This content has been archived. It toukokuu no longer be relevant

Huom!

Sivuston sisältö on tarkoitettu blogimuotoiseksi yleiseksi kirjoitukseksi eikä se ole taloudellista neuvontaa. Tätä artikkelia tehdessä on hyödynnetty tekoälyä. Tarkista lainan tiedot suoraan aina erikseen lainatarjouksesta sekä lainasopimuksesta. Hakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Aasa on 2 000 – 10 000 euron luottoihin keskittynyt lainapalvelu. Saat Aasalta lainapäätöksen nopeasti, ja maksuaikaa on tarjolla puolesta vuodesta kahteen vuoteen. Hakemuksen täytät maksutta, sähköisesti netissä. Aasan kulutusluotto käy esimerkiksi sellaisiin tilanteisiin, joissa yleisemmät 2 000 euron luotot eivät riitä ja halutaan useamman tuhannen euron kulutusluotto. Lainaa varten ei tarvitse hankkia vakuuksia, eikä takaajia ja sen pitkä takaisinmaksuaika tuo lainan lyhentämiseen joustavuutta. Aasan luotot ovat kertalainoja, eli asiakkaalla voi olla Aasalta kerrallaan ainoastaan yksi laina. Edellinen laina tulee olla maksettuna, ennen uuden kulutusluoton hakemista. Luoton korottaminen on kuitenkin joissakin tapauksissa mahdollista – jos olet tilanteessa, jossa haluat korottaa lainaasi, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Aasalta jopa 10 000 euron vakuudeton laina nopeasti

Aasa-lainaa voivat saada henkilöt, jotka asuvat Suomessa vakituisesti ja ovat täyttäneet 20 vuotta. Myös luottokelpoisuus on oleellinen lainan myöntämisen kriteeri, eli luottotiedoissa ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Näiden seikkojen lisäksi asiakkaan taloutta ja maksukykyä arvioidaan hänen antamiensa palkka- ja muiden taloustietojen avulla. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaalla tulee olla säännölliset tulot joko työstä tai eläkkeestä. Määräaikaisesta työsuhteesta saadut tulot käyvät siinä missä vakituisenkin työsuhteen palkka. On hyvä ottaa huomioon, että myös aikaisemmin otetuista, edelleen avoimista lainoista kysytään lainahakemuksen yhteydessä. Lainoista kysytään, koska aiemmat lainat vaikuttavat oleellisesti asiakkaan takaisinmaksukykyyn.

Hakemuksen voi täyttää vaikka heti

Täytä lainahakemus sähköisesti Aasan verkkosivuilla. Lainahakemuksen voi täyttää mihin aikaan vuorokaudesta tahansa, hakemuksien käsittely tapahtuu toimistoaikana. Ennen lainasumman lopullista valintaa, voit käyttää lainalaskuria arvioidaksesi luoton kuukausierän suuruuden. Aasa harkitsee lainan hinnan lopulta asiakaskohtaisesti, joten ennen hakemuksen täyttämistä saat vain arvion lainasi kuukausierästä. Lopullisen lainatarjouksen ja tarkan maksuohjelman Aasa toimittaa samalla kun ilmoitetaan, voidaanko sinulle myöntää lainaa vai ei. Tämän jälkeen voit joko hyväksyä tai valintasi mukaan hylätä lainatarjouksen. Päätöksen tehtyäsi vaan allekirjoitat lainasopimuksen joko sähköisesti tai paperisena ja saat rahat pian tilillesi.

Selkeät lainaehdot

Aasalla valitset lainasi määrän sadan euron tarkkuudella aina 2 000 euron lainasta 10 000 euron luottoon saakka ja takaisinmaksuajan kuukauden tarkkuudella 6 – 24 kuukauden väliltä. Lainan kuluihin kuuluvat järjestelypalkkio, joka on 399-690 euroa, ja tilinhoitomaksu 18 euroa kuukaudessa. Koko maksuajalta peritään kiinteä 24,9 prosentin korko.

