This content has been archived. It toukokuu no longer be relevant

Ilmainen ja helppo lainahakemus

Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista Cashbuddyn verkkopalvelussa. Hakemuksen tekeminen on nopeaa ja helppoa ja luottopäätöksen saat heti. Hakemuksen täyttäminen onnistuu vaivatta myös mobiililaitteilla, joten palvelu sopii hyvin nopean rahantarpeen kattamiseen. Lainaa haettaessa palvelu ilmoittaa jokaisen summan ja takaisinmaksuajan yhdistelmällä lainan arvioidun kuukausierän sekä korko- ja kulutiedot. Lainan sovittaminen omaan talouteen ja henkilökohtaisen takaisinmaksukyvyn arviointi onnistuu siis jo tässä vaiheessa.

Rahat nopeasti tilille

Kun ole saanut lainatarjouksen, allekirjoitetaan lopulliset luottosopimukset sähköisesti pankkitunnuksien avulla. Myönteisen luottopäätöksen saadaksesi sinulla on oltava riittävät tulot sekä talous muutoinkin hyvin hoidettuna. Oma tulotaso on varmistettava toimittamalla valokuva palkka/eläketodistuksesta, valokuvan ottaminen ja lataaminen palveluun onnistuu erityisen näppärästi mobiililaitteella. Lainapäätöksen allekirjoittamisen jälkeen kulutusluotot maksetaan heti tilille viimeistään seuraavana arkipäivänä, joskus lainan saaminen onnistuu jo samalle päivälle, milloin sitä on haettu. Nyt siis puhutaan todella nopeasta ja helposta taloudellisen tilanteen tasapainottamisesta!

Lainaa varten tarvitaan säännölliset tulot

Cashbuddy lainaa voivat hakea vähintään 20-vuotta täyttäneet henkilöt, joilla on säännölliset tulot ja luottotiedot on kunnossa. Säännölliset tulot tarkoittavat ansiotyöstä saatavaa palkkaa tai eläketuloja. Työsuhde voi olla määräaikainenkin, kunhan tulot ovat tasaiset. Lisäehtona on se, että lainanhakijan tulee asua vakituisesti Suomessa. Luottotiedot tarkistetaan hakemuksen yhteydessä ja hakija antaa tähän hyväksynnän hakemuksen lähetettyään. Joskus asiakkaan kohdalla Cashbuddy voi arvioida siten, etteivät tämän taloudelliset resurssit riitä tietyn suuruisen lainan hakemiseen. Tällöin Cashbuddy voi tarjota asiakkaalle toivottua pienempää vippiä. Toisinaan asiakkaan taloudellinen tilanne voi olla sellainen, ettei lainaa voida myöntää lainkaan. Lainaa voi toki hakea myöhemmin uudestaan, kun taloudellinen tilanne on parantunut.

Hakemus ilman sitoumuksia

Cashbuddy pähkinänkuoressa

  • Lainaa 1000 – 3000 euroa
  • Edulliset kuukausierät
  • Ilmainen lainahakemus
  • Luottopäätös heti
  • Luotettava ja joustava

Laina hakeminen ei sido hakijaa vielä mihinkään. Voit siis huoletta tehdä hakemuksen ja katsoa minkälaisen luottotarjouksen saat. Jos tarjous ei miellytä, voit hylätä sen. Mikäli tarjous on mielestäsi hyvä, voit allekirjoittaa luottosopimuksen helposti sähköisesti. Jo hyväksytyn lainan kohdalla, asiakkaalla on oikeus perua laina 14 vuorokauden kuluessa ilmoittamalla asiasta Cashbuddylle. Tällöin lainansaajan tulee palauttaa kaikki saamansa varat takaisin 30 päivän kuluessa. Haettua lainaa voi tarkastella OmaBuddy-palvelussa. Palvelun käyttö on ilmaista ja sinne kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla.

