Pikavippi.fi

everyday banneri 1OPR Vakuus Oy:n tuottama Pikavippi.fi tarjoaa asiakkailleen perinteisiä vanhanajan alkuperäisiä pikavippejä luotettavaan tapaan! Pikavippiä on mahdollista saada 100, 200 tai 300 euron verran pitkällä maksuajalla. Kaikkien saatavilla olevien pikavippien laina-aika on 184 vuorokautta, eli puoli vuotta. Pikavippi.fi:n yhteistyökumppaneilta on mahdollista saada myös suurempia lainasummia, joko kulutus- tai tililuottona.

Pikavippi on perinteinen kertalaina

Pikavippi.fi:n tarjoama lainatuote on pikaluotto eli kertalaina. Jos vippaat esimerkiksi 200 euroa ja maksat korkoineen lainan pois, asia on sillä selvä. Vippaamalla et sitoudu pitkiin tililuottosopimuksiin, vaan saat juuri tarvitsemasi määrän rahaa silloin kun sitä tarvitset.

Huom!

Pikavippi.fi on lopettanut pikavippien myöntämisen 28.9.2017. Jatkossa OPR-Vakuus Oy tarjoaa lainaa ainoastaan Ostosraha kulutusluoton ja Everyday tililuoton muodossa.

Pikavipin hakeminen on helppoa ja nopeaa ja se vie aikaa vain pienen hetken. Lainan hakeminen tapahtuu kätevästi verkkohakemuksella Pikavippi.fi kotisivuilla. Mikäli tarvitset suurempaa lainaa, ovat hyvät vaihtoehdot saman OPR Vakuus Oy:n tarjoamat Ostosraha kulutusluotto, josta lainaa voi saada jopa 10000€ asti sekä Everyday tililuotto 2000 euron luottorajalla.

Pikavippi.fi luoton hakeminen on helppoa ja nopeaa

Tunnistaudu palveluun verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta käyttäen. Anna henkilö- ja yhteystiedot ja lainasumma. Hakemus menee asiakaspalvelun tarkistettavaksi ja mikäli kaikki on kunnossa ja kaikki lainaehdot täyttyvät ovat rahat nopeasti käytössä. Kun olet kerran hakenut lainaa Pikavippi.fi palvelusta ja hoitanut sen esimerkillisesti takaisin, sinua pidetään vanhana asiakkaana. Vanhan asiakkaan etuna on uuden lainan hakeminen pelkän tekstiviestin perusteella. surimo isosti 2

Lainaa täysi-ikäisille suomalaisille

Pikavippi.fi lyhyesti

  • Selkeät ja edulliset pikavipit
  • Lainasummat 100, 200 tai 300 euroa
  • Laina-aika aina 6kk
  • Vanhalla asiakkaalla mahdollisuus hakea tekstiviestillä
  • yli 18-vuotiaille asiakkaille

Lainaa hakevan henkilön on oltava vähintään 18-vuotias Suomen kansalainen, jolla ei ole luottohäiriömerkintöjä. Luotonantaja tarkistaa lainanhakijan luottokelpoisuuden ja toimittaa lainapäätöksen tälle sähköisesti. Luotoantajan hyväksymä lainahakemus synnyttää lainaajan ja luotonhakijan välille luottosopimuksen. Pikavippi.fi voi harkintansa mukaan hylätä lainahakemuksen ja olla myöntämättä lainaa. Luotonantajan ei kuitenkaan tarvitse ilmoittaa erityistä syytä hakemuksen hylkäämiselle.

  Onnen.fi

Pikavippiin saa runsaasti takaisinmaksuaikaa

Pikavippi maksetaan takaisin puolen vuoden kuluttua, joten maksuaikaa on tarjolla varsin runsaasti. Kulut sen sijaan ovat maltilliset, 100 euron vipistä tulee 125 euron lasku, 200 euron vipistä 250 euron lasku ja 300 euron vipistä 375 euron lasku. Takaisin maksettavat summat ovat erittäin alhaiset ottaen huomioon tarjolla oleva, todella runsas takaisinmaksuaika. Summat pitävät sisällään kaikki kulut, jos vain lasku maksetaan takaisin viimeistään eräpäivänä. Palvelun tarjoama laina maksetaan takaisin laskulla jotka Pikavippi.fi lähettää lainaajalle kuten luottosopimuksessa on sovittu. Halutessaan lainan voi maksaa myös ennen puolen vuoden määräajan umpeutumista takaisin. Tämä ei kuitenkaan vaikuta takaisin maksettavaan summaan vaan maksu on saman suuruinen. Laskut lähetetään joko sähköpostilaskuna e-laskuna tai NetPosti-palveluun, asiakkaan oman valinnan mukaan.

