This content has been archived. It toukokuu no longer be relevant

Nopsalainan kautta voit toteuttaa helposti 2 000 – 40 000 euron lainahaaveesi. Pitkä, jopa kymmenen vuoden maksuaika mahdollistaa lainan takaisinmaksun juuri itsellesi sopivalla aikataululla. Huomaathan kuitenkin, että suurimmat ja pitkäaikaisemmat lainat edellyttävät, että hakijoina on kaksi yhteisvastuullista lainaajaa.

Nopsalainan käyttömahdollisuudet

Monipuolisten lainamahdollisuuksien ja suurten lainasummien ansiosta Nopsalaina sopii monenlaisten asioiden ja hankintojen rahoitukseen. Kodin isot hankinnat, kuten auton osto, on mahdollista hoitaa Nopsalainan luoton avustuksella. Lainalla on mahdollista toteuttaa myös erilaisia unelmia, kuten keittiöremonttia tai lomamatkaa kaukomaille. Nopsalaina sopii henkilöille, joilla on kohtalaisen vakaat tulot, eli toisin sanoen työssä käyville tai eläkeläisille. Sen sijaan minkäänlaisia vakuuksia, kuten kiinteää omaisuutta, ei Nopsalainan asiakkaan tarvitse tarjota lainaa vastaan. Lainaan ei tarvita myöskään ulkopuolista takaajaa, joten lainaajan ei tarvitse nähdä takaajan etsimisen ja suostuttelun vaivaa. Luottopäätös tehdään tulojen perusteella, eli asiakas voi saada lainaksi sen kokoisen summan, jonka Nopsalaina uskoo hänen pystyvän maksamaan kohtuudella takaisin.

Huom!

Nopsalaina on lopettanut lainojen myöntämisen. Voit edelleen hakea kulutusluottoa Bigbankilta, joka on Nopsalainan sisarpalvelu. Tutustu myös kaikkiin lainoihin nähdäksesi ajantasaisen listauksen elossa olevista lainapalveluista.

Nopsalainaa suomessa asuville

Nopsalainan luotto voidaan myöntää 22 vuotta täyttäneelle henkilölle. Hakijan täytyy joko olla Suomen kansalainen tai asua Suomessa vakituisesti. Jos hakija on Suomessa asuva mutta ei Suomen kansalainen, täytyy hänellä olla voimassa oleva oleskelulupa. Minimitulot, joilla lainaa voi saada, ovat 1200 euroa kuukaudessa hakemusta edeltävinä aikoina. Maksuhäiriömerkintää ei hakijalla luonnollisesti saa olla, muuten lainan saaminen on mahdotonta. Hakemisen kannalta ei ole merkitystä sillä, minkä pankin asiakas hakija on. Pankkien välillä voi kuitenkin olla eroja siinä, missä ajassa rahat siirtyvät tilille. Yksin lainaa hakevalle Nopsalaina myöntää maksimissaan 10 000 euron luoton. Yli 10 000 euron lainoihin tai yli 72 kuukauden mittaisiin laina-aikoihin tarvitaan yhteishakija, joka käytännössä voi olla vain hakijan puoliso. Rinnakkaishakijaa käytettäessä perheen minimi tulomäärä on 2400 euroa kuukaudessa. Rinnakkaishakijan käyttö lainanhaussa on varsin luonnollista, tavallisesti puolisot vastaavat yhdessä perheen tuloista ja hankinnoista.

Nopsalaina lyhyesti

 • Lainaa 2 000 – 40 000 euroa
 • Alle 10 000 euron lainat voi hakea yksin
 • yli 10 000 euron lainat rinnakkaishakijan kanssa
 • Laina-aika 6 – 120 kuukautta
 • Nopea hakea ja nopeasti tilillä
 • Takaisinmaksu kuukausittain

Ilmainen lainahakemus netissä

Nopsalainan lainahakemus täytetään maksutta netissä. Hakemuslomaketta varten tarvitaan tarkat tiedot muun muassa palkasta ja työpaikasta. Jos hakijoita on kaksi, molempien kaikki tiedot tarvitaan. Tulotietoja täytettäessä kannattaa huomioida kaikki tulot, mitkä vaikuttavat maksukykyyn. Tuloiksi katsotaan myös erilliset tuet, kuten alle 17 vuotiaista lapsista maksettava lapsilisä. Lainan tarkka hinta selviää, kun asiakas on lähettänyt lainahakemuksensa Nopsalainalle. Hakemuksen jälkeen Nopsalaina ottaa yhteyttä ja hakijalle ilmoitetaan, onko laina hyväksytty ja paljonko sen lopullinen hinta on, eli millainen henkilökohtainen korko lainalle muodostuu. Sen jälkeen hakemukseen on vielä liitettävä palkkakuitti tai tiliote, josta selviävät hakijan viimeisen kolmen kuukauden tulot. Tulotodistuksen voi lähettää jo lainahakemuksen yhteydessä, jotta Nopsalainan hakeminen nopeutuu. Lopuksi laina allekirjoitetaan käyttämällä pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta.

