Vivus Jousto

Vivus JoustoVivus Jousto – Joustoluotto jokapäiväiseen käyttöön Tuttu Vivus pikavippipalvelu tarjoaa nyt Vivus Jouston muodossa jopa 3 000 euron jatkuvan vakuudettoman joustoluoton käyttöösi. Vivus Joustossa ei maksuja kerry tilin avaamisesta tai nostokuluista vaan ainoastaan käyttöön nostetusta luotosta. Maksuaikaa on runsaasti ja maksaminen sujuu joustavin ehdoin. Vivus Joustossa voi olla asiakkaan halun ja tarpeen mukaan luottorajana 2 000 tai 3 000 euroa. Luottorajan suuruus määräytyy asiakaskohtaisesti. Joustoluottoa saa tämän jälkeen käyttää tähän sovittuun luottorajaan saakka täysin vapaasti – tee päätös nostettavan summan määrästä ja ajankohdasta oman käyttötarpeesi mukaan. Hauskinta on vakuudettoman Vivus Joustoluoton monikäyttöisyys, siltä voi nostaa kerralla koko summan tai tehdä useita, pienempien summien nostoja. Vivus Joustoluoton avaaminen ei maksa mitään. Samoin tilin ylläpitäminen on maksutonta, mikäli siltä ei ole tehty nostoja omalle tilille. Vivus Jousto on samanlainen, kuin vain voin olettaa virtuaalisen luottokortin olevan. Tämä tarkoittaa myös sitä, että joustoluoton tyyli on jatkuva, joten takaisin maksetut summat kerryttävät lainan uudelleen nostettavissa olevaa määrää.

Näin haet Vivus Jousto luottoa

Vakuudettoman Vivus Joustoluoton hakeminen on varsin helppoa ja onnistuu millä tahansa laitteella, jolla on pääsy internettiin. Siirry Vivus Jouston verkkosivuille, valitse lainasumma ja paina “hae luottopäätös”. Tarvitset luottopäätöstä varten verkkopankkitunnukset, joilla suoritetaan lain vaatima tunnistautuminen. Lainahakemukseen tulee täyttää henkilötiedot, yhteystiedot ja pankkitiedot. Vasta tämän jälkeen on mahdollista saada hyväksytty luottopäätös.

Hakijan tulee olla yli 20 vuotias henkilö, jolla ei saa olla maksuhäiriömerkintää. Asiakkaan osoitteen tulee olla Suomessa ja hakijalla täytyy olla suomalainen pankkitili. Tavanomaisen hakuprosessin päätteeksi asiakas saa rahat tililleen varten kuluessa. Sillä edellytyksellä kuitenkin, että lainahakemus on täytetty lainapalvelun aukioloaikoina. Kuitenkin, jos asiakkaan tili on seuraavissa pankeissa, hän joutuu odottamaan rahojen siirtymistä muutaman päivän (vaikka lainaa olisi haettu aukioloaikojen puitteissa): Ålandsbanken, POP-pankki ja S-pankki.

Vivus Jouston käyttäminen

Vivus joustoluoton käyttöön nostaminen on todella helppoa. Nostoon tarvitset kirjautumisen profiilitilillesi. Kirjautumismahdollisuus löytyy Vivus Jouston verkkosivuilta. Tilille kirjaudutaan sähköpostiosoitteen ja henkilökohtaisen salasanan yhdistelmällä. Näet tililtä kulloinkin nostettavissa olevan summan. Tähän summaan vaikuttavat niin aiemmat nostot, kuin aiemmat joustoluoton lyhennykset. Valitse haluamasi nostosumma ja tämän jälkeen saat rahat tilillesi noin 15 minuutin kuluessa. Jos nosto tehdään muulloin kun lainapalvelun aukioloaikoina, joutuu siirtoa odottelemaan. Vivus Jouston asiakaspalvelu on avoinna ma – pe 9.00 – 18.00 ja viikonloppuisin asiakkaita palvellaan klo. 10.00 – 16.00, poikkeuksena se, että sunnuntaina koko palvelu on kiinni.

