Luottoraha

luottorahaLuottoRahan kautta saat 2000 euron suuruisen jatkuvan luoton. Se on vapaasti käytettävissäsi silloin kun haluat, oman tarpeesi mukaan. Maksat vain luoton käytöstä, luottoon ei liity hakemusmaksuja tai kiinteitä kuluja. Mikäli et käytä lainaa lainkaan, et myöskään maksa mistään.

Lainaa LuottoRahalta milloin vain

Lähetä lainahakemus nyt, sillä saat luottopäätöksen heti. Lainahakemuksen voi täyttää verkossa ja lähettää mihin vuorokauden aikaan tahansa, sinun ei enää tarvitse juosta pankkien aukioloaikojen perässä.

Hae Luottorahaa näin:

 • 1. Mene LuottoRahan verkkosivuille ja tunnistaudu palveluun verkkopankkitunnuksia käyttäen
 • 2. Täytä luottohakemus 2000 euron tililuottoon (Tässä yhteydessä sinun tulee hyväksyä lainaehdot)
 • 3. Instantor tekee maksukyvystäsi analyysin luotettavasti, täytä tätä varten verkkopankkitunnuksesi palveluun
 • 4. Odota luottopäätöstä, saat sen muutamassa minuutissa
 • 5. Jos päätös on positiivinen, voit nostaa luottoa vaikka heti. Valitse summa, joka voi olla 50 – 2000 euroa
 • 6. Rahat siirtyvät tilillesi asiakaspalvelun aukioloaikoina, saat siirrosta vahvistusviestin
 • 7. Jatkossa voit kirjautua palveluun henkilökohtaisella PIN-koodilla. Koodi lähetetään sinulle testiviestillä

Voit hakea lainaa LuottoRahalta, jos olet vähintään 20-vuotias ja suomalainen (suomalainen henkilötunnus siis tarvitaan). Lisäksi tarvitset verkkopankkitunnukset. Myös matkapuhelinliittymä ja sähköpostiosoite vaaditaan aina lainan hakemista varten. Maksuhäiriömerkintöjä ei saa löytyä luottotiedoista eikä aiemmassa maksukäyttäytymisessä saa muutenkaan olla merkittäviä laiminlyöntejä. Monet lainapalvelut esimerkiksi estävät luoton myöntämisen jatkossa, jos laina on kerran mennyt perintään tai muuten myöhästynyt merkittävästi. Luottoraha kehottaa asiakkaitaan myös arvioimaan tarkkaan, pystyvätkö he maksamaan takaisin toivomansa kokoisen lainan.

Tee LuottoRaha nostoja oman mielesi mukaan

Kun olet saanut positiivisen luottopäätöksen, pääset heti nostamaan tilillesi haluamasi kokoisen summan lainaa. Tee nostot LuottoRahan verkkopalvelussa. Sinne pääset kirjautumaan omalla pin-koodilla, jonka saat rekisteröitymisen yhteydessä. Jos koodi menee hukkaan, voit kirjautua myös pankkitunnuksilla. Lainaa voi nostaa LuottoRahan kautta kerrallaan 50 – 2000 euroa, kuitenkin maksimissaan jäljellä olevan luottosaldon verran. Voit tarkistaa käytössä olevan luottorajasi LuottoRahan verkkopalvelun kautta. Luottoraha tekee siirtoja asiakkaiden tileille päivittäin: arkisin kello 9 – 22, lauantaisin kello 11 – 18 ja sunnuntaisin kello 14 – 17. Kun rahat on siirretty, asiakas saa tästä tekstiviestillä ilmoituksen.

  OK Money

Vastuullinen lainapalvelu arvioi aina asiakkaan tilanteen

LuottoRaha tietoja

 • 2000 euron jatkuva luotto
 • Hae ilmaiseksi
 • Maksa erissä tai kerralla
 • Vastuullinen ja turvallinen
 • Toiminnassa jo vuodesta 2005

Kuten muutamat muutkin lainapalvelut, Luottoraha arvioi hakijan maksukyvyn Instantor-palvelun avulla. Siihen kirjaudutaan pankkitunnuksilla, ja Instantor analysoi tilisi tilitapahtumia, joiden perusteella muodostetaan luottoarvio. Takaisin Luottorahalle toimitetaan luottoarvio, mutta ei muita tietoja pankkitilistäsi. Instantor-analyysin ansiosta asiakkaan ei tarvitse toimittaa Luottorahalle hankalasti hankittavia tiliotteita tai palkkakuitteja.

