Huom!

Sivuston sisältö on tarkoitettu blogimuotoiseksi yleiseksi kirjoitukseksi eikä se ole taloudellista neuvontaa. Tätä artikkelia tehdessä on hyödynnetty tekoälyä. Tarkista lainan tiedot suoraan aina erikseen lainatarjouksesta sekä lainasopimuksesta. Hakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Rahoituslaitos

Tarvitsetko suuremman kulutusluoton? Bigbankin kautta voi hakea lainaa 2000 – 40 000 euroa. Yli 15 000 euron lainat haetaan yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Voit täyttää lainahakemuksen joko yksin tai yhdessä yhteisvastuullisen hakijan kanssa. Koko lainahakemuksen voi täyttää netissä, ja netin välityksellä voit toimittaa myös tarvittavat hakemuksen liitteet, kuten palkkatodistuksen tai tiliotteen. Kun toimitat asiakirjat jo hakemusvaiheessa, hakemuksesi käsittely nopeutuu. Bigbankilta lainaaminen on nopeaa ja helppoa myös siksi, että voit allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti. Eli kun saat myönteisen lainapäätöksen, voit saman tien allekirjoittaa sopimuksen kotikoneellasi. Tarvitset vain sähköpostiosoitteen ja verkkopankkitunnukset. Sähköinen allekirjoitus onnistuu lähes kaikkien pankkien tunnuksilla ja lisäksi mobiilivarmenteella. Sen käyttäminen on täysin turvallista, ja saat lainan tilillesi nopeammin kuin hankkimalla paperit itsellesi allekirjoitettaviksi. Allekirjoittamisen jälkeen asiakas saa rahat tilille parissa päivässä.

Lainaa nopeasti ja helposti sähköisen palvelun kautta

Voit hakea Bigbankin luottoa kaikkiin mahdollisiin käyttötarkoituksiin. Erilaisia käyttötarkoituksia voivat olla esim. lomamatka tai remonttilaina, asiakas voi päättää rahoituksen kohteen täysin itsenäisesti.

Yhdistä vanhat lainat yhdeksi ja säästä rahaa

Lainaa voi hakea myös lainojen yhdistämistä varten. Lainojen yhdistäminen tarkoittaa menettelyä, jossa maksat pois kalliit ja vanhat pikavipit, osamaksusopimukset, luottokorttivelat tai muut pienemmät kulutusluotot ottamalla yhden ison lainan. Lainat yhdistämällä voit säästää kuukausikuluissa, jäähän maksettavaksesi enää yksi laina ja korko. Tämän lisäksi talouden hoitaminen yksinkertaistuu, kun lyhennät lainoja kuukausittain vain yhdellä laskulla. Lainojen yhdistämisen avulla sinulla jää kuukaudessa rahaa myös muuhun kuin lainojen maksuun!

Yksinkertaiset ja joustavat ehdot

Bigbank lainaa voivat hakea henkilöt, jotka ovat täyttäneet vähintään 22 vuotta. Hakemiseen vaaditaan Suomen kansalaisuus tai voimassa oleva oleskelulupa ja vakituinen asuminen Suomessa. Asiakkaalta vaaditaan lainan myöntämiseksi vähintään 1200 euron nettokuukausituloja, jotka voivat olla palkka tai vaikka eläketuloja. Tämän lisäksi asiakkaalla ei luonnollisestikaan saa olla merkintöjä maksuhäiriörekisterissä.

  Laina.fi

Bigbank lainojen hinnasto

 • Sopimuspalkkio 95€-195€
 • Tilinhoitomaksu 8,50€ / kk
 • Maksuaikataulun muutokset alk. 20€
 • Lainan korko alk. 8,9%

Jos et ole tyytyväinen Bigbankilta saamaasi lainaan, sinulla on mahdollisuus peruuttaa laina 60 vuorokauden kuluessa sopimuksen solmimisesta. Peruuttamisesta ei tule kuluja. Bigbankin tavallista pidemmän palautusoikeuden ansiosta voit palauttaa lainasi ongelmitta, jos lainaaminen alkaa kaduttaa tai et tarvitsekaan lainaa.

Rinnakkaishakijan kanssa enemmän lainaa

Jos haet yksin maksimissaan 15 000 euron lainaa, voit saada maksuaikaa 6 – 72 kuukautta. Yhteishakijan kanssa maksuaikaa saa jopa 10 vuotta. Käytä apunasi Bigbankin kuukausierälaskuria ja pohdi, millainen maksuaika sinulle sopisi. Täytä lainahakemus netissä sen jälkeen. Hakemuksen täyttämistä varten tarvitset tiedot muun muassa tuloistasi ja muista lainanlyhennyksistäsi.