Maksa Nopsalainatakaisin joustavin ehdoin

Nopsalainan kulutusluoton eräpäivä on tavalliseen tapaan kerran kuukaudessa. Lainasumma ja sen kulut jaetaan tasan koko laina-ajalle. Tarpeen mukaan voi saada lyhennysvapaan kuukauden, kuitenkin maksimissaan kaksi kertaa vuodessa. Ongelmatilanteissa on syytä olla mahdollisimman pian yhteydessä Nopsalainan asiakaspalveluun, etteivät lainanmaksun väliaikaiset ongelmat muutu perheen taloutta kuormittaviksi.

Huom!

Sivuston sisältö on tarkoitettu blogimuotoiseksi yleiseksi kirjoitukseksi eikä se ole taloudellista neuvontaa. Tätä artikkelia tehdessä on hyödynnetty tekoälyä. Tarkista lainan tiedot suoraan aina erikseen lainatarjouksesta sekä lainasopimuksesta. Hakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Nopsalaina UKK

Nopsalaina

Mikä on rinnakkaishakija? Rinnakkaishakijalla tarkoitetaan henkilöä, joka hakee lainaa kanssasi yhdessä ja joka on haetusta lainasta yhtä lailla vastuussa. Rinnakkaishakijan avulla on mahdollista saada suurempia lainasummia tai pieneen lainaan pidempää maksuaikaa. Nopsalainan ehtojen mukaan rinnakkaishakijana voi toimia vain hakijan puoliso. Mitä liitteitä hakemukseen tarvitaan? Palkansaajilta vaaditaan kopio palkkalaskelmasta. Tästä täytyy käydä ilmi viimeisen kolmen kuukauden tulot. Eläkeläisen tulee toimittaa eläkepäätös. Yrittäjältä taas vaaditaan viimeisin tilinpäätös, joka on vahvistettu, sekä henkilökohtainen verotuspäätös. Hakemukset on mahdollista toimittaa Nopsalainalle sähköisinä. Millaisella korolla saan lainaa? Koron muodostuminen on yksilöllistä. Se perustuu Nopsalainan asiakkaalle tehtävään riskiarvioon, tähän taas vaikuttaa lähinnä asiakkaan taloudellinen tilanne. Saat tiedon sinulle määritellystä korkoprosentista lainatarjouksesta. Millainen kuukausierä lainaani mahtaa muodostua? Voit tarkistaa Nopsalainan lainalaskurista arvioidun kuukausierän suuruuden toivotulla lainasummalla ja laina-ajalla. Huomioi kuitenkin, että summa todella on vain suuntaa antava ja lopulliseen määrään vaikuttaa henkilökohtainen korkoprosenttisi. Milloin voin hakea lainaa ja miten se onnistuu? Lainahakemuksen tekeminen ja lähettäminen onnistuu kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Hakemus tehdään verkkohakemuksena, joka löytyy Nopsalainan verkkosivuilta. Hakemus on selkeä ja yksinkertainen täyttää. Henkilötietojen lisäksi hakemukseen täytetään tiedot kuukausituloista. Saat vastauksena lainatarjouksen, jonka ehtoihin voit rauhassa tutustua ennen lainan hyväksymistä.

Nopsalainan hinta

 • Sopimuspalkkio (riippuu lainasummasta) 95€ – 275€
 • Tilinhoitomaksu 9,50€ / kuukaudessa
 • Eräpäivän siirtäminen 5€
 • Vuosikorko on alkaen 8,9% (määräytyy henkilökohtaisesti)
 • Esimerkki lainan hinnasta: 3000 euron laina 60 kk maksuajalla: Kuukausierä 71,63 euroa. Todellinen vuosikorko 19,48 % ja korkoprosentti 8,9.

Nopsalaina yhteystiedot:

Nopsalaina / Bigbank AS Suomen sivuliike

Y-tunnus: 2292157-2 Osoite: Erottajankatu 5 00130 Helsinkin Postiosoite: PL 334 00101 Helsinki Maksuyhteys: IBAN: FI1250000120256440 SWIFT/BIC: OKOYFIHH

Nopsalaina asiakaspalvelu

Nopsalaina asiakaspalvelu palvelee Ma-Pe kello 9-17 Puh: 09 4259 9691 Sähköposti: info@nopsalaina.fi Puheluhinnat soitettaessa Nopsalaina asiakaspalveluun: Ainoastaan pvm/mpm