Rahoituslaitos

Tarvitsetko etua elämääsi? Parhainta etua saat kilpailuttamalla lainasi Etua.fi palvelun avulla.

Parhaat lainatarjoukset nopeasti

Monelle pienen tai suuremmankin lainan tarve ilmaantuu yleensä nopeasti. Tällöin lainatarjouksen saamisenkin tulee olla mahdollisimman ripeää. Yksittäiset lainapalvelut lupaavat lainatarjouksensa minuuteissa, mikä pitääkin useimmiten paikkaansa. Ongelmana kuitenkin on että aikaa kuluu, kun lainavertailua tehdessä hakemus tulee täyttää ja lähettää useampaan eri paikkaan. Todistettu faktahan on, että lainatarjous kannattaa aina ja joka tilanteessa kilpailuttaa, oli kyseessä sitten 100 euron pikkuvippi tai vaikkapa 10 000 euron megalaina. Etua.fi on löytänyt markkinaraon juurikin tähän kiusalliseen tilanteeseen. Etua.fi nimittäin kilpailuttaa lukuisien lainapalvelujen lainat puolestasi. Kaikkein parasta on se, ettei Etua vaadi tästä toimenpiteestä minkäänlaisia korvauksia sinun osaltasi maksettavaksi. Palvelu hankkii rahoituksensa edustamiltaan lainapalveluilta. On nimittäin pankkien- ja rahoituslaitostenkin etu, että asiakkaat saavat tietoonsa heidän parhaat luottotarjouksensa, mahdollisimman helposti ja luotettavasti. [aio_button align=”center” animation=”pulse” color=”green” size=”medium” icon=”none” text=”Täytä Etua Lainahakemus” target=”_blank” relationship=”nofollow” url=”https://lainanvertaaja.fi/palvelu/etua.php”]

Etua.fi:n käyttö apunasi on helppoa

Mikä sitten on Etuan toimintamekanismi? Sinun tehtävänäsi asiakkaan roolissa, on täyttää yksinkertainen lainanhakemus palvelun verkkosivuilla. Hakemuksen täyttäminen vaatii lainatoiveiden ja henkilötietojen lisäksi perustiedot tulotasosta ja muusta lainan takaisinmaksuun vaikuttavista seikoista. Lainasummat, mitä Etua.fi kautta on mahdollista hakea, ovat varsin laajalla skaalalla. Minimisummaksi on mahdollisuus määritellä 2 000 euron luotto ja korkein haettava lainasumma on huikeat 50 000 euroa. Lainanmaksun haasteita voi lievittää hakemalla mahdollisimman pitkää laina-aikaa. Etua.fi:n kautta haettavissa lainoissa maksimilaina-aika voi olla reipas 12 vuotta. Lainasumma ja -aika kannattaa aina suhteuttaa omaan tilanteeseen ja siihen tosiasiaan, paljonko kuukausituloista irtoaa lainan lyhennyksiin.

Punnitse kaikessa rauhassa saamiasi tarjouksia

Saat aina tarkastella omassa rauhassasi eri tarjouksia Etuan yhteistyökumppaneilta saamistasi tarjouksista, ja tehdä päätöksen luotosta täysin oman aikataulusi mukaan. Lainahakemuksen täytettyäsi et ole vielä hankkinut lainaa tai edes sitoutunut hankkimaan minkäänlaisia velvoitteita itsellesi. Voit saada yhden tai useamman tarjouksen, joista valitset itsellesi sopivimman. Voit myös jäädä täysin ilman minkäänlaisia tarjouksia, jos yksikään pankki tai rahoituslaitos ei ole valmis lainaamaan rahaa sinulle. Tällöin pankilla ei ole valmiuksia lainata sinun toivomaasi summaa tai se ei katso, että esimerkiksi ikäsi tai lainanmaksukykysi riittävät lainan sopimuksen mukaiseen hoitamiseen. Kokeilemalla se kuitenkin selviää, minkälaista lainaa sinulle on tarjolla! Perusvaatimukset lainan saamiselle ovat aina täysi-ikäisyys, suomen kansalaisuus tai pysyvä oleskelu suomessa, sekä maksuhäiriömerkittömyys. Eri lainapalveluilla on lisäksi näistä tarkentavia vaatimuksia esim. iän tai tulotason suhteen. Löydät tiedot kunkin lainan ehdoista saamistasi lainatarjouksista ja eri lainapalveluiden verkkosivuilta.

  Laina.fi

Vinkkejä Etua.fi palvelun käyttöön

Usein lainanhakija voi olla tilanteessa, jossa entisiä lainoja on kertynyt useita ja näiden maksukulut, sekä lainojen kanssa säätäminen vie suuren osan tuloista, sekä käytettävissä olevasta ajasta. Tällöin voi tulla kysymykseen uuden, suuremman lainan hakeminen vanhojen lainojen yhdistämiseksi. Tämä tarkoittaa yksinkertaistettuna sitä, että vanhat lainat lasketaan kokonaisuudessaan yhteen, siltä osin mitä niistä on vielä maksamatta. Tämän jälkeen uutta lainaa haetaan Etua.fi palvelun kautta tälle yhteissummalle, huomioiden lainasta mahdollisesti perittävät nostomaksut. Kun laina on saatu nostettua tilille, tällä summalla maksetaan kerralla kaikki vanhat lainat pois. Jatkossa lyhennysvelvoite on vain tällä yhdellä suuremmalla lainalla. Etuna Etuan kilpailuttamissa lainoissa on huomattavasti alemmat lainakustannukset, sekä lainan helpompi hoito. Usein nimittäin monen lainan korko ja muut kulut tulevat kalliimmaksi kuin yhdestä suuresta lainasta maksettavat vastaavat kulut. Yhdistelmälainaa haetaan täyttämällä hakemus Etua.fi:n verkkosivuilla, lainahakemukseen laitetaan rasti kohtaan ”käytän haettavaa lainaa muiden lainojeni poismaksamiseen”. Voit myös halutessasi kilpailuttaa tämänhetkisen lainasi (myös asuntolainan). Sinulla voi olla esimerkiksi 5 000 euroa lainaa yritykseltä A. Kun kilpailutat lainasi Etua.fi:n kautta, voit saada edullisemman tarjouksen yrityksiltä B ja C. Tällöin sinun kannattaa ehdottomasti vaihtaa lainasi uuteen. Mikäli kumpikaan saamistasi uusista lainatarjouksista ei miellytä, voit olla tyytyväinen nykyiseen lainaasi ja jättää uudet tarjoukset huomioimatta.

