Rahoituslaitos

Komplett bank on uusi pankkilainaa tarjoava nettipankki. Se on kotoisin Norjasta ja aloitti vastikään lainojen tarjoamisen myös Suomessa. Pankin palvelut ovat tuttuja jo muille pohjoismaalaisille asiakkaille. Sen suosio perustuu matalaan lainojen korkoon, joustavaan palveluun sekä helppokäyttöisyyteen. Nyt kannattaa unohtaa kalliit pikavipit, sekä hankalat osamaksusopimukset ja hakea luotettavaa lainaa suoraan Komplett bankilta.

Vakuudetonta lainaa suoraan netistä

Komplett bankin myöntämät lainat ovat suuruudeltaan 1 000 – 50 000 euroa. Lainaa haetaan netissä täytettävällä selkeällä ja yksinkertaisella hakemuksella. Ennen lainanhakemista, itselle sopivaa lainasummaa voi arvioida Komplett bankin sivuilta löytyvän lainalaskurin avulla. Myös hakemukseen liitettävät dokumentit asiakkaan taloudellisesta tilanteesta, lähetetään pankkiin sähköisesti. Ei siis vaivalloista kivijalkapankissa asioimista tai pitkien paperihakemusten täyttämistä! Lainahakemuksen täyttäminen ja lähettäminen ei sido asiakasta mihinkään, eikä hakemuksesta peritä maksua.

Hakemukseen vaaditaan tiedot asiakkaan valitsemasta lainasummasta, henkilö- ja asumistiedot, työ- ja velkatiedot. Lainoja varten ei tarvitse hankkia minkäänlaisia vakuuksia tai takaajia. Asiakkaan tulee kuitenkin olla yli 23-vuotias suomessa kolme viimeistä vuotta asunut henkilö, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Asiakkaalla tulee myös olla säännölliset tulot joko palkasta tai sitten eläkkeestä, vuositulojen vähimmäismäärä tulee olla 10 000 euroa. Lainanhakuprosessi vaatii asiakkaalta pankkitunnukset tunnistautumista varten, sähköpostiosoitteen sekä suomalaisen pankkitilin.

Tiesitkö tämän Komplett Bankista?

Komplett Bank lainaa voit lyhentää sen verran kuin haluat kuukaudessa – Tai jättää lyhentämättä. Komplett Bank veloittaa sinulta minimissään kuukaudessa ainoastaan koron ja tilinhoitomaksun osuuden, lyhennyspakkoa lainalla ei siis ole.

Nopea lainatarjous

Lainatarjous saapuu myöhemmin asiakkaan sähköpostiin ja asiakas voi rauhassa tarkastella saamaansa tarjousta. Ennen tarjouksen antamista, pankki on suorittanut laajan riskienarvioanalyysin asiakkaan taloudellisista mahdollisuuksista saada lainaa. Tarjouksessa näkyy lainaan tämän prosessin perusteella määritelty korko. Asiakas päättää tässä vaiheessa, ottaako lainan vastaan. Kun hakuprosessi on viety loppuun, asiakas saa haluamansa lainasumman nopeasti käyttöönsä.

  Rahoitu.fi – Turvallista lainaa nopeasti aina 60 000 euroon saakka

Komplett bank faktoja

  • ikäraja 23-64 vuotta
  • Joustoluotto
  • Lainasummat 1 000 – 50 000 euroa
  • Ei kiinteää laina-aikaa
  • Nopea lainapäätös
  • Piilokuluton ja läpinäkyvä lainapalvelu

Joustoluotto on helppo käyttövara

Komplett bankin tarjoama lainatuote on Joustoluotto. Tämä tarkoittaa jatkuvaa tililuottoa, joka toimii ja jota käytetään kuten luottokorttia. Lainamäärä vastaa siis luotolle asetettua luottorajaa, tämän rajan puitteissa asiakas voi tehdä nostoja omassa tarpeessaan ja tahdissaan. Laina on asiakkaan käytössä siihen saakka, kun asiakas irtisanoo lainasopimuksen. Kun luottoraja on täynnä, asiakas voi lainaa lyhentämällä taas saada luottoa käyttöönsä, ilman uutta hakemusta!

