Rahoituslaitos

Saldo.com on Tact Finance Oy:n lainapalvelu, josta on mahdollista hakea kahta erilaista lainatuotetta: Joustolainaa, eli tililuottoa ja perinteistä kulutusluottoa. Tact Finance Oy on toiminut pienlainojen parissa jo vuodesta 2006. Vuonna 2013 yritys päätyi luopumaan pienlainoista ja siirtyi toimimaan kulutusluottojen saralla. Yritys kuvailee itseään joustavaksi kumppaniksi talouden käänteissä.

Saldon Joustolaina toimii kuten luottokortti

Joustolaina on varsin uusi lainatuote, jota kutsutaan usein myös nimellä tililuotto. Saldon tarjoamassa em. lainassa, luottoraja voi olla enintään 2 000 €. Joustolaina toimii samankaltaisesti, kuin luottokortti, mutta ilman varsinaista fyysistä korttia. Vaikka lainassa on 2 000 euron luottoraja, se ei tarkoita, että asiakkaan tulisi ottaa koko summa käyttöönsä. Asiakkaalla on mahdollisuus tehdä nostoja täysin oman tarpeen mukaan. Koko summaa ei tarvitse missään vaiheessa nostaa käyttöön, vaan sen voi jättää odottamaan tilannetta, jolloin lainaa taas mahdollisesti tarvitsee.

Saldo joustoluotosta nostoja tehdään lainan myöntämisen jälkeen helposti, vaikkapa kännykällä. Nostoja voi tehdä milloin vain, niin usein kun asiakas rahaa tarvitsee. Noston tekemiseen tarvitaan henkilökohtainen PIN-koodi, jonka asiakas saa myönteisen lainapäätöksen jälkeen Saldo.comista. Joustoluotosta maksetaan kuukausittain vain siitä osasta lainaa, joka on nostettu käyttöön. Tätäkin lainasummaa takaisin maksetaan sopivissa erissä.

Kulutusluottoa arjen suuriin menoihin

Toinen Saldo.com:in tarjoama lainatuote on kulutusluotto. Kulutusluotto, eli kertalaina on kerralla nostettava lainatuote. Tavallisesti kulutusluottoa harkitaan tilanteissa, joissa on tarkoitus rahoittaa yksittäinen isompi hankinta tai sitten ajatellaan arjen menoihin tarvittavan suuremman summan rahaa kerralla. Kulutusluottoa myönnetään aina 10 000 euroon asti ja asiakas voi valita lainasumman oman tarpeensa mukaan. Tämäkin lainamuoto on täysin vakuudeton sekä takaajaton laina ja siihen saa pitkän takaisinmaksuajan, joka voi olla jopa 80 kuukautta riippuen lainasummasta asiakkaan henkilökohtaisesta lainasopimuksesta. Toivotun kuukausierän voi valita joustavista vaihtoehdoista mitä Saldo tarjoaa asiakkailleen.

  Etua.fi kilpailuttaa lainan puolestasi – Kilpailuta lainat helposti ilmaiseksi

Tätä Saldo tarjoaa

 • Lainaa 50 – 10 000 euroa
 • Maksuaikaa oman tarpeen mukaan
 • Ikäraja 18 vuotta
 • Kaksi lainatuotetta
 • Nosta rahaa 24 tuntia vuorokaudessa

Vastuullista lainaamista

Saldo joustoluottoa ja kulutusluottoa voi hakea henkilö, joka on yli 18 vuotta vanha, mutta alle 79 vuotias. Lisäksi Saldo.com tarkastaa asiakkaan luottotiedot, eli niissä ei saa olla minkäänlaisia merkintöjä maksuhäiriöistä. Lainakelpoisella asiakkaalla tulee myös olla vakituinen asuinpaikka Suomessa sekä suomalainen pankkitili ja nettipankkitunnukset käytössä. Saldo ilmoittaa, että sille on tärkeää noudattaa lainaamisesta säädettyjä lakeja sekä hyvää luotonmyöntämistapaa. Se toimii muiden luotettavien toimijoiden tapaan Aluehallintoviranomaisen valvonnan piirissä.