Vivus Jousto palvelu
Vivus Jousto palvelu

Vivus Jousto ja joustava laina-aika

Vivus Jousto luoton takaisinmaksuun annetaan reippaasti aikaa, lainaa voi maksaa sopivissa erissä 1 – 65 kuukauden aikana. Kuukausittain erääntyvä summa sisältää lainapääpääoman lyhennyksen lisäksi kyseisenä laskutuskautena kertyneen koron. Kuukausittain erääntyvää summaa kutsutaan minimilyhennyseräksi ja se sisältää 5% verran lainapääoman lyhennystä. Mikään ei kuitenkaan estä asiakasta maksamasta suurempaa lyhennyssummaa. Mitä suurempi on lainan lyhennyserä, sitä enemmän on mahdollisuuksia säästää korkokuluissa. Käytännössä asiakas saa maksua varten laskun sähköpostiinsa kahta viikkoa ennen eräpäivää. Vivus Jousto myös muistuttaa asiakkaitaan erikseen lähestyvästä eräpäivästä lähettämällä sähköpostia ja tekstiviestin, näin laskun maksamisen unohtamisen riski on minimaalisen pieni. Mikäli maksu jää kuitenkin hoitamatta, on asiakkaan hyvä tietää, että tämä voi johtaa lisäkulujen muodostumiseen, kuten muissakin netistä haettavissa lainoissa. Jos tällainen riski on olemassa, esim. ettei asiakkaan käytössä olevat varat riitä lainan lyhennyksen hoitamiseen, kannattaa aina olla heti yhteydessä Vivus Jouston asiakaspalveluun, jotta asiaan voidaan miettiä ratkaisua yhdessä luottoasiantuntijan kanssa. Jos taas rahaa on, luoton lyhennyksen voi maksaa jo ennen sille määriteltyä eräpäivä.

Näitä kysytään usein uudesta Vivus Joustosta

Paljonko voin saada joustoluottoa? Vivus Joustoluottoa on mahdollista saada asiakaskohtaisen arvion suorittamisen jälkeen 2 000 – 3 000 euroa. Vivus Jousto suorittaa asiakkaan taloudellisen tilanteen arvion instantoria käyttämällä. Mitä Vivus Jouston käyttäminen maksaa? Voit avata Vivus Jousto-tilin veloituksetta, eikä sinun myöskään tarvitse maksaa kuluja nostosta. Sinulta perittävät maksut kohdistuvat ainoastaan käyttöön nostettuun rahasummaan. Nostettuun luottoon kohdistuu 102 %:n vuosikorko, joka peritään päiväkorkona, mikä tulee maksettavaksi kuukausittain. On täysin yksilöllisen maksusuunnitelman mukaista, millaiset korkokulut lainalle loppupeleissä tulevat. Mitä tarkoittaa, että laina on tyypiltään jatkuva? Jatkuvalla, eli joustoluotolla tai toiselta nimeltään käyttöluotolla tarkoitetaan sellaista lainaa, jota voi nostaa milloin vain käyttöön aina sovittuun luottorajaan saakka, ilman että lainaa tarvitsee välissä hakea uudelleen tai muodostaa uutta luottosopimusta. Jatkuvalle luotolle on tyypillistä jokin kuukausittainen minimilyhennysmäärä. Jatkuvan luoton lainasumma on takaisinmaksun jälkeen uudelleen nostettavissa. Onko palveluun mahdollista saada lainakielto? Kyllä voit, huomaa kuitenkin, ettei sovittua lainakieltoa ole mahdollista peruuttaa myöhemmin. Jos teet omaehtoisen lainakiellon Vivus Joustolle, se koskee myös kaikkia muita 4finance Oy:n lainapalveluja. Tee vapaamuotoinen ilmoitus lainakiellosta kirjallisesti (kirje tai sähköposti) ja lähetä se palvelulle. Osoitteeni muuttui, saako palvelu siitä tiedon automaattisesti? Muuttuneet tiedot eivät päivity automaattisesti, vaan sinun täytyy päivittää ne omiin tietoihisi omassa profiilissa. On tärkeä päivittää tiedot, jotta esim. laskut saapuvat asianmukaisesti perille. Vivus Joustoluotto

Vivus Jousto yhteystiedot:

4finance Oy

Y-tunnus: 2207313-9 Osoite: Lintulahdenkuja 10 00500 Helsinki

Vivus Jousto asiakaspalvelu

Vivus Jousto asiakaspalvelu palvelee: Ma-Pe: 9-17 Puh: 0600 418 751 Sähköposti: asiakaspalvelu@vivusjousto.fii Puheluhinnat soitettaessa Vivus Jousto asiakaspalveluun: (0,76 €/min + mpm/pvm)

  Lainasto