Rahoituslaitos

Jo useiden vuosien ajan toiminut Laina.fi lainapalvelu tarjoaa nyt kahta erilaista lainatuotetta. Palvelusta voi hakea tavanomaisen kulutusluoton, jonka suuruus on 600 – 5 000 euroa tai Käyttölainan eli käyttöluoton jonka luottoraja on jopa 5000 euroa.

Kaksi lainatuotetta – valitse sopivin

Aloita käyttöluoton haku Laina.fi:n verkkosivuilla olevasta lainalaskurista. Valitse summa, jonka haluat lainata ja pohdi, kumpi lainatuote sopii tarpeisiisi. Esimerkiksi 1000 euron lainaamista varten voit valita jomman kumman vaihtoehdon. Lainaa haetaan nykyaikaisesti verkossa täytettävällä hakemuksella. Hakemuksen voi täyttää 24/7 ja asiakas saa alustavan lainapäätöksen nopeasti.

Toinen DFC Nordic Oy:n tuottama lainapalvelu ja lainatuote on OK Moneyn OK Limiitti.

Laina.fi käyttölaina on kuin sähköinen luottokortti

Laina.fi käyttölaina on hieman samankaltainen kuin normaali luottokortti, mutta ilman korttia sekä tavallista isommalla luottorajalla. Toiselta nimeltään kyseessä on tililuotto. Luottopäätöksen saa joko 2100, 3000, 4000 tai 5000 eurolle. Lainaa nostetaan omalle tilille tekstiviestillä tai nettipalvelussa, ja rahat siirtyvät asiakkaalle lainapalvelun aukioloaikoina. Kerralla lainaa voi nostaa omaan käyttöönsä, luottoraja huomioiden kerralla 50 – 5 000 euroa. Nostoja voi tehdä oman mielen mukaan, vaikka tänään 100 euroa ja huomenna saman verran lisää. Käyttölainan kulut ovat maltilliset. Lainan vuotuinen nimelliskorko on maksimissaan 39 prosenttia, ja lisäksi peritään nostopalkkiota 12,5 prosenttia jokaisesta nostosta. Laina.fi Käyttölainan takaisinmaksu sujuu luottokortin tavoin joustavasti. Kuukausittain voi maksaa vain vähimmäissumman, eli 10% avoimen lainan saldosta (vähintään kuitenkin 50€). Isommat maksuerät lyhentävät lainaa nopeammin, mutta vain minimierän maksaminen taas vapauttaa rahaa muuhun käyttöön tiukassa tilanteessa. Takaisin maksettavaa kertyy vain nostetuista eristä. Jos nostoja ei tehdä, kulujakaan ei synny.

Kertalaina sopii nopeaan rahantarpeeseen

Laina.fi perustietoutta

 • Kaksi erilaista lainatuotetta
 • Käyttölaina ja kertalaina
 • Luottoa jopa 5000 euroa
 • Joustava takaisinmaksu
 • Tuttu ja luotettava lainantarjoaja
  Lendo kilpailuttaa lainat – Lendolta edullista lainaa heti aina 60 000€ asti

Laina.fi Kertalaina voi olla ratkaisu silloin, kun halutaan yksinkertainen ja selkeä kulutusluotto. Valitse haluamasi lainasumma 600 – 3 500 euron väliltä. Lainasumman voi valita 100 euron tarkkuudella. Laina maksetaan takaisin tasaerissä kuukausittain, laina-ajaksi voi valita joko 12 tai 24 kuukautta. Lainasta veloitetaan 9,25 prosentin nostopalkkio ja 24,5 tai 29 prosentin vuotuinen nimelliskorko. Esimerkiksi 1000 euron luotto maksaa kertalainana otettuna, kahdentoista kuukauden maksuajalla tekee takaisin maksettavaa yhteensä 1232,26 euroa. Kulutusluottoon on määritelty varsin kohtuullinen hinnoittelu. Kertalainan voi saada omalle tilille ja käyttöön varsin nopeasti, jopa samana päivänä.

Lainaa yli 20-vuotiaille

Kaikkien Laina.fi:n myöntämien lainojen saamisen edellytyksenä on, että asiakas on iältään 20-75-vuotias ja luottotiedoiltaan moitteeton. Hakijan takaisinmaksukyvyn tulee olla riittävä lainan maksusta huolehtimiseen. Laina.fi arvioi luottopäätöksen yhteydessä hakijan tulot ja pohtii, voidaanko asiakkaalle myöntää hänen pyytämänsä suuruinen laina.

