This content has been archived. It toukokuu no longer be relevant


Yleislaina on lainayhtiö, joka myöntää 2000 – 5000 euron kertalainoja.
Keskikokoisen tai suuremman kulutusluoton avulla saa tehtyä kerralla vähän isomman harkinnan tai toteutettua pitkäaikaisen haaveen. Myös odottamattomat menot voi ottaa hallintaan Yleislainan kulutusluoton avulla. Tavallisia muutaman tonnin lainojen käyttökohteita ovat mm. remontit, kulkuneuvot ja matkat. Voit kuitenkin päättää täysin itsenäisesti, mikä olisi juuri sinun lainakohteesi.

Hae kulutusluottoa Yleislainan sivuilla

Koska Yleislaina on kertalaina, ei lainasummaa voi korottaa eikä uutta lainaa nostaa laina-ajan puitteissa. Uuden luoton Yleislaina voi myöntää asiakkaalle sitten, kun tämä on maksanut edellisen lainansa takaisin kokonaan. Maksuaika valitaan puolen vuoden ja 2 vuoden väliltä, ja tälle maksuajalle lainasumma ja kulut jaetaan tasaeriin. Erityisiä jousto-ominaisuuksia Yleislainalla ei ole, vaan sovitussa maksuaikataulussa on pääsääntöisesti pysyttävä.

Jos lainaerän maksamisessa kuitenkin ilmenee ylitsepääsemättömiä ongelmia, voi Yleislaina pidentää maksuaikaasi. Tästä pidennyksestä peritään kuitenkin maksua 20 – 50 euroa. Luoton ennenaikainen tai sopimusta nopeampi takaisinmaksu on kuitenkin asiakkaan oikeus, eikä siitä peritä kuluja. Jos haluat muuttaa laina-aikaasi suuntaan tai toiseen, ole yhteydessä Yleislainan asiakaspalveluun.

Voiko Yleislaina tarjota luottoa juuri sinulle?

Yleislaina vaatii, että laina-asiakas on luottotiedoiltaan puhdas, eli yhtään ainutta maksuhäiriömerkintää ei saa olla voimassa. Hakijalla tulee olla säännölliset, vakaat tulot, joten hänen on oltava töissä, eläkkeellä tai toimia vakavaraisena yrittäjänä. Hakija ei kuitenkaan saa olla työpaikassaan koeajalla. Koeajalla olevan kannattaa siis ensin varmistaa työpaikkansa jatkuvuus, ennen kuin voi haaveilla Yleislainan luoton hakemisesta.

Yleislainan tärpit

  • 2 000 – 5 000 euron kertalainat
  • Lainasopimus suoraan sähköpostiin
  • Maksuaikaa 6 – 24 kuukaudessa
  • Piilokuluton luotto
  • Rahat saa kätevästi omalle tilille

Arvio lainan myöntämisestä tehdään hakijan ilmoittamien henkilö-, tulo- ja taloustietojen perusteella. Yleislaina arvioi, pystyykö hakijan tuloilla ja menoilla suoriutumaan toivotun suuruisen lainan takaisinmaksusta. Lainan saaminen voi estyä, jos hakijan palkka on liian pieni tai hänellä on esimerkiksi ennestään liian monia maksamattomia lainoja. Lisäksi väärien tai muuten virheellisten henkilötietojen ilmoittaminen estää lainan hakemisen kokonaan.

Et maksa Yleislainan hakemisesta penniäkään

Yleislainan luottoa haetaan netissä maksuttomalla hakemuksella. Hakemukseen on täytettävä tavallisten henkilötietojen lisäksi muun muassa kuukausittaiset nettotulot ja edellisen vuoden verotettavien tulojen määrä. Hakemuksen täyttämisen jälkeen voit lähettää hakemuksen ja odottaa henkilökohtaista luottopäätöstä. Mikäli Yleislaina on myöntänyt sinulle lainan, voit allekirjoittaa sopimuksen TUPAS-tunnuksilla (esim.pankkitunnukset). Voit toimittaa sähköisesti myös sopimuksen liitteet, kuten palkkakuitit, jos niitä vaaditaan ennen päätöksen tekemistä.

Yleislainan hinnoittelu on asiakasystävällistä

Yleislainan hintaan kuuluu järjestelypalkkio, korko sekä tilinhoitomaksu. Korko on 9,9 – 24,9 prosenttia ja se pysyy muuttumattomana koko laina-ajan. Luoton järjestelypalkkio on alkaen 240 euroa, ja se maksetaan vain kerran. Yleislainan perimän kuukausittaisen tilinhoitomaksun suuruus on alkaen 9 euroa. Esimerkiksi 2000 euron lainassa luottoa ja luottokustannuksia kertyy yhteensä noin 2814 euroa, kun laina lyhennetään takaisin 24 kuukaudessa. Yleislainaan on mahdollista hakea lainavakuutusta, tämä maksaa 12 eurosta ylöspäin ja se erääntyy maksettavaksi kuukausittain. Mikäli lainavakuutus kiinnostaa, ole yhteydessä suoraan Yleislainan asiakaspalveluun arkisin klo. 9.00 – 17.00. Asiakaspalvelu palvelee sinua niin puhelimessa, sähköpostitse, kuin live-chatissakin.

