Rahoituslaitos

Risicum on DFC Nordic Oy:n lainapalvelu, jossa voi lainata 100 – 5 000 euroa internetin kautta. Lainasopimuksen voi tehdä joko jatkuvasta luotosta tai kertaluotosta. Jatkuva luotto tarkoittaa, että sopimus on voimassa toistaiseksi, ja luottoraja on koko ajan asiakkaan käytettävissä. Kertaluotto maksetaan pois sovitun maksuajan kuluessa, minkä jälkeen luottosopimus päättyy.

Joustava Joustolaina moneen tarpeeseen

Jos kaipaa pikavippiä tai toisaalta isoa 5 000 euron luottoa, on valittava Risicumin joustolaina. Joustolaina on tililuotto, jossa asiakkaalle annetaan 2050 tai 5 000 euron luottoraja vapaaseen käyttöön. Luottorajasta voi nostaa vaikkapa 100 tai 200 euron pikavipin tai 1500 euron lainan. Lainaa voi nostaa niin usein kuin haluaa, nostoja rahoittaa ainoastaan luottoraja. Rahaa voi nostaa käyttöönsä myös tekstiviestillä.

Risicum Joustolainan vuotuinen nimelliskorko on 29 – 39 prosenttia, nostopalkkio 12,5 prosenttia ja laskutuslisä 4,90 euroa laskua kohden. Joustoluotto maksetaan takaisin siten, että eräpäivänä on maksettava vähintään laskuun merkitty minimilyhennys, mutta halutessaan asiakas voi lyhentää lainaa myös suuremmalla summalla ja näin säästää korkokuluissa. Lainalle määritetty laina-aika on minimissään 3 kuukautta ja maksimissaan lainan voi hoitaa 52 kuukauden aikana.

Yksinkertainen kertalaina arkielämän yllätyksiin

Toinen Risicumin tarjoama vaihtoehto on kertalaina, jonka koko on 500, 750 tai 1000 euroa. Maksuaika kertalainalle on melko pitkä, 12 kuukautta, ja lainan kulut näkee helposti etukäteen. 500 euron lainassa takaisin maksetaan kuukausittain 51,38 euroa, 750 luotossa erä on 77,07 euron suuruinen ja 1000 euron pienlainan kuukausierä on koko maksujakson ajan 102,77 euroa. Tästä voi myös helposti laskea, kuinka paljon lainaerät tulevat maksamaan asiakkaalle kokonaisuudessaan. Kertalaina on sopiva lainaratkaisu, jos tarvitset lainaa vain yhteen kertaluontoiseen hankintaan ja pitkä maksuaika sopii tarpeisiisi. Kertaluoton vuotuinen nimelliskorko on 24,5 prosenttia ja nostopalkkio 9,25 prosenttia.

  Lainasto

Lainapäätös nopeasti

Tätä tarjoaa Risicum lainapalvelu

 • Kaksi erilaista lainatuotetta
 • Kertalaina ja joustolaina
 • Lainaa 500 – 5 000 euroa
 • Selkeät ehdot
 • Luotettava palvelu

Lainaa haetaan siis suoraan verkossa. Asiakas valitsee toivomansa lainasumman ja lainatuotteen ja etenee prosessissa niiden mukaan. Järjestelmään tunnistautuminen tapahtuu käyttäen verkkopankkitunnuksia. On tärkeä täyttää lainahakemus huolellisesti, mukaan lukien taloutta koskevat kysymykset. Asiakkaalle annetaan luottopäätös välittömästi lainahakemuksen tekemisen jälkeen. Risicumin asiakaspalvelu ja lainojen maksupalvelu ovat auki arkisin kello 7 – 22 ja viikonloppuisin kello 9 – 21, ja näinä aikoina hyväksytyt vipit ja lainat maksetaan heti tilille.

