Rahoituslaitos

Freedom Rahoitus lainapalvelun kautta haet edullista lainaa 500 – 60 000 euron verran. Freedom Rahoitus etsii juuri sinun tarpeisiisi sopivan lainan useiden lainaa tarjoavien yritysten joukosta. Saat aina parhaan ja edullisimman mahdollisen lainatarjouksen sopimaan käyttötarkoitukseesi. Säästät siis rahaa ja aikaa, kun et joudu itse kyselemään lainatarjouksia jokaiselta lainantarjoajalta erikseen.

Vertaile usean pankin lainoja

Freedom Rahoitus on riippumaton lainanvälittäjä ja samassa palvelussa on kerättynä useita lainaa tarjoavia luotonmyöntäjiä. Kun tarvitset lainaa, löytyy palvelun valtavan lainavalikoiman avulla varmasti sopiva ratkaisu tilanteeseen kuin tilanteeseen. Olipa lainan tarve pieni tai suuri, Freedomilta löytyy tarvittava ratkaisu. Lainaa haetaan Freedom Rahoitus verkkosivuilta. Lainahakemukseen täytetään tarvittavat tiedot kuten henkilötiedot, lainamäärä sekä toivottu takaisinmaksuaikataulu. Palvelu etsii kriteereihin sopivan lainan valikoimastaan ja toimittaa tarjouksen lainasta, mikäli lainaa hakeva henkilö täyttää palvelun ehdot lainan saamiseksi.

Freedom Rahoitus on turvallinen tapa hakea lainaa

Lainatarjouksen saadakseen asiakkaan luottotiedot tarkistetaan Dun & Bradstreet Oy:n ja/tai Suomen Asiakastieto Oy:n luottotietorekistereistä. Lisäksi hakemuksen lähettäessään hakija hyväksyy automaattisesti sen, että lainaa myöntävä taho voi tarkistaa esimerkiksi hakemuksessa annetut työnantajatiedot oikeaksi. Joissakin tapauksissa asiakkaan tulee toimittaa kirjallisia dokumentteja tulotiedoistaan. Lainaa hakevalla henkilöllä on oltava ikää vähintään 20 vuotta, säännölliset palkka- tai eläketulot sekä pysyvä asuinpaikka Suomessa. Lainantarve on jokaisella hakijalla erilainen. Rahaa voidaan tarvita esimerkiksi auton hankintaan, remonttiin, matkaan, vuokraan tai vaikkapa rikkinäisiin kodinkoneisiin. Kaikki tämä onnistuu Freedom Rahoitus lainanvälittäjän kautta nopeasti. Rahat ovat nopeasti käytettävissä ja takaisin lainasumma maksetaan pienissä kuukausittain maksettavin erin.

Hae yhdessä rinnakkaishakijan kanssa

Freedom rahoitus on:

  • Ilmainen lainanvälityspalvelu
  • Vertailee usein luotonmyöntäjien lainat
  • 500 – 60 000 euron lainat
  • Takaisinmaksuaika jopa 15 vuotta
  • Mahdollisuus lainojen yhdistämiseen
  Rahoitu.fi – Turvallista lainaa nopeasti aina 60 000 euroon saakka

Freedom Rahoituksen lainaa voi hakea myös yhteishakijan kanssa, jolloin lainan saaminen helpottuu huomattavasti varsinkin suurempien lainojen osalta. Yhteishakijan kanssa tehty lainahakemus voi myös mahdollistaa lainan saamisen edullisemmalla korolla kuin yksin tehty hakemus. Useimmiten yhteishakija on oma avo- tai aviopuoliso, mutta yhteishakijana voi myös olla täysin perheen ulkopuolinen henkilö, kuten ystävä. Yhteishakijan liittäminen Freedom Rahoitus lainahakemukseen on helppoa ja vaivatonta. Lainahakemuksessa on valmiina kohta, johon yhteishakijan tiedot voidaan antaa. Lainaa hakiessa kannattaa kuitenkin muistaa, että yhteishakijaa koskee täysin samat lainaehdot kuin lainan päähakijaa.

Freedom Rahoituksen hakeminen on maksutontaa

Freedom Rahoitus lainahakemus on täysin maksuton. Lainahakemuksen lähettäminen ei sido hakijaa vielä mihinkään, vaan vasta lainatarjouksen hyväksyminen synnyttää luottosopimuksen lainaajan ja luotonantajan välille. Kulut muodostuvat haetusta lainasummasta, valitusta takaisinmaksuajasta, luotonmyöntäjästä ja korkokuluista riippuen. Lopullinen korko ilmoitetaan lainatarjouksen yhteydessä. Suuntaa antavan kuukausierän suuruuden näet Freedomin kotisivuilta löytyvästä lainalaskurista.

Huom!