Mitä Etua.fi siis on?

  • Ilmainen palvelu, joka kilpailuttaa lainoja
  • Voit vertailla kulutusluottoja, asuntolainoja tai yrityslainoja
  • Lainasummat 2 000 – 50 000 euroa (asuntolainoissa enemmän)
  • Saat lainatarjouksen nopeasti
  • Vaatimuksena vähintään täysi-ikäisyys

Etsitkö asuntolainaa? Kilpailuta sekin Etuan avulla

Etua.fi on nyt laajentanut kilpailuttamistarjontaansa myös asuntolainojen suuntaan. Voit yhdellä hakemuksella saada useita asuntolainatarjouksia tai kutsun henkilökohtaiseen tapaamisen asuntolainan hakemisen aloittamiseksi. Asuntolainoja on haettavissa 10 000 ja 500 000 euron välillä. Asuntolainoihin tyypillisesti laina-ajatkin ovat pienempiä lainoja suurempia, jopa 30 vuoden mittaisia. Lainalaskurin ehdottamat kuukausierät ovat kaikkien lainojen osalta aina vain mahdollisuuksia ja arvioita tulevista lyhennyseristä. Koskaan ei voi etukäteen tietää millaisia lainatarjouksia kukin lainanhakija vastaanottaa ja millä ehdoin. Tarkat tiedot koroista, kuluista ja kuukausieristä saat lainatarjouksista, joita vastaanotat lainahakemuksen täyttämisen jälkeen. Lainatarjoukset tehdään asiakkaan esittämien tietojen perusteella, joten sinun saamasi tarjoukset voivat hyvinkin olla erilaisia kuin naapurisi.

  Kokemuksia lainojen kilpailutuksesta: kulutusluotto.com

Huom!

Sivuston sisältö on tarkoitettu blogimuotoiseksi yleiseksi kirjoitukseksi eikä se ole taloudellista neuvontaa. Tätä artikkelia tehdessä on hyödynnetty tekoälyä. Tarkista lainan tiedot suoraan aina erikseen lainatarjouksesta sekä lainasopimuksesta. Hakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Näitä Etua.fi:stä kysytään useimmiten

Etua.fi kilpailuttaa lainan puolestasi Kilpailuta lainat helposti ilmaiseksi

Millaisia vakuuksia tarvitsen lainan saamiseksi? Kulutusluottoihin ei tarvitse vakuuksia, eikä takaajia. Tästä eräänlaisena poikkeuksena, jos haluat lainata suurempia summia, jolloin lainan saamisen eduksi (erityisesti hyvän lainatarjouksen saamiseksi) voi olla hakeminen yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Mitä tarkoitetaan rinnakkaishakijalla? Rinnakkaishakija tarkoittaa henkilöä, joka hakee lainaa yhdessä päähakijan kanssa. Molemmat lainanhakijat ovat tasavertaisia niin lainan saamisen, kuin maksamisen suhteen. Eli molemmat vastaavat lainasta samansuuruisesti. Lisäksi molempien taloudellinen tilanne vaikuttaa lainan saamisen ja ehtojen muodostumiseen. Rinnakkaishakijaksi mielletään tavallisimmin päähakijan puoliso tai muu läheinen, kuten vanhempi. Yritykseni tarvitsee yritysluottoa. Voiko sitä hakea Etua.fi:n kautta? Kyllä voi. Etua.fi kilpailuttaa myös yritysluotot. Lainaa voi hakea aina 100 000 euroon saakka, maksimissaan 24 kuukauden maksuajalla. Toisin kuin yksityislainoissa, yrityslainojen saamiseen vaaditaan aina takaajaksi vähintään yksi henkilö. Henkilön tulee olla joku yrityksen vastuuhenkilöistä. Jokaisen yritysmuodon edustajan on mahdollista hakea lainaa Etua.fi:n kautta. Miten tavoitan Etua.fi:n asiakaspalvelun ja missä asioissa voin olla sinne yhteydessä? Voit olla Etua.fi:n yhteydessä kaikissa lainan hakuun liittyvissä asioissa. Yhteydenotto tapahtuu kätevästi lähettämällä palveluun, sen verkkosivuilta löytyvä palautelomake, perinteinen sähköposti, tai soittamalla asiakaspalvelun numeroon arkisin klo. 10.00 – 15.00. Paras tapa tavoitella asiakaspalvelua on käyttämällä sähköpostiyhteyttä. Mitä muita palveluja voin kilpailuttaa Etua.fi:n avulla? Voit kilpailuttaa Etuan kautta myös mm. vakuutustarjouksesi. Tämäkin kilpailutus onnistuu helposti täyttämällä verkossa oleva tarjouspyyntölomake. Saat vastauksena useiden vakuutusyhtiöiden tarjoukset haluamillesi vakuutuskohteille.

Samankaltaiset artikkelit