This content has been archived. It toukokuu no longer be relevant

Oletko jo pitkään etsinyt kohtuullisin ehdoin saatavaa vakuudetonta lainaa vai onko lainantarpeesi ilmennyt äkillisesti ja tarvitset nopeaa rahoitusta? Molemmissa tapauksissa sinun kannattaa hakea lainaa Lainaamolta. Lainaamo on täysin suomalainen erityisrahoitusyhtiö, jonka tarjoamat lainatuotteet on suunnattu väliaikaista rahoitustarvetta tarvitseville henkilöille.

Uuden sukupolven kulutusluottoa

Lainaamo on uuden sukupolven lainapalvelu, josta voi hakea 500 – 20 000 euron suuruisia lainoja helpolla verkkohakemuksella ja täysin ilman vakuuksia. Lainapalvelu toimii yksilöllisesti ja saat aina juuri sinun tilanteeseesi suhteutetun lainatarjouksen. Korkoprosentti muodostuu henkilökohtaisesti, ollen 9 – 18 prosentin välillä. Lainakorko pysyy kiinteänä koko laina-ajan, joten koron nouseminen ei ole uhkana Lainaamon kanssa asioidessa. Voit hakea Lainaamon lainaa ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia. Lainahakemuksen vastineeksi Lainaamo tekee sinulle mahdollisimman hyvän lainatarjouksen, jonka voit halutessasi hyväksyä. Jos olet tyytymätön tarjoukseen, voit myös jättää tarjouksen täysin huomioitta, ilman velvoitteita. Voit ennakoida jo hakuvaiheessa tulevia kuukausimaksuja Lainaamon lainalaskurin avulla. Lopullinen, yksilöllinen kuukausierä ja korkoprosentti selviää kuitenkin vain lainahakemuksen täyttämällä ja lainapäätöksen vastaanottamalla.

Huoletonta takaisin maksamista pitkällä maksuajalla

Laina aikaa Lainaamossa tarjotaan jopa 10 vuotta. Laina-ajan kanssa pelaaminen onkin helppo tapa saada kuukausittaiset kulut kuriin – luonnollisesti pidempi laina-aika puskee yksittäisen kuukauden lyhennyksen varsin alas. Lainan voi myös tietenkin maksaa takaisin hyvin nopeaankin, jos on valmis tekemään suurempia kuukausilyhennyksiä. Laina aikaa ei kuitenkaan kannata turhaan hilata pitkäksi, pitkään laina-aikaan nimittäin liittyy enemmän kustannuksia kuin lyhyeen. Lainaamon lainoissa on erikoisuutena hyvät jousto-ominaisuudet. Näillä ominaisuuksilla tarkoitetaan lainanmaksua helpottavia tekijöitä eli lainanmaksun joustamista elämäntilanteen mukaan. Lainaamo tarjoaa asiakkailleen mm. mahdollisuuden maksaa laina kerralla pois ilman lisäkuluja ja mahdollisuuden lyhennysvapaaseen kuukauteen säännöllisin väliajoin.

Mikset matkustaisi tai vaikka remontoisi Lainaamon avulla?

Kaikki Lainaamon lainat ovat tarkoitettu erilaisten arjen rahoitustarpeiden hoitoon. Lainatarpeesi voi olla hyvin moninainen, kuten remontti, matka tai muu varsin arvokas hankinta, joka harvoin onnistuu ilman armotonta säästämistä. Voit päättää lainan käyttökohteen itse, ilman ilmoitus- tai hyväksyttämisvelvollisuutta

Lainan yleisimmät käyttökohteet

 • Matkalaina
 • Remonttilaina
 • Autoluotto
 • Shoppailuvara
 • Sisustusbudjetti
 • Kodinkoneiden uusinta
 • Yhdistelmälaina

Lainaamon lainaa voivat hakea kaikki jo 20 vuotta täyttäneet suomen kansalaiset. Henkilöt, joilla on maksuhäiriömerkintä, eivät kuitenkaan täytä Lainaamon asiakaskriteereitä. Koska palvelu toteuttaa luotettavan ja hyvän lainaamisen kriteerejä, se tarkastaa kaikkien lainaajien maksukykyyn vaikuttavat tiedot ennen lainan myöntämistä. Ennen lainan hakemista myös sinun on tarkkaan harkittava lainan tarve ja omat rahalliset resurssisi kuukausittaisien lyhennysten hoitamiseen.

Lainaamo palvelee yksilöllisesti

Luottokoron ja muiden kulujen määräytyminen riippuu asiakkaan tilanteesta, lainasummasta ja valitusta takaisinmaksuajasta. Lainaamo arvioi asiakkaan tulotasoa, sekä muita mahdollisuuksia hoitaa laina takaisin. Toisinaan laina voi jäädä saamatta, mikäli tilannetta ei katsota tarpeeksi vakaaksi. Lainaamo voi ehdottaa asiakkaalleen myös pienempää lainasummaa tai lyhyempää laina-aikaa. Tämä on tärkeää sen vuoksi, ettei asiakas ajautuisi lainan vuoksi kohtuuttomiin maksuvaikeuksiin. Muista käyttää aikaa lainan kokonaiskustannuksien, eli lainan todellisen vuosikoron selvittämiseen. Todellinen vuosikorko ilmaisee lainan kokonaiskustannukset, eli korot ja muut kulut. Jos tuijotat vain yksittäisiä kuluja, voi lainan kokonaishinta yllättää sinut ikävästi. Huomaa, että lainan korko lähtee juoksemaan heti siitä päivästä kun olet saanut kulutusluottosi tilillesi.

