This content has been archived. It toukokuu no longer be relevant

Ege Finance Oy on suomalainen luotonmyöntäjä, jolla on valikoimissaan 100 – 2800 euron suuruisia vakuudettomia kulutusluottoja. Ege.fi lainat maksetaan takaisin 2 – 12 kuukauden kuluessa, maksuaika on riippuvainen valitusta lainasummasta. Ege.fi:n vakuudettoman 100 – 2 800 euron lainan hakeminen on mahdollista tehdä kätevästi verkossa, vaikka mobiililaitteella tai omalta kotikoneelta. Asiakas pystyy täyttämään hakemuksen mihin vuorokauden aikaan tahansa. Jos asiakkaalla on käytössään jo aiempi Ege.fi:n laina, on uuden lainan hakeminen mahdollista sitten, kun aiempi luotto on maksettu kokonaisuudessaan takaisin. Uuden lainan hakeminen on mahdollista kuitenkin tietyissä tapauksissa, vaikka vanhaa lainaa on vielä maksamatta: Avoimien lainojen yhteissumma ei vaan saa ylittää hakijalle myönnettyä limiittirajaa.

Hae lainaa Ege.fi:ltä silloin kuin sinulle sopii

Ege.fi laina on hyvin nopea hakea, koska vakuuksia tai takaajia ei tarvitse hankkia. Hakemuksen täyttämiseen ei tarvitse varata muutamaa minuuttia kauempaa ja lainapäätöskin saapuu välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen. Rahat siirtyvät hakijan tilille kahden arkipäivän kuluessa hakemuksen täyttämisestä. Poikkeuksena tilanteet, joissa asiakas käyttää pikamaksua eli ns. ekspress maksua. Tämä on lisäveloituksellinen palvelu, jonka avulla rahat saa käyttöön puolen tunnin kuluessa.

Esimerkki Ege.fi lainasta

 • Lainasumma 1600 euroa
 • Nostopalkkio 386 euroa
 • Maksuaika 12 kuukautta
 • Kuukausittain maksetaan 165,50 euroa
 • Nimelliskorko 0 %
 • Todellinen vuosikorko 50 %
 • Yhteensä takaisinmaksettavaa 1986,50 euroa

[aio_button align=”center” animation=”pulse” color=”green” size=”medium” icon=”none” text=”Hae Lainaa Egeltä” target=”_blank” relationship=”nofollow” url=”https://lainanvertaaja.fi/palvelu/ege.php”]

Ege.fi lainaa myönnetään sellaisille suomen kansalaisille, jotka ovat täyttäneet yli 20-vuotta ja ovat hoitaneet aiemmat raha-asiat siten, ettei maksuhäiriömerkintää ole merkitty luottotietoihin. Jokaisen hakijan lainahakemus käsitellään yksilöllisesti ja oikeiden henkilötietojen lisäksi, huomiota kiinnitetään asiakkaan taloudelliseen tilanteeseen. Lainan saaminen nimittäin vaatii asiakkaalta säännöllisiä, kuukausittaisia tuloja. Tulot voivat olla peräisin palkasta, eläkkeestä tai vaikka jonkinlaisesta etuudesta, kunhan tämä summa katsotaan riittäväksi lainan takaisinmaksuerien hoitamiseen nyt ja tulevaisuudessa.

Kenelle Ege.fi myöntää lainaa?

Edellä mainittujen seikkojen perusteella Ege.fi tekee lopulta arvion siitä, voiko asiakkaalle myöntää luottoa. Mikäli luotonmyöntäminen ei ole mahdollista Ege.fi:n suorittaman harkinnan mukaan, asiakas saa tiedoksi negatiivisen luottopäätöksen, johon ei ikävä kyllä ole mahdollistaa saada minkäänlaisia perusteita. Yleisimmät syyt lainahakemuksen hylkäämiseen kuitenkin ovat maksuhäiriömerkintä ja aiempi maksamaton Ege.fi kulutusluotto sekä riittämättömät kuukausitulot.