Laina.fi asiakaspalvelua ei tarvitse metsästää kivien ja kantojen alta

Laina.fi:n asiakaspalvelu on avoinna arkisin kello 7.00 – 22.00 ja lauantaisin ja sunnuntaisin kello 9.00 – 21.00. Yhteyden asiakaspalveluun saa sähköpostilla tai lisämaksuttoman palvelunumeron kautta. Myös faksilla voi ottaa yhteyttä. Laina.fi:n toimistot sijaitsevat Turussa ja Helsingissä.

Huom!

Sivuston sisältö on tarkoitettu blogimuotoiseksi yleiseksi kirjoitukseksi eikä se ole taloudellista neuvontaa. Tätä artikkelia tehdessä on hyödynnetty tekoälyä. Tarkista lainan tiedot suoraan aina erikseen lainatarjouksesta sekä lainasopimuksesta. Hakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Mieltä askarruttavia asioita Laina.fi palvelusta

Laina.fi

Voiko Laina.fi käyttölainaa nostaa tekstiviestitse käyttöön? Kyllä. Lainahakemuksen yhteydessä Laina.fi pyytää sinulta puhelinnumerosi ja kehottaa sinua luomaan nelinumeroisen, henkilökohtaisen PIN-koodin. Näiden avulla noston tekeminen onnistuu myös tekstiviestitse. Viestin muoto tulee olla lainaa nostettaessa ”NOSTO SUMMA PINKOODI”. Laina.fi ei peri tekstiviesteistä lisämaksua. Rahat maksetaan tilille palvelun aukioloaikoina. Minulta pyydetään tuloselvitystä, mikä se on? Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen Laina.fi pyytää asiakasta toimittamaan vielä tuloselvityksen. Rahan maksua varten, asiakkaan tulee toimittaa kopion palkkakuitista tai viimeisen kolmen kuukauden ajalta tiliotteen. Eläkeläisiltä vaaditaan eläkepäätöstä ja yrittäjältä verotuspäätöstä. Tositteet voi lähettää Laina.fi:lle sähköisesti tai esim. postin välityksellä. Mikä on yhdistelmälaina? Yhdistelmälaina tarjoaa helpotusta tilanteeseen, jossa asiakkaalle on kertynyt luottoja, kuten pikavippejä ja osamaksusopimuksia useaan paikkaan ja näiden lainojen kuukausittainen lyhentäminen on kohtuuttoman kallista. Tarkoituksen on hakea tarpeeksi suurta yksittäistä lainaa, pitkällä maksuajalla ja maksaa tällä lainalla aiemmat pois. Tällöin jäljelle jäävässä yhdistelmälainassa on usein matalampi kuukausikorko ja kuukausittainen paine lainanmaksulle jonkin verran helpottuu. Voinko hakea toista lainaa tai voiko puolisoni hakea lainaa samalle pankkitilinumerolle? Kumpikaan vaihtoehto ei onnistu. Lainoja voi olla vain yksi avoimena yhdelle asiakkaalle. Lisäksi hakemus hylätään automaattisesti, mikäli siinä on sama tilinumero kuin toisella henkilöllä, jolle on aiemmin myönnetty luottoa Laina.fi:ltä. Miten nopeasti saan lainapäätöksen? Lainahakemuksen voit jättää 24 tuntia vuorokaudessa. Alustavan lainapäätöksen saat välittömästi lainahakemuksen jätettyäsi ja lainaehdot hyväksyttyäsi. Lainahakemusten käsittely tapahtuu Laina.fi:n asiakaspalvelun aukioloaikoina, eli maanantaista perjantaihin klo. 7.00 – 22.00 ja viikonloppuisin klo. 9.00 – 21.00.

  Rahoituslaitos – Kilpailuta lainat nopeasti, helposti ja ilmaiseksi

Laina.fi luottojen korot ja kulut

Käyttölaina:

 • Vuotuinen nimelliskorko 29% – 39%
 • Nostopalkkio 12,5%
 • Todellinen vuosikorko max. 77.02%
 • Mikäli nostoja ei tehdä, lainasta ei kerry kuluja

Kertalaina

 • Vuotuinen nimelliskorko 24,5% – 29%
 • Nostopalkkio 9,25%
 • Todellinen vuosikorko max. 49,80%

Valitse sinäkin Laina.fi:n luottovalikoimasta sinulle sopivampi laina. Edullinen kertalaina yksittäiseen rahantarpeeseen tai joustava käyttölaina eli tililuotto arkea rahoittamaan – kumpi on sinun rahatilannettasi helpottava vaihtoehto? Tee ilmainen hakemus verkossa ja vastaanota rahat nopeasti käyttöön. Maksa joustavasti takaisin oman maksusuunnitelmasi mukaan. Hae nyt!

Samankaltaiset artikkelit