Ainalaina

Ainalaina tililuotto

Ainalainalta 2000 euron tililuotto

Ainalaina on tililuotto, jolle saa 2000 euron luottorajan. Lainaa voi nostaa joko erissä tai sitten koko 2000 euron lainasumman kokonaisuudessaan. Lainaa ei kuitenkaan ole pakko käyttää kokonaan, eikä siitä kerry kuluja, mikäli lainaa ei käytä lainkaan. Laina on helppo hakea, vakuudeton ja sen lainaehdot ovat selkeät ja joustavat. Toisin kuin perinteisessä pankkilainassa, kulutusluotoissa asiakas voi itse valita lainan käyttökohteen, eikä sitä tarvitse ilmoittaa lainantarjoajalle. Ainalaina tililuotto on erityisen hyvä vaihtoehto usein toistuvaan pieneen rahantarpeeseen, koska luottoa voi nostaa minimissään 50 euron erissä. Toki lainalla voi rahoittaa myös esimerkiksi remonttikohteita tai matkustustoiveita.

Hae ilmaiseksi!

Luottopäätöksen voi hakea Ainalainalta ilmaiseksi, ilman minkäänlaisia riskejä. Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Myös vastauksen saa nopeaan, vaikka yöaikaan! Ainalaina on suunnattu ainoastaan yksityishenkilöiden haettavaksi, yrityslainan hakijoiden täytyy hankkia lainansa muualta.

Näin haet Ainalainaa

 1. Mene Ainalainan verkkosivuille
 2. Tunnistaudu pankkitunnuksilla ja pääset täyttämään lainahakemukseen vaaditut tiedot
 3. Lähetä hakemus ja jää odottamaan lainatarjousta, se saapuu n. minuutissa
 4. Mikäli lainatarjous miellyttää, hyväksy se
 5. Voit tehdä ensimmäisen noston tilillesi, raha siirtyy klo 7.00 – 11.00 välillä kymmenessä minuutissa
 6. Maksa takaisin laskutuksen mukaan

Lainaa raha-asiansa vastuullisesti hoitaneille

Ainalainan tililuotto on suunnattu yli 21 vuotiaille suomalaisille henkilöille. Yläikäraja lainan myöntämiselle on 65 vuotta. Asiakkaalla täytyy olla säännölliset, riittävät kuukausitulot ja moitteeton maksuhistoria. Näin voidaan varmistaa, että laina tulee hoidettua, eikä se jää rasitteeksi lainantarjoajalle, puhumattakaan asiakkaalle koituvista ongelmista.

Ainalaina lainapalvelu
Ainalaina lainapalvelu
Laina maksetaan takaisin kuukausittaisissa erissä. Kuukausittainen lainasumma koostuu puolesta avoimen summan saldosta, sekä lainaan liittyvistä koroista ja kuluista. Eräpäivä on asiakkaan valittavissa, valinta tulee kuitenkin olla tehtynä ennen summan määräytymistä. Laina erääntyy maksettavaksi tästä 14 vuorokauden kuluttua.

Lainan hakeminen ja luottopäätöksen saaminen on asiakkaalle täysin maksutonta. Luottoon ei myöskään liity minkäänlaisia tilinhoito tai vuosimaksuja siinä tapauksessa, mikäli asiakas ei tee tililtä nostoja. Muuten tilinhoitomaksua peritään 5 euroa kuukaudessa.

Tietoa Ainalaina tililuoton kuluista

Nostetun Ainalaina tililuoton kuukausikorko on 8,5 %, joka tarkoittaa vuositasolla 102 % vuosikorkoa. Jokaisesta nostosta menee käsittelymaksu 13 % nostetun lainan summasta. Kuten aina lainaa tarkastellessa, kannattaa kiinnittää huomiota lainan todelliseen vuosikorkoon, joka esimerkiksi 1000 euron lainassa, joka maksetaan takaisin kahdessa erässä, on 394,88 %.

Turvallisuudesta

Lainahakemuksen täyttäminen Ainalainan verkkosivuilla on täysin turvallista ja nykysäädösten mukaista. Palvelu pitää huolen oman palvelimensa nykyaikaisesta suojaamisesta ja suojauksen päivittämisestä säännöllisesti. Verkkopankkitunnuksilla kirjautuminen minimoi kaikenlaiset lainahakuun mahdollisesti liittyvät väärinkäytöksen yritykset. Kaikenlaisissa huolissa voi olla yhteydessä suoraan Ainalainan asiakaspalveluun. Ainalaina asiakaspalvelu palvelee laina-asiakkaitaan ammattitaidolla kellon ympäri. Yhteyden voi ottaa soittamalla tai lähettämällä asiakaspalveluun sähköpostia.

Ainalaina tililuotto lyhyesti

 • Hae ilman vakuuksia tai takaajia
 • 2000 euron luottoraja
 • Nosta lainaa kun sinulle parhaiten sopii
 • Kuluja vain nostetusta lainasta
 • Luotettavaa palvelua jo vuodesta 2006

Ainalaina tililuotto FAQ

Millaisen maksuajan saan lainalleni? Ainalainan tililuotossa ei ole kiinteästi määriteltyjä maksuaikoja. Lainamuoto on jatkuva tililuotto, jolloin takaisinmaksu ja sen summa riippuu nostetusta pääomasta. Maksettavaksi erääntyy kuukausittain puolet avoimesta lainasummasta, lisäksi tähän liittyvät kulut, sekä lainan korko. Mistä summasta maksan korkoja ja kuluja, jos olen nostanut 500 euroa? Tällöin sinun ei tarvitse maksaa korkoa ja kuluja koko 2000 eurosta, maksat ainoastaan nostamasi 500 euron kerryttämät korot sekä siihen liittyvät kulut. Tililuotossa asiakas määrää paljonko nostaa lainaa. Voinko nostaa lainaa tilille milloin vain? Voit tehdä nostopyynnön toivomasi summasta ihan milloin vain. Rahansiirrot ovat kuitenkin ohjelmoitu toteutettaviksi kello. 7.00 – 23.00 välisenä aikana. Olen kysellyt jo alustavasti takaajaa lainalle, tarvitsenko sitä? Ei, et tarvitse takaajaa, etkä myöskään vakuuksia hakiessasi tililuottoa Ainalainalta. Säännölliset tulot ja asianmukainen maksuhistoria riittävät. Onko sillä väliä, missä pankissa minulla on tili? Tämä vaikuttaa siinä tapauksessa, että onhan pankkisi antanut käyttöösi pankkitunnukset? Näitä tarvitsee tunnistautumiseen lainanhaussa. Lisäksi rahat siirtyvät 10 minuutissa seuraaviin pankkeihin: Osuuspankki, Nordea, Handelsbank, Säästöpankki, S-pankki ja Danskebank. Mikäli sinulla on asiakkuus jossain muussa pankissa, voit varautua rahan siirtymiseen vasta muutamien arkipäivien kuluessa. Hae tililuotto Ainalainalta

  Komplett Bank

Ainalaina yhteystiedot:

Oy Netford Capital Ltd

Y-tunnus: 2040666-5 Osoite: PL 78 (Pyhäjärvenkatu 5 A 2. krs) 33211 TAMPERE

Ainalaina asiakaspalvelu

Ainalaina asiakaspalvelu palvelee 24/7 Puh: 0600-30 17100 Sähköposti: asiakaspalvelu@ainalaina.fi Puheluhinnat soitettaessa Ainalaina asiakaspalveluun: 1,52 €/min + pvm/mpm