Rahoituslaitos

Bondora 500 – 10 000€ lainat

Bondoran kautta voi hakea lainaa jopa 10 000 euroa, mutta pienempiäkin luottoja on saatavilla, sillä pienin Bondoran tarjoama lainasumma on 500 euroa. Haluamansa lainan voi valita sadan euron tarkkuudella, joten asiakkaalla on mahdollisuus saada lainaa juuri sen verran kuin tarvitsee, eikä ylimääräistä tarvitse ottaa. Bondoran vakuudettoman lainan maksuajaksi voi valita itselleen sopivimman maksuajan kolmen kuukauden ja viiden vuoden väliltä. Laskurilla näkee, paljonko kuukausikulut suurin piirtein ovat eri maksuaikojen kohdalla. Kuukausittaisen maksuerän suuruus riippuu tietysti siitä, minkälainen korko lainalle lopulta muodostuu.

Näin haet lainaa Bondoralta

1. Valitse lainasumma

Valitse haluamasi lainasumma Bondoran sivuilla ja syötä sähköpostiosoitteesi. Pääset tämän jälkeen kirjautumaan Bondora tilille, jossa ensimmäisenä hoidat tunnistautumisen verkkopankkisi kautta sekä täytä perustiedot itsestäsi ja tuloistasi.

2. Valitse sinulle sopiva lainatarjous

Nyt pääset katsomaan alustavasti, millä ehdoin ja millä korolla voit saada lainaa Bondoralta. Valitse sinulle sopivin lainasumma ja kuukausierä oman maksukykysi mukaan. Bondora räätälöi lainatarjoukset kullekin hakijalle yksilöllisesti.

3. Varmenna tulosi Instantor palvelussa

Bondora varmentaa tulotietosi Instantor palvelun avulla, joka varmentaa tilillesi tulevan palkan tai muun kuukausittaisen suorituksen sekä sen, ettei sinulla ole esimerkiksi ongelmia pelaamisen kanssa. Luottoanalyysiin kuluu maksimissaan vuorokausi, jonka jälkeen saat lopullisen lainatarjouksen Bondoralta.

4. Allekirjoita lainasopimus ja rahat siirtyvät tilillesi

Allekirjoita lopullinen lainasopimus ja toimita mahdolliset liitteet Bondoralle. Tämän jälkeen Bondora siirtää lainasumman automaattisesti pankkitilillesi samantien.

Bondora lainan todellinen vuosikorko on 20,99% – 97,83%. Tarjottava korko on yksilöllinen, eli jokainen asiakas saa oman korkotarjouksensa lainan hakemisen yhteydessä. Bondora lainan hakeminen ei vielä velvoita asiakasta kuitenkaan ottamaan lainaa, vaan voit rauhassa hakea lainatarjouksen nähdäksesi, millä korolla saisit lainaa Bondoralta. Myös yhdistelylainan hakeminen Bondoralta on mahdollista. Ulkomaiset pankit Suomen lainamarkkinoilla ovat viime vuosina yleistyneet, ja myös Virolaista alkuperää oleva Bondora on yksi niistä. Bondora on toiminut lainamarkkinoilla jo vuodesta 2009 saakka. Se on vuosien varrella myöntänyt lainoja jo yli 140 miljoonan euron edestä ja palvellut 320 000 asiakasta. Aiemmin Bondora välitti vertaislainoja. Vertaislainat ovat siis niitä lainoja, joita toiset yksityishenkilöt lainaavat toisilleen ja sopivat keskenään koroista ja kuluista. Nykyisellään Bondora tarjoaa lainaa kuitenkin suoraan itse samaan tapaan kuin muut lainaa heti tarjoavat rahoituslaitokset ja se kuuluu Aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin.

  Luottoheti lainasivusto ja 5 tiedettävää asiaa palvelusta

Kenelle Bondora myöntää lainaa

Bondora lainan saaminen edellyttää, että hakijalla on tuloja ja hänen raha-asiansa ovat kohtuullisessa kunnossa. Lainaajaksi ei pääse, jos on maksuhäiriömerkintä tai on ollut ulosotossa edellisen kahden vuoden aikana. Tulojen tulee olla riittävän suuret lainan takaisinmaksua varten. Hakijalla ei saa olla rikosrekisteriä eikä peliongelmia. Bondora kuitenkin myöntää lainaa ilman takaajia tai vakuuksia.

