This content has been archived. It toukokuu no longer be relevant

Haluatko jatkuvaan käyttöön pankkikortin kaltaisen lainatuotteen? Tarvitsetko käyttöösi luottotiliä reilulla nostorajalla? Limiitti.fi tarjoaa 500 tai 2000 euron luottotilin, ja ensimmäisen maksimissaan 2000 euron lainan voit nostaa ilman kuluja.

Hae Limiitti.fi luottotiliä verkossa

Limiitti.fi:n luottotiliä haetaan tavalliseen tapaan verkkohakemuksella. Valitse lainaliukurista, minkä kokoisen lainan haluat ensimmäiseksi nostaa. Sen jälkeen näet näytölläsi, kuinka paljon luotto tulee maksamaan ja minkä kokoisia lainan takaisinmaksuerät ovat. Pääset tämän jälkeen täyttämään lainahakemuksen, jossa ilmoitat henkilötietosi. [aio_button align=”center” animation=”pulse” color=”green” size=”medium” icon=”none” text=”Hae Limiitti luottotiliä” target=”_blank” relationship=”nofollow” url=”https://lainanvertaaja.fi/palvelu/limiitti-fi.php”] Limiitti.fi:n vaatiman luottotarkistuksen tekemiseen voit käyttää helppoa ja nopeaa Instantor-palvelua, joka tekee päätelmiä asiakkaan taloudellisesta tilanteesta hänen pankkinsa kautta. Mikäli et halua jostain syystä käyttää Instantoria, voit myös toimittaa tavalliseen tapaan tositteet tuloistasi. Etenkin Instantoria käyttämällä saat luottopäätöksen välittömästi, sillä Instantor-analyysi kestää vain muutaman minuutin. Analyysi määrittää, myöntääkö Limiitti.fi sinulle 500 euron lainan vai 2000 euron luottorajan. Heti myönteisen lainapäätöksen jälkeen, haluamasi ensinosto maksetaan ilmoittamallesi pankkitilille.

Tee jatkossa nostoja tekstiviestillä tai verkossa

Ensimmäinen Limiitti.fi lainahakemuksen jälkeen on mahdollista nostaa rahaa tilille joko nettipalvelussa tai tekstiviestillä. Nostoja voi tehdä ympäri vuorokauden. Nopeimmin rahat saa Nordean, Osuuspankin, Danske Bankin ja Säästöpankin tileille, sillä rahat siirtyvät noin vartissa. Muihin pankkeihin rahat tulevat viimeistään kolmen pankkipäivän kuluessa. Koska Limiitti.fi:n palvelu on luottotili, on lainaa mahdollista nostaa lisää luottorajan puitteissa. Nostojen määrää ei ole rajoitettu, vain luottoraja ratkaisee. Tee nostoja vaikka päivittäin, täysin oman tarpeesi mukaan! Minimi nostettavissa oleva summa on 50 euroa, tätä pienempiä nostoja ei siirretä. Asiakkaan käytössä on Limiitti.fi:n Omat sivut-palvelu, jossa lainaan liittyviä asioita voi hallita. Sieltä onnistuu mm. uusien yhteystietojen ilmoittaminen.

Limiitti.fi
Limiitti.fi

Limiitti.fi lainaa yli 18-vuotiaille

Limiitti.fi asettaa muutamia kriteereitä luotonhakijoille. Palvelun ikäraja on 18 vuotta, ja hakijan on oltava Suomen kansalainen, joka asuu Suomessa pysyvästi. Hakijalla ei saa olla merkittäviä taloudellisia ongelmia, kuten luottotietomerkintää. Esimerkiksi pikavippien tai muiden kulutusluottojen takaisinmaksun laiminlyönti aikaisemmin, voi estää uuden luoton saamisen kokonaan. Varmimmin tiedon omasta lainakelpoisuudesta saa, kun lähettää luottohakemuksen ja odottaa päätöstä. Hakemuksen lähettäminen ei velvoita vielä mihinkään, joten omaa luottokelpoisuutta voi luottavaisin mielin testata.

Takaisinmaksu joustavin ehdoin

Lainan voi maksaa takaisin Limiitti.fi:lle joko yhdessä erässä tai useammassa. Jos käytetään osamaksua, tulee maksuerän olla aina 20 prosenttia avoimesta saldosta tai vähintään 50 euroa. Lainan maksuaika määräytyy luonnollisesti sen mukaan, haluatko maksaa kerralla vai osissa ja kuinka pienissä osissa maksat. Limiitti.fi luottotilin laskun eräpäivä on aina seuraavan kuukauden viimeinen päivä, ja laskun saat kaksi viikkoa ennen eräpäivää. Myös kulujen määrä riippuu valitun maksuajan pituudesta. Ensimmäisenä eräpäivänä kaiken takaisin maksavat joutuvat pulittamaan vain nostokulun, joka on 15 prosenttia lainatusta määrästä. Jos käyttää pidempää laina-aikaa, summaan lisätään myös korkoa 5,0 – 7,5 prosenttia. Esimerkiksi 1000 euron lainan voi saada 150 euron kuluilla. Lainaan on mahdollista saada lyhennys- tai maksuvapaita kuukausia, näistä peritään erillinen kustannus. Näiden vapaiden saaminen edellyttää kuitenkin tiettyjen Limiitti.fi:n ehtojen saavuttamista.