Sivuston sisältö on tarkoitettu blogimuotoiseksi yleiseksi kirjoitukseksi eikä se ole taloudellista neuvontaa. Tätä artikkelia tehdessä on hyödynnetty tekoälyä. Tarkista lainan tiedot suoraan aina erikseen lainatarjouksesta sekä lainasopimuksesta. Hakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Usein kysytyt kysymykset Freedom rahoituksesta

Freedom Rahoitus lainaa 500 60 000E Kilpailuta lainat maksutta

Millaisen takaisinmaksuajan voin hakea lainalleni? Lainalle voi hakea maksuaikaa vuodesta aina 15 vuoteen saakka. Eri lainapalveluissa voi olla eroja, millaisella laina-ajalla tietynsuuruisia lainoja voi saada. Freedom Rahoitus verkkopalvelussa on kätevä lainalaskuri, jolla voit vertailla eri laina-aikojen vaikutusta takaisin maksettavaan kuukausittaiseen summaan. Mitä kuluja lainoihin liittyy? Tämä riippuu täysin lainantarjoajasta. Lainoihin liittyy yleensä avausmaksu, joka peritään lainanmyöntämisen yhteydessä. Lisäksi useimpiin lainoihin liittyy kuukausittainen tilinhoitomaksu. Näiden lisäksi luottokorttia muistuttavissa lainoissa voi olla esim. nostokuluja. Kulujen lisäksi lainaan liittyy aina korko. Saat tiedon korosta ja kuluista lainatarjouksessa ja valitun rahoituslaitoksen ehdoista. Voinko hakea lainaa vanhojen lainojen yhdistämiseksi? Kyllä voit. Freedom Rahoitus yhdistää lainoja aina 60 000 euroon saakka. Hae lainaa tavalliseen tapaan ja ilmoita yhdistettävien lainojen kokonaissumma. Lainan myöntämisen ja maksun jälkeen maksa pois saamallasi lainalla vanhat luotot. Jatkossa lyhennystarve kohdistuu enää yhteen lainaan, joka todennäköisesti on korko- ja muilta kuluiltaan edullisempi kuin aiemmat. Jos sinulla on aikaisempia lainoja 6000€, voit hakea Freedom Rahoitus palvelusta lainaa vaikkapa 10 000€ luoton, maksaa velat pois ja sinulle jää käteen vielä 4000 euron laina muuta haluamaasi käyttöä varten. Onko Freedom Rahoituksen kautta saatavissa lainaturvaa? Kyllä on, palvelun nimi on Tuloturva. Tuloturva kattaa tilapäisen työkyvyttömyyden, työttömyyden tietyissä tapauksissa, kuolemantapauksen ja joissakin yhteyksissä vakavan sairauden turva. Tuloturva korvaa kuukausikorvauksia jopa 12 kk. Turvavaihtoehtoja on erilaisia, joihin voi tarkemmin tutustua Freedom Rahoitus verkkosivuilla. Vakuutusmaksu on 8,9% valitusta turvatasosta/ kk. Tarvitsenko lainaa varten vakuuksia? Et tarvitse Freedom Rahoitus lainaan vakuuksia tai takaajia. Tämä tarkoittaa sitä, ettet tarvitse omaisuutta lainan vakuudeksi. Luotonmyöntäjien päätökset perustuvat taloudelliseen tilanteeseesi. Joissakin tapauksissa hakeminen yhdessä rinnakkaishakijan kanssa on edullisempi ja helpompi tapa saada lainaa.

  Rahalaitos lainaa 500 – 70 000€ 1-15 v. maksuajalla – Hae lainaa!

Freedom rahoituksen lainojen kulut

  • Vaihtelevat luotonmyöntäjästä riippuen
  • Tavallisimmat kulut luoton avausmaksu ja kuukausimaksu
  • Lainojen korot ovat pankki- ja asiakaskohtaiset
  • Todellinen vuosikorko haettavissa lainoissa löytyy väliltä 4,19% – 50,5%
  • Sinulle määritellyt korot ja kulut löytyvät lainatarjouksesta ja valitun luotonmyöntäjän ehdoista

Freedom Rahoitus palvelun kautta saat edullista lainaa nopeasti käyttöösi. Maksuaikaa lainoille on mahdollista saada 1-15 vuotta. Maksuajan voit räätälöidä täysin oman tilanteen ja maksukyvyn mukaan. Lainan voi myös koska tahansa maksaa takaisin ilman lisäkuluja, ilman että tässä tapauksessa tarvitsee noudattaa sovittua maksusuunnitelmaa. Tutustu Freedom Rahoitus palvelun tarjoamiin, kattaviin lainatuotteisiin ja tee ilmainen hakemus vaikka samantien.

Freedom Rahoitus yhteystiedot:

Freedom Rahoitus Oy

Y-tunnus: 2207313-9 Osoite: Mikonkatu 15 B 00100 Helsinki

Freedom Rahoitus asiakaspalvelu

Freedom Rahoitus asiakaspalvelu palvelee: Ma-To 08.00-19.00 Pe 08.00-17.00 Puh: 09 4241 4400 Sähköposti: asiakaspalvelu@fredomrahoitus.fi Puheluhinnat soitettaessa Freedom Rahoitus asiakaspalveluun: pvm/mpm

Samankaltaiset artikkelit