Lainansaannin ehdot Bondoralta lyhyesti

  • Vakituinen työsuhde, josta kulujen jälkeen riittävä käteenjäävä osuus lainakulujen hoitamiseksi
  • Ei luottotietomerkintöjä tai käynnissä olevaa ulosottotoimenpidettä
  • Ei historiaa uhkapeliriippuvuudesta
  • Vähimmäisikäraja yli 21-vuotta

Teknologia auttaa jouhevassa lainankäsittelyssä

Koska Bondora käyttää asiakkaan tunnistamiseen Trustly-palvelua sekä tulotietojen varmentamiseen Instantoria, ei lainahakemuksen liitteeksi yleensä tarvitse lähettää manuaalisesti minkäänlaisia paperisia tai sähköisiä todistuksia, kuten esimerkiksi palkka- tai verotustodistusta. Tokikaan läheskään kaikki eivät pidä siitä, että Instantor-palvelu ”tonkii” tilitietoja, joten sellaisille Bondoran lainapalvelu ei sovi sillä ilman Instantor varmennusta lainaa ei voi Bondoralta hakea. Toisaalta on huomioitavaa, että kyseessä ei ole pelkästään Bondoran ominaisuus, vaan yhä useammat lainapalvelut tänä päivänä käyttävät tulojen varmentamiseen kyseistä Instantor-palvelua. Jätämme siis lukijan varaan päättää itse, onko Bondora hänelle sen vuoksi sovelias paikka lainan hakemiseen.

Huom!

Sivuston sisältö on tarkoitettu blogimuotoiseksi yleiseksi kirjoitukseksi eikä se ole taloudellista neuvontaa. Tätä artikkelia tehdessä on hyödynnetty tekoälyä. Tarkista lainan tiedot suoraan aina erikseen lainatarjouksesta sekä lainasopimuksesta. Hakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Usein kysyttyä Bondorasta

Bondora

Kauanko Bondora lainahakemuksen käsittelyssä kestää? Bondora lainahakemuksen täyttämiseen kannattaa varata aikaa noin 5-10 minuuttia. Kun olet tunnistautunut, täyttänyt ja lähettänyt lainahakemuksen saat lainatarjouksen samantien nähtäväksesi. Tämän jälkeen kun olet valinnut sinulle sopivan lainatarjouksen, käytät Instantor-palvelua varmentamaan tulotietosi. Mikäli tiedot täsmäävät antamiesi tietojen kanssa siirtyy lainahakemus lopulliseen käsittelyyn ja saat lainapäätöksen tiedoksesi vuorokauden kuluessa. Miten nopeasti rahat ovat tililläni? Saatuasi lopullisen lainapäätöksen ja allekirjoitettuasi lainasopimuksen, rahat siirtyvät tilillesi automaattisesti. Pankista riippuen Bondora lainan tilisiirtoon kuluu 1-3 arkipäivää Miten Bondora lainan lyhentäminen tapahtuu? Hakemusvaiheessa saat käyttöösi Bondora tilin, jolle suoritat lainan lyhennysmaksun kerran kuukaudessa. Muista huolehtia siitä, että Bondora tililläsi on riittävästi varoja aina lainan eräpäivänä. Saat sähköpostimuistutuksen aina eräpäivän lähestyessä. Voinko muuttaa Bondora lainani takaisinmaksusuunnitelmaa? Voit halutessasi ottaa käyttöön maksullisen B Secure -palvelun. Palvelun avulla voit vapaasti anoa maksuvapaata ja lyhentää tai pidentää lainasi laina-aikaa sekä kuukausieriä. Palvelun hinta on 10 euroa kuukaudessa. Huomioithan kuitenkin, ettei kerran käyttöön otettua B secure -palvelua voi enää perua niin kauan kuin sinulla on vielä lainaa maksamatta. Hain lainaa Bondoralta. Voinko vielä perua sen? Keskeneräinen lainahakemus peruuntuu automaattisesti vuorokauden kuluttua hakemisesta. Mikäli olet jo nostanut lainan tilillesi, sinulla on 14 vuorokauden kuluttajansuojalain mukainen peruutusoikeus lainallesi. Tällöin ilmoitat peruutuksesta Bondoran asiakaspalveluun ja palautat lainapääoman heidän ilmoittamalleen tilille.

  Bigbank

Bondora yhteystiedot:

Bondora AS Suomen sivuliike

Y-tunnus: 2694508-8 Osoite: Urho Kekkosen katu 4-6E, 00100 Helsinki, Suomi

Bondora asiakaspalvelu

Bondora asiakaspalvelu palvelee ainoastaan sähköpostitse Sähköposti: asiakaspalvelu@bondora.com

Samankaltaiset artikkelit