Selkeä lainahinnoittelu ja takaisinmaksuaikataulu Egen erikoisuuksina

Sitä hetkestä kun asiakas on saanut rahat tililleen, alkaa myös velvollisuus lainan takaisinmaksuun. Kuten jo mainittiin, on laina-aika kiinteästi verrannollinen lainamäärään. Pienissä lainoissa ( 100 – 300 euroa ) takaisinmaksuaikaa on 2 kuukautta, keskisuurissa ( 400 – 800 euroa ) 6 kuukautta ja suurimpiin luottosummiin (1000 – 2800 euroa) saa takaisinmaksuaikaa vuoden verran. Palvelu on laskenut kuluttajasuojalain vaatiman luoton todellisen vuosikoron, joka on 2 800 euron lainassa 50 %. Kaikki lainasummat hintoineen, kuukausierineen ja kokonaiskustannuksineen löytyvät Ege.fi verkkosivuilta löytyvästä selkeästä lainataulukosta. Näet yhdellä silmäyksellä, millaisiin kuukausieriin sitoudut kunkin summan kohdalla ja kuinka monta erää tulee olemaan, ennen kuin laina on maksettu kokonaisuudessaan takaisin. Tarkasta kuitenkin aina lainatarjous ennen sen hyväksymistä, jottei asiaan jää kohdallasi epäselvyyksiä. Luotonmyöntäjä voi toki myöhemmin ilmoittaa asiakkaalle perittävien maksujen ja kuukausierien muutoksesta.

Mitä on kulutusluotto ja miten sitä käytetään?

Kulutusluottoja on myönnetty Suomessa pitkään. Nykyisin kulutusluottoa on tarjolla monenlaisina lainatyyppeinä, joille tyypillistä on vakuudettomuus ja nopea hakuprosessi. Lisäksi vakuudettomia kulutusluottoja on leimannut niiden perinteisiä luottoja korkeampi korkotaso. Kulutusluotot ovat tarkoitettu moninaisten hyödykkeiden ja palvelujen rahoittamiseen, ilman käyttökohteen selvitystarvetta luoton myöntävälle taholle. Pääsääntöisesti kulutusluottoja suositellaan hankittavaksi yksittäisten luoton tarpeiden kattamiseen. Markkinoilla on kuitenkin kerralla käyttöön nostettavien vakuudettomien luottojen lisäksi lisääntyneet lainatyypit, jotka on suunniteltu käytettäväksi luottokortin tapaisesti pidemmän lainatarpeen rahoittamiseen. Laina on hyvä vertailla ennen sen hankkimista. Voimme kuitenkin suoraan jo kertoa, että Ege.fi:n tarjoamassa kulutusluotossa todellinen vuosikorko on jonkin verran kilpailevia lainapalveluja alhaisempi. Vertaile vaikka itse ! Lisäksi Ege.fi ei turhaan kannusta elämän rahoittamiseen lainarahalla, vaan toimii vastuullisen luotonmyöntäjän tavoin. Lainaa voi nostaa henkilökohtaiseen saldorajaan saakka ja maksaa tätä takaisin selkeän maksusuunnitelman mukaan.

Ege.fi muutamalla sanalla

 • Kohtuuhintainen kulutusluotto
 • Lainattavat summa 100 – 2800 euron välillä
 • Maksimissaan laina-aikaa voi saada vuoden verran
 • Vakuudeton laina, johon ei tarvitse takaajia
 • Luotettavaa luotontarjontaa kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä

Huom!

