Fellow Finance Vertaislaina 500-15000€ – Päätä itse korko millä lainaat

Vertaislainaa Fellow Financelta jopa 15 000€Fellow Finance edustaa Suomessa melko tuoretta lainamuotoa, vertaislainaa. Palvelusta voi hakea lainaa heti itselleen tai sitten osallistua rahan lainaamiseen sijoittajana. Fellow Financen eteenpäin lainaamat rahat tulevat siis palveluun osallistuvilta sijoittajilta eli tavallisilta ihmisiltä. Fellow Financen kautta voi ottaa kulutusluottoa nopeasti 500 eurosta aina 15 000 euroon saakka, ja takaisinmaksuajan pääsee valitsemaan kahden ja jopa seitsemän vuoden väliltä, kuukauden tarkkuudella.

Hae vertaislainaa Fellow Financelta

Lainan hakeminen Fellow Financen kautta on sekä ilmaista, että helppoa. Vertaislainaamisen ominaisuuksiin kuuluu, että luottoa hakeva voi itse vaikuttaa lainan koron määrään. Kuten tavallisissa kulutusluottopalveluissa, myös vertaislainaamisessa homma menee pääsääntöisesti niin, että mitä luottokelpoisempi asiakas, sitä halvemmalla hinnalla tämä lainaa saa.

Yksinkertaisesti sanottuna, keskipalkkainen voi siis saada edullisemman lainan kuin pienipalkkainen. Lainaaminen edellyttää hakijoilta aina puhtaita luottotietoja ja säännöllisiä tuloja.

Vinkki: Tutustu myös toiseen vertaislainapalveluun Fixuraan

Fellow Finance vertaislainapalvelu
Fellow Finance vertaislainapalvelu

Fellow Finance on turvallinen ja luotettava palvelu

Fellow Finance vertaislainapalvelu pitää huolta hakijoiden ja lainaajien tietoturvasta ja hoitaa asiat luottamuksellisesti. Luottoa hakevien henkilötietoja ei paljasteta sijoittajille tai toisin päin. Kaiken lainaajien ja sijoittajien välisen maksuliikenteen hoitaa Fellow Finance. Niinpä lainaajat ja sijoittajat eivät ole missään vaiheessa suoraan tekemisissä toistensa kanssa. Sijoittajien ja lainaajien välinen vuorovaikutus rajoittuu siihen, että sijoittajat voivat itse päättää, mihin lainapyyntöihin antavat rahaa. Vaikka lainaa hakeva voi itse asettaa toivomansa koron, saattaa laina luonnollisesti jäädä saamatta, mikäli sijoittajille tarjottu korko on liian alhainen. Lainahakemukseen hakija voi joko asettaa maksimikoron, joka on korkein korko, jolla hän on valmis ottamaan lainaa, tai asettaa koron määräytymään vapaasti. Lopullinen korko saattaa määräytyä alhaisemmaksi kuin hakijan asettama maksimikorko. Koroksi voi asettaa 5 – 22 prosenttia.

Maksa takaisin osissa

Fellow Finance vertaislainapalvelun kautta otettuja luottoja lyhennetään kerran kuussa. Asettamalla hakemukseen lainasumman, laina-ajan ja maksimikoron hakija voi tarkistaa, minkä kokoinen kuukausittainen maksuerä luotolle määräytyy. Lainan voi maksaa takaisin kokonaisuudessaan milloin tahansa, ilman että siihen liittyy lisäkuluja. Lyhennysvapaiden ottaminen on myös mahdollista. Lainasummaa päättäessään hakijan kannattaa huomioida, että lainasummasta vähennetään Fellow Financen välityspalkkio, ennen kuin lainasumma maksetaan tilille. Välityspalkkio on 25 – 350 euroa riippuen luoton määrästä. Maksettavaan kuukausierään sisältyy myös lainan välityspalkkio. Fellow Finance vertaislainat ovat täysin vakuudettomia.

Rahat nopeasti käyttöösi

Lainan voi saada Fellow Financelta jopa heti, jos sopivat sijoittajat löytyvät välittömästi. Nopeimmillaan asiakas saa rahat tilille tunnissa lainapäätöksen saapumisesta. Hakijan täytyy varautua lähettämään tulotodistukset, joista käy ilmi, että hänellä on säännölliset tulot. Vertaislainaaminen Fellow Financen kautta ei vaadi takaajia tai vakuuksia. Fellow Finance vertaislaina

Alla joitakin kysymyksiä Fellow Financesta

Voiko Fellow Financen lainaa käyttää vanhojen lainojen yhdistämiseen? Kyllä voi. Voit yhdistää useita vanhoja luottojasi ja saada tilalle edullisen, pitkäaikaisella takaisinmaksuajalla varustetun lainan, jota lyhennät kerran kuukaudessa. Fellow Finance hoitaa lainojen yhdistämisen puolestasi, sinun tarvitsee vain ilmoittaa avoimet velkasummasi eri luotonantajille ja palvelu maksaa lainasummat suoraan niille. Milloin lainaa voi hakea? Lainahakemuksen voi täyttää sähköisesti Fellow Financen verkkopalvelussa milloin vain. Myönnettyjen lainojen maksut suoritetaan asiakkaalle arkisin klo. 9.00 – 18.00. Muistathan, ettei lainaa varten tarvitse hankkia vakuuksia, eikä takaajia. Kuka voi hakea lainaa Fellow Financelta? Lainanhakijan tulee olla 20-75 vuotias nainen tai mies, jolla on suomalainen pankkitili ja joka ei omaa maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi henkilön tulee läpäistä Fellow Financen suorittama luottokelpoisuusarvio, jossa kiinnitetään huomio asiakkaan takaisinmaksukykyyn. Tunnistautumista varten asiakkaalla tulee olla suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset. Voinko palvelusta hakea yrityslainaa? Kyllä. Fellow Financelta voi hakea lainaa myös Suomeen rekisteröity yritys, jolla on takanaan vähintään yksi tilikausi takanaan. Yritykselläkään ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä ja sen täytyy omistaa suomalainen pankkitili. Yritys voi hakea lainaa enintään 1 000 000 euroa investointien rahoittamiseen tai yrityksen kasvua varten. Miten voin alkaa lainasijoittajaksi? Tämä on helppoa ja vie vain muutaman minuutin. Tunnistaudu Fellow Financen sijoittajalle tarkoitettuun palveluun verkkopankkitunnuksilla ja täytä henkilötietosi. Maksa minimissään 300 euron alkusijoitus palveluun ja määrittele toivomasi kriteerit lainojen valintaan. Huomaa, että sijoittajalle palvelun käyttö ja sijoittaminen on ilmaista, myös lainojen korkotulot tilitetään kokonaan tälle. Fellow Finance löytää ja tunnistaa sijoittajalle sopivat lainanhakijat. Sijoittaja päättää lopulta kuitenkin itse, kenelle lainaa rahaa Fellow Financen kautta ja millä ehdoin.

Fellow Finance tarjoaa selkeät ja luotettavat vertaislainat. Se on saavuttanut suomessa suuren markkinaosuuden vertaislainojen kohdalla. Etuna palvelussa on juurikin sen helppokäyttöisyys niin lainaajan, kuin sijoittajankin näkökulmasta. Lainanhakuprosessi on varsin nopea ja asiakas saa itse määritellä millä korolla on valmis rahaa lainaamaan. Näitä etuja ei löydy monessakaan lainoja tarjoavassa palvelussa. Kannattaa siis tarttua tilaisuuteen ja hakea Fellow Financen vertaislainaa jo tänään.