This content has been archived. It toukokuu no longer be relevant

Credit24 on markkinoiden edullisimpia luottopalveluita, jolla on halvan hinnan ohella puolellaan myös muita etuja, kuten joustavat luottotuotteet ja maksuton asiakaspalvelunumero. Credit24 on myös valittu yhdeksi parhaista rahoitus- ja pankkialan yrityksistä, vuonna 2016 tehdyssä tutkimuksessa.

Uusi, joustava tapa lainata

Perinteisen pikavipin sijaan Credit24 tarjoaa Joustoluottoa, joka on eräänlainen sähköinen luottokortti. Joustoluotossa haetaan perinteisen lainasumman sijaan luottorajaa ja jatkossa asiakas voi tehdä nostoja oman tarpeensa mukaan luottorajaan asti. Nostoja voi tehdä milloin vain sen jälkeen kun luotto on myönnetty. Takaisinmaksu ja koronmaksu tapahtuu vain nostetuista summista. Credit24:n joustoluotoilla takaisinmaksuaika on 3-36 kuukautta. Joustoluotto on usein edullisempi vaihtoehto kuin perinteikäs kulutusluotto. Sen hankkiminen on myös helpompaa ja nopeampaa kuin pankista haettavan lainan. Credit24:n tarjoamasta jatkuvasta luotosta ei peritä avausmaksua tai kuukausittaisia tilinhoitomaksuja eikä myöskään nostopalkkioita. Luotosta perittävät maksut koostuvat tavallisesti nostopalkkiosta ja luoton korosta. Uusille asiakkaille Credit24 tarjoaa lainan kuukaudeksi 0€ kuluilla ja 0% korolla. Hyödynnä siis ilmainen ensilaina vaikka heti!

Täytä hakemus Credit24 palvelussa sähköisesti

Lainaa haetaan netissä täytettävällä hakemuksella. Lainan haku onnistuu myös mobiililaitteella. Credit24:llä on myös oma mobiilisovellus, jonka saat iPhone- tai Android-puhelimiin. Mobiilisovelluksen avulla luoton nostaminen ja hallinnointi on helppoa.

Tunnistaudu pankkitunnuksilla

Ensimmäistä kertaa lainaavat tarvitsevat pankkitunnukset, jotta voivat tunnistautua. Lähes kaikki suomalaiset pankkitunnukset käyvät. Mikäli olet vanha asiakas, eli olet jo aikaisemmin tunnistautunut, pääset kirjautumaan asiakastunnuksillasi. Tunnuksilla pääset käsiksi Online-palveluun, jossa voit muun muassa tehdä uusia rahanostoja, päivittää yhteystietosi tai tarkistaa, milloin se laskun eräpäivä olikaan. Credit24 arvioi asiakkaan maksukyvyn tämän toimittamien tietojen perusteella ja antaa sen jälkeen lainatarjouksen. Lainan korko on henkilökohtainen ja sidoksissa asiakkaan luottokartoituksessa tehtyihin päätelmiin. Lainahakemuksen täyttäminen on ilmaista.

Valitse sinulle sopivin lainapaketti

Luottopalvelusta voit valita itsellesi sopivimman luottopaketin. Valitset näppärimmän ratkaisun usean erilaisen luottotili-paketin väliltä. Ja jos et tiedä, mikä paketti olisi sopivin tarpeeseesi, Credit24:n lainalaskuri ehdottaa sopivinta pakettia valitsemasi luottorajan perusteella. Credit24:n lainat käyvät yhtä lailla pienen vipin nopeaan hankkimiseen kuin pitempiaikaiseenkin lainaan, sillä luottorajan voi valita laajasti 100 euron ja jopa 4000 euron väliltä. Oma luottotaso kannattaa valita sen mukaan, onko tapana nostaa pieniä, keskikokoisia vai suuria luottoja. Valittu paketti vaikuttaa maksuajan pituuteen, luottorajaan ja lainan hintaan. Esimerkiksi Basic-paketilla saa 500 euron luottorajan, vuotuinen nimelliskorko 40,8 prosenttia ja kuukausittainen tilinhoitomaksu 0 euroa. Basic-paketista nostettuna saat esimerkiksi 200 euron lainan, kuukauden maksuajalla, huippuedullisilla kuluilla.

Credit24 tarjoaa nopean lainapäätöksen

Credit24 pähkinänkuoressa

 • Jatkuvaa luottoa tarjoava palvelu
 • Luottorajat 100-4000 euroa
 • Kuluton ja koroton ensilaina kuukaudeksi
 • Takaisinmaksu vain nostetuista summista
 • Maksa takaisin 3-36 kuukaudessa
 • Luotettava ja joustava
 • Hyvä asiakaspalvelu

Oman luottotason valittuasi ja lainahakemuksen lähetettyäsi saat lainapäätöksen nopeasti. Lainatarjouksen hyväksyttyäsi, rahat ovat halutessasi pian jo nostettavissa tilillesi. Voit nostaa rahaa jo tässä vaiheessa tai käyttää joustoluottoa eräänlaisena vararahastona ”pahan päivän varalle” ja nostaa lainaa tarpeen mukaan myöhemmin esim. yllättäviin laskuihin tai lomamatkaan. Joustolaina on oikeus peruuttaa kahden viikon kuluessa sopimuksen tekemisestä. Peruutus on tehtävä kirjallisesti ja asiakkaan jo saamat varat tulee toimittaa takaisin Credit24:lle 30 päivän kuluessa.

