This content has been archived. It toukokuu no longer be relevant

Fleksiluotto on suomalainen, joustoluottoa tarjoava lainapalvelu. Sen myöntämiä lainoja voi hakea sähköisesti mihin aikaan vuorokaudesta tahansa. Myös henkilökohtaisen luottotilin hallinta tapahtuu verkossa ja on näin ollen käytössä ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Hae 2100 euron joustoluottoa

Fleksiluotto tarjoaa hakijoilleen 100 – 2100 euron lainaa joustoluottona. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että asiakas saa käyttöönsä 2100 euron henkilökohtaisen luottolimiitin, jota voi käyttää saamaan luottoa kuten pankkikorttia. Eli tekee nostoja silloin kun haluaa ja sellaisia summia kuin haluaa, huomioiden kuitenkin lainalle määritellyn luottorajan. Nyt kannattaa hyödyntää Fleksiluoton tarjoama kuluton ensinosto ja nostaa kerralla vähän enemmän rahaa käyttöön. Jatkossakin nostosta maksetaan vain kohtuullinen 11% nostoprovisio.

Huom!

Fleksiluotto on uudelleenbrändätty ja sen nimi on nykyisin Vivus Jousto. Fleksiluotto.fi osoitteesta ei siis voi hakea enää lainaa, vaan lainahakemus tulee täyttää Vivus Jouston sivuilla.

Fleksiluotto hakemusta varten vaaditaan henkilötietojen lisäksi pankkitunnistautumista, joten asiakkaalla tulee olla verkkopankkitunnukset käytössään. Kun asiakas on saanut myönteisen lainapäätöksen, tämä voi tehdä haluamansa ensinoston tililleen. Nostot voi tehdä helposti netissä myös mobiilisti. Rahat saa tilille toimenpiteen jälkeen varsin nopeasti, jopa 15 minuutissa. Tällöin noston tulee kuitenkin tapahtua Fleksiluoton asiakaspalvelun aukioloaikana. Jos asiakkaalla on käytössä POP-pankki tai Ålandsbanken, tämä saa varautua 1-2 pankkipäivän viiveeseen rahojen siirtymisessä.

Takaisin maksaminen on helppoa

Fleksiluotto tarjoaa tämän:

 • 2100 euron luottolimiitti
 • Yksinkertainen hakuprosessi
 • Edulliset kulut
 • Joustava takaisinmaksu
 • Rahat siirtyvät palvelun aukioloaikoina

Fleksiluotto on tehnyt luoton takaisinmaksusta yhtä helppoa kuin sen hakemisesta. Läpinäkyvät lainaehdot ja aina ulottuvillasi oleva nettipalvelu pitävät huolen siitä, ettei tilillä maksupäivänä odota ikävää yllätystä. Myös asiakaspalvelu vastaa aina arkisin maksutta kysymyksiin ja auttaa ongelmatilanteissa. Lainasta maksetaan takaisin ainoastaan se määrä, mikä siitä on nostettu. Nostettu määrä on myös se, joka kerryttää korkoa ja josta muodostuu kuluja. Jos luottoa ei nosteta käyttöön lainkaan, ei myöskään ole mitään, mitä pitäisi maksaa takaisin.

Varsin joustava Joustoluotto

Joustava takaisinmaksu tarkoittaa sitä, että jos jossain kuussa sinulla onkin aiempaa enemmän menoja, voit helposti ja ilman lisäkustannuksia maksaa lainaa takaisin vaikka vain kuukausittaisen minimisumman verran. Jos jossain kuussa taloudellasi taas menee poikkeuksellisen hyvin, voit maksaa takaisin kerralla vaikka koko vipin ja näin pienentää maksamiesi korkojen osuutta. 8.5% luottokorko perustuu aina siihen summaan, joka on vielä maksamatta takaisin. Lisäksi tulee 11% nostomaksu jokaisesta nostosta, lukuun ottamatta ilmaista ensinostoa.

