Rahoituslaitos

Lendo kilpailuttaa lainat ilmaiseksi

Halvimman lainatarjouksen saaminen ja eri pankkien tarjoamien lainojen kilpailuttaminen on nyt entistä helpompaa kuin koskaan aiemmin. Enää ei tarvitse itse etsiä netistä kymmenien eri pankkien ja luotonantajien tarjoamien lainoja, vaan Lendon kautta haettuna yksi lainahakemus välitetään usealle eri pankille jotka tekevät tarpeisiisi sopivan tarjouksen. Tällä hetkellä Lendo kilpailuttaa jo 15 eri pankin ja rahoituslaitoksen lainat.

Lendolta edullista lainaa heti aina 60 000€ asti

Eivätkö pienet lainasummat riitä? Lendo on juuri nostanut palvelun kautta haettavan maksimilainasumman jopa 60 000 euroon asti palvellakseen entistä useampia laina-asiakkaita. Tutustu Lendoon ilman sitoumuksia ylläolevasta linkistä.

Lendo palveluna

Lendo etsii sinulle parhaimmat ja edullisimmat lainat useiden eri pankkien lainatarjonnasta. Saat siis vain yhden hakemuksen täyttämällä useita erilaisia lainatarjouksia usealta eri pankilta. Hakemus täytetään suoraan verkossa, helposti ja nopeasti. Palvelun käyttäminen ja hakemuksen tekeminen on ilmaista. Lainahakemuksen tekeminen Lendon sivustolla ei sido sinua vielä mihinkään, vaan voit täysin huoletta pyytää tarjouksen tarvitsemallesi rahasummalle. Lopullinen luottosopimus tehdään tarjoukset saatuasi valitsemasi pankin kanssa. Mikäli tarjoukset eivät sinua tyydytä, voit hylätä kaikki saamasi lainatarjoukset, eikä niistä aiheudu minkäänlaisia kustannuksia.

Lainojen tiedot:

 • Ikävaatimus 20 vuotta
 • Lainattavat summat 500 – 60 000 euroa
 • Laina-aika 1 -15 vuotta
 • Yksi hakemus välitetään usealle pankille
 • Useita lainatarjouksia joista valitset parhaan
 • Ei vakuuksia tai takaajia
 • Maksuton hakemus
 • Vaihda kallis laina halvempaan
 • Yhdistä pienet vipit yhdeksi halvaksi lainaksi
 • Pyydä lainatarjous koska tahansa
 • Hae yhdessä rinnakkaishakijan kanssa

Lainahakemuksen voi jättää Lendolle milloin tahansa, juuri silloin kun se sinulle itsellesi parhaiten sopii. Hakemuksia otetaan vastaan joka päivä kellon ympäri. Saat pikaisesti tiedon siitä, minkäkokoista lainaa sinulle on mahdollista myöntää.

  Bigbank

Vaatimukset Lendon palvelussa

Lainaa voi hakea Lendolta jos on täyttänyt 20 vuotta. Sinun on oltava oikeustoimi- ja luottokelpoinen Suomen kansalainen. Maksuhäiriömerkintöjä ei siis saa olla. Lisäksi sinulla on oltava säännöllisiä tuloja riittävä määrä lainattavaan summaan nähden. Tuloiksi lasketaan mm. palkka- tai eläketulot, sekä erilaiset etuudet, kuten lapsilisä.

Lainan kilpailutus Lendon avulla

Onko sinulla käytössä tällä hetkellä laina jostakin toisesta pikalainapalvelusta? Jos sinulla on tällä hetkellä avoimena oleva laina, on sen vaihtaminen edullisempaan vaihtoehtoon mahdollista käyttämällä Lendon palvelua. Täytä ilmainen hakemus vaikka heti, se ei sido sinua vielä mihinkään. Katso saamasi tarjoukset ja vertaile niitä nykyiseen lainaasi. Kun kilpailutat nykyinen lainasi lainanvälityspalveluiden, kuten Lendon kautta ja voit saada huomattavasti edullisemman tarjouksen. Jos saamasi tarjous on parempi kuin nykyinen lainasi, voit vaihtaa sen edullisempaan. Jos tarjous on huonompi, voit jättää sen täysin huomiotta. Lainatarjouksen hakeminen on täysin maksutonta, joten kilpailuttaminen kannattaa vaikka parempaa tarjousta ei olisikaan saatavana.

