Rahoituslaitos

Freedom Rahoituksen omistuksessa oleva Zmarta lainapalvelu tarjoaa asiakkailleen nopeaa apua rahantarpeeseen. Palvelu kilpailuttaa ja vertailee asiakkaan tarvitseman rahamäärän useiden eri lainanmyöntäjien kesken. Hakemalla lainaa Zmartan kautta, saat aina edullisimman lainatarjouksen ja parhaan vastineen rahoillesi.

Ilmainen lainan kilpailutus

Zmartalla on useiden vuosien kokemus lainahakemusten välittämisestä useille eri lainafirmoille. Ajan saatossa yhteistyökumppaneiksi on valikoitunut parhaat markkinoilla olevat pankit ja muuta kulutusluoton tarjoajat. Asiantunteva ja kokenut henkilöstö käsittelee saapuneet hakemukset ennätyksellisen nopeasti ja toimittaa hakemukset yhteistyökumppaneilleen. Hakemalla lainaa Zmartan kautta, tavoitat lähes kaksikymmentä eri lainaa myöntävää pankkia tai luottolaitosta, jotka ovat valmiita auttamaan. Lainaksi saatavat summat ovat 500 – 60 000 euron väliltä. Olipa lainantarpeesi siis vain muutamia satasia tai kymmeniä tuhansia euroa, parhaan tarjouksen saat hakemalla lainaa Zmartalta. Kaikki lainat ovat vakuudettomia, eikä niihin tarvitse hankkia ollenkaan takaajia.

Zmartan hakemuksella tavoitat parikymmentä eri luotonmyöntäjää

Lainan hakeminen aloitetaan täyttämällä maksuton lainahakemus. Jotta Zmarta voi etsiä parhaat mahdolliset lainatuotteet, on hakemukseen annettava lainaajan perustiedot, taloustiedot (kuten työsuhde ja kuukausitulot) sekä tiedot mahdollisista muista lainoista. Kun hakemus on lähetetty, suoritetaan luottotietojen tarkistus. Jos kaikki on näiden suhteen kunnossa, aletaan sinulle etsimään parasta mahdollista vaihtoehtoa useiden erilaisten lainaratkaisujen joukosta. Parhaan ratkaisun löytämiseksi käytetään perustietoina hakemustasi ja luottotietoja. Hakemus kannattaa täyttää niin oikeilla ja virheettömillä tiedoilla kuin mahdollista, tämä nopeuttaa asian käsittelyä entisestään. Tärkeintä kuitenkin on, että kaikki kohdat hakemuksesta täytetään. Mikäli tiedoissa on puutteita, joudutaan mahdollisia puutteellisia tietoja sinulta kysymään ja tämä taas oleellisesti hidastaa lainaprosessia. Täytä siis kaikki hakulomakkeessa olevat kentät mahdollisimman tarkoilla tiedoilla.

Tuplaa mahdollisuutesi hankkimalla rinnakkaishakija

Oleelliset tiedot Zmartasta

  • Kilpailuttaa lainoja ilmaiseksi
  • Voit hakea max. 60 000 euron lainaa
  • Ei myönnä lainoja, vaan toimii välittäjänä
  • Kuuluu Freedom Rahoitus Oy:hyn
  • Nopea ja edullinen luotonhakutapa
  Saldo

Zmarta lainaan voi ottaa myös rinnakkaishakijan. Rinnakkaishakija tarkoittaa sitä, että molemmat vastaavat lainasta samalla tavalla, eli ovat yhtälailla vastuussa lainan takaisinmaksun sujumisesta. Yhteishakija voi olla esimerkiksi avio- tai avopuoliso, samassa taloudessa asuva henkilö tai mahdollisesti jopa kotitalouteen kuulumaton henkilö, kuten ystävä. Yhteishakijan kanssa lainansaanti mahdollisuudet paranevat ja yhteishakijan kanssa voit saada paremmat ja joustavammat lainaehdot. Varsinkin suuria lainoja hakiessa yhteishakija parantaa huomattavasti mahdollisuuttasi saada myönteisiä lainapäätöksiä. Myös yhteishakijan henkilötiedot, sekä tiedot taloudellisesta tilanteesta täytetään lainahakemukseen.

Säännölliset kuukausitulot varmistavat lainan saannin

Zmartan kautta voi hakea lainaa kun on täyttänyt vähintään 20 vuotta. Ikärajan lisäksi hakijalla on oltava säännöllisiä kuukausittaisia palkka- tai eläketuloja. Maksuhäiriömerkintöjä ei luonnollisesti saa olla ja hakija on asuttava pysyvästi Suomessa. Jos nämä asiat ovat kunnossa, ei Zmarta lainan saamiseksi pitäisi olla minkäänlaisia esteitä. Näiden ehtojen täyttyminen ei kuitenkaan automaattisesti takaa lainan saamista. Muista, että jokainen lainahakemus käsitellään yksilöllisesti. Joten kaikissa tapauksissa lainaa ei ole mahdollista myöntää lainkaan tai sitten sinulle tarjotaan pienempää lainaa kuin alkuperin lainahakemuksessasi hait.