Harkitse rauhassa päätöstäsi

Aasa lyhyesti

  • Voit hakea 2 000-10 000 euron suuruisia lainoja
  • Takaisinmaksuaika 6-24 kk
  • Maksa takaisin kuukausierissä
  • Sähköinen hakemus
  • Hae milloin vain

Aasan luotoissa on 14 vuorokauden peruutusoikeus, joten voit palauttaa luoton ilman suurempia kuluja, jos toteat, ettet haluakaan nostaa sitä. Peruutusilmoitus tehdään helposti Aasan asiakaspalveluun. Lainan normaali lyhennystahti on kerran kuukaudessa, mutta voit halutessasi tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä. Vastaavasti lainanmaksuaikataulua voi muuttaa siten, että laina-aika pitenee. Tällöin tästä muutoksesta maksetaan Aasalle 20-50 euron palkkio. Esimerkiksi 2 000 euron luoton arvioitu kuukausierä on 185,27 euroa, jos laina-aika on vuoden. Yhteensä takaisin maksetaan siis 2223,24 euroa. Jos lainasumma on 5000 euroa ja maksuaika pisin mahdollinen eli 24 kuukautta, on kuukausierä arviolta 254,48 euroa ja takaisin maksetaan yhteensä 6107,52 euroa. Aasa on luotettava suomalainen rahoitusyhtiö, joka noudattaa toiminnassaan vastuullisen luotonannon kriteerejä sekä tietenkin voimassaolevaa lainsäädäntöä ja suosituksia. Aasalta löytyy asiakkaiden käyttöön tarkoitettu asiakaspalvelu, jota voi käyttää esim. lainaehdoista kysymiseen tai jo haetussa lainassa havaitun muutostarpeen eteenpäin viemiseen. Asiakaspalveluun ollaan yhteydessä sähköpostilla,puhelimitse tai verkkosivuilta löytyvällä yhteydenottolomakkeella ja se on avoinna arkisin klo. 9.00-17.00.

Usein kysytyt kysymykset Aasasta

Keräsimme alle muutamia yleisimmin kysyttyjä kysymyksiä Aasasta. Onko Aasalta lainaaminen turvallista? Kyllä. Siksipä Aasa myöntääkin lainoilleen 14 vuorokauden peruutusoikeuden mikäli et ole tyytyväinen saamaasi palveluun. Sama peruutusoikeus pätee jos et haluakaan tai tarvitsekaan hakemaasi lainaa. Tällöin riittää, kun palautat sopimuksen mukaisen lainapääoman Aasa Oy:n pankkitilille asiakaspalvelun kanssa sopimassasi aikataulussa. Vähennetäänkö järjestelypalkkio lainapääomasta ennen sen maksua tilille? Ei. Saat lainasumman kokonaisuudessaan tilillesi. Järjestelypalkkion maksat tasaisesti kuukausittain laina-aikana samalla kuin lainan pääoman lyhennyksen ja korkokulutkin. Miksi en saanut lainaa? Lainahakemuksen hylkäämiseen on yleensä kaksi syytä. Mikäli sinulla ei ole luottotietoja, et voi myöskään saada lainaa mistään. Toinen vaihtoehto on, että Aasa Oy:n tekemän riskikartoituksen perusteella sinulle ei voida myöntää lainaa. Nämä kartoitukset ja niiden kriteerit ovat yhtiökohtaisia. Haluaisin maksaa Aasa-lainani takaisin nopeasti. Onko tämä mahdollista? Kyllä. Mitä nopeammin maksat lainasi takaisin, sitä edullisemmaksi se sinulle tulee. Aasa ei peri lisäkuluja lainan ennenaikaisesta takaisinmaksusta. Tässä kuussa on taloudellisesti tiukkaa. Voinko siirtää eräpäivää? Tämä onnistuu kyllä. Voit siirtää eräpäivää olemalla yhteydessä Aasan asiakaspalveluun.

Aasan lainojen korkotiedot

  • Todellinen vuosikorko perustuu lainasummaan ja -aikaan
  • Asiakas saa tiedon oman lainansa todellisesta vuosikorosta ennen lainasopimuksen hyväksymistä
  • Esimerkkinä 3500 euron laina, jolla on 2 vuotta maksuaikaa – todellinen vuosikorko 47,75%
  • Maksimissaan todellinen vuosikorko on 134,76%.

Aasa on oikein hyvä palvelu hakea lainaa lyhytaikaiseen rahoitustarpeeseen. Palvelu ei ole markkinoiden halvin, muttei myöskään kalleimmasta päästä lyhyehköllä maksuajalla, joten suosittelemme palveluun tutustumista tarkemmin.

Aasa