Sivuston sisältö on tarkoitettu blogimuotoiseksi yleiseksi kirjoitukseksi eikä se ole taloudellista neuvontaa. Tätä artikkelia tehdessä on hyödynnetty tekoälyä. Tarkista lainan tiedot suoraan aina erikseen lainatarjouksesta sekä lainasopimuksesta. Hakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Täältä löydät useimmiten kysytyt kysymykset Ege.fi:stä

Ege.fi laina on huippuhalpa Hae heti lainaa 100 2800E netista

Mitä kannattaa huomioida ennen Ege.fi lainan hakemista? Aina ennen lainan hankintaa kannattaa laskea tarkkaan, hankitun lainan vaikutukset omaan talouteen. Laske tarkkaan paljonko voit maksaa kuukausittain lainan lyhennystä ilman, että se vaikuttaa liian paljon muuhun taloudelliseen tilanteeseesi. Muista huomioida kuukausittaiset pakolliset menot, kuten asuminen ja ruoka. Ege.fi tarjoaa käyttöösi helpon lainahinnaston, josta näet suoraan kuukausierän hinnan koko lainakaudelle, kullakin lainasummalla. Muista kuitenkin, että elämäntilanne ja lainahinnat voivat muuttua ja on hyvä varautua myös siihen, että rahaa on myös tiukemmassa tilanteessa myös luoton maksuun. Voinko maksaa luottoni takaisin suunniteltua nopeammassa aikataulussa? Kyllä voit. Voit maksaa lainan takaisin missä vaiheessa vain vaikka kokonaisuudessaan, ilman että siitä koituu sinulle minkäänlaisia lisäkuluja. Pitääkö minun toimittaa jotain liitteitä lainahakemukseni lisäksi? Jos täytyy, mitä liitteitä? Ege.fi voi joissain tilanteissa pyytää sinua toimittamaan kopion esimerkiksi eläke- tai palkkatodistuksestasi tai verotustodistuksestasi. Saat tiedon heti, jos kohdallasi vaaditaan erillisten liitteiden toimittamista. Liitteet voi lähettää Ege:lle vaikka sähköpostilla. Onko Egellä asiakaspalvelua, johon voisin olla yhteydessä? Kyllä on. Ege.fi:n asiakaspalvelu palvelee laina-asiakkaita arkisin kello 9-17, viikonloppuisin henkilökohtaista asiakaspalvelua ei ole mahdollista saada. Omaan lainaan liittyviä asioita voi kuitenkin tarkastella Ege.fi:n henkilökohtaisessa verkkopalvelussa, johon kirjaudutaan Ege.fi:n verkkosivujen kautta. Varsinaiseen asiakaspalveluun otetaan yhteys soittamalla numeroon 0600 15858, puhelu maksaa 1,20 euroa minuutti. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen info@ege.fi Mitä ensilainaajan on hyvä tietää? Periaatteessa ensilainaajan mahdollisuudet ovat vain 100 euron lainaan, jonka maksamalla voi hakea toisena lainana jo suurempaa luottoa. Periaatteessa kuitenkin tulotiedot todistamalla myös ensimmäinen luotto voi olla suurempi kuin jo mainittu 100 euroa.

Ege.fi lainan hakemisen periaatteet

 • Voit täyttää hakemuksen milloin vain
 • Tunnistautuminen tapahtuu pankkitunnuksilla
 • Haettavat summat 100 – 2 800 euroa
 • Yksinkertainen hakemus
 • Saat välittömästi lainapäätöksen, joka sinun täytyy hyväksyä ennen lainan saamista tilille
 • Lainaa saat heti – jopa 30 minuutin kuluessa myönteisestä lainapäätöksestä

Hae lainaa nyt Ege.fi:ltä, saat edullisesti käyttöösi 100 – 2 800 euroa ilman vakuuksia!

Ege.fi yhteystiedot:

Ege finance Oy

Y-tunnus: 2229805-5 Osoite: Bulevardi 7 00120 HELSINKI

Ege.fi asiakaspalvelu

Puh: 0600-15858 Sähköposti: info@ege.fi Puheluhinnat soitettaessa Ege.fi asiakaspalveluun: 1,20 €/min