This content has been archived. It toukokuu no longer be relevant


NordCredit on joustoluottoa tarjoava palvelu
, jonka luotettavuudesta kertoo se, että se on rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Aluehallintoviraston rekisteröimät pienlainayritykset ovat sitoutuneet vastuulliseen lainaamiseen. Luotettavuuden lisäksi NordCreditillä asiointi on helppoa ja vaivatonta.

Joustoluotto 3000 € luottorajalla

Palvelun tarjoama luottotuote on jatkuva luotto, toisin sanoen Joustoluotto eli tililuotto. Joustoluotto tarkoittaa, että NordCredit myöntää hakijalle kiinteän rahasumman sijaan luottorajan. Lainan luottoraja on 3000€, mutta siitä voi käyttää vähintään 100€. Takaisin maksetaan vain se summa ja siihen liittyvät kulut, jonka on nostanut. Kokonaisuudessaan voit kuitenkin tehdä nostoja 3000€ rajoissa, oman tarpeen mukaan. Nostoja voi tehdä erillisissä erissä, vaikka päivittäin. Jos nostoja ei tehdä lainkaan, ei kerry myöskään maksuja. Riippumatta siitä, kuinka paljon luottoa käytetään, maksetaan laina takaisin aina alle 220€ kuukausierissä. Lainojen kuukausikorko on 5%, jolloin todellinen vuosikorko on noin 118%, mikäli asiakas on käyttänyt koko 3000€ lainan. Lisäksi maksettavaksi tulee nostoprovisio, joka on 14% noston summasta.

Nopea ja helppo verkkohakemus

Hakemus täytetään verkossa NordCreditin kotisivuilla. Tunnistautumisen jälkeen hakemukseen täytetään tarkat henkilötiedot ja tiedot tuloista. Tietojen täyttämisen jälkeen, hakemus lähetetään arvioitavaksi. Hakemuksen lähettäminen on ilmaista. Lainaa voi hakea NordCreditiltä hakija, joka on täyttänyt 18 vuotta ja on oikeustoimikelpoinen. Luotonhakijoilta vaaditaan moitteetonta luottohistoriaa ja raha-asioiden esimerkillistä hoitamista, eli tällä ei voi olla maksuhäiriömerkintöjä. Hakijalla tulee lisäksi olla toimiva suomalainen puhelinliittymä ja pankkitili, sekä hänen tulee asua vakituisesti Suomessa. Asiakkaalta ei vaadita vakuuksia lainaa varten, tällä täytyy olla kuitenkin tarpeeksi tuloja, jotta voidaan varmistaa, että hänen on mahdollista maksaa laina myös takaisin. Tulojen täytyy olla peräisin, palkkatyöstä tai eläkkeestä. Tulotiedot vahvistetaan NordCreditin puolelta. <div class=”info”

Nordcredit pähkinänkuoressa

  • Lainaa 100 – 3000 euroa
  • Kuukausierä aina alle 220€
  • Ilmainen lainahakemus
  • Rahaa jopa 15 minuutissa käyttöön
  • Edullinen ja joustava

Alustava luottopäätös välittömästi

NordCredit luottoa haetaan tunnistautumalla TUPAS-palvelun kautta joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Alustavan luottopäätöksen saa välittömästi lomakkeen lähettämisen jälkeen, mikäli hakemus on tehty palvelun aukioloaikoina. Lopullisen luottopäätöksen saa vasta, kun on vahvistanut tulotiedot. Tulotietojen vahvistus tapahtuu lähettämällä NordCreditille kuva tai kopio esimerkiksi viimeisimmästä palkkakuitista tai tiliotteesta viimeiseltä kolmelta kuukaudelta. Tulotiedot on mahdollista tarkistaa myös nopealla yksinkertaisella Instantor-palvelulla.

Nosta rahaa tekstiviestillä

Kun NordCredit Joustoluotto on ensimmäisen kerran hyväksytty, voi nostoja tehdä jatkossa tekstiviestitse. Nostosumma on tällöin kerralla vähintään 100€. Rahojen siirto tapahtuu NordCreditin puolelta välittömästi, eli asiakas näkee rahat tilillään joko heti tai 1-2 arkipäivän sisällä riippuen siitä, mitä pankkia hän käyttää. Tekstiviestin muoto tulee olla juuri oikeanlainen, että nostopyyntö onnistuu. Jos nostaminen ei tästä huolimatta onnistu, syynä voi olla jompi kumpi seuraavista: Erääntynyt lasku estää uusien nostojen tekemisen, sekä luoton nostaminen ei myöskään ole mahdollista jos asiakkaan luottoraja on ylitetty.

