Rahoituslaitos

Rahalaitos on suomalainen lainanvälityspalvelu, joka helpottaa jokaisen lainanhakijan elämää. Aina ennen kun otat pikavipin tai muun vastaavan lainan, kannattaa tehdä hakemus myös Rahalaitoksen kautta. Näin saat nähtävillesi myös sellaisten pankkien lainatarjoukset, joita et ole tajunnut edes ajatella. Pelkkä hakemus ei sido sinua mihinkään, eikä palvelun käyttö koskaan maksa mitään.

Rahalaitos kilpailuttaa lainat 70 000€ asti

Rahalaitoksen kautta haettavat luotot ovat suuruudeltaan 500 – 70 000 euroa. Luotolle voi valita sopivan laina-ajan 1 – 15 vuoden väliltä, toki kaikkiin lainasummiin ei ole välttämättä mahdollista hakea maksimi laina-aikaa. Rahalaitos kilpailuttaa lainan lähes kahdenkymmenen eri lainatarjoajan välillä. Voitkin olla varma, että saat tarjolle mahdollisimman edullisen tarjouksen.

Rahalaitos lainan hakeminen ei koskaan edellytä vakuuksia tai takaajaa, vaikka hakisitkin korkeinta mahdollista summaa, eli 70 000 euroa. Sen sijaan hakijalta vaaditaan vähintään 7 200€ vuosituloja ja vähintään 20 vuoden ikää, vaikka haettaisiinkin pienintä mahdollista 500 euron lainaa. Lisäksi asiakkaalle ei saa olla muodostunut maksuhäiriömerkintää.

Paras lainatarjous Rahalaitos lainapalvelusta

Jokainen lainaa myöntävä palvelu määrittelee itse, niin lainan korot, kuin sen myöntämisen ehdotkin. Rahalaitos toimii vain lainatarjouksen välittäjänä, joka pyrkii neuvottelemaan hakijalle yhteistyötahoiltaan aina parhaat mahdolliset lainaehdot. Palvelua voi hyödyntää ilmaiseksi ja tarvittaessa pyytää apua myös asiakaspalvelusta tai lainaneuvojilta.

Rahalaitos pähkinänkuoressa

  • Lainaa 500 – 70 000 euroa
  • Maksuaikaa jopa 12 vuotta
  • Monta lainatarjousta yhdellä hakemuksella
  • Valmiiksi kilpailutetut lainatarjoukset ilmaiseksi
  • Nopea ja helppo hakemus

Saamaansa Rahalaitos lainatarjousta ei hakijan myöskään ole velvollisuutta hyväksyä, lainaan sitoutuu vasta lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen. Näin olleen, asiakas voi vaikka kilpailuttaa nykyisen lainansa hakemalla vastaavalle lainasummalle tarjouksen rahalaitoksen kautta ja vertailemalla tarjousten ehtoja nykyiseen lainaan. Mikäli asiakas havaitsee tarjouksien perusteella, että laina on saatavissa edullisemmin, hän hyväksyy Rahalaitos lainatarjouksen ja maksaa sillä itsensä ulos vanhasta lainasopimuksesta. Kaikissa lainoissa on tavanomaisesti mahdollisuus sovittua nopeampaan lainan lyhennykseen. Tämä toiminta ei aiheuta lisäkuluja, vaan paremminkin aiheuttaa säästöä korko- ja muissa kuluissa.

  Rahoituslaitos – Kilpailuta lainat nopeasti, helposti ja ilmaiseksi

Hae lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa

Rahalaitos luottopalvelun lomakkeessa on aina automaattisesti mahdollisuus hakea lainaa myös yhdessä toisen hakijan kanssa. Lainan hakeminen yhteishakijan kanssa hakeminen on tavallisesti lainan ehtoja parantava ja lainansaantimahdollisuuksia helpottava tapa toimia. Yhteishakija on samalla lailla vastuussa koko lainasummasta ja sen asianmukaisesta takaisinmaksusta, kuin varsinainen hakijakin. Useimmiten yhteishakijaksi valikoituu päähakijan elämänkumppani, mutta lainaa voi hakea yhdessä myös muun perheenjäsenen, sukulaisen tai ystävän kanssa. Hakiessasi Rahalaitos luottoa yhteishakijan kanssa, valitse hakemuksesta kohta ”haen yhteishakijan kanssa” ja täytä myös yhteishakijan tiedot hakemukseen.