Huom!

Sivuston sisältö on tarkoitettu blogimuotoiseksi yleiseksi kirjoitukseksi eikä se ole taloudellista neuvontaa. Tätä artikkelia tehdessä on hyödynnetty tekoälyä. Tarkista lainan tiedot suoraan aina erikseen lainatarjouksesta sekä lainasopimuksesta. Hakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Millaisia kysymyksiä Yleislainalta yleisimmin kysytään?

Yleislaina

Milloin voin tehdä luottohakemukseni Yleislainalle? Yleislainan lainahakemus on mahdollista täyttää silloin, kun se parhaiten sopii sinulle. Eli yksinkertaistettuna voit tehdä luottohakemuksesi kellon ympäri vuoden jokaisena päivä, niin arkena, kuin pyhäpäivinä. Huomaa kuitenkin, ettei hakemuksia käsitellä muulloin kuin palvelun aukioloaikoina, joten lainapäätöstä on turha odottaa saapuvaksi yöllä. Onko laina pakko nostaa heti käyttöön? Sinulla on mahdollista hakea lainapäätös Yleislainalta ilman, että olet aikeissa nostaa tällä hetkellä lainaa. Lainapäätös voi olla sinulla ”kaiken varalla”, äkillisiä talousongelmia varten. Yleislaina lainahakemuksen täyttäminen on joka tapauksessa ilmaista, eikä sen täyttäminen vielä velvoita sinua yhtään mihinkään. Mikähän mahtaa olla luottoni korko? Tätä on mahdoton tietää, ennen kuin täytät lainahakemuksen ja saat siihen vastineen. Koron edullisuus riippuu täysin sinusta tehtävästä luottoarviosta. Saat vastauksen kysymykseesi täyttämällä ilmaisen luottohakemuksen. Mikäli sinulle tarjottu korko miellyttää, hyväksy laina käyttöösi. Tarvitseeko minun hankkia vakuuksia Yleislainaa varten? Ei tarvitse. Yleislainan tarjoamat kulutusluotot ovat täysin vakuudettomia. Lainanhaussa et kohtaa tilannetta, jossa sinulta pyydettäisiin hankkimaan lainalle takuumiestä tai vaikka kiinteää irtaimistoa vakuudeksi. Olen kuullut helpoista tekstiviestillä haettavista lainoista, voinko siis hakea Yleislainan luottoa pelkällä tekstarilla? Lainaa tekstiviestillä ei valitettavasti Yleislainalta saa. Sinun tulee täyttää Yleislainan verkkosivuilta löytyvä hakukaavake pyydetyin tiedoin. Tämä on kuitenkin lähes yhtä yksinkertaista, kuin tekstiviestin kirjoittaminen. Luotettavat lainapalvelut, kuten Yleislaina haluavat aina tarkastaa laajasti asiakkaiden henkilö-, työ- ja tulotiedot. Tekstiviestillä hakeminen voi olla mahdollista joidenkin muiden lainaa tarjoavien palvelujen kanta-asiakkaille. Nämä palvelut ovat yleensä käyttöluottoa tarjoavia palveluita.

Yhteenvetona Yleislainasta

Yleislainalta saat jopa 5 000 euron lainan ohimeneviin rahoitushuoliin tai suuremman hankinnan tekemiseen. Älä turhaan epäröi lainan hakemista. Jos olet vakituisessa työssä tai eläkkeellä, voidaan olettaa että tulosi riittävät lainan maksuun, joten esteitä hakemiselle ei luultavasti ole. Miksi et siis toteuttaisi haaveitasi nyt tai hakisi apua arjen rahahuoliin, Yleislainan kulutusluotto on apu juuri tällaisiin tilanteisiin.

Yleislaina yhteystiedot:

AA-Yleislaina Oü, Suomen sivuliike

Y-tunnus: 2431750-4 Osoite: Sinikalliontie 12 PL 65 02631 Espoo Tilitiedot Saaja: AA-Yleislaina IBAN: EE11 2200 2210 5424 5551 BIC: HABAEE2X

Yleislainan asiakaspalvelu

Yleislaina asiakaspalvelu palvelee Ma-Pe kello 9-17 Puh: 0600 0 2515 Sähköposti: asiakaspalvelu@yleislaina.fi Puheluhinnat soitettaessa Yleislainan asiakaspalveluun: 1,48 €/min tai puhelu + pvm/mpm