmas osapuoli alkaa perimään velkaa. Velkojen perintään liittyy lisämaksuja lainasta sekä riski luottotietojen ”menettämiseen”. Kannattaa siis aina hoitaa lainojen maksuerät huolella, ja mikäli siihen ei pysty, piiloutumisen sijaan kannattaa olla välittömästi yhteydessä lainapalvelun asiakastukeen.  

100–60 000 euron suuruisia lainoja

Vaikkakin Vippi.org on parhaiten tunnettu pikavipeistään, voi sivustolta hakea jopa 60 000 euron suuruista lainaa. Käytännössä hakija kertoo sivustolla tarvittavat tiedot ja liittää mukaan tarvitut liitetiedostot. Tämän jälkeen hakija saa lainatarjoukset sähköpostiinsa – jos siis hakijan kriteerit täyttyvät. Lainatarjouksen saatuaan hakija voi joko hyväksyä tai hylätä sen. Tältä osin Vippi.orgin käyttäminen on turvallista. On selvää, että suurimpiin lainasummiin pitää hakijalla olla myös suuremmat tulot. Hakijan pitää siis uskottavasti pystyä maksamaan lainaamansa summa sovitussa ajassa takaisin. Yleisesti ottaen henkilö, jolla on suuret tulot ja moitteettomat luottotiedot, saa varmimmin myös suuria lainoja. Asiakkaan kannattaa aina kiinnittää huomiota todelliseen vuosikorkoon ja kaikkiin kuluihin, joita lainaan kuuluu. Joskus niin sanottu nimelliskorko voi nimittäin antaa hyvinkin vääränlaisen kuvan lainan hyvyydestä asiakkaalle. Vippi.org kertoo kiitettävän avoimesti erilaisista kuluista, mitä lainoihin liittyy, mikä nostaakin sivuston pisteitä arvostelussamme merkittävästi.

Samankaltaiset artikkelit