Rahalaitos yhdistää lainat

Lainojen yhdistely tarkoittaa käytännössä lainan hakemista aiempien lainojen yhteissummalle. Tämän jälkeen vanhat lainat lyhennetään kokonaisuudessaan uudella lainalla. Järjestely on usein kannattavaa niin taloudellisesta, kuin elämän helpottamisen näkökulmasta. Yhden lainan lyhentäminen vähentää ja helpottaa korko- ja kulukustannuksia, kun verrataan sitä usean lainan lyhennykseen ja niiden maksuista ja kuluista huolehtimiseen. Yhdistelylainaa voi hakea aina 70 000 euroon saakka. Lainaan on myös mahdollista neuvotella aiempia lainoja pidemmän takaisinmaksuajan, joka osaltaan myös pienentää kuukausittaisia lyhennyseriä. Mikäli haet lainaa yhdistääksesi vanhat luottosi, valitse lainahakemuksesta kohta ”Haluan yhdistää vanhoja lainoja”.

Huom!

Sivuston sisältö on tarkoitettu blogimuotoiseksi yleiseksi kirjoitukseksi eikä se ole taloudellista neuvontaa. Tätä artikkelia tehdessä on hyödynnetty tekoälyä. Tarkista lainan tiedot suoraan aina erikseen lainatarjouksesta sekä lainasopimuksesta. Hakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Näitä asioita Rahalaitos asiakaspalvelusta kysytään

Rahalaitos lainaa 500 70 000E 1 15 v. maksuajalla Hae lainaa

Millaisella korolla saan lainaa? Rahalaitos luottoihin muodostuva korko on aina yksilöllinen ja siihen vaikuttaa monet asiat: lainaa tarjoava palvelu, lainsumma, laina-aika, taloudellinen tilanteesi sekä se, haetko lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Tarkan korkoarvion tekeminen on näin ollen mahdotonta. Sinun on syytä tehdä lainahakemus ja katsoa, millainen korko lainallesi muodostuu. Hakemuksen voi tehdä ilmaiseksi, eikä sen tekeminen vielä velvoita mihinkään. Onko rahalaitoksen palvelu luotettavaa? Kyllä on. Rahalaitos tekee yhteistyötä usean tunnetun ja luotettavan pankin ja rahoituslaitoksen kanssa. Rahalaitos on ansainnut avainlipputunnuksen, mikä on tae suomalaisten tarpeisiin suunnatusta tuotteesta. Rahalaitos on osa Eone oy:tä, joka on kotimainen finanssiteknologian yritys. Eone oy on saanut korkeimman luottoluokituksen. Miten kilpailuttaminen voi olla ilmaista? Kilpailuttaminen on mahdollista pitää asiakkaille ilmaisena, koska Rahalaitoksen palkkiot tulevat suoraan sen yhteistyökumppaneina toimivista pankeista ja rahoituslaitoksista. Millaista lainaa minun on mahdollista hakea? Rahalaitoksen avulla voi hakea kaikenlaisia lainoja, pikavippejä, kulutusluottoja, vertaislainoja ja tililuottoja. Valitse vaan saamistasi lainatarjouksista sopivin ja tutustu tarkkaan sen ehtoihin. Rahalaitoksen yhteystyökumppaneina toimiva mm. OPR-Vakuus Oy:n Ostosraha, Halino, vertaislainayritys Fellow Finance ja Resurs bank. Miten nopeasti saan hakemani lainan käyttööni? Kun olet täyttänyt hakemuksen huolellisesti, saat tavallisesti parhaat lainatarjoukset nähtäville jo samana päivänä. Tämän jälkeen on täysin kiinni valitsemastasi lainantarjoajasta, miten nopeasti rahat tulevat tilillesi. Yleisimmin pankit ja rahoituslaitokset lupaavat rahan tilille viimeistään muutamassa pankkipäivässä, joskus jopa samalle päivälle.

  Bank Norwegian

Näin haet Rahalaitos Lainaa

  • Täytä helppo lainahakemus Rahalaitoksen etusivulla ja lähetä se
  • Vertaa saamiasi lainatarjouksia henkilökohtaisessa Oma-Rahalaitos-palvelussa ja valitse niistä paras
  • Saat myönnetyn lainan pian tilillesi

Rahalaitos on luotettava, helppokäyttöinen tapa kilpailuttaa lainahakemus. Sen ammattimainen ja nopea toiminta takaa asiakkaalle sujuvan asiointiprosessin. Tee sinäkin luotonhakemisesta sujuvaa ja ota lainojen kilpailuttamisen avuksi Rahalaitos

Samankaltaiset artikkelit