Luoton maksu sopimuksen mukaan

Lainaa maksetaan takaisin luottosopimuksessa olevan maksuaikataulun mukaan. Maksettava summa ja viitenumero pysyy aina samana. Jos on tarvetta muuttaa maksuaikataulua, on oltava yhteydessä asiakaspalveluun. Laskua ei kannata jättää maksamatta, sillä maksamaton lasku siirtyy automaattisesti perintään. Lainan voi maksaa ennenaikaisesti takaisin ilman, että siitä aiheutuu kuluja. Maksuvapaan hakemiseen, sekä uuden lyhennysohjelman luomiseen liittyy luotonantajalle maksettavia palkkioita. Lainoja voi olla yksi kerrallaan käytössä Cashbuddylta. Edellisen lainan hoitamisen jälkeen asiakas voi taas hakea uutta lainaa.

Huom!

Sivuston sisältö on tarkoitettu blogimuotoiseksi yleiseksi kirjoitukseksi eikä se ole taloudellista neuvontaa. Tätä artikkelia tehdessä on hyödynnetty tekoälyä. Tarkista lainan tiedot suoraan aina erikseen lainatarjouksesta sekä lainasopimuksesta. Hakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Usein kysytyt Cashbuddy kysymykset

Cashbuddy

Miten lainan takaisinmaksuaika vaikuttaa kuluihin ja kuukausittaiseen takaisinmaksusummaan? Voit tarkastaa tämän ”Hae lainaa” kohdasta. Palvelu ilmoittaa jokaiselle summalle ja takaisinmaksuajalle kuukausittaisen maksusumman. Pääsääntöisesti voidaan sanoa, että laina-ajan pidentyessä kuukausittainen summa pienenee, mutta takaisin maksettava kokonaissumma jonkin verran kasvaa. Miten laina maksetaan takaisin? Cashbuddy lähettää sinulle laskun kuukausittain. Maksettava summa on joka kuukausi sama, ellet hae lainaan muutoksia. Viitenumerona toimii lainanumerosi. Maksuohjelman muutostoiveiden ilmetessä ole yhteydessä Cashbuddyn asiakaspalveluun tai kirjaudu pankkitunnuksilla OmaBuddy-palveluun. Minulla on kysymyksiä lainastani, mihin olen yhteydessä? Voit olla yhteydessä Cashbuddyn asiakaspalveluun sähköpostitse tai kiireellisissä asioissa myös puhelimitse. Asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin klo. 9.00-12.30. Lainaan liittyviä vastauksia löytyy myös OmaBuddy-palvelusta. Miksi Cashbuddyn laina on pankin lainaa kalliimpi? Cashbuddyn tarjoamat lainat ovat jonkin verran pankkien tarjoamia lainoja kalliimpia, koska ne soveltuvat erityisesti nopeaan lainatarpeeseen ja lainanhakeminen on huomattavasti helpompaa verrattuna pankkien lainoihin. Hyvänä etuna Cashbuddyn lainassa on se, että sen voi maksaa milloin vain takaisin ilman kuluja. Haluan korottaa nykyistä lainaani, onko tämä mahdollista? Jokaisella asiakkaalla voi olla vain yksi avoin laina kerrallaan Cashbuddyltä. Lainaan voi kuitenkin hakea korotusta. Jotta tämä olisi mahdollisimman yksinkertaista, lainan korottaminen käsitellään uutena lainahakemuksena. Korotuksen eli uuden lainan myöntämisen jälkeen tästä maksetaan ensin vanha laina pois ja yli jäävä summa maksetaan sinun tilillesi.

Cashbuddy lainojen kulut

  • Tilinhoitomaksu 9€/ kk
  • Järjestelypalkkio 0€-299€
  • Korko 19.9%-24.9%
  • Todellinen vuosikorko (sis. Kaikki kulut) 35.5%-55.7%
  • Esim. 2000€ 36 kk maksuajalla: Korko on 20% ja todellinen vuosikorko 40.9%. Järjestelypalkkio 249€. Takaisinmaksettavaa 3248€.

Pienehkön pikalainan tarpeeseen Cashbuddy on oiva valinta nopean toimintansa ansiosta. Hakemalla lainaa Cashbuddyltä vältyt turhalta byrokratialta ja saat rahat nopeasti omalle pankkitilillesi.