Vanhojen vippien yhdistäminen Lendon kautta

Jos sinulla on tällä hetkellä käytössäsi useampia pieniä pikaluottoja, limiittejä tai kulutusluottoja, on ne mahdollista vaihtaa yhteen edulliseen lainaan. Vaihtamalla pikku vipit yhdeksi lainaksi, on säästö kuukausitasolla todennäköisesti huomattava. Laske kaikkien vippien summat yhteen ja tee hakemus Lendolle vastaavalla summalla. Jos saat edullisemman tarjouksen mitä nykyisistä vipeistä maksat, hyväksy lainatarjous ja maksa entiset vipit välittömästi pois. Näin säästät korkokuluissa ja hoidettavana on vain yksi edullinen laina.

Lendo tarjoaa varmasti riittävää maksuaikaa

Lendolta saat maksuaikaa todella runsaasti. Maksuaikaa on tarjolla 1 – 15 vuotta ja sen voi valita itse sopivaksi. Lainatarjouksissa voidaan ehdottaa paremmin sopivaa maksuaikataulua, joka voi olla lyhyempi tai pidempi. Jos laina-aika valikoituu liian pitkäksi, on lainan maksusuunnitelmaa mahdollista nopeuttaa tai tarvittaessa maksaa jopa koko loppuvelka kerralla pois. Tästä ei aiheudu mitään ylimääräisiä kuluja asiakkaalle.

  Luottopalvelu

Huom!

Sivuston sisältö on tarkoitettu blogimuotoiseksi yleiseksi kirjoitukseksi eikä se ole taloudellista neuvontaa. Tätä artikkelia tehdessä on hyödynnetty tekoälyä. Tarkista lainan tiedot suoraan aina erikseen lainatarjouksesta sekä lainasopimuksesta. Hakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Heräsikö kysymyksiä Lendosta?

Lendo kilpailuttaa lainat Lendolta edullista lainaa heti aina 60 000E asti

Millaisella korolla lainan tavallisesti saa, kun sen kilpailuttaa Lendon kautta? Lainan korko muodostuu yksilöllisesti asiakkaan taloudellisten resurssien mukaan. Lendo pyrkii löytämään asiakkaalle lainaa mahdollisimman pienellä korolla. Tavallisesti nimelliskorko on 8 ja 27 prosentin välimaastossa, mutta toki se voi vaihdella tästä kunkin asiakkaan kohdalla. Voinko hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa? Kyllä voit. Rinnakkaishakijan (esim. puolison) kanssa haettaessa lainaa saa tavallisesti paremmat ehdot, eli lainaa voi saada enemmän, pidemmällä maksuajalla ja pienemmällä korolla. Minulla on maksuhäiriömerkintä, miten käy lainanhakuni? Lendo ei tee lainapäätöksiä, vaan päätös siitä, myöntääkö lainaa, on jokaisen pankin oma. Maksuhäiriömerkintä on kuitenkin mainittu lainansaantia estävänä asiana lähes jokaisen pankin ehdoissa. Miten nopeasti voi olettaa lainahakuprosessin etenevän? Tämä riippuu täysin siitä pankista, mistä olet päätynyt lainan ottamaan. Raha voi saapua tilillesi tunneissa lainapäätöksen hyväksymisestä tai sitten siihen voi mennä joitakin päiviä. On tavallista, että suurempien luottosummien siirtyminen on hitaampaa. Mihin voin olla yhteydessä, jos lainaamisessa on ongelmia? Lendolla on oma asiakaspalvelu, jossa se vastaa lainan haun ongelmiin arkisin. Kun olet tehnyt lainapäätöksen, voit olla yhteydessä myös valitsemasi pankin tai rahoituslaitoksen asiakaspalveluun.

Lendon välittämien lainojen hinnat

 • Lainan korko on yksilöllinen, se vaihtelee riippuen asiakkaasta ja lainan myöntäjästä
 • Tavallinen nimelliskorko on 8-27 %
 • Tämän lisäksi lainasta voidaan periä esimerkiksi avausmaksuja ja kuukausittaisia laskutus- tai tilinhoitomaksuja

Lendo yhteystiedot:

Lendo Oy

Y-tunnus: 2648283‑7 Osoite: Keskuskatu 1B 00100 Helsinki

Lendon asiakaspalvelu

Lendo asiakaspalvelu palvelee Ma-Pe kello 9-17 Puh: 09 6899 8000 Sähköposti: asiakaspalvelu@lendo.fi Puheluhinnat soitettaessa Lendo asiakaspalveluun: Ainoastaan pvm/mpm

Samankaltaiset artikkelit