Joustavat takaisinmaksuehdot

Nostamaasi Credit24 Joustoluottoa maksetaan takaisin kuukausittaisilla tilisiirroilla. Lainaa hakiessasi valitset lainasumman lisäksi sinulle sopivimman laskun eräpäivän. Eräpäivämuutoksen voi tehdä myöhemmin pientä korvausta vastaan. Asiakas tekee itse kuukausittain päätöksen lainanmaksusta. Maksaako takaisin kerralla vai lyhentääkö erissä. Jos tarvitset pidemmän maksuajan, järjestät asian helposti itse maksamalla eräpäivänä vähemmän ja jättämällä lopun lainan myöhemmille eräpäiville. Eräpäivänä täytyy kuitenkin maksaa vähintään minimilyhennys. Laina-ajan pidentämisen vaikutusta maksuaikaan voit tarkastella lainalaskurin avulla.

Hyvä lainatuote useimmille

Kuulostaa hyvältä! Mitä lainasopimuksen saamiseksi vaaditaan asiakkaalta? Credit24:n ehdot ovat seuraavat: hakijan on oltava 19 vuotta täyttänyt yksityishenkilö, jolla ei ole ollut merkittäviä ongelmia raha-asioiden hoitamisessa ja jolla on käytössään henkilökohtainen matkapuhelinliittymä. Luottotietomerkintä on lainan saamisen este, ja hakemus voi tyssätä myös, jos hakijan aikaisempi Credit24-luotto on myöhästynyt huomattavasti tai mennyt perintään. Hakijan ilmoittamien osoitetietojen tulee täsmätä Väestötietorekisterissä kerrottuun osoitteeseen.

Credit24 asiakaspalvelu auttaa

Jos tarvitset yhteyden Credit24:n asiakaspalveluun, voit joko soittaa ilmaiseen palvelunumeroon arkisin kello 9 – 17 tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostilla tai Credit24:n verkkosivujen kautta lomakkeella.

Huom!

Sivuston sisältö on tarkoitettu blogimuotoiseksi yleiseksi kirjoitukseksi eikä se ole taloudellista neuvontaa. Tätä artikkelia tehdessä on hyödynnetty tekoälyä. Tarkista lainan tiedot suoraan aina erikseen lainatarjouksesta sekä lainasopimuksesta. Hakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Usein kysytyt Credit 24 kysymykset

Credit24

Mikä ero on vanhalla Credit24 lainalla ja Joustolimiitillä? Joustolimiitti on ns. jatkuva luotto, josta voi tehdä nostoja valitun luottorajan puitteissa. Lainaa ei siis tarvitse nostaa kerralla. Lainasopimuksesta ei myöskään tule kuluja, jos lainaa ei nosta ollenkaan. Onko lainan hakeminen Credit24:ltä turvallista? Kyllä. Nykyinen haettava lainatuote on nimeltään Joustolimiitti. Asiakkaan tietojen käsittely on luottamuksellista, eikä tietoja luovuteta ulkopuolisille. Tästä poikkeuksena laskutuksen taho ja tarvittaessa viranomaiset. Hain Joustolimiittiä, minkä vuoksi lainahakemukseni hylättiin? Hakemuksen hylkäämisen on monia mahdollisia syitä. Tällaisia ovat esimerkiksi maksuhäiriömerkintä, puutteelliset tiedot, virheelliset tiedot tai se ettei asiakkaan osoitetta pystytty löytämään väestörekisterin osoitetietokannasta. En pysty maksamaan maksuani ajallaan, mitä siitä voi seurata? Tällöin kysymyksessä on sopimusrikkomus ja maksamattomasta laskusta aletaan periä viivästyskorkoa. Maksumuistutus lähetetään kun lainan maksu on 14 päivää myöhässä. Mikäli suoritusta ei ole hoidettu maksumuistutuksessa olevaan eräpäivään mennessä, avoin laina siirtyy perintätoimiston hoidettavaksi.

Credit24 Joustolimiitin kulut

 • Vuotuinen nimelliskorko 40,8%-95,4%
 • Nostopalkkio aina 0€
 • Todellinen vuosikorko 50,2%-153,63%
 • Maksuvapaa kuukausi 20€
 • Luottorajan laskeminen 20€
 • Eräpäivän valinta 5€

Credit24 palvelun asiakastyytyväisyys on markkinoiden kärkitasoa ja siinä se kilpailee jopa perinteisempien pankkien kanssa. Huippuedulliset lainatuotteet yhdistettynä kaikin puolin moitteettomaan palveluun ovat ominaisuudet, jotka ovat nostaneet Credit24 lainapalvelun suomalaisten suosikiksi.