Asiakaspalvelu auttaa ongelmatilanteissa

Bigbankin asiakaspalvelu toimii arkipäivisin kello 9 – 17. Saat sinne yhteyden helposti puhelimitse tai sähköpostilla. Asiakaspalveluun voit olla yhteydessä esim. lainaan ja lainatarjoukseen liittyvissä kysymyksissä

Bigbankissa nyt myös määräaikaistalletukset

Bigbankissa on mahdollista myös laittaa säästöt tuottamaan hyväkorkoisilla määräaikaistalletuksilla, joissa on talletuskorko jopa 2,5%. Määräaikaistalletuksen tekeminen onnistuu myös täysin sähköisen palvelun avulla tai sitten soittamalla Bigbankin asiakaspalveluun. Hakemuksen voi täyttää milloin vain, mutta niiden käsittely tapahtuu arkisin. Pienin talletettava summa on 1000€, mahdollisuus myös isojen summien talletukseen. Talletuksen koron voi valita maksettavaksi joko vuosittain tai sitten talletuskauden päättyessä. Talletuskauden voi valita muutamasta vuodesta jopa kymmeneen vuoteen.

Bigbank kysymyksiä ja vastauksia

Listasimme muutaman yleisimmin kysytyn kysymyksen koskien Bigbankin tarjoamia palveluita sekä vastaukset niihin. Mitä liitteitä tarvitsen Bigbank lainahakemukseen? Palkansaaja-asiakkaiden tulee esittää palkkalaskelma viimeiseltä kolmelta kuukaudelta. Eläkeläiseltä vaaditaan kopio eläkepäätöksestä tai indeksikorotusilmoituksesta. Yrittäjän tulee toimittaa viimeksi valmistunut henkilökohtainen verotuspäätös sekä yrityksen viimeisin vahvistettu tilinpäätös. Miten nopeasti Bigbank maksaa lainan tililleni? Toimitettuasi tarvittavat liitteet sekä allekirjoitettuasi lainasopimuksen rahat siirtyvät tilillesi 1-2 pankkipäivässä riippuen käyttämästäsi pankista. Miten Bigbankin tyytyväisyystakuu toimii? Kuten todettua, Bigbank tarjoaa laina-asiakkailleen täyden 60 vuorokauden tyytyväisyystakuun. Mikäli et siis ole tyytyväinen lainaasi tai huomaat ettet tarvitsekaan lainaa, voit perua lainasopimuksesi täysin ilman kuluja. Mikäli haluat tehdä näin, ilmoita siitä kirjallisesti Bigbankin asiakaspalvelun sähköpostiosoitteeseen. Bigbankin asiakaspalvelu antaa sinulle tarkan takaisinmaksettavan summan. Palautettava lainasumma tulee maksaa Bigbankin pankkitilille 5 vuorokauden kuluessa siitä, kun olet kirjallisesti ilmoittanut peruvasi lainan. Voinko saada lyhennysvapaan kuukauden? Lyhennsyvapaita kuukausia ei ole automaattisesti tarjolla. Mikäli tarvitset maksuvapaata, tästä tulee sopia Bigbankin asiakaspalvelun kanssa erikseen. Olen tilapäisissä maksuvaikeuksissa. Miten toimin? Ole välittömästi yhteydessä Bigbankin asiakaspalveluun. Yksittäisen erän maksua voidaan tarvittaessa siirtää tai siitä tehdä erillinen maksusopimus sopimalla asiasta asiakaspalvelun kanssa. Laina-aikaasi voidaan myös tarvittaessa pidentää, jolloin maksamasi kuukausieräkin vastaavasti pienenee.

  Luottoheti lainasivusto ja 5 tiedettävää asiaa palvelusta

Bigbank pähkinänkuoressa

 • Lainaa 2000-40 000 euroa
 • Yli 15 000 euron lainat yhdessä rinnakkaishakijan kanssa
 • Maksuaikaa jopa 10 vuotta
 • Esim. 5000 euron laina 12 kuukauden maksuajalla, kuukausierä on 445,53€ ja lainan todellinen vuosikorko 22,16%
 • Mahdollisuus vanhojen kulutusluottojen yhdistämiseen
 • Määräaikaistalletukset hyvällä korolla
 • Toimiva asiakaspalvelu
 • Luotettava lainapalvelu

Bigbank on oikein oivallinen valinta hieman suuremman ja pitkäaikaisen vakuudettoman lainan tarpeeseen edullisen lainahinnoittelunsa vuoksi. Huomioithan kuitenkin, että yli 15000 euron lainat vaativat rinnakkaishakijan, joten jos olet hakemassa lainaa yksin ja tarvitset tätä suurempaa summaa, suosittelemme tutustumaan Bank Norwegianiin.

Bigbank

Samankaltaiset artikkelit