Yksinkertaiset lainaehdot

Fleksiluotto Joustoluoton käyttö edellyttää asiakkaalta 20 vuoden ikää. Hakijan tulee olla Suomen kansalainen, jolla on Suomeen rekisteröity osoite ja suomalainen pankkitili. Mikäli nämä ehdot eivät täyty, asiakkaalle ei valitettavasti voida myöntää Fleksiluoton lainaa. Maksuhäiriöt johtavat myös aina automaattisesti hakemuksen hylkäämiseen.

Huom!

Sivuston sisältö on tarkoitettu blogimuotoiseksi yleiseksi kirjoitukseksi eikä se ole taloudellista neuvontaa. Tätä artikkelia tehdessä on hyödynnetty tekoälyä. Tarkista lainan tiedot suoraan aina erikseen lainatarjouksesta sekä lainasopimuksesta. Hakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Fleksiluotto asiakaspalvelusta kysyttyä

Fleksiluotto

Olen huolissani velkaantumisestani, miten saan lainakiellon? Saat ikuisen lainakiellon Fleksiluoton palveluun täyttämällä kirjallisen anomuksen. Anomuksen tulee kirjata henkilötietojen lisäksi selkeästi pyyntö lainakiellon asettamisesta. Tämän jälkeen sinun ei ole mahdollista lainata Fleksiluotolta. Huomaa, ettei kiellon asettaminen poista mahdollisuuttasi hakea luottoa muilta lainaa tarjoavilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Miksi lainahakemustani ei hyväksytty? Tähän ei ole yksiselitteistä vastausta. Täytitkö lainahakemuksen puutteellisesti? Onko sinulla maksuhäiriömerkintä? Nämä ovat kaksi selkeää seikkaa, miksi lainahakemus tavallisesti hylätään. Lisäksi lainahakemus voidaan hylätä väärinkäytösepäilysten tai muiden seikkojen vuoksi, jolloin Fleksiluotto ei katso lainan myöntämisen olevan mahdollista. Huomaa, ettei luotonantaja ole kuitenkaan velvollinen kertomaan syytä lainahakemuksen hylkäämiseen. Millaisia kuluja luottotiliin liittyy? Fleksiluotto-tilin avaaminen on maksutonta. Tili ei myöskään aiheuta kuluja, jos nostoja ei tehdä. Kun nosto tehdään, siitä peritään 11% nostoprovisio ja nostetusta summasta peritään 8,5% kuukausittainen korko. Ensinostosta ei tällä hetkellä mene nostokulua. Kuukausittainen korko lasketaan päiväkohtaisesti. Kokonaiskuluihin vaikuttaa myös suunnittelemasi maksuaikataulu. Millaisia nostoja voin tehdä? Voit nostaa Fleksiluotto-tililtä, haluamasi määrän rahaa joko yhdessä tai useammassa erässä. Yksittäisen noston rahallista arvoa ei ole määritelty, eikä myöskään sitä nostojen määrää mitä asiakas voi tehdä. Nostojen välillä ei myöskään ole ajallista rajoitetta. Voinko tehdä nostoja mobiililaitteella? Toki tämä onnistuu nykypäivänä. Voit hallinnoida Fleksiluoton lainatiliäsi myös mobiililaitteella, joten nostojen teko on siis myös mahdollista sillä.

Fleksiluoton lainojen kulut

 • Tilin avaaminen 0€
 • Nostokulu 11%/nostosumma
 • Ensinosto 0€
 • Luottokorko 102% / vuosi
 • Viivästyskorko 7.0%
 • Todellinen vuosikorko löytyy luottosopimuksesta

Nyt kannattaa ottaa härkää sarvista oman rahatilanteen suhteen. Täytä yksinkertainen hakemus Fleksiluoton verkkosivuilla ja hae joustavaa tililuottoa. Fleksiluotto tilin avaaminen on sinulle täysin ilmaista ja voit ottaa rahat käyttöön siinä vaiheessa kun niitä todella tarvitset. Ota askel huolettomampaan huomiseen ja hae lainaa jo tänään!