Asiakkaiden usein kysymää LuottoRahasta:

Sain kielteisen lainapäätöksen, en ymmärrä miksi? Ikävä kuulla. LuottoRahan lainapalvelu arvioi asiakkaiden tilanteen tarkkaan ja mikäli on selvää, ettei maksukyky riitä, lainaa ei hyväksytä. Tämä on yleinen syy kielteiseen lainapäätökseen. Lainanhaku pysähtyy myös luottotietomerkintään. Voi myös olla, että olet täyttänyt hakemuksen jotenkin väärin. Otathan myös huomioon, ettei lainaa myönnetä alaikäisille. Kauanko rahan siirtymisessä pankkitililleni kestää? Missä pankissa sinulla on tili? Saat rahasi tilille välittömästi asiakaspalvelun aukioloaikoina, jos sinulla on tili Osuuspankissa, Handelsbankenissa, Säästöpankissa, Nordeassa, S-pankissa tai Danske Bankissa. Jos pankkiasi ei löytynyt tältä listalta, rahansiirrossa kestää tavallisesti muutamia arkipäiviä. Milloin LuottoRahan asiakaspalvelu on avoinna? Asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin klo. 9:00 – 22:00, lauantaisin klo. 11.00 – 18:00 ja sunnuntaisin 14:00 – 17:00. Poikkeukset aukioloaikoihin löytyvät LuottoRahan verkkosivuilta. Yhteyttä voi ottaa joko soittamalla, sähköpostilla tai kirjeitse. Voiko tunnistautumisen suorittaa muuten kuin verkkopankkitunnuksilla? Valitettavasti tällä hetkellä ainoa käytössä oleva tunnistautumistapa on verkkopankkitunnuksilla tapahtuva ja et voi hakea lainaa ilman tunnistautumista. Voit kysyä pankistasi verkkopankkitunnusten hankkimisesta. Miten LuottoRaha on huomioinut turvallisuuskysymykset? Voit huoletta hakea ja käyttää Luottorahan lainapalveluja. Palvelu käyttää vahvaa tunnistautumisjärjestelmää asiakkaan henkilöllisyyden takaamiseen, menetelmä on lainmukainen. LuottoRaha on lisäksi merkitty Etelä-Suomen aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin. Rekisteriin pääsee kun on sitoutunut vastuulliseen lainanantoon.

LuottoRahan laina on edullinen ja joustava

Luoton kulut koostuvan Luottorahan palvelussa kahdesta asiasta: nostopalkkiosta ja korosta. Nostoprovisio on 14 prosenttia lainasummasta ja vuotuinen nimelliskorko 49,88 prosenttia. Kertyvän koron määrään vaikuttaa se, kuinka pitkään asiakas pitää lainaansa ja kuinka monessa erässä hän sen maksaa takaisin. LuottoRaha tililuottoa täytyy lyhentää aina vähintään 200 eurolla jokaisena eräpäivänä tai vaihtoehtoisesti vähintään 13 prosentilla lainasummasta. Jos lainasumma on alle 200 euroa, tämä tulee maksaa kokonaisuudessaan. Lainanmaksu tapahtuu kuukausittain. Lainan voi maksaa takaisin myös kokonaisuudessaan, milloin vaan. Tällöin tarkka maksusumma on syytä selvittää LuottoRahan asiakaspalvelusta. Lainan hinnan muodostuminen voi tuntua hankalalta, mutta voit selvittää suuntaa-antavan hinta-arvion helposti LuottoRahan laskurilla, jos tiedät, kuinka suurissa erissä aiot maksaa lainasi takaisin. Tutustu LuottoRahan lainoihin ja hae nopeasti itsellesi luottopäätös.