Pikavippi.fi on vakuudeton laina

Pikavippi.fi vipit ovat vakuudettomia joka tarkoittaa tietysti sitä, että kuluttajan ei tarvitse hankkia lainalle vakuuksia eikä takaajia. Vakuudeksi riittää osoite Suomessa, moitteettomat luottotiedot, matkapuhelinnumero ja henkilökohtainen pankkitili.

Ammattitaitoinen asiakaspalvelu apunasi

Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä suoraan palvelun asiakaspalveluun, jossa ammattitaitoinen henkilöstö auttaa löytämään ratkaisuja pulmiisi. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä soittamalla arkisin klo. 9.00 – 18.00, sähköpostia voi lähettää mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Mietityttääkö Pikavippi.fi lainapalvelu?

Miten lainahakemus täytetään? Mene Pikavippi.fi sivuille ja klikkaa “hae pikavippiä” painiketta. Tunnistaudu palveluun ja täytä hakemus huolellisesti ohjeiden mukaan. Täytettyäsi hakemuksen, lähetä se ja jää odottamaan lainapäätöstä. Päätös saapuu varsin nopeaa, etkä tarvitse lainkaan vakuuksia tai takaajia. Lainatarpeeni on suurempi, kuin 300 euroa. Miten minun kannattaa toimia? Pääset Pikavippi.fi:n sivustolta kätevästi hakemaan myös Ostosrahan lainapalvelun tarjoamaa jopa 10 000 euron suuruista luottoa tai vaihtoehtoisesti voit siirtyä sivustolta hakemaan Everydayn joustoluottoa, jonka luottoraja on 2000 euroa. Mikä on mobiilivarmenne ja miten se liittyy pikavipin hakemiseen? Mobiilivarmenne tarkoittaa matkapuhelimen SIM-kortissa olevaa tunnistetta, jonka avulla asiakas voi kirjautua sisään erilaisiin verkkopalveluihin ja hoitaa asioitaan näissä sähköisesti. Varmenteen avulla siis tunnistaudutaan palveluun, kuten nyt tässä tapauksessa lainanhaun yhteydessä tapahtuva tunnistautuminen suoritetaan mobiilivarmenteella. Saako Pikavippi.fi:stä yrityslainaa? Ei saa, Pikavippi.fi:n vipit ovat tarkoitettu ainoastaan yksityishenkilöille. Miten nopeasti rahat saa tilille? Riippuu monesta asiasta. Jos hait lainaa klo 8.00 – 22.00 välisenä aikana, siirtyy laina tilillesi heti. Jos täytit hakemuksen yöllä, se maksetaan em. aikoina. Sinun täytyy myös saada ennen lainan maksamista hyväksytty lainapäätös. Lisäksi siirron nopeuteen vaikuttaa se pankki, missä sinulla on tili. Yleisimpien pankkien tileille rahan siirto tapahtuu välittömästi. Voiko lainan eräpäivää siirtää? Kyllä voi. Siirto tapahtuu maksamalla lainasta perittävä siirtämiskulu, lainan alkuperäiseen eräpäivään mennessä. Perittävä kulu riippuu alkuperäisen lainan summasta. Tällöin perittävä lainasumma erääntyy maksettavaksi 184 vuorokautta alkuperäisen eräpäivän jälkeen.

Hae sinäkin nyt huippuedullinen 100, 200 tai 300 euron pikavippi pikalaina. Pikavippi.fi tarjoaa lainallesi poikkeuksellisen selkeät ehdot. Kun teet pikalainahakemuksen kello 08:00 – 22:00 välisenä aikana, saat rahat tilillesi käytännössä saman tien. Kello 22:00 jälkeen tehdyt lainahakemukset käsitellään seuraavana aamuna. Pikavippi.fi lainapalvelu on avoinna vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri. etua iso 3