Limiitti.fi:n lainojen hinnasto

Korot

  • Korko (yksilöllinen) alkaen 1,99% kuussa
  • Nimelliskorko alkaen 24%
  • Todellinen vuosikorko alkaen 49,77%

Muut kulut

  • Pikanostotapahtuma alk. 3,50 €, sekä 3,9% nostosummasta
  • 6 tunnin nostotapahtuma alk. 3,00 €, sekä 3,5% nostosummasta
  • Tilinhoitokulut maksimissaan 4,95 € / kuussa
  • Maksuvapaa kk 30 €, Lyhennysvapaa kk 10 €

Lainaesimerkki: 1500€ euron laina 12 kuukauden takaisinmaksulla: todellinen vuosikorko 56,23 € ja kokonaiskustannus 1894 €

Huom!

Sivuston sisältö on tarkoitettu blogimuotoiseksi yleiseksi kirjoitukseksi eikä se ole taloudellista neuvontaa. Tätä artikkelia tehdessä on hyödynnetty tekoälyä. Tarkista lainan tiedot suoraan aina erikseen lainatarjouksesta sekä lainasopimuksesta. Hakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Näitä kysymyksiä Limiitti.fi:stä herää

Limiitti.fi

Mikä on syynä, jos noston tekeminen ei onnistu? Oletko muistanut maksaa edellisen laskusi ajallaan? Maksamaton lasku on yksi syy noston epäonnistumiseen. Lisäksi nosto voi epäonnistus tilanteissa, joissa luottoraja on jo täynnä tai olet lähettänyt nostoa varten väärin muotoillun tekstiviestin. Sain kielteisen lainapäätöksen, miksi? Limitti.fi:llä ei ole velvollisuutta kertoa syytä kielteiselle lainapäätökselle. Useimmiten kielteinen päätös kuitenkin johtuu seuraavista: Maksuhäiriömerkintä, ala-ikäisyys, aiemmat maksamattomat velat, riskiarvioinnin tulos tai yksinkertaisesti se, että olet täyttänyt lainahakemuksesi väärin. Minulla on limiittisopimus, mutta en ole vielä nostanut rahaa. Maksaako voimassaoleva sopimus tällöin jotain? Sinulle ei kerry kuluja Limiitti.fi luottotili-sopimuksesta siinä tilanteessa, kun et ole tehnyt lainkaan nostoja. Kuluja kertyy vain avoimesta velkasaldosta. Tili kannattaa säilyttää tulevia rahan tarpeita varten. Se on jatkuva luotto, jonka voimassaoloaikaa ei ole mitenkään rajattu. Asetin aiemmin lainakiellon itselleni Limiitti.fi – palveluun, voinko poistaa kiellon nyt? Valitettavasti et voi. Kerran asetettua lainakieltoa ei voi enää purkaa, etkä voi enää lainata Limiitti.fi palvelun kautta. Harkitse tarkasti, kannattaako sinun tehdä uusia lainahakemuksia muihinkaan palveluihin, jos olet jo kertaalleen ollut huolissasi velkatilanteestasi. Ole tarvittaessa yhteydessä velkaneuvontaan. Voinko maksaa avoimen luottosumman kerralla takaisin? Maksaako se ylimääräistä? Toki tämä on mahdollista. Valitse maksullesi tarkka päivä koron laskemista varten. Ole tämän jälkeen yhteydessä Limiitti.fi:n asiakaspalveluun ja saat tarkan takaisinmaksusumman tietoosi. Sinulle ei kerry ylimääräisiä kuluja tästä toimenpiteestä, päinvastoin säästät jatkossa korko- ja käsittelykuluissa.

Limiitti.fi yhteystiedot:

Tact Finance Oyj

Y-tunnus: 2360614-4 Osoite: Lemminkäisenkatu 46 20520 Turku

Limiitti.fi asiakaspalvelu

Limiitti.fi asiakaspalvelu palvelee Ma-Pe kello 8-20, La 10-16 ja Su 12-16 Puh: 010 219 5500 Sähköposti: asiakaspalvelu@limiitti.fi Puheluhinnat soitettaessa Limiitti.fi asiakaspalveluun: pvm 8,35 snt + 6,00 snt / min mpm 8,35 snt + 17,17 snt / min