Risisum lainansaannin ehdot

Millaiselle henkilölle Risicum laina voidaan myöntää? Iältään Risicumin asiakkaan tulee olla 20 – 75 -vuotias, ja hänen tulee asua vakituisesti Suomessa. Luottokelpoisuutta eli puhtaita luottotietoja edellytetään. Hakijan taloustilanteen tulee lisäksi olla sellainen, että lainan ottaminen turvallisesti ja vastuullisesti on mahdollista. Lainan saamiseksi hakijan tulee todentaa taloustilanteensa Instantor-palvelun avulla. Instantoriin kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla, ja se päättelee hakijan verkkopankin perusteella, onko hakija kykenevä hoitamaan lainansa takaisinmaksun. Mikäli Instantoria ei halua käyttää, voi hakea lainaa toimittamalla palkkakuitin tai vastaavan.

Huom!

Sivuston sisältö on tarkoitettu blogimuotoiseksi yleiseksi kirjoitukseksi eikä se ole taloudellista neuvontaa. Tätä artikkelia tehdessä on hyödynnetty tekoälyä. Tarkista lainan tiedot suoraan aina erikseen lainatarjouksesta sekä lainasopimuksesta. Hakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Usein kysytyt kysymykset Risicumista

Risicum

Miksi minun pitää todistella tulotasoani? Lain mukaan lainapalvelun on ennen lainan myöntämistä varmistettava, että asiakas on takaisinmaksukykyinen. Risicum on vastuullinen toimija ja tämänkin vuoksi, sen mielestä on tärkeää varmistaa, että asiakas selviää lainavelvoitteistaan. Voit varmistaa tulotietosi käyttämällä Instantor palvelua tai toimittamalla Risicumille palkkakuittikopion tai viimeisien kuukausien tiliotteet. Miten Risicum lainan maksun kanssa toimitaan? Laina erääntyy maksettavaksi kerran kuussa. Lainaerän maksamista varten asiakkaalle toimitetaan lasku. Laskun saadessaan, asiakas päättää, maksaako siinä ilmoitetun lyhennysmäärän vai päättääkö lyhentää lainaa enemmän. Lainan voi maksaa myös kokonaisuudessaan milloin vain pois. Tällöin tulee olla yhteydessä Risicumin asiakaspalveluun, tarkan loppusumman selvittämiseksi. Sain hylätyn lainapäätöksen, miksi? Yleisimmät syyt Risicumin lainapäätöksen kielteisyyteen: Puutteellisesti täytetty hakemus, riittämättömät taloudelliset resurssit, aiemmat erääntyneet tai maksamattomat lainat, maksuhäiriömerkintä, tai muuten lainan saannin edellytykset eivät asiakkaan kohdalla täyttyneet. Miten nopea lainaprosessi on? Hakemuksen täyttäminen on nopeaa ja lainapäätös tulee välittömästi lainahakemuksen jättämisen jälkeen. Kun tulotiedot on varmistettu, laina maksetaan tilille maanantaista perjantaihin klo 7.00 – 22.00 ja lauantaina ja sunnuntaina klo. 9.00 – 21.00. Tämä kuitenkin edellyttää sitä, että asiakkaalla on tili suomen yleisimmissä pankeissa. Millainen asiakaspalvelu Risicumilla on? Risicumilla on erittäin toimiva ja asiantunteva asiakaspalvelu. Asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin klo. 7.00 – 22.00 ja lauantaina ja sunnuntaina klo. 9.00 – 21.00. Asiakaspalvelun voi olla yhteydessä lainaamiseen liittyvissä ongelmissa. Yhteydenoton voi tehdä soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai ottamalla yhteyden live – Chatissa.

  Etua.fi kilpailuttaa lainan puolestasi – Kilpailuta lainat helposti ilmaiseksi

Risicumin luoton kulut

Joustolaina

 • Nostopalkkio 12,5%
 • Laskutuslisä 4,90%
 • Todellinen vuosikorko maximissaan 77,16 %

Kertalaina

 • Minimilyhennys 51,38€
 • Todellinen vuosikorko maximissaan 49,80%
 • Nostopalkkio 9,25%

Valitse sinäkin lainatarpeeseesi toinen Risicumin lainatuotteista. Helpota arkeasi pienellä rahalisällä, joka on helppo maksaa pois kuukausittaisissa erissä. Voit aloittaa haaveilun remontista, uudesta autosta tai vaikka lomamatkasta – rahoituksen sinulle hoitaa Risicum!

Samankaltaiset artikkelit