Zmarta etsii sinulle lainaa parhaalla korolla

Haetusta lainasta maksetaan luonnollisesti korkoa. Zmarta lainapalvelun avulla sinulle etsitään edullisin vaihtoehto oman tilanteesi mukaan. Maksettavaan korkoon vaikuttaa oman tilanteesi lisäksi valitsemasi lainapalvelu ja heidän antama tarjous. Lainanmaksu suoritetaan kuukausittaisissa lainaerissä. Maksettavaan kuukausierään vaikuttaa valittu lainasumma ja takaisinmaksuaika. Jotkut lainapalvelut myöntävät lainanmaksuun myös erilaisia joustotoimenpiteitä. Suuntaa antavan kuukausierän näet Zmartan kotisivuilta löytyvästi laskurista, mutta lopullinen summa selviää luottosopimuksesta.

Huom!

Sivuston sisältö on tarkoitettu blogimuotoiseksi yleiseksi kirjoitukseksi eikä se ole taloudellista neuvontaa. Tätä artikkelia tehdessä on hyödynnetty tekoälyä. Tarkista lainan tiedot suoraan aina erikseen lainatarjouksesta sekä lainasopimuksesta. Hakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Yleisimmät kysymykset Zmartasta

Zmarta on kenties paras palvelu kilpailuttaa ja yhdistaa lainat

Miten nopea on lainaprosessi Zmartan kautta? Zmartan lainanhakuprosessi on erittäin nopea. Lähes aina alustava lainatarjous saapuu jo muutamien minuuttien kuluessa siitä, kun olet lähettänyt lainahakemuksesi. Tämän jälkeen sinulta voidaan pyytää joitain tositteita liittyen palkka- tai eläketuloosi. On sinusta kiinni, miten nopeasti toimitat nämä pyydetyt liitteet. Useimmiten voit tehdä sen sähköisesti. Tämän prosessin loppuun viemisen jälkeen laina saapuu tilillesi muutamassa päivässä. Kenen lainantarjoajien lainat ovat Zmartan kilpailutettavina? Tällä hetkellä Zmarta tekee yhteistyötä seuraavien pankkien ja rahoituslaitosten kanssa: Bigbank (2000-40000€ lainat) Cashbuddy (1000-3000€ vipit) Credento (1200-5000€ joustolainat) Collector Bank (joustolaina 2000-25000€) Danske bank (Lainaa 50000€ asti) Euroloan (luottotilit & kulutusluotot 10000€ asti) Avida Finans (2000-30000€ kulutusluotot) Halino (100-6000€ lainat) Nordax bank (3000-50000€ kulutusluotot) Lainaamo (500-20000€ luotot) Ostosraha (Kulutusluotto jopa 10000€) Fellow Finance (Vertaislaina 500-15000€) Resurs bank (1000-30000€ käyttölainat) Komplett bank (joustoluotto 50000€ saakka) My Lender (500-3000€ kulutusluotot) Santander (2000-50000€ lainat) Svea Ekonomi (2000-20000€ luotot) Tilanne voi kuitenkin vaihdella ja yhteistyökumppanien määrä vielä lisääntyä Kilpailuttaako Zmarta myös ns. vertaislainoja? Kyllä kilpailuttaa. Yhteistyökumppaneiden joukossa on vertaislainaa tarjoavia palveluja, kuten Fellow Finance. Palvelu etsii kaikkien lainapalvelujen joukosta juuri sinulle sopivimman lainapalvelun ja tuo tietoosi sen tarjoaman lainan ehtoineen. Olenko ongelmissa yhteydessä Zmartan asiakaspalveluun, vai sen palvelun, josta minulla on laina? Kannattaa ensisijaisesti olla yhteydessä siihen palveluun, josta olet ottanut lainan. Ko. Palvelu osaa parhaiten vastata juuri sinun lainaasi koskeviin kysymyksiin. Zmarta on lainaprosessissa vain lainanvälittäjän roolissa, joten se ei itse myönnä lainaa, eikä myöskään peri sitä sinulta. Toki voit olla yhteydessä myös Zmartaan, jos esimerkiksi lainanhakuvaiheessa sinulla ilmenee ongelmia. Onnistuuko lainan haku yhdistelmälainatarkoitukseen? Kyllä onnistuu. Haet lainaa vanhojen lainojen kokonaissummalle (huomioi lainapalveluiden perimät avaus- sekä nostokulut). Nosta lainasumma ja maksa sillä kaikki vanhat lainasi pois. Tämän jälkeen sinulla on enää hoidettavanasi tämä yksi, oletettavasti halvempi ja helpommin hallittavissa oleva laina. Ota tarvittaessa yhteishakija mukaan lainan hakemiseen.

  Komplett Bank

Zmarta yhteenveto

Kuten jo todettiin, Zmarta on uusi, järkevä tapa hoitaa talousvaikeuksia. Hae sen kilpailuttamia vakuudettomia lainoja ilmaiseksi verkossa, täyttämällä yksi hakemus. Tämä yksi hakemus tavoittaa lähes kaksikymmentä lainantarjoajaa ilman, että sinun tarvitsee hakea jokaista lainaa erikseen. Valitse palvelun ehdottamista lainatarjouksista sinulle sopivin ja nauti lainastasi!

Zmarta yhteystiedot:

Zmarta Suomi (Freedom Rahoitus Oy)

Y-tunnus: 2207313-9 Osoite: Mikonkatu 15 B 00100 Helsinki

Zmartan asiakaspalvelu

Zmarta asiakaspalvelu palvelee Ma-Ke kello 8-20 ja To-Pe 8-18 Puh: 09 4241 4444 Sähköposti: info@zmarta.fi Puheluhinnat soitettaessa Zmarta asiakaspalveluun: Ainoastaan pvm/mpm

Samankaltaiset artikkelit