This content has been archived. It toukokuu no longer be relevant

Lainanvälityspalvelut, kuten Lainaa24, ovat yhteistyössä lukuisten suomalaisten pankkien ja lainanmyöntäjien kanssa. Myös sellaisten, joista et ehkä ole koskaan kuullutkaan. He pystyvät monessa tapauksessa neuvottelemaan sinulle sellaisen lainasopimuksen, jota et ehkä koskaan omine apuinesi saisi.

Kilpailuta lainasi ilmaiseksi

Kilpailutat siis usean lainantarjoajan lainatuotteet täyttämällä vain yhden hakemuksen. Lainan hakeminen ja kilpailutus on asiakkaalle täysin ilmaista, eikä lainahakemuksen täyttäminen vielä velvoita mihinkään. Voit vaikka uteliaisuudesta katsoa, mihin hintaan saisit luottoa! Lainanvälittäjän kautta saatu laina on usein paitsi edullisempi, myös varmempi ja nopeampi, kuin itse neuvoteltu. Lainan kilpailuttaminen Lainaa24:n kautta on täysin turvallista. Lainaa24:n asiakaspalvelu palvelee nopeasti ongelmatilanteissa ja huolehtii siitä, että lainaprosessi etenee sujuvasti ja sovitusti. Käyttäjän tehtäväksi jää vain valita lainatarjouksista mieluisin ja maksaa laina takaisin sovitussa aikataulussa.

Kun olet valinnut sinulle parhaan lainan, voit asioida suoraan myös lainan myöntäneen rahoituslaitoksen asiakaspalveluun, mikäli eteesi tulee hankaluuksia. Lainan takaisinmaksuun liittyvistä asioista voi yleensä neuvotella palvelun kanssa, esim. onko mahdollisuutta lyhennysvapaisiin tai muuten maksuaikataulun muuttamiseen.

Lainaa ilman takaajia

Lainaa24:n Lainasummat, lainan ehdot ja lainan korot vaihtelevat lainanmyöntäjä ja -hakijakohtaisesti. Näet sinulle määritellyn korkoprosentin kussakin lainatarjouksessa. Kaikki tapaukset arvioidaan yksilöllisesti, mutta lainaa on mahdollista hakea aina 70 000€ asti. Pienin myönnettävä laina on 500 euroa. Riippumatta siitä, millaisista summista puhutaan, ei lainan saamiseen tarvita vakuuksia eikä takaajia.

Lainaa24 pähkinänkuoressa

  • Lainaa jopa 70 000 euroa
  • Maksuaikaa 1 – 15 vuotta
  • Useita eri lainanmyöntäjiä ja lainatuotteita
  • Voit saada useita hyviä lainatarjouksia
  • Ilmainen lainahakemus
  • Nopea ja turvallinen palvelu

Lainanmyöntäjät arvioivat vakuudetonta lainaa myöntäessään asiakkaan taloudelliset edellytykset selviytyä kunkin suuruisen lainan takaisinmaksusta. Joissakin tapauksissa voi olla niin, että asiakkaalle tarjotaan toivottua pienempää lainasummaa. Toki on myös tilanteita, jolloin lainaa ei voida myöntää hakijalle ollenkaan.

Ota luotto yhteishakijan kanssa

Lainaa voi hakea myös yhdessä toisen henkilön kanssa. Tällöin olet kyseessä olevan henkilön kanssa yhtä suuressa vastuussa lainasta. Molempien taloudellinen tilanne vaikuttaa lainaehtoihin. Näin voi saada entistä paremmat lainaehdot, kuten matalamman koron. Lisäksi saat hyvin suurella todennäköisyydellä juuri haluamansa lainasumman. Useimmiten yhteishakijana toimii lainanhakijan ystävä tai puoliso, yhteishakija voi kuitenkin olla periaatteessa kuka vaan, joka on valmis sitoutumaan kanssasi lainaan. Yhteishakijan kanssa haettaessa, tämän tiedot tulee täyttää lainahakemukseen, sille varatulle paikalle.