Kulutusluoton edut ja käyttötarkoitukset

Kuten muutkin kulutusluotot, myös Lainaamon tarjoama tuote on vakuudeton laina, joka haetaan vaivattomasti netissä. Lainaamon lainaan on valittavissa varsin pitkä maksuaika. Lainatuotetta kutsutaan kertaluotoksi eli kultusluotoksi, mikä tarkoittaa koko lainasumman saamista käyttöön kertamaksulla. Lainassa on myöhemmin myös korotuksen mahdollisuus. Eli tarvittaessa voit myöhemmin tehdä lainastasi uuden noston, mikäli tarvitset jälleen taloudellista apua. Sinun on kuitenkin tehtävä vähintään kolme lyhennystä ennen lainan korotuksen hakemista. Suosittu käyttötapa on nykypäivänä myös vanhojen lainojen poismaksaminen uuden lainan pääomalla. Tällöin kyseessä lainojen yhdistäminen. Yhdistelmälainaa haetaan toimittamalla kaikkien avoinna olevien lainojesi viimeisimmät laskut Lainaamolle, tämän jälkeen Lainaamon asiantuntija perehtyy tilanteeseesi ja ehdottaa mahdollisuuksien mukaan lainaa, jolla vanhat lainat maksetaan puolestasi pois. Jatkossa ainoan velanperijä sinun kohdallasi on Lainaamo. Lainojen yhdistämistä varten palvelun verkkosivuilta löytyy asiaan räätälöity hakemus. Yhdistelmälainan on tarkoitus säästää asiakkaan rahaa pienentämällä korko- ja muita lainakuluja. Usein näitä kuluja kertyy useasta lainasta reippaanlaisesti kuukausitasollakin. Yhdistelmälainankin voi maksaa milloin vain takaisin kokonaisuudessaan, ilman vippaskonsteja ja ylimääräisten kulujen perimistä.

Lainaamo lainan hakeminen yksinkertaistettuna:

 1. Täytä hakemus verkossa
 2. Saat lainapäätöksen heti
 3. Lähetä kopio palkkalaskelmasta tai eläkepäätöksestäsi
 4. Luotto maksetaan pankkitilillesi

Huom!

Sivuston sisältö on tarkoitettu blogimuotoiseksi yleiseksi kirjoitukseksi eikä se ole taloudellista neuvontaa. Tätä artikkelia tehdessä on hyödynnetty tekoälyä. Tarkista lainan tiedot suoraan aina erikseen lainatarjouksesta sekä lainasopimuksesta. Hakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Yleisimmin kysytyt kysymykset Lainaamosta

Lainaamo

Millaiset ovat Lainaamo lainojen kulut? Lainoista peritään kuluja seuraavan mukaan: Yksilöllinen korko: 9 – 18 % Tilinhoitopalkkio: 4 – 12 euroa / kuukausi. Ajantasaiset kulutiedot kannattaa aina tarkastaa Lainaamon verkkosivuilta ja saamastasi lainapäätöksestä. Miten hoidan lainaan liittyvät asiat helpoimmin? Lainaamo tarjoaa asiakkaidensa käyttöön verkkopalvelun, joka on avoinna niin sanotusti 24/7 eli kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Verkkopalvelun kautta onnistuvat niin lainatietojen katselu kuin itse lainan hakeminenkin. Verkkopalveluun kirjaudutaan omilla tunnuksilla tai verkkopankkitunnuksilla. Lainaamolla on käytössään myös asiakaspalvelu, joka on puhelinsoiton ja sähköpostin tavoitettavissa maanantaista perjantaihin klo. 9.00 – 17.00. Millaiset ovat lainani kuukausittaiset maksuerät? Lainaamon lainoissa kuukausittaiset erät eivät päätä huimaa. Erät ovat alkaen 26 euroa kuukaudessa. Oman lainasi kuukausierän saat selville täyttämällä lainahakemuksen ja tutkiskelemalla saamaasi lainapäätöstä. Miten takaisin maksaminen onnistuu käytännössä? Saat kuukausittain sähköpostilla laskun maksettavaksi tulevasta erästä. Lasku saapuu noin kahta viikkoa ennen eräpäivää. Voit maksaa laskussa ilmoitetun summan tai halutessasi vaikka koko luoton pois. Mikäli laskun eräpäivää on tarve siirtää tai hakea maksuvapaata kuukautta, näiden molempien toimenpiteiden teko onnistuu Lainaamon henkilökohtaisessa verkkopalvelussa. Miten nopeaa lainaprosessi on? Saat lainan varsin nopeasti. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Hakemuksen lähettämisen jälkeen lainapäätös saapuu hetkessä. Tämän jälkeen sinun tulee toimittaa lainaamolle tulotositteesi esimerkiksi sähköpostilla. Jos kaikki on kunnossa, rahat voidaan maksaa tilillesi. Parhaimmillaan kyseessä on siis rahojen saanti käyttöön jo samalle päivälle!

Lainaamon lainapavelu tarjoaa lyhyesti

 • 500 – 2 000 euron kulutusluottoja
 • Maksuaikaa jopa 10 vuotta
 • Suomalainen palvelu
 • Vakuudettomat lainatuotteet
 • Yli 20-vuotiaille

Lainaamo yhteystiedot:

Lainaamo Oy (kuuluu Fellow Finance konserniin)

Y-tunnus: 2530714-8 Osoite: Ratakatu 1 B A 10 00120 Helsinki

Lainaamo asiakaspalvelu

Puh: 075 756 86 01 Sähköposti: asiakaspalvelu@lainaamo.fi Puheluhinnat soitettaessa Lainaamo asiakaspalveluun: Ainoastaan pvm/mpm