Instabank

Instabank kulutusluottopalvelu
Instabank kulutusluottopalvelu

Instabank joustava kulutusluottoMonipuolinen Instabank toi markkinoille joustavan kulutusluoton Norjalainen Instabank on valloittanut suomen kulutusluottomarkkinoita vuoden 2018 alusta saakka. Valloituksen valttikorttina se tarjoaa joustavaa maksuaikaa 500 – 50 000 euron kulutusluotoilleen. Nämä vakuudettomat kulutusluotot voi lyhentää huolettomasti jopa 15 vuoden ajan, kuukausittaisissa erissä.

Lainatarjous tiedoksesi käden käänteessä

Kulutusluottoa on siis saatavissa vakuudettomasti Instabankilta 500 – 50 000 euroa. Lainasumman voi valita melkein vapaasti, summia on tarjolla 500 euron välein. Näillä summilla löytyy varmasti apu kaikenlaisiin rahoituspulmiin. Lainaa ei missään vaiheessa korvamerkitä käytettäväksi vain yhteen kohteeseen, vaan sitä voi vapaasti käyttää omien tarpeellisten tai tarpeettomien asioiden hankintaan. Unohda siis takaajien ja vakuuksien työläs hankkiminen, et tarvitse kumpaakaan! Lainahakemuksen voi täyttää käden käänteessä ja kellon ympäri Instabankin nettipalvelussa. Lainahakemuksen täyttäminen ja jättäminen ei maksa asiakkaalle mitään. Täyttämiseen tarvitaan perustiedot henkilöstä, osoitetiedot ja tiedot taloudellisesta tilanteesta. Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen vain odotellaan luottopäätöstä, josta näkyy tarkemmat kulutusluoton ehdot ja henkilökohtainen korko. Lainasopimus sinetöidään allekirjoittamalla se turvallisesti pankkitunnuksilla – ne asiakkaalla tulee tietenkin olla!

Instabankilta kulutusluottoa hakevan tulee olla vähintään 23-vuotias ja tulojakin täytyy olla suhteellisen paljon vuositasolla, vähintään 25 000 euroa. Kuten muillakin luotettavilla ja velvollisuudentuntoisilla kulutusluottopalveluilla, myös Instabankilla on vaatimuksena asiakkaiden maksuhäiriöttömyys. Kun nämä perusteet täyttyvät, on asiakkaalla jo hyvät mahdollisuuden saada luottoa.

Instabank laskee jokaiselle henkilökohtaisen korkoprosentin

Instabank on kaikkea tätä

  • Yli 23-vuotiaille
  • Kulutusluottoa jopa 50 000 euroa
  • Hakeminen ilmaista ja ilman sitoumuksia
  • Maksa takaisin joustavasti tai tasaerissä
  • Norjalaista luotettavuutta

Hakemus kannattaa täyttää huolellisesti kaikkien tulojen osalta, koska Instabank kulutusluoton korko määräytyy riskiperusteisella arviolla. Se tarkoittaa pähkinänkuoressa sitä, että mitä luotettavammaksi asiakas arviossa näyttäytyy, sitä pienemmällä korolla hän luultavasti luottonsa saa. Hyvä- ja vakaatuloinen on luonnollisesti luotettavampi asiakas, kuin hakija, jonka tulot ovat pienet ja epäsäännölliset. Huomaa, että vastuullinen luottopalvelu varmistaa aina, että se saa rahansa takaisin ja ettei asiakas joudu kohtuuttomien lainanmaksupaineiden alle – tällöin viisaampaa on olla myöntämättä koko lainaa. Instabank kulutusluoton nimelliskorko on arvion perusteella 7,99 % – 19,99 %:n välillä. Lisäksi asiakkaalta peritään lainasummakohtainen luoton aloitusmaksu, joka on 0 – 160 euroa. Jokaiselta maksukuukaudelta erääntyy myös maksettavaksi 5 euron tilinhoitomaksu. Todellinen vuosikorko kuvaa lainan todellisia kuluja ja sen asiakas saa tiedokseen saamastaan henkilökohtaisesta lainatarjouksesta.

Instabank kulutusluottopalvelu
Instabank kulutusluottopalvelu

Etsitkö luotettavaa luottokumppania – valitse Instabank

Instabank on turvallinen valinta pitkäaikaiseksikin luottokumppaniksi. Se on toiminut jonkin aikaa Norjassa saavuttaen vankkaa suosiota ja nyt tämä kokemusta saanut lainapalvelu laajensi luottotoiminnan Suomeen. Instabankin käyttämät sovellukset ja palvelimet ovat turvallisia ja helppokäyttöisiä. Tämä tarkoittaa sitä, että kenellä vain on sen verran osaamista, jotta voi lainan oikealla tavalla hakea. Laina on vakuudeton, joten prosessi on nopeampi ja yksinkertaisempi kuin perinteisillä pankeilla. Kulut toki ovat jonkin verran korkeampia perinteisiin pankkeihin verrattuna.

