This content has been archived. It toukokuu no longer be relevant

Kotimainen Euroloan pikalainapalvelu tarjoaa lainaa asiakkailleen 100 – 10 000 euroa luottotilin muodossa. Palvelun myöntämät luotot ovat vakuudettomia, joten asiakkaan ei tarvitse hankkia lainalle takaajia eikä minkäänlaisia vakuuksia.

Lainaa jopa 10 000 euroa

Euroloanin liiketoiminta perustuu vastuulliseen ja eettisesti kestävään tapaan toimia ja myöntää luottoa ja Etelä-Suomen Aluehallintovirasto onkin hyväksynyt Euroloanin luotonantajarekisteriinsä tutkittuaan yrityksen luotettavuuden ja luottotoiminnan luotettavuuden. Toiminnassaan yritys noudattaa Suomen lakia ja kuluttajaviranomaisten asettamia säädöksiä.

Euroloan on edullinen tapa lainata

Euroloanin tarjoama laina on ns. jatkuva tililuotto mikä tarkoittaa sitä, että asiakkaalle myönnetään tietty luottoraja jota voi käyttää oman tarpeen mukaan. Mikäli asiakkaalle on myönnetty esimerkiksi 2000 euron luottoraja ja siitä on nostettu lainaksi 500 euroa, on lainarahaa käytettävissä vielä 1500 euroa. Tätä summaa ei kuitenkaan ole pakko nostaa käyttöön mikäli sitä ei mihinkään tarvitse. Kun nostetun lainasumman 500 euroa maksaa kokonaan takaisin, on asiakkaalla jälleen käytettävissä koko myönnetty 2000 euron luottosumma.

Tee Euroloan lainahakemus verkossa

Lainaa haetaan Euroloanin kotisivuilta täyttämällä lainanhakulomake. Lomakkeeseen annetaan kaikki tarvittavat tiedot, joita lainan saamiseksi vaaditaan. Asiakas valitsee mm. tarvitsemansa luottorajan ja kuukausittaisen takaisin maksettavan summan. Laina-aika määräytyy haetun lainasumman ja valitun takaisinmaksusumman mukaan. Kuukausittain maksettava summa kannattaa isen mukaan, että lainan voi varmasti maksaa joka kuukausi sovitulla tavalla pois. Kuukausittaiseen summaan kuuluu lainan pääoman lyhennys, korko ja kuukausimaksu. Lisäksi lainanhakija maksaa nosto- / laskunmaksukulun sekä nostokulun nostetusta pääomasta.

Nosto milloin ja missä vain tarvitset

Kun asiakkaalle on myönnetty Euroloan luottotili, voi sitä käyttää oman tarpeen mukaan juuri silloin kun rahalle on tarvetta. Rahan siirtäminen on mahdollista omalle tilille vaikka keskellä yötä, mikä ei ole mahdollista normaalin pikavipin yhteydessä.

Euroloan on:

 • Luottotili
 • Lainasummat 100 – 10 000 euroa
 • Takaisinmaksuaikaa jopa 36 kk
 • Yli 20-vuotiaille
 • Luotettavaa lainaa vuodesta 2007

Ja mikä parasta, maksat kuluja vain siitä summasta jonka nostat. Et siis maksa koskaan kuluja rahasta jota et käytä. Luottojen nostomäärälle ei ole rajoituksia, vaan voit nostaa rahaa monesti kuin on tarpeellista.

Euroloan lainaa täysi-ikäisille

Euroloan lainaa voivat hakea kaikki yli 20-vuotiaat ja hyvin raha-asiat hoitaneet henkilöt jotka täyttävät Euroloanin luotonantokriteerit. Lainahakemuksen lähettäessään hakija hyväksyy ja antaa suostumuksen siihen, että Euroloan voi tarkistaa hakijan tietoja sisältäen muttei rajoittuen hakijan pankkiin, työnantajaan sekä suostuu automaattisesti myös siihen, että luottotiedot tarkistetaan joko julkisesta tai yksityisestä luottorekisteristä. Euroloan tekee luottopäätöksen hakemuksen sekä luototietojen perusteella ja antaa lainapäätöksen lainaajalle. Myönteisen lainapäätöksen saadessaan lähetetään asiakkaalle luottoehdot sekä eurooppalaiset kuluttajatiedot hakijan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Kun asiakas hyväksyy ja allekirjoittaa luottosopimuksen, syntyy asiakkaan ja Euroloanin välille luottosopimus. Mikäli lainapäätös on kielteinen, ei Euroloan ole velvollinen kertomaan syytä kielteiseen luottopäätökseen.