Yhdistä vanhat lainasi yhdeksi ja säästä

Monelle on kertynyt aiemmasta velkoja, kuten osamaksuja, kulutusluottoja tai vaikka luottokorttivelkaa. Useiden luottojen kanssa painiskellessa, niiden kulut saattavat tulla kuukausittain korkeaksi. Tällöin varsin varteenotettava vaihtoehto on vanhojen lainojen yhdistäminen Lainaa24:n avulla. Voita hakea vanhojen lainojen yhdistämiseen jopa 70 000 euroa. Teet vaan hakemuksen vanhojen lainojen yhteissummalle ja lainan saatuasi lyhennät vanhat velat kerralla pois. Jatkossa velvollisuutenasi on vain muistaa yksi laina ja sen hoitaminen. Helppoa, eikö totta? Tietenkin etuna on myös rahan säästö kun maksettavana on vain yhden lainan korot ja kulut.

Huom!

Sivuston sisältö on tarkoitettu blogimuotoiseksi yleiseksi kirjoitukseksi eikä se ole taloudellista neuvontaa. Tätä artikkelia tehdessä on hyödynnetty tekoälyä. Tarkista lainan tiedot suoraan aina erikseen lainatarjouksesta sekä lainasopimuksesta. Hakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Lainanhakijoiden kysymää Laina24 lainanvälittäjästä

Lainaa24 kilpailuttaa lainat maksutta puolestasi aina 70000E saakka

Kuka voi hakea lainaa? Lainaa24 lainanhakijan tulee olla vähintään 20-vuotias työssä käyvä tai eläkettä saava henkilö. Vuositulojen tulee ylittää 7200 euroa tulomuodosta riippumatta. Lainanhakijalla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä, eli käytännössä tämä tarkoittaa ettei henkilön luottotietorekisterissä saa olla negatiivisia merkintöjä. Miksi minun kannattaisi kilpailuttaa lainat juuri Lainaa24:n kautta? Lainaa24 palvelun käytössä on monta etua: Lainan hakeminen on nopeaa, helppoa ja täysin ilmaista. Saat tiedon kaikista sinulle sopivista lainoista ja voit valita niistä sopivimman – ilman että joudut hakemaan jokaista lainaa erikseen. Mitä tarkoittaa vakuudeton laina? Tämä tarkoittaa sitä, ettet tarvitse lainasi vakuudeksi lainkaan omaisuutta. Sinulla ei myöskään tarvitse olla lainalle henkilötakausta. Millainen takaisinmaksuaika lainoissa on? Lainaa24 palvelussa voi hakea lainalle maksuaikaa 1-12 vuotta. Lainan takaisinmaksuaika vaikuttaa lainasta perittäviin kuluihin niin, että pidemmältä laina-ajalta peritään enemmän kuluja. Huomaa kuitenkin myös se, että kuukausilyhennys on aina sitä pienempi, mitä pidempi takaisinmaksuaika on. Miten laina maksetaan takaisin? Lainapalvelu, josta lainasi on hankittu, lähettää sinulle kuukausittain maksua varten laskun. Lainan voi kuitenkin missä tahansa vaiheessa maksaa sovittua nopeammin pois. Joko kerralla kokonaan, tai sitten suuremmissa erissä. Tästä ei aiheudu sinulle minkäänlaisia lisäkuluja. Miten nopeasti saan rahat käyttööni? Tämä riippuu valitsemastasi palvelusta ja siitä, miten nopeasti hyväksyt saamasi tarjoukset. Parhaimmassa tapauksessa saat rahat tilille päivässä ja hitaammillaankin aikaa kuluu vain joitakin päiviä.

Esimerkki Lainaa24:n tarjoamista lainoista

  • 10 000 euron laina, 5 vuoden maksuajalla ja 10,4 korkoprosentilla:
  • Takaisin maksettavaa kertyy kokonaisuudessaan 12 866,64€.
  • Lainan todellinen vuosikorko on 10,91%.
  • Huomioi kuitenkin, että lainan korkoprosentti muodostuu yksilöllisesti ja voi olla esimerkkilaskelmasta poikkeava.

Nyt kannattaa hoitaa raha-asiat kuntoon ja kilpailuttaa lainat Lainaa24:n kautta. Koko lainaprosessi tapahtuu helposti verkossa, ilman pankissa juoksemista. Tee hakemus vaikka heti!