Tee Saldo hakemus suoraan netissä

Luottorajaa on mahdollista hakea Saldo.comista löytyvällä sähköisellä lomakkeella. Lomake hyväksytään nettipankkitunnuksilla. Saldo.com tarkastaa myös asiakkaan tulotiedot. Mikäli asiakas valitsee tulotietojen tarkastamistavaksi Instantor-palvelun, silloin hän saa päätöksen lainasta välittömästi. Taas jos hän toimittaa tulotodistukset, päätös tulee noin kahden arkipäivän kuluessa. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen kaikki kulutusluotot saapuvat asiakkaan tilille nopeasti, sekä joustoluoton ollessa kyseessä, nostoja on mahdollista tehdä omalle tilille luottorajan puitteissa samantien. Saldo tarjoaa asiakkailleen lainaa henkilökohtaisella korolla, joka on moneen muuhun lainapalveluun verrattuna kohtuuhintainen. Esimerkiksi kulutusluoton nimelliskorko vaihtelee välillä 0,09% – 69,09% ja lainan todellinen vuosikorko on asiakkaan henkilökohtaisesta tilanteesta riippuen 12% – 150,6%.

Saldo tarjoaa asiakaspalvelua 24/7

Saldolla on ympäri vuorokauden avoinna oleva asiakaspalvelu ja lainahakemus on mahdollista jättää milloin vain. Henkilökohtainen asiakaspalvelu vastaa päivisin (tarkemmat yhteystiedot löytyvät Saldo.com:sta) puhelimitse, sähköpostilla ja Saldo.com:sta löytyy myös chat-palvelu.

Huom!

Sivuston sisältö on tarkoitettu blogimuotoiseksi yleiseksi kirjoitukseksi eikä se ole taloudellista neuvontaa. Tätä artikkelia tehdessä on hyödynnetty tekoälyä. Tarkista lainan tiedot suoraan aina erikseen lainatarjouksesta sekä lainasopimuksesta. Hakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Saldo UKK & FAQ

Saldo

Paljonko maksan kulutusluotosta takaisin kuukaudessa? Kuukausisummaan vaikuttavat useat tekijät: se, paljonko lainasummasi on, paljonko valitset sille takaisinmaksuaikaa ja siitä, millaiseksi henkilökohtainen korkosi muodostuu. Voit arvioida kuukausierän muodostumista Saldo.com lainapalvelussa löytyvästä lainalaskurista. Miten nopeasti saan lainapäätöksen hakiessani kulutusluottoa? Saan päätöksen varsin nopeaan, tavallisesti tässä prosessissa kestää vain muutamia minuutteja siitä, kun olet lähettänyt hakemuksesi järjestelmään. Millaisessa tapauksessa hakija ei ole lainakelpoinen? Lainan hakemisen saannin estävät tavallisimmin seuraavat seikat: maksuhäiriömerkintä luottotiedoissa, liian nuori tai vanha ikä, aikaisempien lainojen maksuongelmat, virheellisesti täytetty lainahakemus tai asiakkaasta suoritettavan riskiarvion tulos on sellainen, ettei lainaa ole syytä myöntää. Miten nopeasti Joustoluotolta nostettu raha on tilillä? Jos käytät tekstiviestinostoa, kyseessä on aina pikanosto, jolloin rahat tulevat asiakkaan tilille viiveettä. Pikanosto ja 6 tunnin päästä suoritettava nosto ovat aina lisämaksullisia palveluja. Perusnostokulu tulee vain nostosta, jossa summa saapuu asiakkaan tilille 48 tunnin kuluttua noston tekemisestä. 6H ja 48h nostot tulee tehdä Saldo.comin Omien sivujen kautta. Mitä ovat ”Omat sivut”? Omat sivut ovat Saldon tarjoama palvelu asiakkailleen. Omilla sivuilla voi tehdä joustoluoton nostoja, tarkastella jäljellä olevaan saldorajaa tai kulutusluoton takaisinmaksusummaa. Myös lainaan hankittavat lisäpalvelut, kuten lyhennysvapaa kuukausi on hankittavissa omien sivujen kautta. Omille sivuille kirjautuminen aloitetaan henkilötunnuksen syöttämisellä.

  Credigo pikalainaa heti 100 – 2500€ – Rahaa tilille alle 15 minuutissa

Saldo.com:in lainojen hinnastosta poimittua

Kulutusluotto

 • Avauspalkkio 8,50 -30 % lainan määrästä
 • Nimelliskorko 0,09 – 69,09%
 • Todellinen vuosikorko 12 % – 150,60 %

Joustoluotto

 • Perus nostokulut 9,90 € + 5 % per noston määrä
 • Nimelliskorko 23,88 – 72 %
 • Todellinen vuosikorko 49,77 – 131,66 %

Tact Finance Oyj:n muita lainapalveluita ovat Limiitti.fi ja Vippi.fi. Voit Saldon lisäksi hakea myös ilmaisen 300€ lainan Limiitti.fi:stä.

Samankaltaiset artikkelit