Joustava takaisinmaksuohjelma

Komplett bankin myöntämän lainan erikoisuutena on määrittämätön maksuaika ja joustavat maksuehdot. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakas voi päättää itse, missä tahdissa maksaa lainaa takaisin. Halutessaan lainasta voi pitää ns. lyhennysvapaan kuukauden, jolloin asiakas maksaa lainasta vain korot ja kulut. Toisaalta, halutessaan asiakas voi maksaa lainan isoissakin erissä takaisin, silloin kuin hänelle sopii.

Huom!

Sivuston sisältö on tarkoitettu blogimuotoiseksi yleiseksi kirjoitukseksi eikä se ole taloudellista neuvontaa. Tätä artikkelia tehdessä on hyödynnetty tekoälyä. Tarkista lainan tiedot suoraan aina erikseen lainatarjouksesta sekä lainasopimuksesta. Hakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Kysymyksiä ja vastauksia niihin

Komplett Bank

Kuten monissa muissakin asioissa, lainanhakijalla voi herätä kysymyksiä koskien Komplett Bank lainapalvelua. Tämän vuoksi keräsimmekin muutamaan kysymyksen vastauksineen alle. Onnistuuko Komplett bankin lainalla vanhojen lainojen yhdistäminen? Onnistuu toki. Laske yhteen sinulla jo olevat pikavipit sekä pikalainat ja hae näiden yhteissummalle yhdistelylainaa. Tähän tarkoitukseen haetun lainan korot ja kulut ovat kuin minkä tahansa muun lainan. Kun Komplett bank on ensin hoitanut vanhat luottosi pois, sinä maksat jatkossa lainanlyhennyksiä Komplett bankille. Mitä hyötyä lainojen yhdistämisestä on? Tämä järjestely laskee lainasta maksettavia kuluja, joten se on hyvin kannattava vaihtoehto asiakkaalle. Lisäksi lainan maksuaika voi olla aiempaa pidempi, mikä helpottaa tämänhetkistä taloudellista tilannettasi. Kaiken huipuksi laina-asiasi todennäköisesti ovat yhdistämisen jälkeen yksinkertaisemmin hoidettavissa. Miten lainan korko määräytyy? Komplett pankin lainoissa on asiakaskohtainen korko, mikä tarkoittaa sitä, että koron määrä määräytyy sen mukaan, miten luotettavaksi pankki lainanhakijan luokittelee. Tähän vaikuttaa esim. lainanhakijan maksuhistoria tai tämänhetkiset tulot. Komplett bankin nimelliskorko on 4,9%-19,9% Voinko kilpailuttaa vanhan lainani Komplett bankissa? Tottakai. Täytä lainahakemus normaaliin tapaan vanhan lainasi summalle. Tämän jälkeen vertaat saamaasi lainapäätöstä aikaisempaan lainasopimukseesi ja tarvittaessa teet muutoksia lainasuhteeseesi. Voinko itse vaikuttaa siihen, miten nopeasti saan rahat tililleni? Kyllä. Ensisijaisesti prosessia nopeuttaa huolellisesti ja totuudenmukaisesti täytetty lainahakemus. Pyydetyt liitteet kannattaa toimittaa myös mahdollisimman nopeasti Komplett bankille. On hyvä huomioida, että pienemmät lainasummat maksetaan usein nopeammin kuin suuret. Lainanhakijan käyttämä pankki voi myös vaikuttaa siihen, missä ajassa rahansiirto tapahtuu tilille.

  Bondora

Komplett bankin lainojen hinnat

  • Lainan avausmaksu (riippuu lainasummasta) 45€-195€
  • Lainan nimelliskorko 4,9%-19,9%, määräytyy yksilöllisesti
  • Tilinhoitomaksu 5€/kk
  • Todellinen vuosikorko 10 000€ lainalle 5v maksuajalla (korko 12,9%) on 14,9%

Tee nyt ilmainen hakemus Komplett bankin 1 000 – 50 000 euron lainasta. Et sitoudu mihinkään, vaan voit miettiä rauhassa mihin rahasi käytät. Jos päätät ottaa lainan vastaan, saat jatkossa joustavan vararahaston arjen menoihin tai hyvän kassan lomamatkaa tai kodin remontointia varten. Lainan saanti ei vaadi vakuuksia tai takaajia ja on prosessina varsin sujuva. Tee lainahakemus jo tänään!

Samankaltaiset artikkelit