Nordcredit asiakaspalvelu

NordCredit asiakaspalvelu palvelee puhelimitse ja sähköpostitse, minkä lisäksi asiakaspalvelijan saa kiinni yhteydenottolomakkeella ja chatissä maanantaista perjantaihin klo 8-22 ja lauantaina ja sunnuntaina klo 12-20.

Huom!

Sivuston sisältö on tarkoitettu blogimuotoiseksi yleiseksi kirjoitukseksi eikä se ole taloudellista neuvontaa. Tätä artikkelia tehdessä on hyödynnetty tekoälyä. Tarkista lainan tiedot suoraan aina erikseen lainatarjouksesta sekä lainasopimuksesta. Hakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

NordCreditistä useimmiten kysyttyä

Nordcredit

Mitä tarkoittaa jatkuva luotto? Jatkuva luotto tarkoittaa lainamuotoa, jossa asiakas voi tehdä milloin vain nostoja tiettyyn luottorajaan saakka. NordCredit Joustoluotto on sen takaisin maksamisen jälkeen uudelleen asiakkaan käytössä ilman, että tämän täytyy täyttää uudelleen lainahakemus. Jatkuva luotto toimii samalla periaatteella kuin luottokortti, ilman fyysistä korttia. Miten laina maksetaan takaisin? Maksupäivä on kerran kuukaudessa, lasku saapuu muutamaa viikkoa ennen eräpäivää. Laskussa on näkyvillä edellisen kuukauden tapahtumat. Tässä vaiheessa voit päättää, maksatko kaiken kertasuorituksena vai haluatko maksaa osissa. Osamaksulla maksettaessa avoimeksi jäävälle saldolle kertyy 5%:n kuukausikorkoa, joka näkyy seuraavassa laskussa. Voiko laskutuspäivää tai laskun eräpäivää muuttaa? Molemmissa kysymyksissä kannattaa olla suoraan yhteydessä NordCreditin asiakaspalveluun, sen aukioloaikoina. Millainen on NordCredit joustoluoton minimilyhennys? Jos lainassa on 2000 euron luottoraja, minimilyhennys on 50 – 160 euroa. Jos taas lainalle on asetettu 3000 euron luottoraja, minimilyhennys on 220 euroa. Sinulla on kuitenkin aina mahdollista maksaa myös minimilyhennystä suuremman lyhennyssumman. Mitä kuluja osamaksusummassa on? Lainanlyhennyksen eli nostetun luoton lisäksi summassa on laskettuna nostoprovisio ja lainalle kertynyt kuukausikorko. Peritäänkö lainasta avaus- ja tilinhoitomaksuja? NordCredit Joustoluotosta ei peritä lainkaan kuluja tilin avaamisesta eikä tilin hoidosta. Tutustu NordCreditin ehtoihin löytääksesi tiedot muista lainaan kuuluvista kuluista. Mikä on Instantor? Instantor on palvelu, joka analysoi asiakkaan tilitapahtumia viimeisen vuoden ajalta ja tekee tämän perusteella arvion asiakkaan maksukyvystä. Tililtä näkyvät kulutustottumusten mukaan palkkataso ja lainatilanne. Analyysi tapahtuu muutamassa minuutissa. Se on täysin turvallinen ja tänä päivänä jovarsin yleinen tapa selvittää asiakkaan luottotietoarvio. Palveluun kirjaudutaan omilla pankkitunnuksilla.

NordCreditin hinnasto

  • Vuotuinen nimelliskorko on 60 %
  • Kuukausikorko 5 %
  • Nostopalkkio 14 %
  • Todellinen vuosikorko 112,81 % (luottosumma on 2000 euroa ja se maksetaan takaisin 34 kuukauden kuluessa.)

NordCredit yhteystiedot:

NORDCREDIT / Lainasto Oy

Y-tunnus: 2382033-5 Osoite: Kristiinankatu 3 B 20100 Turku

NordCredit asiakaspalvelu

NordCredit asiakaspalvelu palvelee Ma-Pe kello 8-22 ja La-Su 12-20 Puh: 09 427 05044 Sähköposti: asiakaspalvelu@lainasto.fi Puheluhinnat soitettaessa NordCredit asiakaspalveluun: Ainoastaan pvm/mpm