  Pikaluotto.org kokemuksia

Kaksi tapaa maksaa luottoa takaisin – jokainen löytää sopivimman

Instabankin kulutusluotolle saa takaisinmaksuaikaa 3 – 15 vuotta. Luoton maksutyypiksi on valittavissa joko kiinteissä maksuerissä lyhentäminen tai joustava takaisinmaksu. Kiinteät erät muotoutuvat lainasumman ja takaisinmaksuajan mukaan ja ovat nimensä mukaan koko takaisinmaksuajan saman suuruisia. Tämä sopii erityisesti asiakkaille, jotka pystyvät hoitamaan kuukausittaisen tasasumman ja haluavat olla hyvin perillä lainalle kertyvistä maksuista. Joustavuutta kaipaava taas valitsee luonnollisesti joustavan tyylin lyhentää lainaa. Hänellekkin erääntyy kuukausittainen maksu, jossa kuitenkin maksuvelvoite on ainoastaan vähimmäismaksun verran. Kun lainaa haluaa ja pystyy lyhentämään enemmän, asiakas voi lisätä summaa ja maksaa enemmän. Käytännössä joustavassa maksutavassa voi pitää huoletta vaikka useamman lyhennysvapaan ja maksella lainaa taas kun se itselle parhaiten sopii. Toki tällöin riskinä on myös lainakustannusten nouseminen ajan myötä. Instabank kulutusluottoa 500 - 50 000 euroa

Muutama kysymys Instabankin palvelusta

Miten pian hakemisesta Intabank kulutusluotto on käytössäni?

Lainahakemuksia käsitellään Instabankin toimiston ollessa auki, eli ma – pe klo. 9.00 – 17.00. Alustava lainatarjous on tiedossasi tällöin lähes välittömästi. Se on ehdollinen siihen saakka, kun olet toimittanut pyydetyt dokumentit, kuten esim. viimeisimmän palkkatodistuksen. Näiden toimittamisen ja lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen lainan maksu tapahtuu heti. Käytännössä saat sen tilillesi yhden pankkipäivän kuluessa.

Entä vanhojen luottojen yhdistäminen? Onko se mahdollista?

Kyllä on. Tällä keinolla sinulla on hyvät mahdollisuudet säästä korko- ja muissa kuluissa, sekä saada tervetullutta selkeyttä luottoasioiden hoitoon. Ota ensiaskel yhdistämiseen täyttämällä Instabankin luottohakemus, saat palvelulta kaiken tarvitsemasi avun lainojen onnistuneeseen yhdistelyyn.

Onko koko haettu luottosumma pakko käyttää lainojen yhdistämiseen?

Ei toki, voit hakea lainaa, josta käytät osan luottojen yhdistämiseen ja loput johonkin muuhun tarvitsemaasi kohteeseen. Kuten sanottu, lainan käyttötarkoitus on täysin vapaasti valittavissa.

  Cashbuddy

Mistä saan lisätietoja lainaamiseen?

Voit katsoa Instabankin netistä lisätietoa palvelun käytöstä, tai käyttää pankin asiakaspalvelua. Se on avoinna maanantaista perjantaihin klo. 9.00 – 17.00. Yhteydenottoa varten voit täyttää nettisivuilla kysymyslomakkeet, soittaa palveluun numeroon +358 75 3266 170 tai laittaa sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@instabank.fi. Asiakaspalvelu tapahtuu suomeksi.

Esimerkki todellisesta Instabank kulutusluoton vuosikorosta:

  • 10 000 euron laina
  • 10 vuotta takaisinmaksuaikaa (tekee yhteensä 120 erillistä kuukausimaksuerää)
  • Nimelliskorko 13,49 %
  • Maksettava yhteensä 18 975 euroa, jossa kulujen osuus 8 975 euroa
  • Todellinen vuosikorko 15,39 %

Onneksi olkoon jos päädyit Instabank kulutusluottoon, sillä olet tehnyt hyvän valinnan valitessasi lainapalvelua. Instabank hoitaa raha-asiasi helposti ja luotettavasti. Valitse sopivin luottosumma ja tee hakemus vaikka heti! Muista myös mahdollisuus vanhojen luottojesi yhdistämiseen!