Huom!

Sivuston sisältö on tarkoitettu blogimuotoiseksi yleiseksi kirjoitukseksi eikä se ole taloudellista neuvontaa. Tätä artikkelia tehdessä on hyödynnetty tekoälyä. Tarkista lainan tiedot suoraan aina erikseen lainatarjouksesta sekä lainasopimuksesta. Hakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Euroloan UKK

Euroloan

Miten henkilökohtainen luottorajani määräytyy? Se on joko hakemasi summa tai luottokartoituksen perusteella sinulle määritelty enimmäissumma tekemillesi nostoille. Jatkossa voit parantaa luottokelpoisuuttasi hoitamalla raha-asiasi eli lainan takaisinmaksun ajallaan. Mikäli laskujen maksaminen on toistuvasti myöhässä, se voi laskea sinulle myönnettyä rajaa tai estää lisänostojen tekemisen. Mikä on Euroloanin lainojen todellinen vuosikorko? Palvelu kertoo, että kuluttajasuojalain vaatimusten perusteella laskettu tyypillisen 1500 euron luoton todellinen vuosikorko on 14,9%. Tämä sisältää lainaan liittyvän nostoprovision, koron, sekä luottotiliin mahdollisesti liittyvät kuukausi ja vuosimaksut. Maksimissaan lainan vuosikorko voi olla Euroloanilla 50 %. Miten nopeasti saan rahat käyttööni? Uusien asiakkaiden ensinosto voi tapahtua klo. 7-23 välillä. Eri pankkien välillä on eroja rajan siirtymisen nopeudessa. Esim. Op:n asiakkaat voivat halutessaan saada rahat tilille heti, mutta S-pankin asiakkaille rahat siirtyvät 1-2 pankkipäivän kuluessa. Seuraavat nostot voidaan tehdä ympäri vuorokauden, mutta rahojen siirtymisessä on vastaavat pankkikohtaiset vaihtelut. Millainen palvelu on My.euroloan? Kyseessä on luottotiliin liittyvä verkkopalvelu, jossa rahojen nostaminen omalle pankkitilille onnistuu ympäri vuorokauden. Palvelu on maksuton ja siellä asiointi onnistuu kellon ympäri. My.euroloan-palvelussa hoidetaan muutkin lainaan liittyvät asiat, ensimmäisestä luottohakemuksesta lähtien. Voit maksaa palvelun kautta luotollasi laskujasi ym.hyödyllistä. Millainen asiakaspalvelu Euroloanilla on? Euroloan on panostanut sujuvaan asiakaspalveluun. Voit ottaa yhteyttä sinne sähköpostilla, soittamalla tai Euroloanin verkkosivuilta löytyvän chatin avulla. Asiakaspalvelu palvelee maanantaista sunnuntaihin 24 tuntia vuorokaudessa, mikä voidaan lukea lainapalvelun eduksi, kun verrataan sitä muihin vastaaviin palveluihin.

Euroloan lainojen kuluja

 • avausmaksu ja vuosimaksu 0€
 • Lainan nosto omalle tilille 0 – 5,50 € ( + 0 – 4,5% )
 • Tilinhoitomaksu (lainakuukausilta) 0-7,90€
 • Todellinen vuosikorko lainoille 4,90% – 50%
 • Nimelliskorko 0 – 12%
 • Viitekorko 0,5%

Tee täysin ilmainen lainahakemus heti vaikka et rahaa juuri nyt tarvitsekaan. Euroloan luottotili on hyvä olla olemassa valmiiksi, niin rahaa on heti käytettävissä kun sitä tarvitsee. Kun hakemus on valmiiksi tehty ja laina myönnetty, nopeutuu rahan saanti huomattavasti. Parhaassa tapauksessa raha on käytettävissäsi muutamalla hiiren klikkauksella ja parissa minuutissa.