Rahoituslaitos

Pikaluotto kokemuksia

Pikaluotto on äkillisen rahantarpeen iskiessä monelle helpotus. Kenelle tahansa voi tulla äkillinen rahantarve esimerkiksi sairastumisen tai hajonneen kodinkoneen vuoksi. Kuten tutkimuksissa on selvinnyt, suomalaisilla on tyypillisesti pankkitilillä hyvin vähän rahaa äkillisiä menoja varten. Moni joutuukin tarpeen tullen lainaamaan rahaa ystäviltään ja sukulaisiltaan tai sitten hakemaan lainarahaa.

Huom!

Sivuston sisältö on tarkoitettu blogimuotoiseksi yleiseksi kirjoitukseksi eikä se ole taloudellista neuvontaa. Tätä artikkelia tehdessä on hyödynnetty tekoälyä. Tarkista lainan tiedot suoraan aina erikseen lainatarjouksesta sekä lainasopimuksesta. Hakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Pieni pikaluotto pankkitilille

Pikaluotto.org kokemuksia

Pikaluotto.org on yksinkertainen ja nykyaikainen palvelu, jonka kautta suomalaiset voivat saada nopeasti luottoa. Luottohakemuksen täyttää noin 5–10 minuutissa ja rahaa on mahdollista saada tililleen jopa saman vuorokauden aikana. Idea on siis todellakin se, että rahaa voi saada pikaisesti.

Kuten lainaa hakiessa yleensäkin, ei lainaa kannata hakea liian hätäillen. Palvelun hyväksi puoleksi voi laskea, että luoton ehdot ovat helposti luettavassa muodossa ennen luottosopimuksen allekirjoittamista. Asiakas pääsee siis tarkistamaan kaikki luottoon liittyvät ehdot ennen kuin päättää luottotarjouksen hyväksymisestä.

Mikäli luottotarjous ei ole asiakkaasta riittävän hyvä, ei mikään velvoita asiakasta hyväksymään saamaansa tarjousta. Tällä tavalla palvelun käyttäminen onkin läpinäkyvää ja turvallista.

Pikaluotto pienellä kuukausierällä

Luottoihin liittyy tiettyjä lukuja, jotka ovat asiakkaalle aina tärkeitä. Luoton määrä ja laina-aika ovat tekijöitä, joihin asiakas kiinnittää Pikaluotto.orgissa ensimmäiseksi huomiota. Näiden lisäksi huomiota kannattaa kiinnittää huomiota luoton korkoon ja kuukausierän suuruuteen.

Palvelussa voi saada laina-aikaa 1 vuodesta 15 vuoteen ja luottoa voi hakea 100 eurosta 60 000 saakka. Nimelliskorot ovat puolestaan alkaen 4,19 %. Palvelussa ilmoitetaan todellinen vuosikorko varsinaisen luottotarjouksen yhteydessä. Todellinen vuosikorko on nimelliskorkoa suurempi, koska se ottaa huomioon kaikki luottoon liittyvät kulut, kuten tilinhoitomaksun.

Luoton takaisinmaksu koostuu lyhennyksestä, korosta ja tyypillisesti myös kuukausittaisesta tilinhoitomaksusta. Tilinhoitomaksu on tyypillisesti vain noin 5–10 euroa kuukaudessa. Nämä tekijät vaikuttavat siis myös kuukausierän suuruuteen.

  Saldo

Moni haluaa hoitaa takaisinmaksun mahdollisimman pienellä kuukausierällä. Tällöin laina-aikaa kannattaa pidentää, sillä se on tyypillisesti paras tapa madaltaa kuukausierän määrää. On kuitenkin hyvä ottaa huomioon myös se, että laina-ajan pidentäminen kasvattaa normaalisti lainan kokonaiskuluja. Luotonhakijan onkin mietittävä sopiva tasapaino kuukausierän ja kokonaiskulujen suhteen.

Pikaluotto yhteishakijan kanssa

Moni netistä lainaa hakenutkaan ei tiedä, että lainaa on normaalisti helpompi saada yhteishakijan kanssa. Näin on myös Pikaluotto.orgissa. Luottohakemusta täyttäessä on kohta, jossa voi ilmoittaa yhteishakijasta. Yhteishakija voi olla esimerkiksi oma puoliso tai läheinen ystävä.

Kun luottoa hakee yhteishakijan kanssa, molempien hakijoiden tulot huomioidaan. Luottoa on tällöin helpompi saada, koska luotonmyöntäjä voi paremmin luottaa siihen, että laina tulee ajallaan takaisinmaksetuksi. Yhteishakijan kanssa voi luotolle saada myös pienemmän koron, koska luoton takaisinmaksuun liittyy pienempi riski.

Yhteishakijan on oltava tietoinen siitä, että hän on yhtä lailla vastuussa lainan takaisinmaksusta, kuin varsinainen päähakijakin. He kantavat siis yhdessä vastuun lainan takaisinmaksusta, joten yhteishakijaksi ryhtymistäkin pitää aina harkita huolella. Parhaimmillaan yhteishakija hyötyy itsekin haettavasta luotosta. Näin käy, jos esimerkiksi samassa osoitteessa asuvat luotonhakijat käyttävät luoton asunnon remontointiin.

Hyvät ja huonot puolet

Pikaluotto.org käyttäminen on hyvin helppoa ja nopeaa. Oikeastaan kuka tahansa täysi-ikäinen suomalainen voi hakea sen avulla luottoa vaivattomasti. Palvelua voi käyttää yhtä lailla myös puhelimellaan, joten edes tietokonetta ei tarvitse löytyä luottoa saadakseen. Hyvänä puolena voidaan pitää myös palvelun kotimaisuutta ja turvallisuutta.

Heikkoutena voi pitää sitä, että aivan kuka tahansa ei voi luottoa saada, vaan luotonhakijoille on melko koviakin vaatimuksia. Täysi-ikäisyyden ja puhtaiden luottotietojen lisäksi hakijalla tulee nimittäin olla edes pieniä säännöllisiä tuloja saadakseen luottoa tililleen.

Samankaltaiset artikkelit